Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54799 üzenetére
Na akkor ez most hivatalos jelentkezes volt?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Na megvan a kod. Az elso jelentkezo megkaphatja tolem ingyen.
Olyan valaki jelentkezen aki meg nem kapot tolem semmit ajandekba.
-
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #54793 üzenetére
A megjelenési árak lehuzasok.
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy azok az árak, amikért re vetted, ahhoz képest hozott valaha, valamelyik akkora ugrást, mint Amennyivel többet fizettél érte?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54773 üzenetére
(mackosajt-nak szerettem volna irni, de keresztFiamnak ment veletlenul)
Maskulonben en csak egy kis ar ingadozast vettem eszre. A lenti arak a megjeleens datuman voltak a legolcsobb referencia kartyak. A scan cegnel.
AMD 7970 - 439 font
AMD 290x - 479 fontNV GTX 680 : 449 font
NV GTX 780 : 499 font
NV GTX 780Ti : 559 font
NV GTX 980: 449 Font (sokan azt hiszik hogy ez kivetelesen olcsobb volt, de nem igaz, ugyanannyiba kerult mint a GK104-es 680)
NV GTX 980Ti : 549 fontNa a Titan, Titab Black, Titan Z es a Titan X az a pofatlan lehuzas kategoria. Nem az a hulye aki elkeri az arat, ha az aki kifizeti.
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #54789 üzenetére
Akkor ha megkapom a kodot a jatekra...odaadom valakinek. Aki elsore jelentkezik erte
-
MiklosSaS
nagyúr
Szereti valaki a Batman jatekokat?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #54774 üzenetére
Jo reggelt!
Kb annyiba kerult mint anno a GTX 780, 290X amikor megjelent. Azok kb 480-520 angol fontba kerultek. En olcsobban vettem a kartyat, hala az ismerosomnek...vagyis 575 font az eredeti ara, en pedig 501 fontot fizettem ki erte.
Kb annyi volt a 780Ti is amikor megjelent.Ez a 980Ti, vagyis a herelt Titan X.
-
Whysperer
addikt
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #54783 üzenetére
Ahha, hasonló görénység volt az is, a szélek merevítve voltak fémmel és nem volt rajta kivágás sem. Nem irigyellek az elmúlt hetekért hallod-e.
Topic..
Steamen elindult a nyári akciózás.., közel 5k játék van durván leakciózva, pár morzsa..:
Stalker Bundle 17euro (SoC, CS, CoP)
Metro Redux Bundle 8euro (2033 Redux+LL Redux)
GTA Collection 12euro (csak az V-ös nincs benne.. )
Crysis Bundle 20euro (3as nincs benne )
Skyrim Legendary Ed. 18euro (összes DLC..)Rengeteg más..: [link]
Stalker + Metro Redux Bundlet behúzok az este..
Bahh, ezt figy:
2K 10th Anniversary Bundle vásárlása:
Borderlands 2, Sid Meier's Civilization® V, XCOM: Enemy Unknown, BioShock Infinite, The Bureau: XCOM Declassified, The Darkness II, Spec Ops: The Line, Mafia II, Duke Nukem Forever, Borderlands: Game of the Year, BioShock® 2, BioShock™, Sid Meier’s Ace Patrol, Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies, Sid Meier's Civilization® IV, Sid Meier's Civilization® III Complete, Sid Meier's Pirates!, Sid Meier's Railroads!, Civilization IV: Beyond the Sword, Civilization IV®: Warlords, Sid Meier's Civilization IV: Colonization ~ az egész egyben 45euro, nagyondurva!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
mackosajt
addikt
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #54779 üzenetére
Keresgéltem képet a post előtt, meg akartam mutatni milyet hordott a srác de még csak hasonlót sem találtam.
A kiírt viselés idejére kaptad csak vagy meg kellett venned?!
A jól emlékszem nem olcsó mulatság egy olyan..
(#54781) norbert1998:
Jobbulást!
Akkor most beköpted a buszt mint a cecelégy mi?
Mond csak el melyik járat volt!Szerk.:
Most megpróbáltam reprodukálni, kifújni és nyelni párhuzamosan, bevallom nem tudom hogyan hoztad össze, biztos nem volt kellemes.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
A rohadtul életbe. Majdnem meghaltam a buszon!
Levegőt fújtam ki és nyelni akartam. Elkopott a kohogogorcs, de kohogni nem tudtam, mert nem volt bennem levegő, levegőt venni meg nem tudtam, mert felrenyeltem. Olyan voltam, mint egy asztmás foka -
caindwan
aktív tag
Jo reggelt!
Akkor induljon a nap! Have a bugless day
@Macko: ezek utan az mar nem is olyan sok
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #54777 üzenetére
Az sux!
Cirka 10éve volt egy haveromnak akivel siklóernyőztünk, böszme egy szerkezet volt, középkori kínzó alkalmatosságra hasonlított leginkább.
Kemény műanyag lap elől-hátúl válltól derékig, fém merevítés, egyedül a csatjai voltak szövetből. Komoly gerincferdülés okán kapta ha jól emlékszem, elég vézna egy krampusz volt. Sosem hordta..[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #54775 üzenetére
Ahham.
Elég kényelmetlen tud lenni néha.
Pl. fartáji törlés, gatya le-fel stb.
Gátolja a hátam előre és oldal irányú gorbuleset , ráadásul ágyéki részén rendesen leer , hogy ne akarj még véletlenül se hajolni, mert felnyomja a hugy holyagot a torkodba .http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
norbert1998
nagyúr
Ti nem egészen Vagytok normálisak
Nem kell para keresztapam
-
Habugi
addikt
Jó reggelt!
Hát ez rövid volt..
Kv-t ideeeeeeee!Medve úr, te azóta merevítőt hordasz?
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #54769 üzenetére
Jó reggelt!
Szépen hasít az a titán!
Csak 1 kérdés:
Százalékosan kifejezve, mennyivel került többe, mint a korábbi kártyáid barmelyike?Gyanítom, hogy nem hozza ugyanazt a különbséget teljesítmény terén (ezen a ponton mindegyik cég szopatja a népet).
Bár téged ismerve, tuti haszonnal adsz majd túl rajta, így te csak nyersz.@lacihordoelvtars: Jah, nagyon remélem, hogy már csak 4-et kell páncélosan aludnom. Már alig várom a keddet.
Veletek ellentétben[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
jóreggelt, jóreggelt, péntek van
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz Mahrenburg #54768 üzenetére
Így gondoltad?
A tekintetem pont passzol a szituációhoz..
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Brutal egy kartya azt meg kell hagyni, majdnem csonta max a Crysis, kozepes elsimitas, 1440p-ben es megvan a 95-100 FPS atlag, ritkan esik be 90 kornyekere......
Meg vagyok vele elegedve, siman megyen minden.
Jo ejt!
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #54765 üzenetére
Amikor Macsek alszik, Habugi fel szokta tenni a kopasz fejére paróka gyanánt (a Pom-Pom-mesékből merítette az ötletet). Szinte már összenőttek...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #54765 üzenetére
Most mondanám neked, tudja ő hogy csak viccelek de mostanság elég gyakran túlreagál mindent.
Ugyanakkor sokszor lő bakot, most a vántázs, délután sem vette a lapot, valami nyűgje van amiről nem tudok és így nehéz tekintettel lenni erre, szóval esetében kicsit leszabályzom magam amíg normálizálódik, még mielőtt megutál..Macskusz-kitekattusz, DAT macskusz szuperlativusz:
Békével jöttem, zsákban távozom?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Olyanok vagytok mintha 10 eves hazasok! Orom olvasni ahogy babusgatjatok egymast
-
Habugi
addikt
Milyen flamet? Mivan?
Szerk.:
Azóta pont 2x kidumáltuk már Sassal Skypeon a témát, nem véletlen címezte nekem a poén kedvéért, szóval dobj be egy snickerst, hidegvízzel moss arcot, zabáld tele magad, feküdj el a verandán ezen a szép kora nyári estén és relaxálj egy kicsit!
"ezentul hanyagoljuk inkabb a topikban ezt a témat."
Durci murci cirmi, puszi
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #54751 üzenetére
Ez jófajta!
Nincs gondom a Vantageal amíg nem akarsz "belelátni" dolgokat..
Amúgy Firestrike.., az a 18K Graphics az cudar, olyankor szoktam VGA-t cserélni amikor már van a piacon olyan alternatíva ami minimum 2x gyorsabb és emberi áron van.
Winter is coming..Egy kis nosztalgia..
CPU/VGA duó csere előtt: [link]
Után: [link]
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #54758 üzenetére
pofam leszakad..ez ultrabrutalis
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #54758 üzenetére
Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy a 3870K-mban lévő 6550D gyengébb, mint DonSasss dVGA-ja?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #54754 üzenetére
Jó éjszakát az itt lakóknak!
-
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor egy kis teszteles (mackosajt kedvere...semmi flame vagy talalgatas ).
Nagyon jo kis kartya, 1170 MHz-re boostolr alapon, 55 % ventin olyan 68-69 fok tesztekben. Kicsit rahuztam, 1280 MHz, ami tesztekben olyan 73-74 fok korul tetozik, de a venti az max 55 %. Egy ropke teszt erejejig feltoltam 1380 MHz-re, stabil volt csak elfelejtettem a ventit is huzzni..es kitolni a hofok limitet. De majd lesz teszt azzal is
Fire Strike
Vantage (sok szeretettel Hablatyologusnak )
Alap Valley, 1440p
Valley 1250 MHz, 1440p
Alap Valley, FHD .....A macskanak
Egyetlen negativ dolog az az hogy az ASIQ-ja csak 65.9 % ....gondoltam kifogok legalabb egy 70 folott.. A lenyeg hogy nagyon eros kartya, 1250-1270 MHz alapon nagyon rendben van, nem hangos es jatekokban 70 korul tarthato. Ugye, ha babralja az ember egy kicsit nem is olyan rosz az NV ref. kartya.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Na jó tényleg elegem van. Ha pakolászom ide oda a ramokat, akkor mindig összejön 32, aztán restart után már csak 28..
-
mackosajt
addikt
-
Balathruin
veterán
válasz inspiroyhome #54742 üzenetére
Ha nem kontakt akkor lehet az északi híd gázos.
-
MrM94
addikt
válasz inspiroyhome #54742 üzenetére
Fogkefe,és szépen keféld meg az összes RAM slotot.
Más tippem nincs csak hogy kontaktos.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
inspiroyhome
senior tag
Valaki aki tud segítene legyen szíves, mert már nagyon elegem van..
Tegnap vettem 8x4gb ramot a gépembe, első berakásnál 28gb-nak látta, és az egyik modulra failed on self testet írt. Aztán egyenként megnéztem hogy melyik lehet a rossz.
Ma elmentem kicserélni azt az 1 rossz ramot, beraktam mind a nyolcat, és végre 32GB-nak látta.Aztán újraindítottam, megint ez a buzi hiba, hogy failed on self test, és ismét csak 28GB ram látható.
-
Mahrenburg
őstag
válasz caindwan #54735 üzenetére
Én is alkoholos befolyásoltságra gyanakodtam...
Amikor a pingvinek először találkoztak a rénszarvasokkal, megijedtek, mert az hitték, hogy DonSasss új menedzsmentet nevezett ki az alaplapgyár élére."Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #54739 üzenetére
A cél, hogy még idén rendbe kell tenni a kasztnit
[ Szerkesztve ]
-
-
mackosajt
addikt
Negatív hullámok bombaznak.
Egy hét alatt 3 kajas cég vagy tévedett, vagy késett, vagy kompenzált a hibák miatt.
Eluszott a második corsa, rugalmatlansag miatt.
Ebay-en vettem múltkor két 32-es kártyát, hibatlanok, kollégámnak.
Mondom veszek magamnak is... Tegnap meg is jöttek... Mindkettő rossz. Eladót refunddal kornyekezem.
Ebay-en corsara rendelek fehér indexet...
Ma küldik, hogy valójában nincs raktáron, de amint beerkezik, küldik... Basszus, akkor minek árulják?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
caindwan
aktív tag
válasz Mahrenburg #54734 üzenetére
A karácsonyi munka után biztosan jól esik egy-két kupica Elvégre az országokat átszelő légi többlábú maghajtású csúszó járműre nem szólnak a nemzetközi italozási szabályok.. Nem csoda, hogy fordítva látta az iránytűt
-
Mahrenburg
őstag
válasz caindwan #54732 üzenetére
A múltkor is eltévesztette, s az Északi-sark helyett a Déli-sarkon parkolta le a szánját, azóta is itt kóborol néhány rénszarvas az Antarktiszon...
-
caindwan
aktív tag
válasz hszilard666 #54731 üzenetére
Akkor marad a rénszarvas szán
-
caindwan
aktív tag
válasz hszilard666 #54729 üzenetére
Mi a helyzet, fehérszemöldökűtélapu? A te kocsid már úton?
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #54719 üzenetére
Köszönöm, igazán szép ajándék! Majd megkérem a pingvineket, hogy az "ünnepélyes átadás" után temessék a maradványaim mellé...
Nemazé', de a kopasztás előtt mintha nem lettél volna ennyire agresszív... Vagy az idő megszépíti az emlékeket
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Whysperer #54700 üzenetére
Nincs a 290X-el semmi baj, nekem 3 is volt egyik sem erte el a 80 fokot sem. csak nem 3000ft-os hazba kell tenni.
A 390X meg rosszabb esetben ugyanolyan lesz, jobb esetben javitott verzio.Persze ha olyan mint az asus akik arra nem voltak kepesek hogy egy hutest krealjanak ra, csak raba*sztak a 780 hutojet, akkor nem lesz jo.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #54718 üzenetére
Ne busulj....kakaska utan veled is elbeszelgetek egy kicsit...Antarktiszon
Kapsz te is ajandekot, tobbet is...
-
Mahrenburg
őstag
Emeld az égre a tekinteted Kakaska, a Sasss leszáll! Aztán ügyesen, mint a múltkor!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54715 üzenetére
Feltortem @Tehenecske cloudjat, lemasoltam par fotot rola:
-
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54712 üzenetére
Az elso foton meg mindig rohogok.....hogy nezi a masik tehen...
-
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #54702 üzenetére
& sass
Libegni fognak a füleim, a fű meg fog lógni a számból, ahogy a legelőről eltűzök
@kiscicc: 100-ig mehet
@ÉSzaki-bika: Nem talált T3200 pennya
[ Szerkesztve ]
-
-
caindwan
aktív tag
válasz CJ4567 #54667 üzenetére
UGyan mitől kéne tartanod? Nekem skyrim alatt ~92 fokosak a magok
(#54699) miklosss2012: Ilyen nincs
Otthon, holnap meg már péntek. Csak csendben, mert még elszalad Holnap viszem be autósuliba a papírokat és meglesz az első órám is
u.i.: Látom ma volt elég hölgy, majd máskor
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest