- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Nekem egy Scheppach DP 60-asom van. A tokmánya egy borzalom volt, ha jól látom ennek ugyanolyan vagy nagyon hasonló van. Mindig elforgott benne a fúrószár, hiába húztam meg amennyire bírtam. Amíg egyszer sikerült annyira meghúzni, hogy aztán csak vízpumpa fogóval tudtam kilazítani. Persze jól szét is csesztem a tokmányt. Elgurult a gyógyszer, rendeltem rá egy Makita klasszikus kulcsos tokmányt, ezt meg lehajítottam róla a picsába. Azóta is boldogan használom, háztáji dolgokra nekem elég.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz Digger #47297 üzenetére
Mindent, csak Whirlpool-t ne. Van Bosch mosogatógépünk, AEG indukciós főzőlapunk/tűzhelyünk, Electrolux hűtőnk és fagasztónk. Egyiktől se vagyok amúgy elájulva, mindnek van olyan kretén tulajdonsága, amit nem értek. A Bosch mosogatógép szart be egyedül a gari lejárta után 1 hónappal, de megszakértettem és szerencsére csak egy vízátfolyás érzékelőt kellett benne cserélni.
És egyébként ekkor döbbentem rá, hogy cikkszám szinten ugyanaz az 5.000Ft-os kínai gagyi vízátfolyás mérő volt a 80e-es és a 250e-es mosogatógépben is."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #47262 üzenetére
Nem eladó, már megszerette ezt a helyet.
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #47258 üzenetére
Az igazi férfinak otthon 19" rack szekrénye van.
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
válasz Algieba #46942 üzenetére
Őt ajánlom: Rajecki Zsolt
-
sanzi89
addikt
Nem ismertek Békéscsabán - vagy a környéken - olyan üzletet ahol lehetne vásárolni ilyen Euro szabványos műanyag ládát? Egy-két darab kellene, így nem rendelgetnék netről. Köszi!
-
sanzi89
addikt
válasz Dani_kp #46643 üzenetére
Valóban nagyon masszív kis gép, szerettem nagyon, de akkusra váltottam. Kb ugyanilyen, csak akkusban a Makita DLM463Z, ez lett az utódja.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
válasz doberman #46603 üzenetére
Cseréplécet máshol se bontanak meg, csak akkor, ha pár szálat veszel. De ha neked egy kisebb tetőhöz kell 5 csomag, akkor nem bonthatsz szét pl. 10 csomagot, hogy szemezgess.
Arról pedig, hogy Békéscsabán fűrészárü néven gyakorlatilag csak tüzifa minőséget lehet venni, abba bele se menjünk. Nem sokra mész azzal sem, hogy válogathatsz. Azt a farakást előtted már legalább százan átválogatták, te meg ott vagy, hogy választhatsz a szar és a még szarabb közül. A Xilán-nál meg a Csabafa-nál lehet válogatni felár nélkül, de mezei halandó vásárlóként már csak a maradékban túrkálhatsz. Ismeretség kell az ilyen helyre és többször kimenni amikor új áru érkezik, és akkor kell válogatni.
Az Erdért-et azért szerettem, mert ott vettem egyedül A minőségű lambériát, ami valóban A minőség volt. A Csabafa, OBI, Praktiker, de volt, hogy kínomban tüzépen vettem lambériát és az alsó-felső szép, alatta borzalom. Mindezt A kategóriásként árulva. Sarkok törve, vége 20-30cm-en berepedve, csomók kiesve, nút leszakadva. A Xilán-ból még nem vettem lambériát, valószínűleg most oda fogok menni. De ott is vettem már olyan pipalécet, hogy szalonnasütéshez lett belőle heroin árú begyújtós.
-
sanzi89
addikt
Békéscsabán a Gyulai úton megszűnt az Erdért facentrum vagy elköltözött valahova? Mindig itt vettem lambériát és most látom, hogy üresen áll az egész telephely.
-
-
sanzi89
addikt
válasz Dani_kp #46510 üzenetére
Ha privátban dobsz egy telefonszámot, azt megköszönöm!
Tesómék kb. 3 éve újították fel a tetőt, 130nm-es ház, gerendázat, szaruzat 95% maradt érintetlen, új lécezés, fólizás, új cserép, új ereszek. Ez akkor volt 5 millió.
-
sanzi89
addikt
Tudtok ajánlani ácsot a környéken, aki nem csak új tetőket épít, hanem lehajolna némi "apróért" és vállal meglévő tető átalakítást illetve bővítést?
-
sanzi89
addikt
Tud arról valaki valamit, hogy Békéscsabán miért szűnt meg a Lidl Non-food sátor a parkolóban? 1 hónapot működött kb.
-
sanzi89
addikt
Valakinek műhelybe vagy pici pénzért dual monitor? Topiklakóknak kedvezmény!
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz Devid_81 #44186 üzenetére
Igen, az RCD lesz az.
RCBO-t én alig láttam valahol, ahol igen, ott éjszakai áramra kötött bojler elé rakták, és így nem foglalt sok helyet. Bár így meg nem tudom a nulla vezetőt mivel szakították meg, ami bojler esetén tudtommal kötelező. Bár lehet már ebből is van kétpolusú... De nem vagyok villanyász."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #43765 üzenetére
Abszolút tudom ajánlani az Annke-t én is, baráti körben, ismerősöknek, de még magamnak is ilyen rendszert raktam fel. Általában 4 kamera, központi rögzítővel. Nem a legolcsóbb, a szoftvere lehetne azért jobb is, de az összes hibátlanul üzemel, van ami már kb. 5 éves.
-
sanzi89
addikt
Tudtok ajánlani esetleg valakit, aki Békéscsabán vállal kút fúrást? Esetleg pozitív tapasztalat is van vele? Köszi!
-
sanzi89
addikt
válasz grafnet #43699 üzenetére
12-es imbuszkulcsot most is kölcsön kellett kérni az olajleeresztő csavarhoz.
Amúgy persze, hogy lesz. Eddig a gari miatt a márkaszervízbe volt hordva évente, de az tavaly lejárt, a 6. éves szervíz meg olajból meg szűrőkből állt, azt megcsináltam én.
Az előző autónkat aki szerelte sajnos a COVID alatt meghalt, így most úgymond nincs szerelőm."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz grafnet #43694 üzenetére
Ha lenne kedvenc autószerelőm, akkor nem magam cserélném az olajat.
@NoLF
Vagy én értek félre valamit vagy te, de a linkeden sütőolaj gyűtőpontok vannak. Nekem használt motorolajom van, amit le kellene adnom.u.i.: Valószínűleg hulladékudvar lesz belőle, bár azt nem értem, hogy egy megyeszékhely miért nem érdemel meg egy hulladékudvart...
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Békéscsabán hol lehetne leadni 3 liter használt motorolajat? Nem hiszem el, hogy sehol se lehet. Hulladékudvar Gyulán van, ott lehetne. OMV, MOL kutakon nem veszik át.
-
sanzi89
addikt
válasz doberman #43659 üzenetére
Atomra van tömjénezve, tesóm barátnője aki pesti, mikor megismerkedtek tesómmal és kiderült, hogy ide valósi rögtön mondta, hogy ide el kell jönniük, mert ez milyen tuti hely. Pesti kollégáim közül is többen ismerik a helyett hallomásból, van aki már le is jött csak emiatt az étterem miatt. Helyi kollégám is van, aki eszküszik a helyre, hogy a legjobb hely a városban.
Mi már legalább 5 éve voltunk itt egyszer, nekünk csalódás volt. A hangulata az étteremben olyan amilyen, van akinek bejön, van akinek nem, szerintünk is egy kicsit túlzás. De a lényeg, hogy mi a kajával és a kiszolgálással se voltunk maradtéktalanul elégedettek. A húsok sületlenek, rágósak voltak, és a pincérre is vadászni kellett, igaz volt forgalom. Azóta kerüljük a helyet, pedig gyalog távolságra van, de pont holnap lesz a házassági évfordulónk, és most foglaltunk asztalt, mert mindenkinek jár egy második esély.
Mi egyébként a Szkaliczki vendéglőt szeretjük, igaz azt se tudom maradtéktalanul ajánlani, de valószínűleg megszépíti a helyet a sok emlék.[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Tudtok ajánlani valakit Békéscsabán vagy a környéken, aki fel tudna szerelni normális(!) minőségben egy utólagos vonóhorgot? Gondolok itt olyanokra, hogy ne csak bagolyszemre, kézzel vágja szét dekopírral a lökhárítót meg az elektromos szerelés se álljon meg a szigetelószalagozásnál. Köszi!
u.i.: Vagy olyat, aki egy általam felszerelt vonóhorogra ad igazolást? Felőlem át is nézheti az egész szerelést.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
És ezt ebben az országban csak úgy lehet? Kitehetek az udvaromra egy hangos, folyamatosan puffogó, pukkanó szart, ami egész nap 10 percenként durran egyet? 6:45-kor erre keltem, de tegnap este 10 után is ment. És mindezt még csukott ablaknál, nyáron nyitott ablaknál mi lesz? Eszem megáll.
Kicsit utána olvasok ennek, mert szerintem ez így tarthatatlan"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
Jaminaiakat kérdezem, hogy tudja-e esetleg valaki, hogy mi a szar az utóbbi időben ez a folyamatos durrogtatás? Van, hogy 5 perc telik el két pukkanás között, van, hogy fél óra, reggeltől estig nyomják a dolgot és már szerintem hetekben mérhető ideje. Mi a Zsigmond utca végén lakunk, ott a házban is lehet hallani.
Olyasmit mondtak ismerősök, hogy a bányatvaknál valami gázágyúval zavarják a madarakat, hogy ne egyék ki a halakat a vízből, de én ezt a hangot az almási kertek irányából hallom.
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
Fiókból mélyéről előkerülő cuccok: sanzi89 hirdetései
Vigyétek, vegyétek, olcsón adom.
-
sanzi89
addikt
válasz zetor2000 #43296 üzenetére
Csak ezek vannak. Nálam a házi NAS-ban van 2x1TB WD Red 2,5-ös lemez RAID1-ben, nekem ez eddig elég. Bár már egy pár éve csak akkor kapcsolom be, ha kell róla valami vagy el akarok menteni valamit, szóval nem sokat meg.
-
sanzi89
addikt
Tejjel nem szolgálgatok, de HDD-t tessék: Link
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
Valakinek van infója róla, hogy a csabai MOL kútakra mikor és milyen rendszerességgel szoktak üzemanyagot hozni? Ma voltam mindhárom csabai MOL kúton, és sehol se volt sima 95-ös. Céges kocsiba tankoló kártyával máshol nem tudok tankolni, de menni azt meg kéne hétfőn...
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Valakinek ötlete, hogy hol lehetne venni betonba keverhető, erősítő üvegszálat Békéscsabán? Minimális mennyiség kellene, és a posta több, mint maga az üvegszál. Szaszák, Ádám tüzép kilőve, OBI, Praktiker kilőve.
-
sanzi89
addikt
Ismer esetleg valaki fuvarozót, aki Békéscsaba belterületén fel tudna rakodni meg elhozni pár m3 földet? Minden szálat megmozgattam ismerősök körében, de sajnos nem tudom megoldani.
-
sanzi89
addikt
Kell valakinek egy aktiválatlan, bontatlan Telekom-os SIM kártya 500MB nettel 40 perc lebeszélhetőséggel? Telefon mellé kaptunk ingyen, de sajnálom kidobni. Beszerzési áron vihető.
-
sanzi89
addikt
válasz DrBubo77 #41134 üzenetére
Nem, ezek hosszú évek felgyülemlett kacatai, aztán amikor erőt veszek magamon - általában amikor nem tudom becsukni a szekrény ajtót - , akkor felrakom ami ér bármit, kidobom ami értéktelen.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
Nem kallódik véletlenül valakinek otthon max egy fél tábla kőzet vagy üveggyapotja, amitől csokiért vagy sörért megvállna? Egy kicsi helyen kellene szigetelést javítanom, de 0-ra fogytam itthon, és most ezért nem akarnék venni egy egész bálával.
Vagy ha van tippetek, hogy hol lehet venni szálas szigetelést táblánként, az is jöhet.
Köszi!
-
sanzi89
addikt
Valakinek valami ramaty a fiókürítésből? KATT
Csokiért és sörért is vihető!
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Van több darab kb. 4 éves APC BX950U-GR szünetmentes tápegységem. Egyik reggel arra lettem figyelmes, hogy az egyik szünetmentes folyamatosan sípol, mondom biztos megadta magát az akku. Rendeltem egy újat, beleraktam, de csak sípol ugyanúgy. Egy másik jól működőből kivettem a műkődő akkut, de azzal is csak sípol. A frissen rendelt akkut beraktam egy másik ugyanilyen jól működő szünetmentesbe, ott hibátlanul működik, szóval nem az akkumulátorral van a gond.
A jelenség az, hogy ha a szünetmentesbe egy feltöltött akkumulátort teszek, akkor szépen meghajtja a rádugott eszközöket, de amint megkapja a 230-at, hogy töltse is az akkumulátort ami benne van, átvált sípolásra és kész.
Amit tudtam felhasználóként megtettem, reseteltem több leírás alapján, ellenőriztem, mindent jó helyre dugtam, de egyébként se ez lenne az első szünetmentes akkumulátor cserém.
Kérdésem, hogy van-e valaki vállalkozó kedvű, aki pár ezer forintért - mert többet valószínűleg nem ér az egész - megnézné nekem hátha javítható? Ezer köszönet!"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #40327 üzenetére
Régen mindig hozzá mentem, de volt egy időszak, amikor nem is volt itthon, telefonon és PÜ-ben sem tudtam elérni, így kikerült a látómezőmből. De megkeresem most, hátha.
-
sanzi89
addikt
Keresek valakit, aki megbízható és kicserélne nekem egy Logitech M705-ös egérben két mikrokapcsolót. Az Omron kapcsolókat beszerzem, de én nem merek nekiállni munkának, szóval ajánljatok nekem egy jó szakit.
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #40310 üzenetére
A kolléga napkollektort irt, nem napelemet.
Egyébként mi is a SolarGrop-pal csináltunk idén februárban a napelemet, csak pozitívat tudok nyilatkozni. Illetve más kérdés, hogy szerintem nem igazán éri meg ma már napkollektort építeni, max valami nagyon spéci esetben.
-
sanzi89
addikt
Tudtok ötletet adni, hogy hol keressek Békéscsabán 1 és 2 méteres, mindkét végén menetes 3/4-es vas csövet? Pont ilyet, csak ne 5.000 legyen darabja.
-
sanzi89
addikt
válasz Dani_kp #40174 üzenetére
Csabafába tavaly vettünk egy terasznyi faanyagot, 150x150 gerenca, 75x150 szarufa, 20x100 desza, 25x50 cserépléc. Még ennyi görbe, vizes, méretpontatlan, hibás, penészes, "döglött" faanyagot, mint ott, nem láttam. Nem vagyok egy nagy ács mester, életem első tetőszerkezet építése volt, lehet máshol ugyanilyen az árú, de én biztos kipróbálom legközelebb a Xilán-t. Az eladók maximálisan korrektek voltak, kedvesen, segítőkészek, de az áru minősége szerintem rossz.
Tüzépen valóban kb. csak cserépléc van, de pl. az Ádám tüzépen olyan Bramac léceket vettünk, hogy ég és föld a különbség ahhoz képest, mint amit a Csabafába.
Az OSB lap meg olyan, mint bárhol máshol, itt nincs nagy variálás.[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Csabán vagy a környéken hol lehetne BSH gerendát vásárolni?
-
sanzi89
addikt
Memóriakártyát valakinek?
SanDisk microSDHC Ultra 32GB C10/UHS-I/A1 microSD kártya
SanDisk microSDXC High Endurance 64GB microSD kártyaNálam csak porosodnak.
-
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #39585 üzenetére
Egy ASUS RT-N16 routerre volt kötve, utána egy TP-Link WDR4300-ra. De kb. fél éve nem használom már.
Amúgy elvileg ma elkel, ha megérkezik az utalás."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
Valakinek tapasztalata, véleménye a Solargroup Energy Kft.-vel kapcsolatban?
Napelem rendszert tervezünk telepíteni, és mivel alig találtam olyan céget, aki személyesen is kijön a felméréshez, így ők kerültek a lista élére.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Békéscsabán hol lenne érdemes érdeklődnöm 40x40x2-es rozsdamentes sarokvas, L-acél, szögvas témában?
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Valakinek van tapasztalata ezekkel a polcokkal? Nem a legolcsóbb, de a melléképület egyik tárolójában szeretnék ilyen polcokat rakni végig az egyik fal mentén. Elég sokba fog kerülni ahogy számolgatom, de ha masszív, és csak egyszer kell megvenni akkor kigazdálkodom az árát.
Szóval vélemény?"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
Valakinek ötlete, hogy pontosan ilyen fúrószárat hol tudnék esetleg venni holnap Békéscsabán? Egy hétfő délutáni munkához kellene, de sajna nekem nincs ilyen méretben.
-
sanzi89
addikt
Ha már autó. A kocsit otthon mosom elég összetett menetrend által, de az alját nem tudom lemosni sehogy rendesen. Csabán hol lehetne lemosni/lemosatni rendesen a kocsi alját? Vagy egy gépi mosó ami CSAK a kocsi alját mossa vagy valahol ahol van emelő? Ötletek?
-
sanzi89
addikt
Békéscsabai munkavégzésre tudtok ajánlani burkolót? Köszi!
-
sanzi89
addikt
válasz grafnet #38989 üzenetére
Azt tudja valaki, hogy mi a pék f******* van lezárva a tiszai híd fél sávja lassan egy hónapja úgy, hogy semmi nem történik a helyszínen? Centi por áll mindenhol, de naponta több ezer autós szopatnak halálra, esete jövök haza Pestről fél órákat ácsorgunk a lámpánál. Pár heten láttam három embert kapargálni az út széléről a sarat, de azóta semmi pedig jó párszor elmentem mellette.
@Digger
Szerintem meg csak ment, mint az állat. Ma jöttem haza Kecskemét irányából, városon kívül állóra fékezve húzódtam le a fűbe, mert egy fosvagenes TDI gyökér előzte az előtte álló sort, és úgy gondoltam elférünk hárman is az úton...[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Kőművest tud ajánlani valaki? Fél éve kerülgetem a kerítésnek szánt falazóelemeket az udvaron, a harmadik "mestert" fogyasztom és kezd elegem lenni.
-
sanzi89
addikt
válasz Stylewars_kp #38945 üzenetére
Köszönöm!
-
sanzi89
addikt
Klímást tudtok ajánlani, aki bevált vagy van vele tapasztalatotok? Köszi!
-
sanzi89
addikt
Tudtok ajánlani egy bevált villanyszerelőt közepes munkára Békéscsabán? Nem egy egész házat kellene újra húzni, de egy konnektor kialakításánál több munkáról van szó.
Köszi!
-
sanzi89
addikt
válasz Dani_kp #38891 üzenetére
Véletlenül nem PS2 egér, billentyűzet volt rádugva a telepítéskor? Ha igen, akkor van valami registry trükk, amit egyszer én is beszívtam, de most sehogy se találom Google-ban.
Néha gyorsabb egy tiszta telepítés USB-s cuccokkal. Amúgy én személy szerint nem ajánlom a driveres, tuningolt, resztelt Windows telepítőket. Rendes telepítő MS oldaláról letöltve, azt a pár drivert felrakni nem egy nagy történet."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz Gyuri27 #38833 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy ilyen VGA árakkal és hozamokkal nem nagyon éri meg most VGA-t venni, legyen használt vagy új. Most van egy nagy BTC rally, szóval BTC-t kellett volna venni pár hónapja és nem szarozni a bányával.
[ Szerkesztve ]
-
-
sanzi89
addikt
Kell valakinek ilyen játék?
Tom Clancy’s The Division 2 Gold Edition és World War Z játék
Van belőle 6 darab, pici pénzért vihető.
-
sanzi89
addikt
A Digi net bekötés után itt hagyott kb. 20-30 méter önhordó optikai kábelt. Ha kell valakinek ingyen odaadom, 1 hét múlva megy az elektronikai hulladékba.
-
sanzi89
addikt
Békéscsabán a Hatlap csavaron kívül tudtok mondani valamilyen értelmes áron dolgozó, nagy készlettel rendelkező kötőelem boltot? Már a tököm kivan, hogy elmegyek a Hatlap-ba, de nincs annyi darab, mint ami nekem kell, csak eggyel hosszabb, rövidebb van, nem olyan a feje, nem végig menetes vagy éppen végig menetes, ááááá....
Kb. sose tudok ott olyan csavart venni, mint amire szükségem volna. Srác szerint nincs ilyen szabvány, én meg a nem létező szabványok alapján készült csavarokat rendelgetem Pestről."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
Már Logout-ra sem lehet írni egy rövid technikai bejegyzést mert a kommentekben osszák az észt az emberek ha kell ha nem?
Feltettem újra most már komment lehetőség nélkül...[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz forintuser #38480 üzenetére
Mi azt tapasztaljuk, hogy a Stones esetében nagyon nagy a szórás. Van amikor nagyon finom, van amikor nem... Nem tudom min múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Napelem
- Autós topik
- Durrogtass
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest