- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Túlélőhorrort reggelizik az új AMD Software
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolaMan
tag
Sziasztok!
A kerdesem az lenne, hogy hogyan lehet editalni olyan phoenix biost, amit nem nyit meg a pbe?
Laptopom biosarol van szo, megvan wph es bin formatumban is, de egyiket sem kezeli. A kicsomagolo tool ki tudja bontani viszont, de azzal nem vagyok elorebb, csak lesz egy rakas binarisom.
A cel az lenne hogy fsb t emeljek 133 rol kb 166ra.
Onan tudom, hogy letezik vlamilyen modszer az editalasra, hogy talaltam unlockolt verziot a biosbol, es azt valahogy meg kellett csinalja az illeto...
Nem irt rola semmit, csak hogy nem pbe vel csinalta... felraktam es valoban vannak uj menupontok de semmi freki allitas.
Pb tj75 geprol van szo egyebkent. Most raktam bele i5 560m et.
Az is segitseg ha valaki tudja hogy az extractolt fileok kozul kb melyikben hol turkaljak hexeditorral, vagy milyen mintat keressek...
Kinyirni allitolag nem lehet mert van a crisis tool amivel be lehet pattintani egy biost akkor is ha a gep mar nem bootol.Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Horgász topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Predator
- Asus Prime Z790-A WIFI
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest