Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nem hiszem, hogy a kínaiak pénzt áldoznának arra, hogy olyan logisztikai csatornát építsenek ki, hogy nekünk ne kelljen ÁFA-t fizetni."
A nagy(obb) cégek ezt már megtették. Ld.: Anker.
Vagy, hogy kicsit ON is legyek: EDIFIER MP260 Bluetooth Speaker Bluetooth 5.0 Alarm Clock
F@szányos kis ébresztőórás (kár, hogy internet-rádiót nem tud), SD-kártya olvasós (sokan keresnek ilyet), line-in-es, "fa" házas hangszóró lengyel raktárból. -
<Adamsky>
nagyúr
Sajna ez nem így megy. Elvileg lesz valami módja, hogy ők intézzék (legalábbis valami ilyesmit olvastam), de ha nem, akkor neked kell leszurkolni. És itt az egyik rossz lesz, hogy nő az ár, a másik, hogy a szállítási idő fog szvsz. rettenetesen megnyúlni.
#11069 carl18
Sajna - ahogy ezt más is írta - egy EU-s jogszabály. Az más kérdés, hogy ugye nálunk "elég ütős" az Áfa ...#11073 B1T3
"A bluetooth hangszórókat eddig sem érte meg EU-n kívüli raktárból rendelni ... "
Ez igaz, de nekem már elég sok minden jött Kínából (és eddig elég jól megúsztam a dolgot ...) Még bt. hangszóró is (igaz, ilyen kisebb méretű). És pont az olyan filléres apróságok miatt kár ezért, ami itthon tényleg sokkal többe kerül v. egyszerűen beszerezhetetlen.#11074 borbar
" ... És hogy ne ugorjanak, ugorjatok bele ... "
Jaja, vágom, csak erről jutott eszembe, hogy míg régebben simán megérhette bekockáztatni (pl. egy fejhallgatóval), addig most már egy egyszerű egérpadot (legutóbb ez jött) is le fognak vámolni. Agyrém!De, hagyjuk is az OFF-ot. Ebben most nincs több. Majd meglátjuk, mit lépnek a kínaiak
-
borbar
tag
Nem.
Anker hivatalos shopjából lengyel lerakatból 70-75 USD-ból 7 nap alatt leszállítva kijön az új az AliExpressen.
Én az Ali 11-ik születésnapján pár kuponnal 66 USD-ért jutottam hozzá, csütörtökön kaptam kézhez. Megéri várni egy következő akcióra.
Ahogy itt már írták, -tuk többen, PayPAllal fizetve (a visszaküldés ingyenes Lengyelországba) az Anker garanicájával védve vagy teljesen. -
~6000Ft feletti rendelesek eseten vam es afakoteles az eu-n kivulrol erkezo termek. Tehat az F4 is. Csak a szerencsen mulik hogy kiveszik-e a sorból a vamosok vagy nem. Nekem most kari elott jott at egy F1, mi band2, lenovo a806 sarc nélkül, nekem semmit nem fogtak meg, de ez nyilvan szerencse kérdése.
F3-rol nem sok infom van, annyit tudok hogy paran rendeltek mar az ebayes topikban es nem panaszkodtak ra, de hangra nem tudom milyen lehet.
-
Nekem BW F1 van, anyamnak meg olyan xiaomi amit linkeltel. Az F1 hangosabb, vannak rajta gombok, kicsit tobb a mely, de talan a xiaominak termeszetesebb hangja van. Ha valtanal mindenkepp legalabb egy F4-et javaslok, az F1 nem lesz akkora nagy ugras minosegben a mostanidhoz kepest.
Furdoszobai hasznalatot az F1 es az F4 is birja, mindketto splash proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- AliExpress tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged