Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmili
tag
Sajnos az ec-t nem sikerült feltennem. Letöltöttem a 2 utolsót. Az utolsó előttit (dn) -t feltettem floppys módszerrel, sikerült is, de semmi változás. Az ec-nél pedig hibát ír ki mindig. Fájlhiba, vagy vmi hasonlót. AIDA-val megnéztem, most a dn van fent verzióból. Viszont miért szenved még mindig a bios. Az AIDA is azt mutatja, hogy 1000 Mhz-es Athlon Thunderbird proci van benne, pedig egy 2400 Mhz-ez AMD Sempron van a gépben. Mi lehet a baj? Indulásnál mindig megáll a gép, hogy a proci nem működi, vagy ki lett cserélve
. Igaz, ki lett, de hiába mentem a bios beállításokat nem jegyzi meg. F1 lenyomásával tovább fut, és betölt a Windows, de elég zavaró, hogy valami nincs rendben. Az segítene, ha a régi procit visszaraknám? Vagy hogy lenne müködöképes a másik procival?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- Iqos cigaretta
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest