Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Kezdjük az elején!
Jó volna tudni, hogy honnan töltötted le a biosfájlokat, mert én ma leszedtem 7-et a gyári honlapról, és nálam minden .zipben más bios van.
Ezt azért kellene tisztázni, mert ha másik alaplap biosát flash-elted, akkor a gyári recovery sem fog működni. Illetve az is kérdés, hogy milyen működő biost viszel el majd magaddal beleégetni a chipbe. (Amennyiben ezt az utat választod.)Amit tudnék javasolni:
- Ellenőrizd le, hogy a gombelem nincs-e lemerülve. (Közvetlenül a kiszerelést követően 3,10V-nál többet kell mérni rajta)
- A gyári recovery úgy működik, hogy az alaplap gyári CDjét bedobod a meghajtóba, aztán resettel újraindítod a gépet. Nem veszítesz vele semmit, ha kipróbálod.
- Ha akad valahol egy régi PCI-os VGAkártya, érdemes lenne azt beledugni, mert ha a Bios mutat némi életjelet, akkor azon tud képet adni, és akkor én pedig tudok segíteni a helyreállításban.
- A bios chip kivehető, tehát elviheted újraprogramoztatni. Ezeket a linkeket találtam:
[link]
[link]
[link]
Csak -ahogy korábban is írtam- kellene valami garantáltan működő biosfájl, amit viszel magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Akció! G.Skill TridentZ Neo 3600Mhz- CL16 2X32GB (64GB DDR4)
- G.Skill Aegis DDR4 16GB CL16 3200MHz Gaming Series
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI ~ÚJ - 3 év FirstShop garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11, LTE kártya
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest