- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
seredy #17767 üzenetére
" ... annyira “steril” a hangzása ... " – ezen nem biztos (ill. inkább, nem), hogy segít egy fülhallgató erősítő (feltételezem erre gondoltál). Ha a fejhallgató mellett döntesz, akkor azt jóval kisebb pénzből megúszhatod. Egész jó bt.-s fejhallgatók vannak fele / harmad áron.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
seredy #17760 üzenetére
Ahogy az előbb írtam, ha nem lesz mozgatva (max. konnektortól konnektorig), akkor nem kell akksi. Úgy látom a Klipsch-ben nincs is (így szerintem az egy jó választásnak tűnik). Lehet egy kis szobába ez overkill, de nem is kell koppra tekerni mindig a hangerőt. Az egész hóka-móka helyett egy jó fej-, vagy fülhallgató? Pláne, ha gyerekszoba is ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
seredy #17752 üzenetére
Ha jó eséllyel el sem hagyja a lakást, akkor miért akksis hangszóróban gondolkozol? Lenne neki fix helye? Vm. bookshelf speaker?
Én ennyi pénzből vennék egy WiiM mini-t, és vm. jobbféle hangfalat (igazából a WiiM miatt elég lenne, ha csak optikai bemenet lenne rajta, de most ilyet nem találtam). -
LanyUs
őstag
válasz
seredy #10931 üzenetére
Jól döntöttél! Én nemrég vettem 2 db-ot, hogy össze tudjam párosítani őket! Extreme 1 után kevés volt a basszus, de annyira hozzászoktam, hogy már az a túlzott buffogas zavar. Sőt! Előfordul, hogy néha már ezen is sokallom. Az Extreme 1 esen egy párbeszédet/hírt nem lehet normálisan meghallgatni, annyira túl van rajta lőve a basszus, szóval ennyiért... Kettő akkorát szól, hogy sípol a fülem utána. Kertbe nem is tudom meghajtani, mert 3 szomszéd is azt hallgatná
Most vedd még hozzá, hogy pályafutásom elején 25e volt egy mojo buzz -
carl18
addikt
válasz
seredy #10931 üzenetére
Igen, az az outdoor EQ módot én se használom rajta.
Amúgy jó hangszóró a W-King D8 az áráért teljesen elfogadható, meg hát elég masszív strapabíró szerkezet szóval erre nem lehet panasz.
Bár basszusban nekem D Fine plus sokkal mélyebbre megy és erősebb. Haver Xtreme 2-je is elég jó tolja a mélyet, de hát nagyobb árkategóriától ez el is várható. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
seredy #10904 üzenetére
Cipőkanállal beférhet egy Anker SoundCore Boost upgraded ver. Az oldalon rohadtul nem látszik, de elvileg már az upgraded verziót árulják (erre azért most még direktbe is rákérdeztem az eladónál, várom a választ ...)
Ment privát üzenet is ...#10905 carl18
"Jó hogy a Tribinek is lesz konkurenciája ... " - nem lesz, van: SoundCore Boost upgraded -
carl18
addikt
válasz
seredy #10904 üzenetére
Igen jó hangszóró, bár függ milyen hangerőn hallgatod. Nagyobb hangerőn lesz erősebb a basszusa. De a 2 év hazai garancia azért az Evolveo előnyére szól.
Sajnos a Tribit Maxsound plus szállítással is 20E körül jönne ki szóval számít mekkora hangszórót szeretnél.
Earfun uboom szokott még lenni, de abból sincs készleten csak 100 dollárért.#10902<Adamsky
Az Anker Soundcore Boost én is kinéztem, főként az erősebb basszusok miatt érdekelt volna!
Jó hogy a Tribinek is lesz konkurenciája, például a Maxsound plus volt a legjobb hangszóró a saját méretén belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest