- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
válasz moha bácsi #37399 üzenetére
hol is láttam... mintha láttam volna valahol...
megvan!!! esti mese :8lnu
-
doberman
senior tag
-
Digger
senior tag
válasz doberman #37395 üzenetére
Csak szabadulnék tőlük!
Volt már többféle NAS-om, másnak is építettem, meg gyárit beállítottam. Építettem már ipari PC alaplappal FreeNAS rendszerrel, ami egy CF kártyára volt telepítve. Az alaplapon volt CF foglalat. Építettem már normál PC dobozban is Ubuntuval. Most itthon nincs semmi, illetve van egy NAS pótlék. Egy Asus RT-AC68U router, rajta 1 terrás USB 3-as csatolású NTFS formátumra formázott winyó. Olyan 20 MB/s sebességgel másolok rá. Csak adattárként használom. Azért NTFS, mert így egyszerűen át tudom dugni a PC-re, ha nagyobb sebesség kell. Nem egy nagy durranás, de kényelmes! Egy csomó telefon, tablet, PC-k, meg laptop szokott rácsatlakozni. A tizenéves lányaim is imádják, fotókat, meg zenéket szoktak másolgatni.Van a TV fölött egy döglött HTPC, Brazos alaplappal. Korábban sok 3D filmet nézegettek a lányaim, de egy ideje hanyagolva van. Vagy az alaplap, vagy a tápja szált el, még nem néztem. Lakik benne egy 1 terrás winyó, meg a fiókban van a párja. Majd egyszer összedobok valamit vele, de lehet, hogy csak a Synology-ba biggyesztem őket.
-
Digger
senior tag
Nem akartok NASolni?
Eladó egy D-LINK 320L és egy Synology DS-213J! -
LógaGéza
veterán
válasz Digger #37386 üzenetére
A BT csak egy átviteli eszköz, kvázi egy kábel, csak kábel nélkül
Szóval az, hogy mire használod, az csak a csatlakoztatott eszköztől függ. Ha az azt jelzi neki, hogy én egy hangszóró vagyok, akkor kvázi hangkártyaként üzemel.
Ha azért keresel ilyet, mert nincs BT keretrendszer a PC-n/NASon, amivel csatlakozni tudsz, akkor meg vannak BT transmitterek, amit jack-el rádugsz a hangkártyára, és az továbbítja a hangot, pl: [link]."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
littlelion21
addikt
Urak, ha valakit érdekelne egy hibátlan állapotú 1 éves Eustock-származású Redmi Note 4 (3/32), nyugodtan privizzen rám, az árat megbeszéljük
-
Digger
senior tag
Létezik olyan USB Bluetooth adó, amit egy PC-be, vagy NAS-ba dugva hangkártyaként felismeri és oda tud lejátszani? A vevő meg egy BT hangszóró, fejhallgató, vagy erősítő lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #37382 üzenetére
Osszesen ket kollega jott el, azok akik mindig jonnek altalaban, a tobbiek biztos nem talaltak meg a Kakast
Sebaj majd jovore hatha eljonnek tobben, vagy utana...
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #37382 üzenetére
Nem maradt valami jó kis portéka a kocsidban, véletlenül?
-
ErikSon
tag
17:56 Kakas. Sehol senki... gyanús... PH oldal csekkolas...Ahhha Sorry srácok, 7-től jelenesem van a főtéren. Jó szórakozást !
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
doberman
senior tag
válasz moha bácsi #37351 üzenetére
találkozó kipipálva...
vásárfia begyüjtve... (asszony előtt kidumálva, hogy mennyire szükségem van rá... )8lnu
-
Devid_81
félisten
Sracok,
Akik este jonnek:
Kb 7 korul erkezunk, mert csaladi program van nalunk +2 szuletesnap stb, de megyunk!
Kakasnal legyen a gyulekezo, remelem az nagyjabol mindenkinek jo lesz...
-
Dani_kp
addikt
válasz doberman #37372 üzenetére
A hiba "megoldódott"!
A dvd író egy kalap sz*r , cd olvas, illetve ír, de dvd sem nem olvas se nem ír, se az én gépembe, se anyámékéba. Nem is kínlódok vele, akinek kell az szóljon neki adom. Én meg majd veszek egy usb-s írót, 3 évente kell néha írni 1-1 lemezt, arra jó lesz az is, igaz nem olcsó, de úgy is pc házat veszek, akkor azon már úgy sem lesz 5,25"-ös hely.https://ingatlan.com/33821564
-
ErikSon
tag
Üdv urak!
Valakinek feleslegessé vált PC-s kormány+pedál kombója nem lenne véletlenül? Szívesen megvásárolnám ha tetszetős.
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
doberman
senior tag
válasz Dani_kp #37371 üzenetére
hát ha más környezetben jól működik, akkor a te gépedből kellene kiűzni ördögöt...
kellene egy linux live cd vagy pendrive (hiren's-en is van). felbootolni és megnézni olvas-e. ha igen a win7-ed kergült meg, ha nem nos akkor viszont hw szintű az ütközés. (nincs véletlenül "húzva"?, esetleg egy bios default is segíthet, előtte megnézni, hogy az optikai egység portjának beállításait). esetleg az eszközkezelőből eltávolítani a CD/DVD eszközt de az illesztő programmal együtt -majd hw változások keresése.
csökkentett módban olvas-e?
első nekifutásra - ha teljesül az első mondat feltétele...[ Szerkesztve ]
8lnu
-
Dani_kp
addikt
Forrással nincs gond, csak a kiírással. De ha már itt tartunk valami tipp, hogy miért sz*pat a dvd íróm?
Másik kábel és port megvolt, továbbra is szemétkedik. Muteréknál meg jó.
https://ingatlan.com/33821564
-
SipiBcs
őstag
Asztali médialejátszót keresek megvételre. A lényeg, hogy hálózatos lejátszás lehetséges legyen rajta wifi-vel.
Ha van valakinél eladó, az ne tartsa magában!Köszönöm!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Dani_kp
addikt
Sziasztok.
Van valakinek 32 bites Win7 telepítő lemeze?
Nálam van egy régi noname noti, ami nem tud sajnos pendrive-ról bootolni.
Dvd írom van, ami jó is csak az én konfigomat megtiszteli azzal, hogy nem jó benne . Anyámék gépébe meg hibátlanul működik, nálam meg még egy lemezt sem olvas be .https://ingatlan.com/33821564
-
doberman
senior tag
válasz SipiBcs #37356 üzenetére
pedig van, valamelyik raspberrys fórumon még tárgyalgatták is. itt mondjuk pont egy mobiltelefonon fut ez a TapelessDeck.
Jó ötlet.. kell hozzá egy androidos mobil, meg egy kibelezhető deck, egy beépíthető erősítő, némi kézügyesség ja meg kellő elszántság. cserébe kapsz egy pofás lejátszót, fm rádiót, internet rádiót érintőképernyővel...8lnu
-
Devid_81
félisten
Ismet elado a regi felkonfigom.
Budapest-Pecs-Bekescsaba utvonalon fogok menni a jovohet folyaman, ezeken a helyeken ingyen hazhoz viszem.
Ha valakit erdekelt dobjon egy privit legkesobb holnap reggelig es akkor utazik velem haza Angliabol az egesz pakk
...
-
SipiBcs
őstag
Ezt nem hiszem el
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
mezis
félisten
válasz Devid_81 #37349 üzenetére
Kellemes pihenést, sok jóféle hazait (kolbászt, páleszt,...) !
Más: Kb 1 éve, csak rádióban hallottam, írva sehol sem láttam azt a kormányprogramot, hogy a külföldön élő magyaroknak is jár pár tízezer minden született gyerek után. (Ez reklám volt. Hajrá magyarok ! )
Üdv.: István
mezis
-
Devid_81
félisten
válasz Padree #37352 üzenetére
16 evesen meg raer inni!
Mi is 12 voltunk amikor elkezdtuk!Gondolom mindenkinek azert mar nehezebb lesz eljonni, csalad stb miatt.
De akar csak egy udcsire tok jo lenne latni a helyieket!
Akkor legyen a Kakasban, nezzunk egy delutan 6-os kezdest, ugyis mindenki kesik majd...
-
Padree
senior tag
válasz Devid_81 #37349 üzenetére
Köszi, hogy gondoltál rám!
Másnap 22én hajnalban indulunk a Balcsira nyaralni. Meglátom, pont a napokban meséltem a lányomnak, mikor Mohabá'hoz mentünk cuccér, a Prohardveres topicról, rólatok, a tóparton alvós bográcsozásról, meghogy én sohase rúgtambe tajtrészegre - 16 éves..."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
GNKING
tag
Sziasztok!
Van itt valaki Szeghalom v. környékéről?
Van 2x8GB GSkill 2400Mhz DDR3 ramom amit tesztelni szeretnék, mert nállam nem megy a lapomban, Asus P8Z77I-Deluxe\WD lapom.
Hiába kapcsolom be az XMP profilt nem olvassa be rendesen, csak 1333Mhz járatja és instabil az egész gép.
Ha kézzel állítok be akármilyen frekit, időzítést akkor se hajlandó csak 1333Mhz használni.Normális vagyok a hangok is megmondták!
-
Devid_81
félisten
Juli 21 szombat este, egy kis barati osszeroffenesre vevo valaki?
Melyik kocsma el meg?Kakas?Hozzatok nyugodtan a baratnot, feleseget, csavotokat, mindent, en is hozom oket, pont ebben a sorrendben
Komoly, nyugodtan johetnenek a csajok is, mert en a felesegemmel erkezem a helyszinre[ Szerkesztve ]
...
-
tááo
aktív tag
Vérnyomás emelő így estére.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
doberman
senior tag
válasz Digger #37343 üzenetére
asszem rosszul fejeztem ki magam.
építenék egy retro kinézetű (régi rádió dobozába épített) netes rádiót. a kijelző kell.. (nálunk 2 szőke is lakik, bevonni még egy okos eszközt a rádióhallgatás bonyolult folyamatába -> bukik a zenehallgatás felemelő élménye..) kell kijelző amit ha lehet tapogatni, bökdösni az plusz pontokat eredményez családom hölgytagjaitól. ha nem akkor is kellenek kezelőgombok.8lnu
-
Digger
senior tag
Néhány Lepy erősítő:
Nekem leginkább ez tetszik, de mivel ez a legfejlettebb, legfrissebb, ez már kicsit drága! A BT vevővel drótok nélkül nyomhatod rá a kedvenc zenédet, de ha USB-n, vagy SD kártyán van az MP3, vagy valami hasonló file, azt is megeszi, lejátssza! A távirányítója remélhetőleg strapabíró, nem egyszerű foliás, hanem gombos, mint egy normális TV távirányító!
Ugyanaz, kicsit olcsóbban, egyszerűbb távirányítóval!
Ha nem kell BT, csak egy line bemenet, még ennél is olcsóbban kijöhetsz!
De létezik olyan is, ami mélynyomót is meghajt, vagy olyan, ami 200 wattot tud, de azt már keresd meg te!
-
Digger
senior tag
válasz doberman #37342 üzenetére
Ott van a smart teló a kézben, az a kijelző!
Az állomások szövegállományban vannak, az első szólal meg, ha bekapcsolod, így nem kell semmit állítgatni, ha ez megfelel. Nálunk ez most a Retró Rádió. Ehhez nem kell pilótavizsga! Ha meg váltani akarsz, akkor a telefonod böngészőjében egy könyvjelzőt kell csinálni és kész! Eléggé fapados, de működik! Csak csatornát lehet váltani, meg hangerőt birizgálni.Ez az asszonynak a konyharádió. Ideiglenesen egy PowerBankról kap tápot és a netet wifin kapja a családi routerről. Erősítőnek meg egy Sony rádió aux bemenete szolgál. Sajnos Gyulán nem jön a beton kockaházban szinte semmi FM adó, így a csabai Retró sem! Ez viszont megold mindent!
Majd ha sok időm lesz, akkor összehozok, valami elegánsabb megoldást rá!Amúgy suste mester munkája!
Ha meg mindenáron tekergetni is akarsz valamit, ajánlom az eBay-en Lepy mester valamelyik aprócska és olcsó műremek erősítőjét, ami kocsiba is és lakásban is kiváló! Ennyiért nem érdemes házilag kínlódni! Van köztük olyan, ami FM rádiót és BT vevőt is tartalmaz. Ráadásul jól is néz ki!
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #37340 üzenetére
Nem erzek semmit, beraktad mar...?
-Ok, akkor berakom a masik labamat is......
-
Digger
senior tag
Végy egy Nexx3020 típusú routert, adj hozzá egy OpenWrt lede firmware-t, öntsd nyakon néhány plusz kiegészítéssel és már csak egy 2 dolcsis USB hangkártya hiányzik egy igen fájintos webrádióhoz, amit az okostelód böngészőjéből matathatsz! Nem kell a telcsire semmit felrakni, mivel egy böngészővel maszturbálhatsz mindent!
Eszméletlen jó!
Ha a házi routered alkalmas OpenWrt firmware-re és van is rajta USB is, akkor már csak a 2 dolcsis hangkártyára van szükséged és GO! -
Devid_81
félisten
...
-
LógaGéza
veterán
válasz doberman #37332 üzenetére
Nem, ez tényleg létezik
Hangfalépítésnél ilyet raknak a hangszóró és a hangfal háza közé, hogy pl. ott ne ott fújjon ki. Terostat szalagként is ismert."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Üdv Urak!
Nem tudja valaki esetleg, hogy hangszóró gyurmát, vagy hangtömítő gyurmát hol tudnék esetleg beszerezni?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Van valakinek elfekvőben vezetékes hálókártyája (PCI csatis), a szokásos csoki-sör kombóér cserébe? (Beütött a mémkű - az alaplapi elszállt...)
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Devid_81
félisten
-
Morris
veterán
Csöcs.
Tudtok ajánlani olyan emberkét aki kerttervezéssel foglalkozik?
Egyelőre a kivitelezés várat magára. Először csak tervezni kellene és azokból kiválasztani a végső megoldást. -
sanzi89
addikt
Ismer valaki, van-e valakinek tapasztalata olyan varrodáról, kárpitosról aki egy sarok kanapéra varrna méretre huzatot? A sarok kanapé eredeti kárpitja maradna, csak egy jó minőségű, méretpontos huzatot szeretnénk. Köszi a tippeket!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #37320 üzenetére
En figyelek am, a tobbiekert meg en kerek elnezest, sajnos mind a Bahamakon nyaralnak, azert nem irnak
Tegnap megneztuk a Ready player one filmet, szerintem oreg vagyok mar ehhez, mondanam, hogy egy kalap f.s volt, de nem, mert ez a zene kimondottan jo volt benne, ennyit mar megert
...
-
Morris
veterán
Esteleg egy XFX HD7870 black edition köll e valakinek?
-
doberman
senior tag
-
grozam
tag
Esetleg PS4-et az urakank?
-
mezis
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #37311 üzenetére
Jo persze nem gond, neked van szuletesnapod, igy beleeggyezek
...
-
SipiBcs
őstag
Boldog Születésnapot MohaBá
-
Devid_81
félisten
Sracok, Julius 3ik heteben ingyenes hazhozszallitassal elado az alabbi felkonfig 100K cakk pakk ha valakit erdekel:
Intel 4790K
[link]Asus Maximus VI Hero
[link]Patriot PV316G213C1K Viper 3 Black Mamba 16gb (2 X 8gb) @ 2133MHz
[link]Corsair Hydro Series™ H100i
[link]Itt talaltok rola kepeket
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Peeentek
...
-
fero02
nagyúr
válasz Antimatrix #37301 üzenetére
Tűz?
-
grizlisandor
veterán
válasz Morris #37300 üzenetére
Köszi, közben kollégák is ajánlották. Voltam kint a srácnál, megnézte, hogy ő pont ilyen anyagot nem tud, szerezzek ilyen mintájú anyagot bontóból egy hátsó ülésből. Most már bontó kerestetik(szerelőm azt mondta, ez a tűt a szénakazalban szituáció) mert csak egészben szokták adni az ülés szetteket, szétnézek facebook csoportokba, hátha van valahol elfekvőbe.
-
Hoorus
őstag
Remélhetőleg fasza biztosításuk van... Bár ismerve a magyar helyzetet, a biztosító biztosan talál majd valamit, amibe bele köthet....
-
TeeBee73
veterán
Ramiris raktár.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Antimatrix
senior tag
Fórumtagok
Tippverseny: mai napra
Mi ég itt?Második tipp kérdés:
mennyivel fog fentebb menni a Hardverek ára -a summer-ra- biztosan ?
segítség / help: - Mo #1 raktára raktárkészlettel elég ami nem ég el azt vízzel locsolva gyári Vízhűtést kap
harmadik tipp: - ki fogja megvenni "csomagolás sérülten" ?Helyes és helytelen megfejtők között nagy adag tapasztalatot adnak
ui: a rosszmájúak / szájúak - tudjuk nincs ilyen ember nem volt/nem lesz - miatt az esemény eléggé sajnálatos több szempontból is: "gazdasági" anyagi/erkölcsi/munkahelyi - ami meg fog szünni
"társadalmi" legfőképpen környezetvédelmi - mert az a finom műanyag ami most ég az nem okoz csak halálos/ rákos lerakodást a tüdőbenPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest