- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok Asus G56JR laptopom azt csinálta hogy amikor bekapcsolom, semmit nem jelez ki, a kis led indikátor világít hogy be van kapcsolva a gép, de csak a kis izzókörténél világít sehol máshol. A gép ventilátora megy, de semmit nem csinál. nem lehet sehova belépni, biosba se, sehova. a gépet még kikapcsolni se lehet csak ha hosszan nyomom a power gombot. Kérlek segítsetek, sürgős lenne használnom a gépet mindent próbáltam. (SSD-re akartam telepíteni op rendszert azóta csinálja ezt de nem telepítettem. Kivettem a HDD-t is és az SSD-t is, de semmi, ugyan ez a hiba. Mi lehet ez? Utána olvastam, de nagyon remélem hogy nem az alaplappal van valami mert fél éves még csak a gép és eddig semmi baja nem volt..
Próbálkoztam mindennel kivenni az akksit, nyomni hosszasan a power utána vissza, ugyan ez. mindent visszaraktam eredeti helyére tehát a hdd-t és a meghajtót, úgy se.Arra gyanakodok véletlen bekacsoltam a biosba az uefi modot vagy mit, amit már mondtak nekem, az járhat ilyen következményekkel, ha igen hogy csinálhatom vissza, hogy állíthatom vissza? Mert jelenleg annyit csinál a lapos hogy bekapcsolom felvillannak a ledek, a billentyű világítás, aztán a bill. világítás kikapcsol, csak az izzókörte led világít, a többi nem, meg megy a venti és ennyi.
szerintem biztos valamit a biosba szúrtam el!
PLS vki help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- A Honor profi iPhone másolásban
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ASRock X870 Steel Legend WIFI - PCX garancia 2028.11.08.
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- Patriot Viper Elite II 64GB (2x32GB) DDR4 4000MHz (Beszámítás)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest