- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
<Adamsky> #10918 üzenetére
Amúgy a line in-t miért hiányolod?Valami olyan eszközre kötni rá, ami nem tud bluetootht?
Én is emellett döntöttem végül meg is jött ma. Nagyon tetszik, elégedett vagyok teljesen. Külsőre is, hangja is, basszus karaktere e. Több, mint tökéletes lesz anyukámnak. Mérete még olyan is, amit ha nagyon akar vihet is magával, táskában, ha megy valahova tesóm gyerekeivel
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.
És köszi mindenkinek a segítséget, a tanácsokat
Jah egy kédés: mennyire jellemző még a type c csatlakozóval, hogy tökre szokott menni idővel? Még a mikro usb vel volt ilyen nekem telóval is hangfallal is. Gondolkodom ne vegyek e neki bele egy mágneses töltőt, hogy ezzel se legyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest