- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz SipiBcs #49475 üzenetére
Őszintén szólva én vakon vagyok csak. Mert csak neten nézegettem eddig és ez az egy teszt volt amit megnéztem.
Ha valahol van kiállítva élőben, akkor előtte úgy is lemeózom.
Nyilván 200k. környékén nem várok csodát, de ár/érték arányban szerintem jobb, mint az lg qned vagy nano-ja. Van még egy samu is amit nézegettem, annak ma akarok utána olvasni, bár amúgy a márkát nem szeretem, nem tudom miért, mert konkrétan 0 db termékem volt eddig tőlük , se tv, se telefon se semmi .
Amúgy nem is teljesen fer az én összehasonlításom, mivel a tcl ~180k. a lg meg ~220k.
Viszont a beépített onkyo 2.1 "hangrendszert" mindenki dícséri a tcl-ben. Nálam látatlanban eddig ez a fő érv mellette.https://ingatlan.com/33821564
-
Devid_81
félisten
válasz SipiBcs #49483 üzenetére
Itt is sokat jarunk/jartunk az Aldiba, csak ugye nekik nincs kiszallitas stb es gyerekek ota kenyelmesebb a Tesco, mert itt hazhoz hozzak a rendelt cuccot, picit dragabb de altalaban nem borzalmas az elteres, legalabbis nem minden esetben.
De aze sokszor igy is elvagyok zavarva munka utan az Adliba, mert kell ez az...
-
-
lemmy71
őstag
válasz SipiBcs #47373 üzenetére
A mátrából való, nem hinném hogy az ottani pennyből vette volna a nejem
Én is 99% -ban sörös vagyok, tél tájékán szoktam, betolni egy két nagymasszát
Amúgy aranyhordó fan voltam 🍺
De mikor a penny megszűntette, átálltam a steffl -re. Egyszer kiszámoltam hogy éves szinten mennyit is költök sörre. Sokkolóakk voltak az adatok Azonnal titkosítottam is nyolcvan évre -
lemmy71
őstag
válasz SipiBcs #47370 üzenetére
Vizet nem iszom, a korrózió miatt Van majdnem két tálca steffl a garázsban, de sörözni nem szoktam a házban, csak a műhelyben vagy bogrács mellett. Most a vörösbor van a porondon, nagymassza művésznéven Nem vagyok oda a pet palackos lőrékért, de ez igazán finom volt A mátrából hozták nekem 😋
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
-
lemmy71
őstag
válasz SipiBcs #46996 üzenetére
Na ilyet szoktam csinálni, csak én a vagdalt húshoz adom az apróra vágott lilahagymát. Olvasztott vajat, sőt borsot és fokhagymát adok hozzá. A kenyeret egy kicsit előpirítom, és rákenem ezt a masszát. Végül
az egészet újra sütöm. Van hogy a masszába keverek reszelt trappistát is 🧀
Télen ez a fajta melegszendvics nagyon népszerű nálunk -
bul07
nagyúr
válasz SipiBcs #46845 üzenetére
Mint mindegyiknek
Google térképbe például nem lehet beállítani hogy melyik megyékre van meg az útdíj, és úgy tervezzen hogy csak ott vigyen fel ahova megvanNa meg attól kapok agyfrászt hogy nem mondja időbe hogy váltsak sávot, vagy nem is tudja hogy rossz sávba vagyok
Mint most is fél nap, és levezett majd 400Km után jött ez a rész Google térkép [link] teljesen ismeretlen környéken.
Jöttem szépen a külsőbe mert láttam a felfestés (utcakép [link] ) hogy mindkét sáv megy egyenesen, na de mire megláttam a táblát(utcakép [link] ) hogy az a sáv csak jobbra már késő volt, mert délutáni csúcs volt így abban a sorban már kocsisor állt
Így azt tettem hogy kb 3kocsival a lámpa előtt megálltam és kiraktam balra az indexet, és volt egy normális sofőr aki zöldre váltásnál beengedett. (Mondjuk szerencsém is volt mert jobbra lámpa is ugyan akkor váltott mint egyenesen így nem tartottam fel a kanyarodókat)Na de ha ott ahol két sávossá vált Itt [link] szólt volna hogy váltsak sávot a belsőbe akkor nem lett volna gond, mert navigáció tudta hogy két lámpa múlva egyenesen kell menjek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SipiBcs #46842 üzenetére
Nem mindenütt van tábla ahol rossz az út
És hol lehet köztes pontot vagy pontokat berakni útvonal tervezés közben?
Azt az alap dolgot nem találom hogy hogy lehetne a kezdő pontot megadni és nem a aktuális pozíció alapján tervezni, nem hogy hol lehet köztes pontokat berakniMost próbálom már vagy 20-25perce(hogy ne én legyek izé hogy nem találom) de nem megy.
Egy Veszely Csárda-tól indulás majd Szervas majd mondjuk Cegléd és végül Indulási oldal a Ferihegyen tervezést nem tudok megoldani. Google térkép az minden gond nélkül [kép]
Sehogy nem tudom ezt összehozni és bosszantAz megvan ha már elindult a navigálás akkor be lehet rakni egy darab köztes célt, na de az már bent a navigálás közben van, és nincs lehetőség több útvonal közül választani mert Útvonalak lehetőségre is csak egyet hoz
[kép] , [kép]Én út előtt megszoktam tervezni, majd kirakom a kezdő képernyőre és ha nap közben bárhol megállítom a navigálást csak elég arra az ikonra rábökni és megy tovább a napi program
(Nem is beszélve olyanról hogy asztali gépen megtervezem és átküldöm a telefonra egy gombnyomással)Na meg az hogy engedélyem nélkül indítja a navigálást, ha meg rányomok hogy később átrak egy időpont választó oldalra, és kikapcsolni se tudom ezt a beállításokba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SipiBcs #46839 üzenetére
Az a Waze ami nekem Budapestre tervezve 2Km miatt Körösladány - Gyomaendrőd közötti útra tervez, és nem Berettyóújfalu(42-es)-Püspökladány(4-es)-Törökszentmiklós irányba
Na meg egy olyan egyszerű dolgot nem tud hogy köztes pontot be lehessen rakni a tervezésbe
-
-
doberman
senior tag
válasz SipiBcs #43660 üzenetére
Ezt neked hoztam, Konfitált vaddisznó oldalas, pirított nudli, erdei gomba ragu....
a kép csalóka...induljunk ki abból, hogy a tányér bazi nagy...
igencsak tisztességes adag (szégyellem de az anyukámtól tanult: ami a tányéron van azt meg kell enni, szabályt nem tudtam betartani.) A desszertről pedig egyenesen lemondtunk... nem tartom magam szakembernek de biztos vagyok benne az a konfitált jelző az valós... igen finom, izletes csak maximuszokban tudok róla beszélni.. igazi gourmet találat! Köszi az ajánlást! az ára? igen, drágának tűnhet az 5200 ft, de ahogy egy másik reklámban mondják: ez nem kaja... ez étel...
a kiszolgálás gyors, pontos. 20 percen belül asztalon az étel. melegen de nem forrón.
fizetés: asztalnál - szolíd számlatartó. mobil bankkártya leolvasó - nem kell pulthoz menni.
szépkártyáért nem "néznek ki"..@lemmy71:
bocsi, nem fényképeztem a környezetet (mikor érkeztünk, fél7 körül már túl sok vendég volt, 8-ra teltház.. tényleg legjobb ha kb 1 héttel előtte foglal asztalt az ember hétvégére..)
egyébként tényleg mintha sok lenne a székely filing, de engem nem zavart - sőt az ételre várva érdekes játék jött elő: nejemmel versenyeztünk ki hány dolgot fedez fel ami volt a nagyszülei konyhájában...(mellesleg végre találtam egy helyet amit tudok ajánlani távolról jött ismerőseimnek...mert valjuk be, nem sok van környékünkön..)
8lnu
-
Top cat
addikt
válasz SipiBcs #43616 üzenetére
Csak a 17V tanszüneti napokon, kemény 2 járattal megy.
Lehet, hogy odafelé a 7F lesz a nyerő. Az is a körgát felé megy.
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
-
-
grizlisandor
veterán
válasz SipiBcs #39290 üzenetére
Kár értük.
Ismerősök is ajánlották a Stop-ot, csak eljutni nem sikerült még oda.
Csabán Yes Chef Magtár néven futnak, ettünk már onnan. Előrendeltem, így időpontra mentem, ráadás 15 percet még várni is kellett, megvalahogy a kígyósiban finomabb volt a kaja.Pajtából ettünk már párszor, nem rossz, de semmi extra.
Jeffro egy csalódás volt.
Bohn se volt rossz. -
Papooo
senior tag
válasz SipiBcs #38666 üzenetére
Ebayen 3500-tól indul a zsanérpár ára.
Jó eséllyel még pár nyitás-csukás és a másik zsanér is megadja magát.
Ha a burkolat nyílik, akkor lehet hogy már az tartja a zsanért, a csavarfoglalatok helyett.
Utánaguglizva úgy tűnik, hogy ez rendszeres probléma ennél a tipusnál is.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Morris
veterán
válasz SipiBcs #38203 üzenetére
Itt a fórumban van egy topik, ahol ezt vesézték ki.
Ha nvidiával akarsz adaptive-sync-et (ami majdnem so so a freesync) akkor a monitorodon displayportnak kell lenni.
Az enyémen csak hdmi van. Ezzel nem megy.
Radeonnál szintén a dp portra kell kötni a monitort, de oda elég egy dp-hdmi átalakító.Szóval:
Nvidia: vga (displayport) - displayport kábel- monitor (displayport). Így működik.Nálam:
VGA (displayport) - dp/hdmi átalakító - HDMI kábel - monitor (HDMI).
Ebben a formában radeonnal működik, de nvidiával nem.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz SipiBcs #38198 üzenetére
Hajszálnyival erősebb, és melegebb is, de a freesync miatt váltok.
Vettem egy dell monitort és ezen csak hdmi van.
Így a G-sync nem működik, de kaptam kölcsön egy rx580-at és azzal nagyon szépen ment a freesync.
+ ténylegesen szebbek az amd színei a monitoron. Mondjuk ez épp orvosolható az nvidiánál a digital vibrance felhúzásával, de a freesync kell, mert jó dolog.[ Szerkesztve ]
-
doberman
senior tag
válasz SipiBcs #37356 üzenetére
pedig van, valamelyik raspberrys fórumon még tárgyalgatták is. itt mondjuk pont egy mobiltelefonon fut ez a TapelessDeck.
Jó ötlet.. kell hozzá egy androidos mobil, meg egy kibelezhető deck, egy beépíthető erősítő, némi kézügyesség ja meg kellő elszántság. cserébe kapsz egy pofás lejátszót, fm rádiót, internet rádiót érintőképernyővel...8lnu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest