Új hozzászólás Aktív témák
-
seredy
tag
sziasztok, első bluetooth-hangszórómat szeretném megvenni, abszolút járatlan vagyok a témában, visszaolvastam az utóbbi pár oldalt, láttam több ajánlást is, egyelőre ez a befutó: Evolveo Armor Power 6A, ha minden igaz, ez ugyanaz, mint a W-king D8 mini...? Mondok azért még pár dolgot, hátha tudnátok mást is ajánlani: maximum 20e Ft-ot költenék rá, főleg beltéren használnám, műfajt tekintve minden menne, rock, pop, jazz, elektronikus zene is. Mivel panelban vagyok, nem tudnám istenesen feltekerni a hangerőt, a lényeg főleg, hogy jobban szóljon, mint ahogyan most megy a zene spotify-ról egy régi iphone 5s-en (nem tudom, számít-e ez egyáltalán), meg hogy bírja az akksi. Köszönöm, ha mondatok valamit erre. Külföldről én még nem rendeltem, de gondolom, nem túl bonyolult, tehát szóba jöhet az is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Bittorrent topik
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 8300 mAh, maradhat?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest