- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10922 üzenetére
" ... mint ha olyan borzalmas volna a ki és bekapcsolás hang ... "
Nálam simán előfordul olyan, hogy halkabban hallgatom (pl. egy podcast-et), mint amilyen hangos a ki-be kapcsoló hang. A Boost ki-be kapcs. hangja egyébként erős közepes. Szóval én lehet kikapcsolva is hagyom. A Motion+ hangja állat (tol egy kis mély dumm-dumm-ot), de ott is szuper fícsör lenne, ha alkalomadtán kikapcsolható lenne.
Egyébként a fórumban (Soundcore) én már írtam ezt nekik, ahogy azt is, hogy az EQ beállításait jó lenne egységesíteni. Szóval szép lassan talán ...
Ma már egyre többen csinálnak jó hangszórót, szóval muszáj mással is kitűnni a tömegből. Anno, mikor az első Anker-emet megvettem (Soundcore 2), pl. még az volt a jobb, szemben a Tribit-el. Aztán utóbbi megcsinálta a Go-t és a MaxSound Plus-t. Utóbbi sikerült igazán állatra. Ez az Anker most viszont még erre is rátesz, ha nem is nagy, de egy pici lapáttal, és mivel árban sem vészesen több, most a Tribit-en van a sor. Nagyon kellene már nekik is kicsit rágyúrni a szoftveres vonalra.Jut is eszembe! Az meg van, hogy Oluv áthangolta a Earfun Free Pro-t és most van belőle egy limitált szériás Oluv edition? Én nem bírtam ellenállni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC - GTX 1070 OC i5 6600
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest