- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolaMan
tag
Sziasztok!
A kerdesem az lenne, hogy hogyan lehet editalni olyan phoenix biost, amit nem nyit meg a pbe?
Laptopom biosarol van szo, megvan wph es bin formatumban is, de egyiket sem kezeli. A kicsomagolo tool ki tudja bontani viszont, de azzal nem vagyok elorebb, csak lesz egy rakas binarisom.
A cel az lenne hogy fsb t emeljek 133 rol kb 166ra.
Onan tudom, hogy letezik vlamilyen modszer az editalasra, hogy talaltam unlockolt verziot a biosbol, es azt valahogy meg kellett csinalja az illeto...
Nem irt rola semmit, csak hogy nem pbe vel csinalta... felraktam es valoban vannak uj menupontok de semmi freki allitas.
Pb tj75 geprol van szo egyebkent. Most raktam bele i5 560m et.
Az is segitseg ha valaki tudja hogy az extractolt fileok kozul kb melyikben hol turkaljak hexeditorral, vagy milyen mintat keressek...
Kinyirni allitolag nem lehet mert van a crisis tool amivel be lehet pattintani egy biost akkor is ha a gep mar nem bootol.Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- Linux Mint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest