Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvio1
tag
Sziasztok!
Gigabyte b85m - d3h rev. 1.1. Frissíteni próbáltam a biost, és miután újraindult a gép, elindul, de nem tölti be a bios- t se. Bekapcsolom, elsőre semmit se hoz be, aztán újraindítja magát az alaplap, és annyit kihoz, h UEFI dual bios, meg a kék háttér, de ezen kívül semmit. Pár ms, és ismét az előbb említett dolog történik. Kivettem az elemet az alaplapból, de nem lett így se jó. Mit tudnék még csinálni? Esetleg valaki tudna mondani olyan embert, aki bios írást vállal? Ha csak ez segít. Találtam is Pesten eggyet, de napok óta kérem tőle, h adja meg a címet, eddig nem adta meg.....,
érdekes. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
érdekes. Köszönöm a segítséget!