Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Erősítő, hangfalak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Valami baja van a tápomnak
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- E-book olvasók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmili
tag
Sajnos az ec-t nem sikerült feltennem. Letöltöttem a 2 utolsót. Az utolsó előttit (dn) -t feltettem floppys módszerrel, sikerült is, de semmi változás. Az ec-nél pedig hibát ír ki mindig. Fájlhiba, vagy vmi hasonlót. AIDA-val megnéztem, most a dn van fent verzióból. Viszont miért szenved még mindig a bios. Az AIDA is azt mutatja, hogy 1000 Mhz-es Athlon Thunderbird proci van benne, pedig egy 2400 Mhz-ez AMD Sempron van a gépben. Mi lehet a baj? Indulásnál mindig megáll a gép, hogy a proci nem működi, vagy ki lett cserélve
. Igaz, ki lett, de hiába mentem a bios beállításokat nem jegyzi meg. F1 lenyomásával tovább fut, és betölt a Windows, de elég zavaró, hogy valami nincs rendben. Az segítene, ha a régi procit visszaraknám? Vagy hogy lenne müködöképes a másik procival?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest