Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #54497 üzenetére
Alkalmas avatart keresgélek magamnak.
A kiszemeltem a Voyager holografikus doktora, számomra ikonikus karakter csak elég nehéz szülés lesz úgy néz ki.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Na mi van? Aramszunet van nalatok hogy ekkora pangas van?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
-
mackosajt
addikt
Jó reggelt!
Végre picit mozog a levegő.
Este a délutáni zápor miatt qrva fülledt meleg volt, ráadás szélcsend.
Még huzatot se sikerült csinálni a lakásban.Már csak 6 nap a kontrollig.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Habugi
addikt
válasz Malibutomi #54465 üzenetére
Mi a bánatot keresett ilyen alacsonyan? Van támaszpont a közelben?
Mintha emelkedne.., viszont ha így van nagy mákod volt hogy le tudtad fotózni, mert minél alacsonyabban van annál kevesebb időd van elkapni.Amúgy ha jól emlékszem ezek még gyakorlatozásra/kor is magukkal visznek pár megatonnás cuccokat, hiányzik a fejem fölé mint üvegesnek a hanyatesés..
Jó reggelt mindenkinek!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
LYO LYO jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Macska....megvan a neked valo alaplap, a hazadba!
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Felismeri valaki a csajt?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Jön valaki kockulni?
Csoki?Nóbika? csúnyafejűgyerek?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
caindwan
aktív tag
@Nagynorbiman: Jobbulást
@ÓcskaAmcsiVerdás: Mit is kellene nézni a képen?
-
norbert1998
nagyúr
Akkor nem lövünk?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez hol volt?
VGA:
Fura lesz megszokni az alacsony órajeleket a HBM-nél.[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Balathruin
veterán
válasz Malibutomi #54477 üzenetére
Igen látom, de reméljük most nem csak ígérgetnek.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Balathruin #54475 üzenetére
Megduplaztak a ROP-ot is a 290X-hez kepest
-
norbert1998
nagyúr
ÚÚÚÚ! XCOM 2 trailer!! [link]
Lövünk akkor ma?
-
Balathruin
veterán
válasz Malibutomi #54474 üzenetére
54%?! Megtanultak drivert írni vagy csak a csoda HBM dob rá a ~45%-kal több steam procira?
-
inspiroyhome
senior tag
Köszönöm az együttérzést, már jobban vagyok azért, csak a fülem fáj.
De úgy tűnik kezdődik a móka, először is rá kell jönnöm hogyan lehet SAS HDD-re telepíteni, mert raid0-ban használnám őket. Aztán jöhet a win7 vagy 10 (ez is gondolkodós még)
-
MiklosSaS
nagyúr
Valaki felhivott hogy kapok 20 £ engedmenyt ha kiprobalok egy ujonan nyilt masszazs szalont. Elmondom az asszonynak, biztos fog neki orulni.
Ha 20£ az engedmeny, mennyi lehet a teljes osszeg?!
-
otto14
őstag
válasz norbert1998 #54464 üzenetére
Mármint amivel az akksi feszültségét erősíted. Arról kérek linket.
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
50 centis lyuk....ritka amikor inglandban latni lehet az eget a felhoktol....
-
Stepo
aktív tag
válasz norbert1998 #54466 üzenetére
Ach....elkaptak....pedig próbáltam a radar alatt maradni...
-
norbert1998
nagyúr
Stepo?
-
norbert1998
nagyúr
válasz otto14 #54445 üzenetére
Persze. Tessék: [link]
Hablaty:
Nem is azt mondom, hogy te voltál keta. A legdurvább Dwayne Szikla Johnsonn (meg azok is, akik tudnak verekedni)is kaphat olyat hátulról, hogy dugóhúzóban repül a földre tőle, mert a tarkódon nincs szemed.
Csak ha kifognak egy olyan bunyóst, és nem sikerül kiütni sunyiba, akkor szívás van.Macsek:
Fater volt ilyen a katonaságnál. Volt egy rakat rroma, meg pár fehér, és mivel apám az alacsony szőke csávó volt, belé kötöttek először. Sajnos rosszul jártak (már nekik sajnos), mert emberükre leltek.
Hanyadt fektették, két kezére ráültek aztán fakanállal csapkodták a mellkasát. Olyan szinten ideges lett, meg adrenalin meg minden, hogy mellből leszedte magáról őket, majd kibaCCkodta őket a konyhárl (konyhán történt). Azóta őt sem baCCtatták. -
MrM94
addikt
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Stepo
aktív tag
Ha egyszer ráakadna egy forróvérű jelöltre,akkor az érdekes lenne.
nagynorbiman : Jobbulást! Velem még szerencsére ilyen nem esett meg.....vagyis egyszer megpróbáltak 2-en kezdegetni....haverral mentünk haza és 2 nagydarab (zsíros,nem izmos.... ) tezsvíír megfogta a táskáikat és azt mondták,hogy "Most velünk jöttök..." Nem volt szerencséjük,én fogtam ki a kisebbiket,megfordultam,utána felnyomtam a falra és közöltem vele,hogy nincs időnk,elengedtek,elmentünk.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #54440 üzenetére
Keresztapám dzsúdózott.A rromák anyámat meg a másik leanytesóját sosem bántották messziről kerülték.Mindig kiválasztotta közülük a legnagyobbat legerősebbet azt jól elverte ha belékötöttek.
Minidg a nála egy fejjel magasabbakat és nagyobbakat verte el.
Cserébe ő soha nem kötekedett senkivel,és nem vágott fel h az egész negyed retteg tőleEzért gondolkoztam énis ,hogy beiratkozok valami harcművészetre.De engem nem az ilyen cuccok érdekelnek hogy püfölöm a levegőt meg blabla..
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Hallod egy magyar kung-fu-s is vegetáriánus? Viszont ,ha húst is eszik ,hog yérhet el olyan belső békét mint egy shaolin szerzetes? Chi nem igazán lehet jó,ha húst eszik... Vagy ez már ki vagy fejlesztve Húsevő Kung-Fu-ra?
ilyen testőrséget akarnék inkább:
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz inspiroyhome #54408 üzenetére
Sajnalom, en a 4 kerben laktam, ott is nemegyszer volt hogy korbefogtak a zeneszek, szerencsere a nagyobb verest mindig elkerultem, de nem egyszer volt hogy kaptunk, persze mindig legalabb ketszer annyian jottek csak oda az utcan.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #54452 üzenetére
Akkor érezd magadénak is amit neki szántam!
Srácok, itt Budán valami észveszejtően durván esik az eső éppen, a Pesti oldalt is?
Ilyen esőt utoljára a Fonyódon éltem meg jópár éve....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
Péntektől hétfőig durván meleget mondanak, 33-35 fok
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
17éves voltam, mögöttem volt 3év öttusa és majdnem 3év kyokushinkai.., plusz cirka heti 15-20óra bringa, évek óta.
Sosem voltam az osztály legmagasabbja, 32éves fejjel sem érem el 180 centit szerintem de akkoriban azért nem volt vidám dolog rámmozdulni , edzéseken mikor ment a lánc körbe-körbe és mindenki leosztott mindenkinek egy-egyet combra a többségnek 10perc után már torzult néha a feje, én pedig megsem éreztem.
Nem sokkal azelőtt hagytam egyébként abba mielőtt az eset történt, nem voltam ám egy félteni való gyerek mégis elnyomtak mint egy csikket, nem is láttam honnan kapom, most érted..
Létszámfölénynél nem jók az esélyek, főleg az ilyen roamingolós brigádoknál, egynél jó eséllyel van kés, annyit meg nem ér az egész. Nem olyan mint a filmekben, hogy egyesével jönnek a többi meg nézi amíg sorra kerül.
Macska neked meg:
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
válasz norbert1998 #54443 üzenetére
Adnál egy linket arról az erősítőröl? Kívánsci vagyok, hogyan van megoldva.
asd
-
otto14
őstag
Mágneses, de mégsem az.
Adott egy fém ajtó, egyik felén egy adott pontban mágneses tér van, bárhol máshol nincs, másik felén sem. Mi okozhatja? [link] tudom, hogy nem így kell tartani a kamerát..asd
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #54438 üzenetére
egy megsaccolhatatlan tenyész ork forma
Te ember, beteg vagyTe sztrorid is érdekes. Komolyan, nem tudom, azok mit képzelnek magukról. Egyszer kössenek bele egy (mondjuk) zöldöves kung fu-sba. (Én mondjuk kettes szintű(másodiknak hívjuk) narancs vizsga előtt nem sokkal hagytam abba. Az után az első zöld jön. Azok tudnak verekedni, rendesen. )
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
Habugi
addikt
Mit is mondhatnék.., 20évig éltem a VII. kerületben, négy saroknyira a Keletitől..
Általánosban végig minimum az osztályom egyharmada zenész volt, volt a suli mellett egy evangélikus templom, annak a hátsó kertjébe jártunk csapkodni egymást.
Életem legnagyobb (ilyen jellegű) verését amúgy a Ferdinánd-hídon kaptam ami a Westend mögött van.
Épp vége volt a giminek és mentem matek faktról az osztálytársaim után billiárdozni, egy órával hamarabb végeztek. Sétáltam a hídon, kb félúton jött az 5fős raid (két korombéli, egy megsaccolhatatlan tenyész ork forma és két fiatalabb), cigit kért az egyik, akkor még nem dohányoztam.., balszerencse, besem fejeztem a mondatot már ki is nyílt a pofonzsák. Viszont nem jöttek nekem mind csak hárman, amelyik elsőnek megütött/cigit kért azt lecsaptam mint egy legyet, az orknak pedig szerintem betörtem az orrát mert nagyon vérzett.Ezután villanyoltás volt, fellötték a pizsamámat, látótéren kívül lévő pasmagtól azt se tudom melyik volt kaptam egy olyat, hogy kb 20perc múlva ébresztett fel a 76os troli sofőre aki megállt mellettem..
Apámtól örökölt 20éves farmerdzsekim széttépték, mint utóbb kiderült kés is lehetett náluk mert néhány helyen mintha vágva lett volna nem szakítva.., szóval szerencsém volt.
Táskámat ledobták a sínek közé, egy félpár cipőmnek nyoma veszett meg a mobilomnak.Ennyi volt a főbb veszteség lista, a fejemet nem csapták annyira szét, amikor szunyáltam akkor rugdoshattak mert nyaktól lefelé úgy néztem ki mint akit megcsapott a buszkerék.
Az egész nem tartott tovább 30másodpercnél, már amennyire vissza tudok emlékezni.Felkeltett a sofőr, megkérdezte mi történt, nem tudom mégis mi a f@szt gondolt mi történt.., kérdezte hívjon-e mentőt/rendőrt, mondtam hogy nem kell. Hamar felpattant a trolira mert két megálló között voltunk és elég szar helyen állt, tucat sofőr feküdt a dudán.
Pár percig kerestem a cipőmet aztán feladtam, a táskámat hamar kiszúrtam fentről hova dobták, szépen hazaandalogtam, még vitt az adrenalin. Másnap kb felsem tudtam kelni az ágyból és ez maradt is még két napig. Nem foglalkoztam vele amúgy túlzottan, mókás évek voltak azok, feljelentést sem tettünk, egyedül a jókis farmerdzsekimet sajnáltam, ment a kukába.
Mindezt csak azért hogy tudd nem vagy egyedül, az ember önbecsülése ilyenkor szenved némi csorbát, mindegy hanyan vannak, amíg még egyben vagy addig kell egyet úgy megütni, hogy abban benne legyen minden de tényleg minden. Nyilván ha nincs más lehetőség és/vagy olyan a terület ahonnan nem tudsz elfutni. Megjegyzem azt a b**it amelyik cigit kért/ütött azt akkor is lecsaptam volna ha nyílt téren vagyunk és lett volna esélyem futni helyette/előlük.
Persze ez csak ilyen "kölyökvasút" volt, nem szereztem olyan sérüléseket mint te, mondjuk nem mentem diagnózisért sem.
Hugi a mai napig rámolt néha a sztorival poénból, hogy azóta vagyok hülye mióta ott megvertek..Fel a fejjel és jobbulást!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megnéztem ezt a 8K-s videót, FF alatt Nálam is 4K-ig ok, 8K-ban fekete kép, vagy csak foltok.
Véleményem szubjektív...
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #54432 üzenetére
Azthiszem nincs fotóm mikor akkora szakállam volt,de akkor tényleg úgy néztem ki mint valami indiai,vagy arab vagy chiggány.Nembaj jön megint a no shave november,majd augusztusba kezdek gyúrni rá
Emberek,nemtudjátok csokival mivan?Egy hónapja kb nem lehet tudni róla semmit..Skypeon se láttam,fórumban sem..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #54431 üzenetére
Az elso ket sor utan azt hittem hogy megint indul a cirkusz valamin..... ...de utana meg nyugodtam.
Elarulok en is egy titkot...szerintem a macska valami indiai cigany 100 %-ban, mutatott nekem olyan fotot.....hogy az itt inglendben elo indiaiak is megirigyelnek....meg az indiaiak is olyan lustak mint o.
-
norbert1998
nagyúr
És mik a definíciók?
Elarulok egy titkot.
25%-ban én is roma származású vagyok. Macska, kereszt apám, tarvasfej (minek). Ti láttok, ismertek facebookon is. Olyan vagyok, olyan a bőrszínem, a viselkedesem? Nem hiszem.
Sőt. Nagymamám, aki 100%-ban roma származású, sem viselkedik úgy. Csak a borszinen látszik. (ez egy másik sztori, röviden annyi, hogy otthon nem volt túl jó, bentlakásos, kolesz, fosuli, szóval elég rendesen "feheremberesedett" szellemileg. Amúgy az a vonal (bőrszín) csak nagybátyamon és egyik unokatesomon látszik valamennyire.Ennyit erről. Ezzel, macska, téged igazollak.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz inspiroyhome #54427 üzenetére
Gyógyulj meg mihamarabb.
A romákról senkinek sem az úri viselkedés jut az eszébe. Közülük egyesek azért élnek, hogy verekedhessenek.
Bár vannak kivételek köztük, akkor is, ha a számuk alacsony. -
MiklosSaS
nagyúr
Maskulonben jogos! Es napi 12 ora kemeny fizikai mukara itelnem azokat is akik delig alszanak!
-
inspiroyhome
senior tag
Köszönöm a jókívánságokat. A sors fintora hogy az orvos aki ellátott cigány volt. 10-ből 9 genetikai hulladék, de egy kevés mindig lesz normális..
-
MrM94
addikt
Nem vagyok en rasszista de a rroma mindig rroma marad,akat haverod akar nem a ver bennuk van.
Nem ertem,miert nem lehet az ilyeneket deportalni egy szigetre es ott csinaljanak amit csak szeretnenek.
pl en azt sem ertem hogy a halalbuntetest,miert szuntettek be,en levagnam a karjat annak aki lop, kihuznam az osszes fogat annak aki hazudik,es karoba huznam azt aki gyilkol.
kifogas nincs.jobbulast nagynkrbiman!sajnalom a tortenteket.remelem minnel hamarabb helyrejosz.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz inspiroyhome #54419 üzenetére
III. kerületben dolgozok ha segítség kell szólj! 8) Átúszom!!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Balathruin
veterán
válasz inspiroyhome #54410 üzenetére
Engem majdnem kiröhögtetek amikor írtam, miért nem járkálok a faluban és pont ezt írtam, hogy az ilyeneket csinálják.
Sok sikert az ügyben és jobbulást. -
norbert1998
nagyúr
nagynorbiman:
te is jobbuljSajnos az ilyeneken mas nem nagyon segít, csak egy kis asvanyianyagtartalonnoveles a fejben (aka ólom).
Ilyet tenni meg szinte senkinek nem éri meg,Ismerős szituáció, bár szerencsére én verekedés nélkül kikerültem belőle.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #54419 üzenetére
Ha kell akkor szerintem mindenki besegitene egy kis penzel hogy osszegyuljon az a 200K.....a rendorseg semmit sem fog tenni..max kap egy kis fenyitest, penz birsagot amit ugysem fog kifizetni....
Nem buzditani akarlak, de ne varj nagy igazsagot....
-
inspiroyhome
senior tag
válasz MiklosSaS #54418 üzenetére
Fogom is intézni, elvileg az egyiknek teljesen tudjuk a nevét, a másik meg valamilyen Béci. 2 gyereke van, meg felesége, 30 év körül. drogfüggő.
nagybátyám mondta, hogy ismerőse üzeni 200.000ft és nem látom többé a környéken a palit... Hát ennyim most pont nincs. Intézze csak a rendőrség, de ha nem lesz belőle semmi, én sem hagyom magam.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #54416 üzenetére
Menj, ne hagyd annyiba, meg kellene egetni ezeket a retkeket.
-
-
Whysperer
addikt
jobbulást!
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #54412 üzenetére
Nem tudom, mennyire lehet hinni ennek.
Én szkeptikus vagyok.
Majd ha megjelenik. Addig minden csak találgatás.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
V!ck
senior tag
Ezek nem emberek, állatok... gyűlölöm őket
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Hogy a jo rohadt qrva anyjukat...mocsok retkek....
Sajnalom az esetet....ha nem megy torvenyel, az ilyel retkeket jol moresre kellene tanitani mashogyan...
-
inspiroyhome
senior tag
válasz mackosajt #54409 üzenetére
Hívtam a rendőröket akik cirka 20 perc alatt ki is értek. Aztán ők hívták a mentőket, akiknek majdnem 1 óra (!!!) kellett.
Ismertem az elkövetőket, az egyik börtöntöltetlék, a másik késsel járkál. Közben jött oda egy alkesz segíteni, aki megmondta a rendőröknek az egyik büdös címét. Miután engem el vitt a mentő, elvileg a rendőrök elbeszélgettek vele. Az is lehet, hogy már előzetesben van, de ezt még nem tudom.
A kórház kissé nevetséges volt, 18:40 körül vettek fel és megkértek hogy várjak. 22:10 perckor volt a röntgen, és végül majdnem hajnali egykor engedtek ki. Közben egy gerincsérült délután három óta ott feküdt, és ő majdnem éjfélkor került sorra. Az egyik orvos szerint elfelejtették ellátni. Szegény mozogni sem bírt.
A támadás oka az volt, hogy rájuk néztem. Nem kötözködtem, nem szóltam vissza, még csak meg sem álltam, mentem tovább, ők meg ugattak, hogy mit nézek. Aztán belemászott a képembe az egyik, és lefejelt. Neki visszatudtam ütni, viszont akkor jött a másik tesó és két emberrel nem bírok.
Amikor már a földön feküdtem teljesen magatehetetlenül, tovább rugdostak.
-
mackosajt
addikt
Mi a...?
Veled mi történt?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
inspiroyhome
senior tag
Szép jó reggelt. Gyönyörű hely ez a XIII. kerület, kár hogy fényes nappal képesek megtámadni a cigányok az embert.
Szilánkosra tört fülporc, repedt orr, repedt szemöldök csont, vagy tudom is én mi az, fejemen meg púp. Na meg összevéreztem a pólómat de szerencsére az ő véréből is került rá.
Egyedül nem mernek jönni a retkek.. Mindig csak többen egyszerre...
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez nagyon tetszik . Mgas foku automatizalas....kibernetika.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54404 üzenetére
Milyen igazsag......
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Azert ez mar ne maradjon ki a topicbol:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GTA VI
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- BIOS frissítés
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest