- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz Devid_81 #50225 üzenetére
Jobbulást nektek is.
Amúgy megértem ha az antibiotikumok ellen van és teljesen jogos, persze ilyen felső légúti sz@rra azért ajánlott.De nálunk anno az asszonynak vagy 4-5 éve az egyik nődoki vaktában havonta!! írt fel neki antibiotikumot, végül 1 év után dokit váltott, aki az első alkalomnál látta uh-n, hogy cisztája van. Az meg is lett műtve, de addigra gallyra vágta az immunrendszerét az a sok fos, utána annak következtében alakult ki neki vastagbél gyulladás, illetve azóta folyamatosan mindig mindent összeszed és egyből megy a tüdejére, mert az a sok antibiotikum szó szerint lenullázta az immunrendszerét.
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
válasz Devid_81 #50201 üzenetére
Nálunk az asszony betegebb, mint én, gyerekek szerencsére jól vannak, csak kikészítik az idegrendszert .
Én most estére leléptem a ~1,5 éves unokahúgomra vigyázni, amíg tesómék próbálnak élni néhány óra közösségi életet.
Ha otthon lennék a családdal, akkor az asszonnyal egy kis super mariot nyomatnánk és legkésőbb 10-kor alvás .https://ingatlan.com/33821564
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #49473 üzenetére
Szerintem az igényeken sok múlik és a tudatos költésen nagyon sokat lehet fogni!
Aki a Sparba vagy a Coopba jár, az szórja feleslegesen a pénzt ki az ablakon. Egy 10 ezer forintos (napi - 2 napi) bevásárlás 2-3 ezer forinttal biztos több, mint pl az Aldiban.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Jahno
veterán
válasz Devid_81 #49470 üzenetére
Háááát, 3200at ígértek nekem sok éve, de nem akartam bevállalni. Nem láttam át, hogy mire jutnék és mire nem. Mondjuk jól matekoztam, mert 1 éven belül megállt a cég a fenébe és becsuktuk a boltot, szóval kb. a kiköltözés/berendezkedés költségeit sem tudtam volna megkeresni.
-
Plata
félisten
válasz Devid_81 #49465 üzenetére
Viszont anglia szerintem egy normális ország,ahol szorgos munkával előbbre juthatsz.
Ebbe az országban már csak a tolvajok és rablók jutnak előbbre,az egész ország szét van cseszve.
Plusz a közbiztonság az kb nincs is a rohadt sok behozott barnásbőrű romulántól.
Vannak olyan városok ahol az utcák tele vannak bevándorlókkal,akik nem dolgoznak csak az utcán cseszik a rezet,vagy a dolgukat végzik.
Egészségügy nuku.Biztonság nuku.
Plusz tele van az ország pedofillal és egyéb állattal.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Devid_81 #49465 üzenetére
Az itthoni pénzköltést se a TESCOban csináljátok, már azon is lehet fogni akár 20-30%-ot.
Persze, az alapélemiszerek nem biztos, hogy ennyivel drágábbak, de kosár szinten tuti!De, a polcon is lehet "mellé nyúlni"!
Az egyik tej (2.8 %-os) 389,-Ft, mellette a másik meg 789,-Ft!
Elsőre nem gondolnám, hogy a beltartalma is ennyivel több, hiszen csak egy élelmiszeripari termékről beszélünk, nem pedig egy háztáji, kézműves dologról!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #49459 üzenetére
Szerintem ha kiveszed a lakhatást, akkor olyan 5-600 ezerből elvagytok, megvan minden, már amennyiben nem prémiumkategórában gondolkozol.
Ebből nem tudsz kétszer 10 napra elmenni nyaralni, de szerintem nem kell azon gondolkoznotok, hogy mennyi sonkafelvágottat vegyél.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
grafnet
veterán
Mindenki a saját szintjén nyomorog...
600e és 1 m között valahol + évesen ennyi Cafeteria.
600 e: 1 autó, 1 nyaralás, hosszú hétvégék a családban.
1 m-ból már lehet 2 autó, 1 nyaralás és a hosszú hétvégék közé is bele fér egy kiruccanás, de sokat nem tudsz félre tenni ennyiből sem.
Ezek a 2024-es árak alapján. 2025. és '26. - szerintem - még durvább lesz a választások miatt.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Jahno
veterán
Nekem az életben tartás/működés közt lenne nagy szakadék, ahogy most haver fogszabályzásra hordja a gyereket, bicaj kell, nyaralunk, tablet, rajzszakkör, ilyen különóra, olyan különóra, lovas tábor, sítábor.... Aztán csak pislogok. Egyiknél a gyerek hasonlóképpen zabál, mint én, növésben is van, kellett +1 2 ajtós hűtőszekrény :-D
-
Jahno
veterán
válasz Devid_81 #47937 üzenetére
Volt ott egy rövidebb pályafutásom arrafelé, mikor megemlítettem, hogy nekem nem jön be ez a pocsék folyton ködös esős idő, akkor konkrétan néztek rám, mint egy ufóra, hogy miről beszélek ez csak hülye turista legenda, mert néha ugyan esik egy kicsit mind bárhol máshol, teljesen jó napsütéses az idő tavasztól őszig.
Kicsit makettkedtünk, hogy merrefelé járok, na mondom ember éppen fotómasinával rohangálok ide-oda, minden napra van borús képem, akkor próbálkoztak, hogy most az 5 perc felhős időből ne általánosítsak, de mivel videós cuccot teszteltem tele voltam zuhogó esős próba felvételekkel, meg takony idővel. Kis híján kitalálták, hogy nem is Angliában voltam, meg csak kamuzok. Én azóta nem értem.
-
-
-
Dani_kp
addikt
válasz Devid_81 #47822 üzenetére
Ismerősöm most a 60-hoz közel váltana, nekik Tata a célpont. Nagyon szép kis város, simán laknám én is, de azok az ingatlan árak amik ott vannak....nagyon meredek.
Gyere ide a viharsarokba, kiszámítható béka segge alatti fizetés, ami stabil és minden hónapban megkapod, fizetett szabadság. Mi kellhet még???
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s