- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bul07
nagyúr
válasz fero02 #47524 üzenetére
Vésztőn a gyártó esetleg?
Google térkép [link], honlap [link]Itt voltak olyan rendesek hogy megengedték hogy ott helybe sarokcsiszolóval elvágjuk.
Igaz pár darabot kellet vágni mert nem adta ki és pont annyi hiányzott, és így befért egy Touran csomagtartójábaÉs itt lehetett venni sokad osztályút is, ami gyártásnál sérült valahogy, persze olcsóbban
De nem ez évi tapasztalatok
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Stylewars_kp
őstag
-
grafnet
veterán
válasz fero02 #46811 üzenetére
Ezt nem igazán értem.
Biztos vannak kérdéseid, de mik azok?
Belépsz a Decathlon app-ba, kiválasztod, megrendeled.
Felnézel a használtas cuccok közé kiválasztod, megnézed, kifizeted.
Végig nézed az online piacokat és megveszed, ami tetszik.Nekünk van egy kék, defektes, 12"-os (ha jól emlékszem) kis bicaj, csomagtartóval, sárvédőkkel. Egy csokiért még be is hozom a városba.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
doberman
senior tag
válasz fero02 #46721 üzenetére
..érdekes erre a wva.. számra a whirpool esküszik, hogy az övé... schematic vagy viring az nincs, de hibakódot kellene csipognia amit a márkaszervíznek tudnia kellene.
lehet tényleg az egyszerűbb megoldás egy ups lenne... azért elég lenne először egy "mezeit" kipróbálni..
(lehet elég lenne "csak" az elektronikát ups-ezni a motor maradjon hálózaton..)8lnu
-
akaigx
csendes újonc
válasz fero02 #41374 üzenetére
Köszönöm, de VHS magnóm van, meg óccó, kínai digitalizáló kártyám is van, de az annyira gagyi, mint ide Nagykáta.... Volt korábban asztali DVD íróm, de az megfeküdt sajna. Előtte, még XP alatt volt TV tunerem, de már az sincs meg, azzal is tudtam egész jól digizni.
A legjobb eddig az asztali DVD író volt. -
Digger
senior tag
válasz fero02 #39316 üzenetére
Tegnap az Alza idétlen webshopja kiakasztott!
Egy M.2 SSD-t próbáltam venni, amit átvevőhelyre szerettem volna kiszállíttatni, mert napközben nem vagyok otthon. Már az Alza fiók regisztrálásához jelszóbekérő is sz@r, pedig az már tényleg az alap lenne! Az ismétlésnél mindig azt írta, hogy nem egyezik a két jelszó! Legalább nyolcszor próbáltam, kizárt, hogy elrontottam volna és nem ette meg! Végül úgy sikerült átverni, hogy vágólapról illesztettem be.
Végig megyek a rendelés lépésein, kijelöltem az átvételi pont helyét, kérdezi, hogy hogyan akarok fizetni, bankkártyát választok, mivel tudom, hogy lehet a kérdéses helyen azzal fizetni, lezárom, erre a visszaigazoló levél tudatja velem, hogy a futárnál kell majd fizetnem! JUJJ!
Szerencsére lehetőség van visszavonni a rendelést, amit megtettem és elölről kezdtem.
Most is kiválasztom a kézbesítés helyét, mondom ha ilyen hülye, hogy a bankkártyás fizetés nála automatikusan a futárt jelenti, akkor majd kifizetem PayPal-al. Átutalom a nem kevés pénzt a webszámlámra, de a rendelés megint elakad, mert azt reklamálja, hogy nincs kitöltve a kiszállítási cím! Mondom b@meg, ha átvételi pontra kértem, akkor minek?! A kérdéses beviteli mezőn meg oda van írva, hogy csak akkor kell kitölteni, ha eltér a rendelés címétől! Vagy háromszor próbálkozom és amikor ránézek, akkor látom, hogy beírta oda az átvételi pont címét, de hiányzik a működtető cégnek a neve, valamint a megrendelő neve is! Beírom, mint már mondtam a PayPal-os átutalást választottam, végre minden stimmel(NE), de amikor menne a fizetésre, közli, hogy PayPal-os fizetés esetén a PayPal regisztrálásához rögzített címre fognak szállítani!
Na neeeee!
Ezen kívül még jó néhány idegesítő logikai hibát is találtam a sz@r boltjuk oldalán, de azokkal már nem is terheltelek benneteket!
Úgyhogy nem vettem meg náluk a Samsung 970 EVO 1T-s SSD-t! -
geza12
aktív tag
válasz fero02 #37509 üzenetére
Igen.
Voltaképp ez egy nagyon durva és hihetetlen sztori.
De a lényeg hogy február óta rendeződtek a dolgok. "csekély" 300ezer forintba került az ügyvéd illetve kb vért izzadtam a bíróságon, hogy ne tudja elvenni az exem a gyerekem ,aki maradt közös szülői felügyelet alatt, ugyanis kizárólagosat kért volna a bíróságtól a drága. (hozzáteszem ő indított pert ellenem)
Érdekes dolgok ezek...... És egyre több ilyen van.
Ellenségemnek nem kívánom ezt.
Illetve szerintem nem 2-szer és nem 3-szor, hanem 10-szer gondolja át az ember ,hogy kinek csinál gyereket,mert bármilyen furcsán is hangzik ma Magyarországon nincs egyenjogúság.
Polgári perben apaként egy marék szarnak tekintenek ,kb a minuszból kell feltornázd magad , egy anya pedig már handicap-el indul és sok mocsokságot kell csináljon ahhoz ,hogy megérkezzünk nullára és onnantól lesztek egyenjogúak.[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
válasz fero02 #37507 üzenetére
minden nap feljövök, szétnézek itt és az aprók közt is...már 5-6 éve nincs asztali szarom így a csere-bere is abbamaradt...játszani játszok azért, xbox one-n...meg pár retro game-vel laptopon (colin mcrae 4-5, doom 3...)....
Géza: üdv a klubban!
én speciel 1998-ban váltam el...20 éve...de szép is volt![ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz fero02 #37437 üzenetére
metaadatokat mentenek.
grafnet: ez lokalisan fut es vedelmet nem nyujt semmi ilyesmi ellen (technikai oldala kb annyi hogy root nelkul igy tudsz hozzaferni az adatforgalomhoz androidon).
Digger: igen, jellemzo alkalmazas hogy regiokorlatozasok megoldjak ezzel. Amugy szerencsere terjed a https, tehat mar nem olyan egyszeru ellopni az adatokat, de a WPA3 es az TLS 1.3 is csak segit
Vigyázat, csalok!
-
mezis
félisten
válasz fero02 #36255 üzenetére
Bármelyik vágó koronggal (metal, stone, gyémántos) neki mehet a fának. Lehet, hogy "antikolt" lesz a felület (füstölni fog), de egy kisebb vágást meg lehet vele csinálni.
Devid_81: "Ismétlés a tudás anyja..." (A mamája sem lehet még egy vén boszorkány...)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Digger
senior tag
válasz fero02 #36083 üzenetére
Dehogynem raktak! A kiszerelt kád mögött is volt. Ilyen négyemeletes tömb van például Csabán a Pásztor utcában is. Egy szinten három lakás van, a két szélső lakás erkélyes, a középső kétszobásnak pedig mindkét szobának csak kilépője, ún. francia-erkélye van. Erről a lakásról van szó. A kád mögötti nyílás, ha jól sejtem, a szomszéd lakás dugalja lehet. Ugyanígy a mi kisszobánknak is elérhető a dugalj hátulja. Nekem a baloldali falon levő világítás kapcsolószálját kellene a jobboldali falra szervezzem. Ott is van doboz. Van a fürdő szobába lépve balról egy burkolt csatorna a hideg-meleg víznek, meg a lefolyónak. Az előszobában levő kapcsoló csövébe befűzőszalagot tolva, valahol ott akad meg. Ott fölül, egy darabon nem beton van, hanem habarcsos kókányolás. Ott lenne egy kötődoboz vajon?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest