- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Eladó a családi Xbox One. Topiklakóknak 40ezer. Gyulán helyileg. Békéscsabára, ill. a megyébe errearra el tudom juttatni.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Üdv Urak! ( Mennyi régi ismerős arc! )
UTP kábelt keresek 15-20méterest ha lehet mindjárt kettőt is akár! Cat4 szabvány azt hiszem, nem kell uv álló, padlásra megy kamerához.
A szokásos csoki-sör cserealapot tudom ajánlani érte, vagy pálinkát, az van sokféle ( csak egyikse teli üveg, mert mindet megkóstoltam... )."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Boldog karácsonyt!Kérdés: Gyula-Békéscsaba környékén megbízható-használt-olcsó, lehetőleg garanciás, irodai brand pc-t esetleg laptopot hol lehet kapni?
Win10 fusson, torrent, telefonmókolás, dvd archiválás az elvárás."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
válasz Devid_81 #37349 üzenetére
Köszi, hogy gondoltál rám!
Másnap 22én hajnalban indulunk a Balcsira nyaralni. Meglátom, pont a napokban meséltem a lányomnak, mikor Mohabá'hoz mentünk cuccér, a Prohardveres topicról, rólatok, a tóparton alvós bográcsozásról, meghogy én sohase rúgtambe tajtrészegre - 16 éves..."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Van valakinek elfekvőben vezetékes hálókártyája (PCI csatis), a szokásos csoki-sör kombóér cserébe? (Beütött a mémkű - az alaplapi elszállt...)
-
Padree
senior tag
válasz Digger #32687 üzenetére
Üdv Urak!
Digger: Tavaly Arad fele jó volt az út, autópálya okés-haladós, Bukarest körgyűrű gyalázat, 2sáv 100 kereszteződés, sima táblásak, 2-3 óra minusz, Bulgária 3sávos haladós, kivéve autópálya utolsó 100km 70es tempó. Nesebar főszezon qvasok ember, tenger szuper, kicsit drága, megyei árak + 20-50%.
Más, Békéscsabán hol lehet kapni Victorinox svájci bicskát? Esetleg ha vki arra jár lessen nekem árat kicsi 58mm, nőies/mintás, ollós bicsakra plz!
-
Padree
senior tag
válasz forintuser #30884 üzenetére
Sajnos most nem tudom hol vannak. Megveszed a boxot, és ígérem ha előkerülnek küldöm őket is!
-
Padree
senior tag
XBox360 az Uraknak?
Eladó első tulajdonostól (jómagam), megkímélt, nemdohányzó - najó néha rágyújtok, hölgy - izé, neem!,
garázsban tartott- mit garázsban, lakásban!!!4
Tulajdonságai:
Fehér (Arcade), FAT, Jasper, 512MB, (HDMi van)
Flashelt = viszi a virágbolti lemezeket
bolti hűtésmodolt, picit hangos - de játék közben nem feltűnő, + overcool
többször ki lett takarítva - de alig szokott porcicás lenni
20GB HDD - nemröhögni, úgyis lemezről játszol, mentéseknek, DLC-knek elég.
2db fehér wireless joy
mindenféle tyúkbél hozzá amit adtak (sima video-audio)
bónusz: D-sub monitorcsatlakozó kábel
20-30db biztonságimásolat játék (az eredetiket nem találom) fele gyerekjáték, fele felnőttjáték
Hibái: nincsenek, nem volt 3ledes, nem lett barmolva, ezt garantálom, tényleg első tulaj vagyok, én csomagoltam ki a fóliából, rokon srác flashelte és takarította - ő se cseszett szét semmit benne.
Garanciát nektek tudok vállalni amit megbeszélünk.Ár: 30 000 Ft
Érdeklődni: PÜ, tel, mél, személyesen
Helyileg: Gyula, szállítás megegyezés szerint, de csak Békés megyébe - de persze ha Devid kollega fizeti az utat akkor oda is elvisszük pár fórumtárssal meg némi piával."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Gefffry fórumtársról mit tudunk? Itthol van, praktizál? Mintha írtátok volna h lelépett vmerre!?
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Kőkorszaki Albacomp notebook, nem lát WiFi-t. Win XP, az eszközkezelő szerint megfelelően működik, tudja ki-be kapcsolni de nem talál semmit, fél méterre a rútertől sem. Ethernetről működik - persze az más vezérlő. Új telepítés, igaz nem én csináltam.
Létezik, hogy a WiFi antennával vagy valahol ott van félig-meddig elromlódva? Vagy mit lehetne neki tenni?"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
SATA noti vinyót keresek, megvételre vagy ha más nem egy próba erejére kölcsönbe is jó lenne (hibakizárásra). Akár 40-80GB-os is jöhet.
Létezik, hogy HD Sentinel 100/100-nak látja a vinyót de valamiért a Win7/8 telepítők nem tudják megformázni az elejét? A rendszer és az elsődleges partíciót sem. RAW-nak látja a fájlrendszert. Parancssorban is próbáltam, úgy is megáll 5%-nál. EaseUS Partition Masterrel sikerült megformázni egy másik gépben NTFS-re, de telepíteni úgy sem tudott rá, egyszerűen nem másolta a Windóz fájlokat, állt 0%-nál. A harmadik partíció tökéletesen szuperál, átmentettem róla az adatokat.
Mi a túrót csináljak vele?"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
válasz forintuser #29354 üzenetére
Ahogy írták kb. 10-12 ezer, a pesti kanyarra kell várni, de nekem megvolt szűk 3 hét alatt.
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Hogy áll a 47es út Bcs és Oroszlánháza között? Inkább kerüljem délre (Gyuláról) Kígyós-Gerendás, Medgyes vagy bármerre?
-
Padree
senior tag
válasz moha bácsi #28415 üzenetére
Szép ... mennyi röntgensugárzás jön a csövekből?
-----------
Keresek XBox360-hoz (régi tip. / FAT) 20-60GB HDD-t
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
XBox360-hoz keresek "Borderlands: Game of the Year Edition" - második lemezét amin a DLC-k vannak, akár csak egy próba erejéig.
-
Padree
senior tag
válasz Devid_81 #27622 üzenetére
A nőci tisztára olyan mint az egyik munkatársam ...
Korábban ajánlottátok itt a G2A-t ha játékot vennék, találtam egy még kedvezőbbet:
http://www.nuuvem.com.br/
A "Life is Strange" (full 1-5)-t vettem meg a minap kb. 2650Ft volt, "ROW" nem lockos - a magyar steam accountomra rendben felvette, sima gmail reg + paypal fizetés. A régiólockosokhoz oda van írva pirossal hogy az. Igaz kell egy kis portugál nyelvtudás vagy gúgli fordító. A hazai steamstore-ban kb. 6000Ft lett volna, G2A kb.3600Ft+áfa."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Üdv!
Keresek: Skylanders figurákat. A kölöknek (meg magamnak természetesen - sose növök fel).
Hátha van nektek vagy tudtok aki eladná a rokonságba, boltokból nagyon kifutott, nemigen találni jó áron, választék sincs.Ilyesmik:
Pü, ímél, tel, posta, akármi.
-
Padree
senior tag
válasz Devid_81 #26351 üzenetére
Köszi PCre hasonló helyen vásárolok, de ez most más.
Skylanders kezdőcsomag kellene xboxhoz: portál, figurák - ilyen mütyűrök, anélkül nem megy a játék, fizikai drm + lehúzás. Sajnos mindenhonnan elfogyott, az 576nál még lenne elviselhető áron azért kérdezem...
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Lenne valaki akinek az
576 kbyte üzletbe kedvezménye/kuponja (új játékhoz) van? Találtam tré-home 5%ot de olyan 20 körül lenne érdemes."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
válasz littlelion21 #26062 üzenetére
A gyerek a háttérben ... úgy a 20adik megnézés után beugrott: vajon miként reagálnak a környezetükben? - csak ekkor tűnt fel.
-
Padree
senior tag
Köszi az infókat, körbecsekkoltam.
-
Padree
senior tag
Üdv Urak/Hölgyek!
Keresek komplett gépet (esetleg belsőséget, ház/táp épen akad), laposmonitorral vagy anélkül Békéscsaba-Gyula átvétellel, lehetőleg garanciával.
Egyik ismerősnek kellene, a PC-Padlásnál nézett ki valamit, 30 környékén, de én ezt találtam értelmesnek.
Talán játszani nem akarnak majd rajta, csak az internet menjen - de ebben legalább van PCI-E ha mégis meggondolják magukat.
Szerintetek jó az ár? Vélemények a PC-Padlásról? Esetleg más helyen is nézzünk körbe, olcsóbban kaphatunk jobb helyről?
De ha lenne valakinek otthol megbízható kis gépe, amitől megválna és nem AM2/Core2Duo előtti az érdekelhet.
Ugyanígy normális LCD monitor is kellhet."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
válasz TeeBee73 #24582 üzenetére
Köszi!
Eredetileg 3.1-es Windózt gonoltam, csak nem férnek be ötegynegyedes DS/DD floppyk a cédé meghajtóba, max ha levágom a széleit, de félek nem kompatibilis a 3.30 MS-DOSsal, mert az úgyemlékszem nem tudja a kiterjesztett memóriakezelést... Szerintem feltolom pendrájvra majd onnan bemountolom subst-tal /f jelzővel, végül ráindítok a dos4gw.exére hogy fusson rajta a sims is.
A többieknek is köszi
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Új netbookra (Celeron N2830 / 2GB DDR3 / 320GB HDD) milyen vindózt érdemes tenni? Kislányomé lesz, semmi extra, csak amit a tinik szoktak .
Az asztalimon 7es van, ill. valszeg a suliban is azt használnak, és talán van drivertámogatás 7eshez hozzá. Nem zárkózok el a 8astól ha komoly előnyökkel jár, csak nem szeretném bekavarni a dolgokat.
Tehát 7 v. 8, 32bit v 64, starter v. enterprise? (Ja és valami tartalomszűrőt is ajánlhattok!)"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Van pár eladó cuccom:
Gigabyte 6770 1GB GDDR5 [link]
Intel Celeron G530 LGA1155 - hűtővel ócsóér H61 lapba mamának szkájpozni stb...
MTech 600W !!!.&@#%! tápeccség keveset használt picipízér.PÜ tel mél akármi.
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
A kölöknek vennék Sony PSP -t (esetleg Vita-t), de totál kezdő vagyok a témában, nem tudom mi mit jelent, mire kell figyelni stb.
1004 vagy 3004, slim/fat, wifi, UMD, memóriakártya, firmware... használtra gondoltam, vagy felejtős?Aki jártas a témában dobjon egy PÜ-t!
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
XBox360 tápegységet keresek. Régi "FAT", Jasperes géphez. Nem Slim, hanem a dundibb, gömbölyűbb. Elvileg mind jó hozzá ami korábbi volt, mi Falconossal próbáltuk azzal ment szépen.
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Vennék E8400 (vagy kisebb E8x00) LGA775 procit, esetleg Q6xxx-8xxx, a megyében senki sem hirdet ilyet, de hátha nektek porosodik a polcotokon.
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Joystickot keresek. Hátha van nektek elfekvőben vagy tudtok valahol. USB csatis, lehetőleg 4 tengelyes, és ne legyen full leharcolva. Genius F23U-t akartam de már nem forgalmazzák, az utód pedig nem tud oldalkormányt.
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Békéscsaba és környékén tudtok TV "okosító" szakit? Van egy kb. 3 éves LG LH2000 tévém. "USB - service only" de szervíz távirányítóval vagy FW mókolással meg lehet csinálni normálisra. Olvastam sokat utána, tudom milyen FW-k kellenek hozzá vagy IR portos telefonos állítgatás, itt a logouton is van cikk egy picivel újabb LG tévéhez - lehet ezen is működne, de én parázós vagyok. Olyan valaki kellene aki tudja mit csinál és tuti nem kukázza a tévét.
Vagy ha nincs ilyen széles e vidéken, akkor vevő lennék egy egyszerűbb asztali médialejátszóra, full alap: USB, HDMi, MKV, DivX, nincsenek nagy igények.
-
Padree
senior tag
Egy ritka processzoros gépet esetleg valakinek?
Pentinium P4, de van ugyanilyen Pantiniumban is, eggyel feljebb. Mákotok van: "rotára" csere mehet!!!4
Legalább mosollyal indult a hét hatodik munkanapja számomra .
Nekem még mindíg van eladó: dájrektiszk 11 fullhádé gémer 512MB!!!4 + rencermemória hádéemi pícíájesszprexes videokarcsim
-
Padree
senior tag
Helló Urak!
Keresek kisebb Androidos mobilt 10-20ezer között gondoltam. Ha garanciás akkor kicsit följebb is. Telenor függőt vagy függetlent. Kisebb Galaxy-k, ZTE Blade 3, Huawei Y200-300 de bármi érdekelhet.
Van eladó: AMD 6570 VGA, 80 és 250GB HDD, ATi 9550 AGP cuccosaim. Topiklakóknak kedvezmény + garancia.
-
Padree
senior tag
Köszi mindenkinek aki jelzett proci-táp stb. ügyben , időközben sikerült mindent találnom.
Még fényképezőgépbe XD kártyát keres egyik ismerősöm.
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Pentium D9xx szériás procit keresek. Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben/eladósorban lévő példány? Komolyabb AGP-s vidikari is érdekel (ATi 9800 -tól fölfelé).
-
Padree
senior tag
'Reggelt az uraknak!
Keresek DDR400-as RAMot asztali gépbe, 1GB-osat, esetleg 512-est. Gyula - Bcs és környéke átvétellel.
-
Padree
senior tag
Noti DDR2 memón kívül érdekel még:
LGA775 kisebb kétmagos proci, C2D nemzettség. Esetleg alaplap.
DDR2 memók 1GB, 2GB.
Normális táp (HKC és társai van, attól komolyabb, márkás belépő szint - ne vigyen magával semmit).
Kisebb 30-60GB SSD.
S-Video - S-Video kábel (régi videókarit összekötni lapos tévével: kimenet van DVI, D-SUB, S-Video. Bemenet 3RCA, S-Video, HDMi.) Kb. 2 méter táv. Ehhez vélemény, tapasztalat is jöhet.
Esetleg újabb, pláne garis netezős-ofiszozós félkonfig.
-
Padree
senior tag
Üdv!
Notiba való DDR2 RAMot keresek. Lehetőleg 1GB, esetleg 512MB is érdekel. Ami most benne van az 533Mhz-es, szóval olyan sebességű is jöhet, nem csak a gyorsabbak.
-
Padree
senior tag
válasz moha bácsi #10312 üzenetére
Megy PÜ. De várok még ajánlatokat.
-
Padree
senior tag
Üdv!
Vkinek eladó gépbelsősége? DDR2 korszakból: LGA775 vagy AM2 , alaplap (int VGA jöhet) + proci 1-2 magos + táp. Akár 1-1 összetevő is.
-
Padree
senior tag
Thx mindenkinek - végül sikerült. Valahogy nincs kereső mező sehol az ablakoknál se a start menüben, intézőből indítottam cmd.exe-t renciként és engedte. Qrva SSD csak 60GB-os, 2 játék + win és már tele is van, de cserébe bitang gyors még ez a vén C2D csataló is. Az első alkatrész ami miatt nem akadt ki az asszony, neki is feltűnt, hogy már nem 3 perc a boot idő. A fő gond az, hogy a Steam nemigen kérdezi hová akarom, nyomja a C:-re az összes progit, Total War: Shogun 2 = könnyed 27GB
-
Padree
senior tag
Üdv!
Kérdés: Win7 alatt szeretném kikapcsolni a hibernálást, de nem vagyok rendszergazdai fiók - az nincsis, sem jelszó (saját gépem), próbáltam valami parancssoros módszert de nem engedi, mondván nem vagyok rencergazda.
Másik: Firefox böngésző cache tiltása vagy áthelyezése másik meghajtóra hogyan? SSD miatt.
Thx!
-
Padree
senior tag
Tigris, bár a torony nem stimmel, a többi részlet fajta-jellegzetes.
Vaskereszttel vagy anélkül, mindenképp ellenérzéses kellene legyen egy orosz oldalon. Habár akik mozgásban látták már nincsenek az élők sorában, a fiatalok 99,9%-ának pedig fogalma sincs róla, hogy pontosan mit is lát. De a komcsi nagyapja biztos tarkón csapná egy nyírfahusánggal ha a kölök beszambázna hozzá látogatóba egy ilyen mamuszban.
-
Padree
senior tag
válasz Undoroid #5952 üzenetére
Grat Undi!
Erről jutott eszembe: a múltkor elkérték a személyimet a Lidlben. Egyetlen doboz sört akartam venni, hogy majd megisszuk estére a nejemmel narancslével. Kis szemüveges pénztáros csaj "Kérem a személyit!", valami újonc lehetett, kérdem tőle: "Ez most komoly?" - "Kérem a személyit!" - "Nem nézek ki 18nak?" - "De igen, de akkor is kérem a személyit!". - (basszus a kocsiban felejtettem a jogsim) Lakcímkártya jó lesz? - Azon nincs születési dátum. - De van rajta személyi szám, ami tartalmazza. - Jó. ... nézegeti (azt már nem mertem megemlíteni, hogy személyazonosság igazolására nem alkalmas, mert pl. fénykép sincs rajta), visszaadja, mondom: "lassan a duplája is megvan a 18-nak", csak mosolygott. Végül megvehettem a sört. Ha nem lennék nős a telefonszámomat adtam volna neki, kicsit gyanús volt, hogy vajon mire megy ki a játék.
Másik jele, hogy öregszünk (azon is felül, hogy már nem csak a tiniket nézzük meg hanem az anyukájukat is - by Devid), beszélgetek a fiatal asszisztens csajokkal, és eszembe jutnak dolgok pl. a suliból, kimondom mert igaz de milyen szarul hangzik, hogy: "Húsz éve amikor még a gimibe jártam..." Ezek meg kinevetnek, ők alig múltak huszonegynehány.
-
Padree
senior tag
válasz moha bácsi #5889 üzenetére
Szerintem ily' módon vizsgázik.
Te Moha bá'! Még nálad van az SB Live, ha jól tévedek? Nem mintha hiányozna, valamikor megejthetnénk egy ütközéses átadást, akár némi hideg sörrel megfejelve.
-
Padree
senior tag
Üdv!
Betonkerítést építenék. A szomszéd és mi közénk. Azt a régi típusú betonpallósat, olyan 30 métert.
Békéscsabán vagy valahol a közeli településeken hol lehet találni ilyet? Újat vagy még inkább bontottat. Kisebb tétel is érdekel (nem gond ha nem lesz egyforma végig), szóval ha valamelyikőtök tud esetleg lebontott/kimaradt elemeket hozzá, kérem jelezze!"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Üdv!
WiFi routert telepítettem. TP-Link, webes felületen beállítottam, a telefonom (Kisori' ) látja is faszául, de a laptop nem. Win XP, WiFi driver telepítve (Realtek), a saját utility-je kezelné a rádiós hálót, de nem lát hálózatot sem pedig ha a windóznak van engedve kezelni. Kellene létrehozni vezeték nélküli hálózatot a windózban? Vagy mi lehet a gond szerintetek?
-
Padree
senior tag
Jóreggelt!
Kisebb, 2 magos, Socket 775 procit keresek. E21x0, E4x00, E6x00 szériásat. Esetleg E3x00 vagy E5x00 is érdekel (kompatibilitás).
-
Padree
senior tag
Van pár eladó/cserélhető vasam:
Socket 478 procik: 3Ghz Prescott, 3,06Ghz Northwood (P4, nem cerkák)
DDR RAM: 512 és 256MB, több darab
PCI hangkártyák (SB Live)"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Recurva-t már használtam máskor, most nem jutott eszembe. Kösz a tippet.
Get Data Back is volt a kezeim között. Szóval csak összehozok valamit.Nem én voltam, nem jártam arra mostanában. (még a végén kiderül, hogy oda járok a "lányokhoz")
-
Padree
senior tag
Üdv!
Unformat progi kellene. USB-s noti vinyót (NTFS) gyors formáztam Win7 alól. Most úgy alakult vissza kellene állítani, nem lett írva rá azóta semmi, partíció is maradt.
DOS alatt ugye volt az unformat parancs. Win7 idejében nem tudom mik a lehetőségek. Nézegettem progikat de az EASEUS free recovery pl. 1GB-ot enged, nekem teljes minden lenne a legjobb.
Tudtok ajánlani valamit?
-
Padree
senior tag
válasz Devid_81 #4166 üzenetére
Jah a hőfokkal gond volt, úgy indult az egész sztori h újraindulgat a gép, kifújtuk (mert szétszedni embertelen munka lett volna), illetve a használati körülményekre kérdeztem rá: "letesszük az ágyra és filmet nézünk". A gép alján van egy 4cm-es kör ahol szív be a ventilátor, letakarták - dugjatok a háta alá egy könyvet h ne feküdjön rá a kopoltyúra - ezóta nem indulgat újra. Alap 50-55fok terhelve 65fokot láttam a procinak, de nem volt huzamosabb teszt. Szóval igazán nincs tippem mitől lehet a szaggatás. Codec, flash player esetleg?
-
Padree
senior tag
Jaja, thx! Tényleg nem drágák, 3-4 kiló között kapni. De rámszóltak h most pihen a project.
Amúgy nem tudom megéri-e cserélni: egy Celeron 530 van most benne, 1mag, 1MB L2 ch, 1,7Ghz. Friss Win7 telepítés, de XP alatt is akadoznak a videók, divx + a youtube-on is. Nincs külön VGA a notiban csak az integrált GMA950.
Most akkor vagy proci baja van (gyenge) vagy valami szoftveres beállítás?
-
Padree
senior tag
Geby: köszi, előbb rálesek Benzol kollégáéra mert valamit ír a kézikönyv h 667Mhz-es modul megy 533-on, de az Aida szerint 667-en megy ami benne van, szal kócos, de észben tartalak.
Bocs Moha bá', bizonyos helyzetekben erősen beszűkül a látóterem
Más: Samsung SP2514N elektronikát is keresek.
-
Padree
senior tag
Jóreggelt!
Keresek notebookba való 1GB-os 667Mhz-es memóriát, illetve Socket M noti foglalatba illő 2magos ("T" sorozatos) processzort. Ha van nektek vagy tudtok vkinek PÜ plz!
-
Padree
senior tag
válasz Dani_kp #3917 üzenetére
Nem én építettem arra a tápra a konfigot, egyben lett szerezve használtan. Egyből mondtam a srácnak akié, h a táp sürgősen cserés pl. egy FSP 350APN-re. K*rva Chicony Hipro tápokat sajnálom, elbóvlisodtak, pedig 6k alatt lehetett belépőszintű normális tápot kapni fél évvel ezelőttig.
Akkor első körben belepróbálom az én tápom.
-
Padree
senior tag
Helló!
Újrainduló gépnél mit kellene ellenőrizni? Játék és videó nézés közben is véletlenszerűen újraindul. Phenom X4 + ATi4850, a táp egy 400as Codegen - ez lenne e ludas? Szedjem szét, pasztázzam újra? Kifújva ki lett. Kipróbálom még egy normális táppal is de más ötletem nincs.
-
Padree
senior tag
Jóreggelt!
Keresek fiú gyermek - kerékpárt, a 6 éves fiamnak. Kemping bicó méret vagy eggyel kisebb, jó állapotú érdekel. Ha tudtok valahol az ismerőseiteknél eladó sorban lévőt jelezzetek plz!
-
Padree
senior tag
Üdv!
Firefoxból hogyan tudom exportálni a könyvjelzőket? Azaz nem is exportálni kellene hanem egy nem működő rendszerből kimenteni (a vinyó működik, tele adattal, de a noti nem amibe benne volt).
-
Padree
senior tag
válasz littlelion21 #3101 üzenetére
Így jobb lett a közérzetem.
Geby, Ko9, Devid
-
Padree
senior tag
válasz littlelion21 #3098 üzenetére
Kabpjátok be! Ezvalami Linux alapú bootable CD. Nem próbáltam, de elég sanszosnak éreztem h a printscreen-es trükk nembiztos hogy működni fog egy újraindítás és közben vinyócsere művelet mellett ... Azzala fostalicska Galaxy 3 -mal tudtam csak képet csinálni amin olyan jót vitatkoztatok Feró kollégával.
Amúgy a hiba még fennáll: win7 telepítő berak, látja a fenti 3 partíciót, kijelölöm a 40-est, telepít, újraindul majd beáll mint a gerely. Most arra gondoltam h XP telepítővel törlöm az első 2 partit, a 100MB és 40GB-ost majd belőlük csinálok egy újat, és arra küldöm rá a seven telepítőt, de fosok h akkor sem fog látszani a 240GB adat a 3. partíción. A gyereknek szerintem egy életre elment a kedve a linuxtól .
-
Padree
senior tag
Ez van az EASEUS szerint haver vinyójával:
Van aza kis szar 100MB-os valami ott elöl ami ráadásul aktív, nekem olyan nincs. Simán tegyem aktívvá a 40GB-os darabot nála? De akkor sem értem miért nem látja a win a többi partícióját. Láthatóvá kellene tenni, de hogyan?Ez pedig az enyém:
Nálam van egy primary és egy logikai, nála mintha csak primary-k lettek volna mind."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Üdv!
Kis segítség kellene:
Haver Linuxot telepített a vinyójára, hogy kipróbálja. Aztán vissza próbált rá Win7-et, de telepítés közbeni újrainduláskor már nem indul. Nah ott áll meg a cucc hogy a POST után a "Verrifying DMA pool data ..." (vagy mi) és semmi változás.
Érdekes mód, Slave-nek látja a gépe pedig a kábel és a jumper is masterre van állítva.Beraktam az én gépembe, látja faszául, win7 telepíti, HDsentinel látja: hibátlan, de meghajtóként (c:, D: akármi) nem látszik.
Hogyan lehet visszahozni újraparticionálás nélkül?
-
Padree
senior tag
Én nem adhatok - a melóm miatt.
Amúgy elég ellentmondásos következményei lehetnek a véradásnak, egyik forrás szerint a rendszeres véradók között kisebb a rákos megbetegedések kialakulásának az esélye, a másik szerint pedig pont ellenkezőleg: gyakoribb. Bár ezek inkább mende-mondák, hiteles tanulmány még nem akadt a kezembe.
Mindenesetre a ritka vércsoportúak fontolják meg, ő egy maga lehet tényleg életet menthet.
-
Padree
senior tag
Boldog óraállítást!
Van pár elfekvő eladó/cserélhető cuccom:
256MB-os DDR RAMok (főleg 400asok, sokféle gyártó)
5.1-es hangkártyák (SB Live, Genius)"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
válasz Dani_kp #2708 üzenetére
Ez kezd egyre unalmasabb lenni, az egész kib*szott világ úgy beszél CHUCK NORRIS-ról mintha valami ISTEN lenne, ha ő valóban ISTEN, akkor miért nem jelenik meg most a szobámban, és veri bele a fejemet a kib*szott billentyűzetbeoerjgio4rhjtgoijr45tgj5poijgoi5jhgoi[5yjhoi5johij5oihj5o[6jho[5jho5ijho[5jhgoi5jho5i[jho[56jho56ijho6jho[67jho6iho4jh[oje454othj45ojh[o4jh[o4jh[oi46ho4j5oh6j45ohj6jo56ijhij4o5j6hoi54jh65hj6uhu5h65iuh54h6i54jh6oj54[ojh6[5o4jh[o45h6[oj54ohj6op546uhi54tyhgi4hjg45wrbrbtrybtntyn
-
Padree
senior tag
Hello. DLDKox telszamat akinek megvan kuldje at plz privibe nekem. Biznicelnenk de nem lepett fel miota valtozott a terv es 1-2 ora mulva esedekes lenne a tali. Thx.
-
Padree
senior tag
-
Padree
senior tag
'Reggelt! Ne aludjunk.
Keresek:
- kisebb LGA775-ös kétmagos procit: 21x0, 3x00, esetleg 4x00, 5x00
- 1GB-os DDR400-as memóriákatEsetleg ha valakinek kell: eladó-cserélhető DDR 256MB-os modulokból van 4db-om.
-
Padree
senior tag
Jah, bátor gyerek...
Vállalhatnánk behajtást, az ilyen környékbeliekhez beköszönhetnénk, a hatás kedvéért bemutatnánk Kox kollegát is (illetve Kisoroszlán nem tudom éppen hogy' áll a fehérjével), mindenesetre mi ketten Moha bá'-val nem biztos, hogy túl nagy riadalmat keltenénk
Amúgy meg már ötletként felmerült bennem h az ilyen távoli előreutalós újoncoknál megoldható lehetne egy őkörnyékbeli öreg PéHás védnökségét / felügyeletét / jegyzőségét kérni. Mondjuk én egy kis adómentesért cserébe megnézném h beteszi a gyulai gyerek a telót a csomagba és fel is adja a postán.
-
Padree
senior tag
-
Padree
senior tag
Ilyesmi sárvédő (vagy miaza lemez) sérülést csináltam anno a Samarámon (elfelejtettem hogy egy fa mellé parkoltam). Lecsavaroztam a lemezt, lefektettem valami puha-nemkarcólóra = fődre, és nekiláttam a kalapáccsal, pár perc alatt hejrepofoztam, még a fényezése se sérült, csak kicsit másként törte a fényt , de végül még a szerelő is megdicsért, hogy jól rendbepofoztam. A te Astrád ráadásul fehér, helyreütöd, kigletteled, és lefújod sima fehér festékkel, 500Ft-ból meglesz a javítás. Annyit meg simán megért az "élmény" a 44-esen.
-
Padree
senior tag
"Raver-lánynak".
A 90'-es évek közepén, volt ilyen tücc-tücc zene, meg "Love parade", vagy kivittek pár hangfalat egy erdei tisztásra és ott buliztak ilyen elég érdekes ruhákban.
Az ötlet egy Samurai Jack epizódból jött [link] Az eddigi farsangokon a lányok rendre hercegnő-táncos-boszorkány jelmezbe bújtak, valami egyedibbet akart, szvsz sikerült. Ráadásul sikerült otthoni rucikból, a haját betekertük színes tincsekre, kelléknek cumi, hátizsákmaci, fényvisszaverő pánt, felemás smink és végül a fejére nyomtam egy átlátszó munkavédelmi szemüveget.A minap a saját fülemmel hallhattam, amint egy betegünknek a vizsgálóasztalra fekvés közben patológiás törést szenved a karja. Durva volt, olyan mint ahogy a hó ropog a kocsik kereke alatt. Iszonyatosan fájt neki, ő fel sem fogta mi történt igazából, csak hogy valami lehajlott ott mellette amire támaszkodott - de ott csak a merev asztallap volt a karja "hajlott meg". - Imádom a munkám.
[ Szerkesztve ]
-
Padree
senior tag
Thx Geby! A [Kép] gombot nem vettem észre
Megvolt a "nagylány" farsangja, itt az ígért kép:
Élőben jobban mutat (nekem meg még gyakorolnom kell a fotózást), és neki nagyon tetszett, elégedett volt - ez számít. Írtam neki egy CD-t is, hogy hallgattassa az osztállyal, 90'es évek közepi happy hardcore (Charly Lownoise, Scooter, Marusha ...), a tantónéni arcát megnéztem volna .
Másik gyulai általános iskolában is jól sikerült a farsangi buli:
Kolegina fia jár oda, a gyerekek műsort adtak elő, bak- vagy szekrényugrás végeredménye a fenti kép. A srác karja beakadt ugrás közben egy fentről lelógó díszletbe, földet érés után felállt: "Jéé, nézzétek a kezemet!", olyan egyiptomi stílusban tartotta, de nem a könyökénél volt behajlítva . Volt aki azt hitte hogy ez egy trükk, de a szemfülesebb lurkók közül már kezdtek összecsuklani, sorban ájultak be, a végén több gyereket kellett kivinni a szabad levegőre mint amennyi bent maradt a teremben, volt aki sugárban hányt a látványtól.
A srácnak nem igazán fájt, és nagyon jól viselte, nem értette miért szörnyülködik mindenki a látványon még a traumatológián is. Műteni akarták de nem volt orvos se altatós így valahogy helyben zsibbasztva helyrenyomták neki, a gipszes röggenen látszik, egész jól sikerült."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Hogyan lehet a hsz-ba képet beszúrni? Illetve hová érdemes a képeket hozzá feltölteni ?
-
Padree
senior tag
válasz moha bácsi #1338 üzenetére
Moha bá' Thx a jelmez infót!
A Leila hercegnő jó ötlet csak a szűkös idő miatt az idén nem kivitelezhtő, de felírtam a listára. Majd dobok egy képet a csajsziról ha jól sikerül és lesz idő reggel a fotózkodásra.
A magam részéről Naftalin Ernőt nem ismerem - majd lecsekkolom , de amit Feró mondott (Rocco Siffredi) az egész jó, szerintem megjátszom, nagyon jelmezre se kell költeni: havertól kérek valami macsós inget, a famerzsebbe dugok egy Lidocain kenőcsöt és kész. A gond az, hogy a hölgyek nem biztos h ismerik, ezt áthidalandó névjegykártyát kell osztogatnom és lesni h melyik mikor találja meg a mobilján google-n. Kösz Feró! Majd gondolok rád mikor körülrajonganak a koleganők - "De szeretnél most a helyemben lenni..."
[ Szerkesztve ]
-
Padree
senior tag
Srácok, kis segítség kellene:
A 10 éves lányomnak farsangi jelmezféleség ötlet. Ez már az a kor ahol kinyílik a csipájuk, szóval ne legyen béna. Kicsit lehet szexi, de (Ferónak külön is jelzem): ringyó nem játszik.
Jó lenne valami tévéből-moziból-netről akárhonnan ismert-hírhedt nőfigura.Amit eddig gondoltam:
Szörnyella (Disney rajzfilmből)
Tomb Raider
ördögcsaj (piros-fekete)
Alice - csodaországból (vagy az American McGee's-éktől )
raver csajszi - cumi + neon karkötők (ifjú korom ... )
bukott angyal (sötét, szakadt ruci + szárnyak, tetkók, tövises fejdísz, elsírt smink) - sztem ez a legjobbBármi ötlet jöhet, lehetőleg olyan amit sokan egyből felismernek és nem öltöznek még öten annak az osztályból. Jah és hosszú sötétszőke haja van - jó volna valami hasonló figurát találni.
A fiam Szamuráj Jack vagy Crash Bandicoot akar lenni, én a tavalyi munkahelyi bulin zombi voltam - idén vagy budipapíros múmia leszek, vagy keresnem kell valami "ütőset" (nem Pete Sampras), nem vallhatok szégyent a kolleganők előtt
[ Szerkesztve ]
-
Padree
senior tag
-
Padree
senior tag
válasz public73 #742 üzenetére
Ajánlom figyelmetekbe Az út című filmet ... "K*rva betyár világ jön."
Amúgy az ilyen millás csírák azért vannak, hogy kihasználjuk őket. Jelenleg ezekre lehet építeni vállalkozást, illetve a lusta, elkényelmesedett embertársainkra.
-
Padree
senior tag
Jön a világvége. Lehet előkeresni a kőbaltát. [link]
-
Padree
senior tag
Soltvadkert - ide járunk nyaranta , láttam is már a csettegőt, de szvsz minden faluban van valami hasonló.
Aki még nem volt, érdemes lehet megnézni a Vadkerti-tavat. Homokos, sekély, és gondozva van a strand, igaz belépős. De ha a kempingben alszol akkor nem kell fizetni a fürdőhelyre. Kisebb gyerkőkkel ideális. A környékén is van látnivaló. Egyszer talán írok róla a Logoutra egy úticikket.
-
Padree
senior tag
UP! Hogy visszataláljak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest