Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
-
-
SipiBcs
őstag
válasz
moha bácsi #50360 üzenetére
Jártam én is olyan eladó ingatlanban, ahol azt mondták: de hát ez teljesen jó így... Olyan barna volt a kád oldala a vastartalomtól, hogy csak pislogtam.
De locsolásra hibátlan lehet, minden mást idővel tönkretesz szerintem is.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #49700 üzenetére
A fene sem akarja, de ma már többet dolgoztam, mint egész hónapban!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Ha már tévé, akkor meg lettem szólítva!
Véleményem szerint a TCL nagyon belépő, nincs nekik igazád jó tévéjük. Legaábbis én nem láttam olyat, amibe ne lehetne belekötni. Bár én Sony fun vagyok, de minden gyártótól fel tudok hozni olyan tévét, ami képminőségét tekintve kikezdhetetlen. Egy dolgot kell (sajnos) nézni: olcsó pénzért nincs igazán jó készülék. Ne várjon senki csodát 55 collban 200 ezer forintért, meg 65 collban 300 ezerért... Persze van rajta kép és lesz olyan, aki a félre rakosgatott pénzéért a legjobbat látja benne, ezt nem is szabad keresztbe húzni, hisz lehet 5 éve spórol rá... csak ne akarjon egy fizetett a korábban említett VR kb 2 misit zsebre téve meggyőzni senkit, hogy az mennyire jó tévé. (ugyanez érvényes szinte az összes YT teszterre)
A hangsúly itt is ugyanaz, mint pl egy autónál: olcsón nem lehet minőséget vásárolni! Ha nincs della, jöhetnek a kompromisszumok...
-
SipiBcs
őstag
válasz
Devid_81 #49459 üzenetére
Szerintem ha kiveszed a lakhatást, akkor olyan 5-600 ezerből elvagytok, megvan minden, már amennyiben nem prémiumkategórában gondolkozol.
Ebből nem tudsz kétszer 10 napra elmenni nyaralni, de szerintem nem kell azon gondolkoznotok, hogy mennyi sonkafelvágottat vegyél.
-
SipiBcs
őstag
Valahol délelőtt 10 körül benéztem... Olvas a fene 1000 kommentet! Volt valami érdekes?
-
SipiBcs
őstag
Kb mellé erős volt a hozzászólás kupac este óta...
Üdv a beugróknak!
-
SipiBcs
őstag
Omg... Kezdődik!
-
SipiBcs
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
válasz
moha bácsi #47410 üzenetére
Aztán a videjókártján megyen-e a kólofgyutyi vagy a bátlöfíld??
-
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #47333 üzenetére
Nem kell!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #47330 üzenetére
Nem!
-
SipiBcs
őstag
Milyen érdekes... kinek mi... Én meg a Gorenje-ről hallottam az elmúlt években rosszakat és a Whirpool vált be teljesen a családban. Hűtő, mosógép 8-9, a szárítógép kb 5 éve teszi a dolgát. Mondjuk a mosógép kezd rozsdásodni a tetőnél a tövében, de az minden márkánál megérkezik 5 év után.
Az AEG túlárazott a minőségéhez képest, a MILE-ről meg az a hír járja, hogy marha drága, de legalább sz@r.
-
SipiBcs
őstag
válasz
moha bácsi #47157 üzenetére
Üdv újra
Jó magaviseletért becsipszeltek?
-
SipiBcs
őstag
Azt hiszem felreértettél. Nem mondom, hogy a Google rosszabb vagy ez mindennél jobb.
Csak annyit mondtam, hogy ha elindul, akkor látja merre érdemes menni. Én reggelente mikor elindultam Pestre (sőt sok esetben menet közben), a Waze-re hagyatkoztam, mert sok alakalommal előfordult, hogy lenavigalt az előre kitalált útról. Pl Csaba - Pest 13. Ker.... M44-ről át navigált Szolnokra és az M4-re, mert baleset történt fent az M0-án az M5 és az M4 között.
Természetesen megvannak a buktatói, gyengeségei ennek a szoftvernek.
-
SipiBcs
őstag
Az a Waze ami a legoptimálisabb utat veszi figyelembe és nem a te szokásaidat. Az, hogy te inkább arra szeretsz járni, az természetesen a te privilégiumod. A Waze menetidőt számol, nem pedig útminőséget. De az ott található gané út miatt a sebességkorlátozó táblákat figyelembe veszi és azt is belekalkulálja a menetidőbe. (Jelzem én is a te általad preferált utat választanám a minősége miatt.
A Waze feldob általában 2-3 lehetséges útvonalat, mutatja a megteendő távokat, illetve időkülönbségeket.
A Waze-ban egyébiránt van köztes útvonal beszúrási lehetőség és tökéletesen működik!
Ezek mellett van aki szereti, van aki mást választ. Szíved joga ezt eldönteni
-
SipiBcs
őstag
válasz
grizlisandor #46838 üzenetére
Waze megmondja amikor elindulsz. Tapasztalataim szerint felesleges előre tervezni, adott forgalom, baleset átírja egy pillanat alatt. Egyébiránt az M44-M5-M0 a leggyorsabb, de ez is attól függ hogy reggel vagy délelőtt, esetleg délután indulsz.
Hazafelé ugyanez! Van hogy kihoz a nullásrol az M4-re van, hogy az M5 felé navigál.
Azt érdemes megnézni, hogy mikor indulsz visszafelé. Délután 2 után az M5, 4 után az M4 sűrűsödik be.
-
SipiBcs
őstag
válasz
forintuser #46801 üzenetére
Stop
-
SipiBcs
őstag
válasz
lemmy71 #46773 üzenetére
Amit Stylewars_kp ír, eszembe nem jutna innen rendelni. Szokták mondani, hogy ami gyanúsan olcsó, az tutti átbaszás.
Lencsési net: internet X mikrohullámú internet, maximum 90 MB/s 6990Ft, ha minden kedvezményt igénybe veszel. A háztetődről kell a tiszta optikai rálátás a kanyarban lévő 10 emeletesre. Ha fasor van, már nem oké.
-
SipiBcs
őstag
Eladó napi használatból a videokártyám. Vegyétek, vigyétek.
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Tápot szeretnék venni a gépsárkányba.... 750-850W az elképzelés. Nézegettem az aprót és van egy csabai srác, aki árul ilyen paraméterekkel pár darabot. Volt vele dolga valakinek, mert sajnos én nem ismerem: roger.smith
Mondjuk az 538 pozitív értékelés elég sokat mondó....
-
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #46482 üzenetére
Kb havonta, kéthavonta kimegyek. Tankok 20-30 litert. Ketten behozunk fejenként 2 karton Heets-et, az kb 18 ezerrel olcsóbb, mint itthon. Szerinted érdekel mennyi volt a 46 km alatt a fogyasztásom?
Amúgy én nem szoktam arra a 2 kilométerre megvenni az útdíjat, van egy kút rögtön a határ és a falu között jobb kéz felől.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Digger #46466 üzenetére
Az itthoni előfizetésed fut felár nélkül kint. Egyébként meg (hacsak nem ez a vágyatok) tapasztalataim szerint a legtöbb szálláson van wifi, okostv. Pl. mi tavalyelőtt Vir-en netflixeztunk a saját kódunkal. Mobil netemből csak annyi fogyott, amit a strandon 2 sör közben neteztem.
-
SipiBcs
őstag
Nabázzzz... Újabb 350... Ezt már leszarom
-
SipiBcs
őstag
Veregetem a vállam, de csak mert végig olvastam 350 hsz-t
-
SipiBcs
őstag
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Intruder2k5 #44650 üzenetére
Fasorban se vagyok...
Pislogtam kettőt és megvan a 45k... Mehet a 46
-
SipiBcs
őstag
Haccáhúú...
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenknek!
775 -
SipiBcs
őstag
Látom ma este még áll majd a zászló valakinek a 44k miatt
Aztán jöhet a megbolondulás, irány a 45k
-
SipiBcs
őstag
Apa.... Kezdődik....
-
SipiBcs
őstag
válasz
grafnet #43684 üzenetére
Szerintem a Timarker melletti finomabb! Régen ugyanazok vitték a Tesco bejáratánál lévőt is, de már nem ők csinálják az újat. Pont ma ettünk a kölökkel egyet. A gyerek kuncsorgott, én meg beadtam a derekam 😆, mert nekem is csorgott rá a nyálam
A kedvenc a vaníliás - habos
-
SipiBcs
őstag
válasz
doberman #43659 üzenetére
Ízlések és pofonok ami a feelinget, a milliőt illeti. Sztem picit túl van tolva az "Erdélyi" életérzés. Viszont szerintem a kiszolgálás és az ételek minősége miatt az egyik legjobb étterem Csabán.
Eléggé magas az ala cart árazás, de még sosem csalódtunk.
A vaddisznó flekkent ajánlom, az nálam mindent levert...
-
SipiBcs
őstag
Nemesvakolat nincs, ellenben van más:
Fejhallgatót és fülhallgatót tessék... Topiclakóknak kis kedvezmény jár!
Van még két darab kis BT hangszóró:
- Sony SRS-XB01
- Sony SRS XB12 -
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #41731 üzenetére
... és ezt a malac is tudja? (By Hofi)
-
SipiBcs
őstag
Ha már a microSD nem fogy, akkor vegyetek videókártyát!
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt nektek! 🎄
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy wifi adaptere? Az asztali gépem be kellene átmenetileg, mert nincs netem az új albiba egyelőre . Köszi
-
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #41514 üzenetére
Nincs. A pletyka szerint majd újra építik a régi Centrum helyén a Kossuth téren.
Paintball az van azt hiszem zárt épületben is, Google kidobja, ha még működik.
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Kiadó albit keresünk a kedvessel. Min 2 szoba az ideális. Ha valaki tud valami ilyesmit, ne tartsa magában. Köszi!
Ugyanitt 2 és fél szobás penzai, első emeleti lakás eladó!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #41366 üzenetére
Jaja! Van, kérdés miként jut el hozzád?
-
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #41354 üzenetére
Valahol egy dobozban nekem is tutti van. Délután megnézem neked.
-
SipiBcs
őstag
Nem olvasok el 500 hozzászólást, elég volt az utolsó 50
Boldog Új Évet nektek!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #40181 üzenetére
Ha van kártyád, akkor nem kérdés 😎
-
SipiBcs
őstag
7re meglesz a kerek 🙃
-
SipiBcs
őstag
Picit nem figyelek és 50 hozzászólással közelebb a 40k-hoz. Ma sem forgatunk Mission Impossible 9-et.
Köszi a segítséget
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek
-
SipiBcs
őstag
válasz
Stylewars_kp #39587 üzenetére
Azt azért ne felejtsd el, hogy a tévédben nincs gigabites lan, így a nagy bitrátás anyagok akadoznak majd. A kisebb 4k, 50Mbit/sec még átmegy 5G wifin, de kábelen már szaggat.
En úgy tapasztaltam, hogy 1080p megy lanon, 4k film, ami méretét tekintve kb 60GB még megy 5g wifin, 70 GB felett csak usb-ről megy a lejátszás
-
SipiBcs
őstag
válasz
littlelion21 #39300 üzenetére
Nálunk a ház takarítója csinálza, meg voltam vele elégedve. Este elkérem a számát, ha kell. Ha jól emlékszem 4 vagy 600 forint/negyzetméter volt.
-
SipiBcs
őstag
válasz
grizlisandor #39289 üzenetére
Már előtte megszűnt. Ha jót akarsz enni, akkor a Stop burgert ajánlim vagy a Yes Chef nyitott Csabán üzletet a Hunyadi téren. Spec en a Stoppot ajánlom a Bartókon.
-
SipiBcs
őstag
válasz
grizlisandor #39272 üzenetére
Nyitva, normál rend szerint.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Boldog Születésnapot a Tamásnak 😉
-
SipiBcs
őstag
Hali. Elkelne egy kis segítség. Az utódom Lenovo laptopján eltört a zsanér. Merre induljak? Tud valaki nem horror áron szakit?
-
SipiBcs
őstag
válasz
moha bácsi #38477 üzenetére
Köszi szépen 😁
-
SipiBcs
őstag
válasz
moha bácsi #38458 üzenetére
Járókeret jöhet 😁
-
SipiBcs
őstag
Vegyetek BT fülhallgatót!
-
SipiBcs
őstag
Boldog névnapot a Tamásoknak.
-
SipiBcs
őstag
válasz
moha bácsi #38217 üzenetére
Most csak a bf5 megy nálam. De ha ki akarod próbálni, akkor must ingyenes a héten a cod bo4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest