Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolaMan
tag
Sziasztok!
A kerdesem az lenne, hogy hogyan lehet editalni olyan phoenix biost, amit nem nyit meg a pbe?
Laptopom biosarol van szo, megvan wph es bin formatumban is, de egyiket sem kezeli. A kicsomagolo tool ki tudja bontani viszont, de azzal nem vagyok elorebb, csak lesz egy rakas binarisom.
A cel az lenne hogy fsb t emeljek 133 rol kb 166ra.
Onan tudom, hogy letezik vlamilyen modszer az editalasra, hogy talaltam unlockolt verziot a biosbol, es azt valahogy meg kellett csinalja az illeto...
Nem irt rola semmit, csak hogy nem pbe vel csinalta... felraktam es valoban vannak uj menupontok de semmi freki allitas.
Pb tj75 geprol van szo egyebkent. Most raktam bele i5 560m et.
Az is segitseg ha valaki tudja hogy az extractolt fileok kozul kb melyikben hol turkaljak hexeditorral, vagy milyen mintat keressek...
Kinyirni allitolag nem lehet mert van a crisis tool amivel be lehet pattintani egy biost akkor is ha a gep mar nem bootol.Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest