- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvio1
tag
válasz
IstvánLászló #3149 üzenetére
Akivel beszéltem, azt írta, h ha nem megy így se, akkor nem kerül semmibe. Ez van írva a weboldalon is. Vinni nem tudok bios fájlt, mondjuk megtudnám oldani valahogyan ezt. Legtöbb helyen azért nem vállalták, mert forrasztva van rajta a lapon a bios chip. Meg az, h felelős ezért, az tök mind1, mert ha így se jó, akkor nem az ő hibája miatt kell új lapot venni.
-
IstvánLászló
őstag
Nem csodálkozom csak mondanám aki bios írást vállal az valamilyen szinten felelősséget vállal hogy amit csinál biztosan jó.
A bios írást úgy-vállalják általában el, hogy te viszed adathordozón alaplapodhoz-való originált eredeti bios-fájt is.
Apróhirdetések között van aki válalja bios írását, ennyit tudok jelenleg hozzászólni. -
kvio1
tag
Sziasztok!
Gigabyte b85m - d3h rev. 1.1. Frissíteni próbáltam a biost, és miután újraindult a gép, elindul, de nem tölti be a bios- t se. Bekapcsolom, elsőre semmit se hoz be, aztán újraindítja magát az alaplap, és annyit kihoz, h UEFI dual bios, meg a kék háttér, de ezen kívül semmit. Pár ms, és ismét az előbb említett dolog történik. Kivettem az elemet az alaplapból, de nem lett így se jó. Mit tudnék még csinálni? Esetleg valaki tudna mondani olyan embert, aki bios írást vállal? Ha csak ez segít. Találtam is Pesten eggyet, de napok óta kérem tőle, h adja meg a címet, eddig nem adta meg.....,
érdekes. Köszönöm a segítséget!
-
IstvánLászló
őstag
Sziasztok !
A téma remélem ideillik.
Remélem tudtok majd segíteni, kérem-szépen segítsetek biost kellene frissiteni esetleg.
A konfig tesomé és segítségeteket kérném.Az alaplap Asus P5LP-LE DualCore Intel Pentium D 915 2800 MHz.
A bios dátuma 12/08/06
A bios 2006 by Hewlett-Packard Company Rev. 5.08
Award-bios phoenix - AwardBIOS v6.00PGA bios-ba belépem és a CPU-ventilátor fordulatszámát és CPU-feszültségét és FSB-jét is szeretném beállítani de nincsen ilyen-menüje, ez hogy lehetséges???
A gépbekapcsolása után teljes-fordulatszámmal forog a ventilátor és elviselhetetlenül hangos???, és ezért bios-ba is belépem de mint mondom semmi állítási lehetőség nincs és meg-lepődtem ezen rendesen.A gépbekapcsolása után posztoláskor ki is írja valamiért hogy ventilátor error és ha billentyűt nyomok rendesen elindul és stabilan működik is minden látszólag???
A ventilátor Winows-bootolása közben, fordulatszáma hallhatóan csökken és halkan is működik, de ha elindítunk egy programot mondjuk.
Az Aidát például 10-másodpecútán ventilátor elviselhetetlenül hangos lesz újból, semmilyen teszt nincsen indítva.
A CPU hőfokot néztem csak hogy hátha túlmelegszik a CPU, de a hőfoka 40-fok ami szerintem jó.
Az alaplap hőfoka 60-70-fokot is eléri és ekkor a CPU-ventilátora 4600-as fordulaton forog és elviselhetetlenül hangos a gép.
A gépet windows-alol újraindítva ismételten megjelenik a hibajelzés újból és kezdődik a mizéria minden újra, CPU-ventilátora 4600-as fordulaton forog és elviselhetetlenül hangos a gép.
Az elemet ellenőriztem műszerrel ami 3-volt biztosan, cmos-reset is megvolt de semmi változás.
A kérdésem még annyi-lenne hogy bios-nak van-e??, rejtett menüje mert már mindent kipróbáltam amit én tudtam.Tisztelt kollégák kérem-szépen segítsetek, mit csináljak még mert csak ti tudtok segíteni rajtam.
Minden válasznak nagyon örülnék, amit előre is köszönök.Üdv, István
-
tothferenc
aktív tag
Udv az uraknak! Egy kicsit tanacstalan vagyok. Adott egy regebbi asrock asztali lap, amin win 7 szalad. Teljes aramtalanitas utani bekapcsolaskor F1-et ker, a bios ido beallitasat keri. Beallitom, de a kovetkezo aramtalanitasnal ugyan ez a hiba. Az alaplapi elemet mar csereltem vadi ujra (ra is mertem, teljesen jo az elem). Tanacs, otlet?!
-
Nudelee
csendes tag
Sziasztok! Lehet off topic a kérdés,előre is bocs érte! Adott egy Dell Optiplex 790 lap 132 beep hibakóddal. Minden kipróbáltam amit a net ír a hibáról, de semmi sem látszik működni... Szerintetek kuka, vagy javítható?
Előre is köszi! -
babferi
tag
Sziasztok !
Remelem valaki tud majd segiteni sracok . Haverom pc-je eleg oregecske mar ( MSI K9N NeoV2 az alaplap ) . Nemreg behalt a VGA-ja , szereztem neki egyet beleraktam , kapott egy rendszerujrarakast ( WinXP ) . Minden ment szuperul . Meghagytam neki , hogy rakja fel a frissiteseket . O gondolt egyet es mikozben futott a telepites le akarta allitani a gepet , elmondasa szerint "lassu volt a gep"es nyomott neki egy resetet .
No itt kezdodtek a gondok ... Azota a gep nem jut el a rendszer bootolasaig . Egyszeruen bekapcsolaskor bejon az alaplap logoja , majd nemsokara csak sima fekete kepernyo . Vinyo nem "zorog" , ventik porognek , de semmi nem tortenik . BIOS-ba be tudok lepni . Kicsereltem neki az alaplapi elemet , mondom lassuk mi lesz . Bejott a szokasos kepernyo ami ilyenkor , de irta azt is , hogy "CMOS Cheksum Bad" . Ezutan is a BIOS-ba beenged , de minden marad ugy ... Ugye a lemerult elem esete most kilove , elmeletileg marad az , hogy valami gikszer van a BIOS-szal .
Sracok mit javasoltok mi legyen ? Elore is koszi a segitseget ! -
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert a google barátom nem akar segíteni!
Van egy Asus P5GD1-VM/S alaplap itt nálam. Egy rossz lap helyére ment be, egy régi gépbe.
A probléma az, hogy a processzort nem akarja kezelni és bios-t kellene frissíteni. Bios-t viszont nem találok hozzá! A sima P5GD1-VM alaplap biosa nem jó hozzá!
Találtam pár halott linket, tehát létezik hozzá egy 1013.003-as verzió, de sehol nem lelem, hogy le is tudjam tölteni!Az alábbi linkeken bukkantam rá eddig:
http://www.treiber.de/forum/thema/67866/Bios-fuer-OEM-Board/
http://www.mmnt.net/db/0/0/ftp.wortmann.de/TERRA_Computersysteme/PCs/Mainboards/ASUS/P5GD1-VM_S
http://kuznetsov-sv.blogspot.hu/2013_10_01_archive.htmlNincs valakinek egy ilyen biosa elfekvőben, vagy ötlete mit lehetne vele kezdeni?
Előre is köszönöm!
-
letepem
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy hp 8510p notebook, amin a gazdája a hp heath *** program jelzésére biost frissítet! Így került hozzám, nos azóta POST-nál újraindul a gép! Hogyan tudnám ezt helyrehozni? Alap dolgokkal próbálkoztam már (hard reset,etc), valamint phoenix recovery-vel is kevés sikerrel!
Tudnátok segíteni merre induljak el?
Előre is köszönöm! -
Sziasztok!
A kerdesem az lenne, hogy hogyan lehet editalni olyan phoenix biost, amit nem nyit meg a pbe?
Laptopom biosarol van szo, megvan wph es bin formatumban is, de egyiket sem kezeli. A kicsomagolo tool ki tudja bontani viszont, de azzal nem vagyok elorebb, csak lesz egy rakas binarisom.
A cel az lenne hogy fsb t emeljek 133 rol kb 166ra.
Onan tudom, hogy letezik vlamilyen modszer az editalasra, hogy talaltam unlockolt verziot a biosbol, es azt valahogy meg kellett csinalja az illeto...
Nem irt rola semmit, csak hogy nem pbe vel csinalta... felraktam es valoban vannak uj menupontok de semmi freki allitas.
Pb tj75 geprol van szo egyebkent. Most raktam bele i5 560m et.
Az is segitseg ha valaki tudja hogy az extractolt fileok kozul kb melyikben hol turkaljak hexeditorral, vagy milyen mintat keressek...
Kinyirni allitolag nem lehet mert van a crisis tool amivel be lehet pattintani egy biost akkor is ha a gep mar nem bootol.Koszonom!
-
ovics
aktív tag
üdv
az a probléma merült fel, hogy nem bootol be magától a rendszer. ha kiválasztjuk hogy honnan bootoljon akkor megy. próbáltuk ugye az elsődleges bootolást megadni, nem működik, illetve már volt bios frissítés is. esetleg valami ötlet a problémára? rendszer frissített win10, de win7-el is ezt csinálta
alaplap: M5A78L-M/USB3 -
KicsiFater
csendes tag
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség...
Ma a gépet alvó módba tettem, aztán rá 5 perce vihar miatt elment az áram.
Azután mikor bekapcsoltam, nem adott képet.
-A billentyűzeten a ledek felvillantak
-Az alaplapi ledek felvillantak
-A monitor ledfénye is zöld lett(mint mikor van kép)
-Amikor próbáltam belépni a BIOS-ba, akkor a ledek a billentyűzeten felvillantak, jelezte, hogy beléptem a biosba, De továbbra sincs kép.
-Vártam, hátha történik valami. És igen, mert amikor elér a Windows boot képernyőjéhez, onnan már van kép.Videókártyára gyanakodtam, de nem hiszem, mert a gép most is megy....és a játékaimmal is ugyanúgy tudok játszani.
Kezdek alaplap gondokra gyanakodni, mert továbbra sincs képernyő indításkor. A rendszernél viszont igen.
Mi lehet a gond?
-
Vajonki1
csendes tag
Sziasztok !! Szeretném, ha valaki segítene. Eladtam, egy vadi új ASUS Crossblade Ranger-t 1 hét próba garival, mivel egy rendezvényen lett nyerve sajnos garancia papír nem volt hozzá. Bontatlan új alaplapról beszélünk. A vevő 1 hónap után rám írt, hogy hibás az alaplap, ami idáig tökéletesen üzemelt. Szerintem ő cseszett el valamit, és most tőlem várja gondolom a megoldást ( pénzt vissza). Ezért kérnék megerősítést, lenne egy sejtésem. A következőt írta 2 felvonásban :
1, Szia,
vásároltam tőled nemrég egy alaplapot.
Mai nappal, egy egyszerű újraindítás után nem hajlandó elfogadni a Kaverit ami benne
van.
20 éve van sz.gépem, a létező összes ismert trükköt bevetettem, de csak nem hajlandó helyesen működni.
A régi alaplapomat is elvettem, azzal szépen megy a CPU, a Ranger pedig hibakódot ad, s lényegében el sem indul, hanem 2 másodpercenként újraindul.
Van rajta hibakód kijelző, az nem ír hibát, hanem egy LED visszajelző diódám is van, egyedül az mutatja hogy a CPU-val van a gondja, s mióta nálam van azzal megy!!!
Ha legalább fizikailag hozzányúltam volna, vagy BIos- frissítést rontottam volna el, de hogy egyik percről a másikra így elmenjen, ez nekem is új.
Holnap hívom az Asus hazai szervizrészlegét, hátha én rontok el mégis valamit.
Annyi lenne a kérésem, hogy azt a garanciapapírt mégiscsak jó lenne beszerezni.
Amúgy eddig nagyon meg voltam vele elégedve, sok kis apró kellemes meglepetést okozott, tuningolni nem fogtam hozzá, alapjáraton üzemelt.2, Ma megvettem a Godavari alapú frissített Kaveri-taz AMD 7870-es Apu-t.
A történet nem változott továbbra sem hajlandó elfogadni egy APU-t sem, képet nem ad sem ezzel sem dedikált VGA-val.
Volt rajta több Bios frissítés, a legújabb is felkerült..Clear CMOS is volt, mondom amit csak tudtam megtettem,
A régi alaplapomban mindkét APU vígan üzemel, s ad képet, van BIOS, minden rendben.
Sajnos az alaplap a hibás, hiába tudok mindent csinálni rajta, még mérni is lehet feszkókat, ehhez már tényleg érteni kéne jobban, szóval nem tudom mi lehet a gondja, így hogy csak a led jelez vissza bármit is, a Q kódkijelző viszont alaphelyzetben hibamentességet mutat.
Ezen már csak egy szerviz, vagy a forgalmazóhoz visszavitel segíthet.Jelenleg már nincs több ötletem, s lehetőségem hogy tovább belemélyedjek a működésébe.
Akitől átvették a nyereményt ide tudja adni a garancialevelet?Az is lehet hogy nem is hazai forgalmazótól vették?
Kérem segítsen nekem.Mit lehet ilyenkor tenni ? Köszönök minden segítséget !!
-
GEPESZ66
veterán
A 7 éves ASUS alaplapomhoz van a jelenleginél frisebb BIOS.
Ez egy zip fájl, kibontva bin.
Hogy kell elmenteni USB-re, hogy az ASUS EZ -FLASH 2-vel frissíthető legyen a BIOS? -
-
GRaul
őstag
sziasztok,
Adott egy intel DH61SA
[link]
A Biosok kozul a 099est kezdtem el felrakni. de valamiert hibat jelzett.
Most a gep nem tolti be a windowst.
Meghal amint a vinyorol toltene be a rendszert.
A biosba be tudok lepni. De gondolom vmi felrement a frissitesnel.
Vkinek vmi tipp?
Ez a kep fogad, ha frissiteni akarom a Biost.Hogyan tudom "megjavitani" a lapot?
Koszonom a segitséged.
U.I.Semmilyen Biost nem enged frissiteni "F7" segitsegevel
Üdv Misi
-
molyolo77
újonc
Sziasztok!
Nekem van egy Asus B85M-G alaplapom.
Kb.3 hetente disable vált a biosban a lan.
De csak az és a legfrisebb bios van fent.CMOS resetelés esetleg?
Ötlet? -
Sziasztok! Felmerült egy kérdés bennem. Mit jelent a CSM módú bootolás engedélyezése a biosban?
Ha van a gépben egy 120GB-os MBR SSD arról így jól bootol a W7. Ha ezt kivenném és egy 500MB-os hdd-t tennék bele amire előzőleg GPT módban van egy rendszer felrakva ( ugyanezen gépen, például W8) akkor az nem futna (bios-állítgatás nélkül), vagy csak akkor futna HA KI-kapcsolom a CSM támogatást???
(amiatt kérdem hogy ha egymás mellett használva a kettőt óránként másikat bootolnék, ne kelljen a biost állítgatni emiatt)
Vagy az itteni 3.pont [link] szerint muszáj a biosban a csm-et állandóan ki-be kapcsolgatni?
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Adott egy Asus K52JT, és szeretném ébreszteni távolról WOL-al, viszont a bios-ban nem találok ilyen funkciót.
Pórbűltam, altatni, hibernálni, akkor is teljesen megszakadt a kapcsolat az UTP kábellel összekötött gép, és a router (Tomato Shibby) között.köszönöm a segítséget!
-
válasz
ozsdyka #3128 üzenetére
Jól értem? egy gyárilag 3GHz-es procit fogsz vissza 2GHz-re??
Tuningolni szoktak, de általában fordítva mint te csinálod..Szerintem bios alapbeállítást betölt, esetleg ha többféle RAM modul van benne akkor a gyorsabb ramot visszafogni a lassabb paramétereire (spd), vagy megcserélni őket.
-
ozsdyka
csendes tag
Üdv!
Adott egy ilyen fos lapom: Kobian PVM266aM-P
egy ilyen fos procival: Intel Pentium 4, 2000 MHz (15 x 133) ami eredetileg 3000 -es lenn.
A kérdésem,hogy mi a lófenét tudnék csinálni,hogy ha egy programot elindítok akkor ne fusson 2000 en,mert lefagy minden?
Szívem szerin kivágnám de nincs másik fosom!
A válaszokat előre is köszönöm! -
röpülős
csendes tag
Tanulságul mindazoknak akit érdekel!
A memória modul volt a hibás.
Visszatettem a korábbi, 2x1GB modult és megszünt a kék halál jelenség.
Egy kicsit lassabban, de hibátlanul müködik.
üdv -
röpülős
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget kérek.
Az utóbbi időben gyakran jelenik meg az alábbiés elszáll a rendszer. Biost frisitettem az utolsó verzióra.
Az, a
.
Mit, hol és hogyan finomitsak a BIOS-ban, hogy stabilizálodjon a rendszer?
Előre is köszi
röpülős -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok Asus G56JR laptopom azt csinálta hogy amikor bekapcsolom, semmit nem jelez ki, a kis led indikátor világít hogy be van kapcsolva a gép, de csak a kis izzókörténél világít sehol máshol. A gép ventilátora megy, de semmit nem csinál. nem lehet sehova belépni, biosba se, sehova. a gépet még kikapcsolni se lehet csak ha hosszan nyomom a power gombot. Kérlek segítsetek, sürgős lenne használnom a gépet mindent próbáltam. (SSD-re akartam telepíteni op rendszert azóta csinálja ezt de nem telepítettem. Kivettem a HDD-t is és az SSD-t is, de semmi, ugyan ez a hiba. Mi lehet ez? Utána olvastam, de nagyon remélem hogy nem az alaplappal van valami mert fél éves még csak a gép és eddig semmi baja nem volt..
Próbálkoztam mindennel kivenni az akksit, nyomni hosszasan a power utána vissza, ugyan ez. mindent visszaraktam eredeti helyére tehát a hdd-t és a meghajtót, úgy se.Arra gyanakodok véletlen bekacsoltam a biosba az uefi modot vagy mit, amit már mondtak nekem, az járhat ilyen következményekkel, ha igen hogy csinálhatom vissza, hogy állíthatom vissza? Mert jelenleg annyit csinál a lapos hogy bekapcsolom felvillannak a ledek, a billentyű világítás, aztán a bill. világítás kikapcsol, csak az izzókörte led világít, a többi nem, meg megy a venti és ennyi.
szerintem biztos valamit a biosba szúrtam el!
PLS vki help!
-
béke
aktív tag
válasz
mongoose123 #3120 üzenetére
köszi, útközbe újra éledt a gép csak lemerült és persze a töltő is rossz,megdumálhatjuk a többit privátba!
-
-
béke
aktív tag
sziasztok egy kérdés, volna itt egy noti aminek a biosa jelszó védett volt ezáltal nem tudtam újra telepíteni sajnos ezt a gazdája nem közölte.......
Nézegettem egy két hack módot a törlésére de egyik sem sikerült majd a legutolsó próbálkozásnál ahol az infó alapján a bios chip egyes lábait kellet össze érinteni, mintha sikerült volna de aztán még se mert egy újra indítást követően nem éledt újra a gép semmilyen formában a töltést veszi de be sem kapcsol semmi.
kinyirtam a bios chippet? vagy valami más is elszálhatott?
egy ilyen bios írás/vagy bios chip csere segíthet a gépen?
vagy valami elszált az alaplapon is?Bios Chip: winbond w25q64fv
És a 7-es (VCC) és 8-as (Hold/Reset) lábakat érintettem össze. [link]
Esetleg ha végkép kuka tudtok egy jó alaplap javító bioshoz értő boltot magánszemélyt pesten? s.o.s köszönöm. -
Kolosszus01
tag
válasz
Kolosszus01 #3116 üzenetére
-
Kolosszus01
tag
Sziasztok.
Szeretném segitségeteket kérni.
Adott egy Fujitsu-Siemens Esprimo P5720 (D2581) számitógép.
Eddig minden szépen működött egy Celeron 2.20Ghz processzorral.
Mai napon kicseréltem egy E5500-ac processzorra a régit és sajnos ezt irja ki a számitógépem amikor bekapcsolom: no microcode update loaded for booting processor és a processzor hűtőventilátora nagyon gyors és hangos egyfolytában,ami eddig(a kissebb procival)nem volt halható csak bekapcsoláskor hangosan felpörgött és utánna elhalkúlt.Gondolom BIOS frissités megoldaná a gondomat.Viszont nem találok hozzá letölthető BIOS fajlt.Most ez a BIOS van a gépemen: 6.00 R1.08.2581.A1
Ha tudna valaki nekem segiteni,azt nagyon szépen megköszönném. -
mmili
tag
Sajnos az ec-t nem sikerült feltennem. Letöltöttem a 2 utolsót. Az utolsó előttit (dn) -t feltettem floppys módszerrel, sikerült is, de semmi változás. Az ec-nél pedig hibát ír ki mindig. Fájlhiba, vagy vmi hasonlót. AIDA-val megnéztem, most a dn van fent verzióból. Viszont miért szenved még mindig a bios. Az AIDA is azt mutatja, hogy 1000 Mhz-es Athlon Thunderbird proci van benne, pedig egy 2400 Mhz-ez AMD Sempron van a gépben. Mi lehet a baj? Indulásnál mindig megáll a gép, hogy a proci nem működi, vagy ki lett cserélve
. Igaz, ki lett, de hiába mentem a bios beállításokat nem jegyzi meg. F1 lenyomásával tovább fut, és betölt a Windows, de elég zavaró, hogy valami nincs rendben. Az segítene, ha a régi procit visszaraknám? Vagy hogy lenne müködöképes a másik procival?
-
Glorious
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem igazán értek a BIOS flasheléshez és ezért kérném a segítségeteket.
Vettem egy videókártyát és elméletileg flashelni kel hozzá a biost, hogy jól működjön.Ezeket alinkeket találtam hozzá.
[link]
[link]
[link]A kérdés az hogyan tudom a biost frissíteni, ill. szerintem szakember kellene hozzá aki érti a dolgát és esetleg tudok -e valakit ajánlani?
Köszönöm a válaszotokat előre is! -
mmili
tag
Lenne még egy kérdésem.
Kicseréltem a fent említett tesztelőgépben a procimat. Amd 1000 Mhz -ről, egy Sempron 2400-ra. Amit nem értek, hogy minden indulásnál megáll a betöltő képernyő, hogy valami rossz vagy új proci van a gépben. F1 tovább, vagy DEL bios. Belépek a biosba és beállítom a mhz-et, de az istenért nem jegyzi meg. Vagy a régi 1000-en indul, vagy 1500 mhz-en. Próbáltam bios reset után is, de semmi változás. Ha F1-et nyomot, akkor megy tovább a procedura a windows asztalig, és no problem, csak nem a beállított mhz-en.
Esetleg valakinek vmi ötlet? -
törölt tag
válasz
Doky586 #3105 üzenetére
azonos bios verziónál se működik a profil mentése és annak visszatöltése?
ha igen akkor elszúrták, vagy olyan módon ill. mértékben változott a bios hogy azért nem megyegyébként rá lehet 'frissíteni' azonos bios verziót is
szerintem a legegyszerűbb bombabiztos módszert használd ha nem akarod megjegyezni a beállításokat:
a fontos bios-menüket fényképezd le a telefonoddal, és öt év múlva is tuti jó mankó lesz -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest