Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #49700 üzenetére
A fene sem akarja, de ma már többet dolgoztam, mint egész hónapban!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #49473 üzenetére
Szerintem az igényeken sok múlik és a tudatos költésen nagyon sokat lehet fogni!
Aki a Sparba vagy a Coopba jár, az szórja feleslegesen a pénzt ki az ablakon. Egy 10 ezer forintos (napi - 2 napi) bevásárlás 2-3 ezer forinttal biztos több, mint pl az Aldiban.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Ha már tévé, akkor meg lettem szólítva!
Véleményem szerint a TCL nagyon belépő, nincs nekik igazád jó tévéjük. Legaábbis én nem láttam olyat, amibe ne lehetne belekötni. Bár én Sony fun vagyok, de minden gyártótól fel tudok hozni olyan tévét, ami képminőségét tekintve kikezdhetetlen. Egy dolgot kell (sajnos) nézni: olcsó pénzért nincs igazán jó készülék. Ne várjon senki csodát 55 collban 200 ezer forintért, meg 65 collban 300 ezerért... Persze van rajta kép és lesz olyan, aki a félre rakosgatott pénzéért a legjobbat látja benne, ezt nem is szabad keresztbe húzni, hisz lehet 5 éve spórol rá... csak ne akarjon egy fizetett a korábban említett VR kb 2 misit zsebre téve meggyőzni senkit, hogy az mennyire jó tévé. (ugyanez érvényes szinte az összes YT teszterre)
A hangsúly itt is ugyanaz, mint pl egy autónál: olcsón nem lehet minőséget vásárolni! Ha nincs della, jöhetnek a kompromisszumok...
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #49459 üzenetére
Szerintem ha kiveszed a lakhatást, akkor olyan 5-600 ezerből elvagytok, megvan minden, már amennyiben nem prémiumkategórában gondolkozol.
Ebből nem tudsz kétszer 10 napra elmenni nyaralni, de szerintem nem kell azon gondolkoznotok, hogy mennyi sonkafelvágottat vegyél.
-
SipiBcs
őstag
Valahol délelőtt 10 körül benéztem... Olvas a fene 1000 kommentet! Volt valami érdekes?
-
SipiBcs
őstag
Kb mellé erős volt a hozzászólás kupac este óta... Üdv a beugróknak!
-
SipiBcs
őstag
Omg... Kezdődik!
-
SipiBcs
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
SipiBcs
őstag
Az Einhell-ről egykor az a hír járta, hogy felrakják Kínában az alkatrészeket 1000 kicsi kínaival és amíg Hamburgba ér 3 hét alatt a kurva nagy hajó, addig osszepakolják a gépeket. Így miután ott kerül ki a kész termék, ezért rá kerülhet a made in Europe matrica.
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #47410 üzenetére
Aztán a videjókártján megyen-e a kólofgyutyi vagy a bátlöfíld??
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #47333 üzenetére
Nem kell!
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #47330 üzenetére
Nem!
-
SipiBcs
őstag
Milyen érdekes... kinek mi... Én meg a Gorenje-ről hallottam az elmúlt években rosszakat és a Whirpool vált be teljesen a családban. Hűtő, mosógép 8-9, a szárítógép kb 5 éve teszi a dolgát. Mondjuk a mosógép kezd rozsdásodni a tetőnél a tövében, de az minden márkánál megérkezik 5 év után.
Az AEG túlárazott a minőségéhez képest, a MILE-ről meg az a hír járja, hogy marha drága, de legalább sz@r.
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #47157 üzenetére
Üdv újra Jó magaviseletért becsipszeltek?
-
SipiBcs
őstag
válasz lemmy71 #47051 üzenetére
Coca Cola Disco néven futott, ha jól emlékszem.
Én nem merek emlékezni azokra az évekre
Sakk: pont tegnap este lepődtem meg, Azt hiszem Emődi Gyula bácsit láttam a Méteresbe tegnap este. Szimultán sakkoztak vagy hatan-heten.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Azt hiszem felreértettél. Nem mondom, hogy a Google rosszabb vagy ez mindennél jobb.
Csak annyit mondtam, hogy ha elindul, akkor látja merre érdemes menni. Én reggelente mikor elindultam Pestre (sőt sok esetben menet közben), a Waze-re hagyatkoztam, mert sok alakalommal előfordult, hogy lenavigalt az előre kitalált útról. Pl Csaba - Pest 13. Ker.... M44-ről át navigált Szolnokra és az M4-re, mert baleset történt fent az M0-án az M5 és az M4 között.
Természetesen megvannak a buktatói, gyengeségei ennek a szoftvernek.
-
SipiBcs
őstag
Az a Waze ami a legoptimálisabb utat veszi figyelembe és nem a te szokásaidat. Az, hogy te inkább arra szeretsz járni, az természetesen a te privilégiumod. A Waze menetidőt számol, nem pedig útminőséget. De az ott található gané út miatt a sebességkorlátozó táblákat figyelembe veszi és azt is belekalkulálja a menetidőbe. (Jelzem én is a te általad preferált utat választanám a minősége miatt.
A Waze feldob általában 2-3 lehetséges útvonalat, mutatja a megteendő távokat, illetve időkülönbségeket.
A Waze-ban egyébiránt van köztes útvonal beszúrási lehetőség és tökéletesen működik!
Ezek mellett van aki szereti, van aki mást választ. Szíved joga ezt eldönteni
-
SipiBcs
őstag
válasz grizlisandor #46838 üzenetére
Waze megmondja amikor elindulsz. Tapasztalataim szerint felesleges előre tervezni, adott forgalom, baleset átírja egy pillanat alatt. Egyébiránt az M44-M5-M0 a leggyorsabb, de ez is attól függ hogy reggel vagy délelőtt, esetleg délután indulsz.
Hazafelé ugyanez! Van hogy kihoz a nullásrol az M4-re van, hogy az M5 felé navigál.
Azt érdemes megnézni, hogy mikor indulsz visszafelé. Délután 2 után az M5, 4 után az M4 sűrűsödik be.
-
SipiBcs
őstag
válasz forintuser #46801 üzenetére
Stop
-
SipiBcs
őstag
válasz lemmy71 #46773 üzenetére
Amit Stylewars_kp ír, eszembe nem jutna innen rendelni. Szokták mondani, hogy ami gyanúsan olcsó, az tutti átbaszás.
Lencsési net: internet X mikrohullámú internet, maximum 90 MB/s 6990Ft, ha minden kedvezményt igénybe veszel. A háztetődről kell a tiszta optikai rálátás a kanyarban lévő 10 emeletesre. Ha fasor van, már nem oké.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Eladó napi használatból a videokártyám. Vegyétek, vigyétek.
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Tápot szeretnék venni a gépsárkányba.... 750-850W az elképzelés. Nézegettem az aprót és van egy csabai srác, aki árul ilyen paraméterekkel pár darabot. Volt vele dolga valakinek, mert sajnos én nem ismerem: roger.smith
Mondjuk az 538 pozitív értékelés elég sokat mondó....
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #46482 üzenetére
Kb havonta, kéthavonta kimegyek. Tankok 20-30 litert. Ketten behozunk fejenként 2 karton Heets-et, az kb 18 ezerrel olcsóbb, mint itthon. Szerinted érdekel mennyi volt a 46 km alatt a fogyasztásom? Amúgy én nem szoktam arra a 2 kilométerre megvenni az útdíjat, van egy kút rögtön a határ és a falu között jobb kéz felől.
-
SipiBcs
őstag
válasz Digger #46466 üzenetére
Az itthoni előfizetésed fut felár nélkül kint. Egyébként meg (hacsak nem ez a vágyatok) tapasztalataim szerint a legtöbb szálláson van wifi, okostv. Pl. mi tavalyelőtt Vir-en netflixeztunk a saját kódunkal. Mobil netemből csak annyi fogyott, amit a strandon 2 sör közben neteztem.
-
SipiBcs
őstag
Nabázzzz... Újabb 350... Ezt már leszarom
-
SipiBcs
őstag
Veregetem a vállam, de csak mert végig olvastam 350 hsz-t
-
SipiBcs
őstag
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
SipiBcs
őstag
válasz Intruder2k5 #44650 üzenetére
Fasorban se vagyok...
Pislogtam kettőt és megvan a 45k... Mehet a 46
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Haccáhúú...
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenknek!
775"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Látom ma este még áll majd a zászló valakinek a 44k miatt
Aztán jöhet a megbolondulás, irány a 45k
-
SipiBcs
őstag
Apa.... Kezdődik....
-
SipiBcs
őstag
válasz grafnet #43684 üzenetére
Szerintem a Timarker melletti finomabb! Régen ugyanazok vitték a Tesco bejáratánál lévőt is, de már nem ők csinálják az újat. Pont ma ettünk a kölökkel egyet. A gyerek kuncsorgott, én meg beadtam a derekam 😆, mert nekem is csorgott rá a nyálam A kedvenc a vaníliás - habos
-
SipiBcs
őstag
válasz doberman #43671 üzenetére
Örülök, hogy bejött az ajánlás! Látom hasonló véleményen vagyunk magáról az étteremrol, de a lényeg, hogy az ünnepi vacsora jól sikerült.
Desszertnek túró gombócot ajánlottam volna, az még odabasz
-
SipiBcs
őstag
válasz doberman #43659 üzenetére
Ízlések és pofonok ami a feelinget, a milliőt illeti. Sztem picit túl van tolva az "Erdélyi" életérzés. Viszont szerintem a kiszolgálás és az ételek minősége miatt az egyik legjobb étterem Csabán.
Eléggé magas az ala cart árazás, de még sosem csalódtunk.
A vaddisznó flekkent ajánlom, az nálam mindent levert...
-
SipiBcs
őstag
Nemesvakolat nincs, ellenben van más:
Fejhallgatót és fülhallgatót tessék... Topiclakóknak kis kedvezmény jár!
Van még két darab kis BT hangszóró:
- Sony SRS-XB01
- Sony SRS XB12"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #41731 üzenetére
... és ezt a malac is tudja? (By Hofi)
-
SipiBcs
őstag
Ha már a microSD nem fogy, akkor vegyetek videókártyát!
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt nektek! 🎄
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy wifi adaptere? Az asztali gépem be kellene átmenetileg, mert nincs netem az új albiba egyelőre . Köszi
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #41514 üzenetére
Nincs. A pletyka szerint majd újra építik a régi Centrum helyén a Kossuth téren.
Paintball az van azt hiszem zárt épületben is, Google kidobja, ha még működik.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Kiadó albit keresünk a kedvessel. Min 2 szoba az ideális. Ha valaki tud valami ilyesmit, ne tartsa magában. Köszi!
Ugyanitt 2 és fél szobás penzai, első emeleti lakás eladó!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #41366 üzenetére
Jaja! Van, kérdés miként jut el hozzád?
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #41354 üzenetére
Valahol egy dobozban nekem is tutti van. Délután megnézem neked.
-
SipiBcs
őstag
Nem olvasok el 500 hozzászólást, elég volt az utolsó 50
Boldog Új Évet nektek!
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #40181 üzenetére
Ha van kártyád, akkor nem kérdés 😎
-
SipiBcs
őstag
7re meglesz a kerek 🙃
-
SipiBcs
őstag
Picit nem figyelek és 50 hozzászólással közelebb a 40k-hoz. Ma sem forgatunk Mission Impossible 9-et.
Köszi a segítséget
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek
-
SipiBcs
őstag
válasz Stylewars_kp #39587 üzenetére
Azt azért ne felejtsd el, hogy a tévédben nincs gigabites lan, így a nagy bitrátás anyagok akadoznak majd. A kisebb 4k, 50Mbit/sec még átmegy 5G wifin, de kábelen már szaggat.
En úgy tapasztaltam, hogy 1080p megy lanon, 4k film, ami méretét tekintve kb 60GB még megy 5g wifin, 70 GB felett csak usb-ről megy a lejátszás
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #39300 üzenetére
Nálunk a ház takarítója csinálza, meg voltam vele elégedve. Este elkérem a számát, ha kell. Ha jól emlékszem 4 vagy 600 forint/negyzetméter volt.
-
SipiBcs
őstag
válasz grizlisandor #39289 üzenetére
Már előtte megszűnt. Ha jót akarsz enni, akkor a Stop burgert ajánlim vagy a Yes Chef nyitott Csabán üzletet a Hunyadi téren. Spec en a Stoppot ajánlom a Bartókon.
-
SipiBcs
őstag
válasz grizlisandor #39272 üzenetére
Nyitva, normál rend szerint.
-
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Boldog Születésnapot a Tamásnak 😉
-
SipiBcs
őstag
Hali. Elkelne egy kis segítség. Az utódom Lenovo laptopján eltört a zsanér. Merre induljak? Tud valaki nem horror áron szakit?
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #38477 üzenetére
Köszi szépen 😁
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #38458 üzenetére
Járókeret jöhet 😁
-
SipiBcs
őstag
Vegyetek BT fülhallgatót!
-
SipiBcs
őstag
Boldog névnapot a Tamásoknak.
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #38217 üzenetére
Most csak a bf5 megy nálam. De ha ki akarod próbálni, akkor must ingyenes a héten a cod bo4.
-
SipiBcs
őstag
válasz Morris #38205 üzenetére
Használd egészséggel!
Nem kötekedni akartam, csak töröm már egy ideje a fejem a váltáson. A G-Sync elérhetetlen a számomra a monitor árak miatt és ezért örültem meg az nVidia freesync megoldásának. Sejtettem, hogy lesz azért benne egy kis csavar Nem tervezek én sem 4k-s erőlködést ugyanazokért a dolgokért, mint amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest