Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
babferi
tag
Sziasztok !
Remelem valaki tud majd segiteni sracok . Haverom pc-je eleg oregecske mar ( MSI K9N NeoV2 az alaplap ) . Nemreg behalt a VGA-ja , szereztem neki egyet beleraktam , kapott egy rendszerujrarakast ( WinXP ) . Minden ment szuperul . Meghagytam neki , hogy rakja fel a frissiteseket . O gondolt egyet es mikozben futott a telepites le akarta allitani a gepet , elmondasa szerint "lassu volt a gep"
es nyomott neki egy resetet .
No itt kezdodtek a gondok ... Azota a gep nem jut el a rendszer bootolasaig . Egyszeruen bekapcsolaskor bejon az alaplap logoja , majd nemsokara csak sima fekete kepernyo . Vinyo nem "zorog" , ventik porognek , de semmi nem tortenik . BIOS-ba be tudok lepni . Kicsereltem neki az alaplapi elemet , mondom lassuk mi lesz . Bejott a szokasos kepernyo ami ilyenkor , de irta azt is , hogy "CMOS Cheksum Bad" . Ezutan is a BIOS-ba beenged , de minden marad ugy ... Ugye a lemerult elem esete most kilove , elmeletileg marad az , hogy valami gikszer van a BIOS-szal .
Sracok mit javasoltok mi legyen ? Elore is koszi a segitseget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
es nyomott neki egy resetet .