- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
12200 - 12101
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
-
Sz. Géza
senior tag
-
ƵøŁĭ
veterán
Casual játékosként, hogy haladhatok a leggyorsabban a BP-el? Heti küldetéseket megcsinálom.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek megéri szezononként megvenni a Pro tagságot? Ti miért veszitek meg? Erdekelne, ki mire használja a skineken kívül.
Az egyik előnye, ha jól olvasom, hogy az egyedi szerverek akkor is tovább futnak, ha kilépek belőle.
Szia. Nem. Szia.
-
bager13
senior tag
Védi a bánat, én azt írom le, amit tapasztalok.
Meg egyébként a kérdésedre válaszoltam.
Hogy másnak mi nem tetszik, azt pont leszarom.
Akinek nem jön, az ne játszom vele. Én győzködni nem fogom. -
Dave567
veterán
Rajtad mindig nagyokat nevetek ahogy véded, pedig olyan szánalmas hibái vannak, pl a térképen a spawnolásis, mikor magától elkezd mozogni...
-
bager13
senior tag
-
xundyingx
tag
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri szezononként megvenni a Pro tagságot? Ti miért veszitek meg? Erdekelne, ki mire használja a skineken kívül.
Az egyik előnye, ha jól olvasom, hogy az egyedi szerverek akkor is tovább futnak, ha kilépek belőle.
-
CptAdamica
nagyúr
-
vg
veterán
Ezt a szar supermoto-ot is megérte lefejleszteni, amikor kijött mentem 2 kört, de az elmúlt pár napban tudtam elindítani egy kört, hogy meglegyen a challenge, most meg játék közben nekem is fogta és bezárta magát.
Mennyi meló lehetett vele pedig... amúgy mi értelme van megtervezni, lekódolni, mittomén, hogy pár hét múlva kiszedjék mintha soha nem lett volna? Mint a hallucinogén füstöt is.
-
CptAdamica
nagyúr
Ezt a szar supermoto-ot is megérte lefejleszteni, amikor kijött mentem 2 kört, de az elmúlt pár napban tudtam elindítani egy kört, hogy meglegyen a challenge, most meg játék közben nekem is fogta és bezárta magát.
-
bager13
senior tag
-
xundyingx
tag
Bár tény, hogy elég ostoba ez a BF menü rendszere meg befagy főleg ilyen reportolásoknál de az még milyen durva: a pali 419-es szintű és még mindig nem bannolták...
-
Veiled Bride
őstag
-
Lendova
őstag
Attack helicopter egy jó példa arra, hogy ennél jobbat is össze lehet hozni. Látszik, hogy járműben ültek 2-en.
-
vg
veterán
Nekem is volt szuper jó köröm, bot-os casual breakthrough lav-ban végig, de az is régebben mielőtt feljebb nem tolták a bot-ok intelligenciáját. Ma már úgy leszednek azok is mint a huzat. Conquest-ben kizárt, hogy ilyen eredményt lehessen elérni. Kizárt. A bal oldali csapat aránya a jó.
-
beers
addikt
Ezzel a jármű célkereszttel kezdhetnének már valamit......
-
bager13
senior tag
-
abridabri
veterán
-
bager13
senior tag
Én azt remélem marad így még sokáig, ahogy több hete van. Nagyon jó köröket mentem mostanság. Csak olyan játékos van már, aki tudja miről szól a téma. Jöjjenek a mapok a season-önöben, maradjon a bázis pont ilyen és baj nem lehet.
-
Dave567
veterán
Van aki még remél ettől a játéktól valamit, hogy jobb lesz?
-
bager13
senior tag
-
abridabri
veterán
-
bager13
senior tag
A legvalószínűbb, hogy a delikvens meglátta a kolléga nevét és egyből ragehack-elt.
-
prokxy
nagyúr
dehogy ez teljesen legális
oldalanként mindig vannak vagyis voltak most unbalanced már a játék érdekes már csaló sincs elég
nem tudja elosztani őket Nekem is volt ilyen meccsem nem is egy 80+/0. Pedig nem csalok, csak jó volt a csapat + a squad segített sokat. Persze simán csalhat, de ez még nem biztos.
De ezek a nevek, hogy TISZA X, jajhe
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok
elovettem ujra ezt a csodat de a jatek toltesenel kidob az asztalra. Nincs semmi tuningolva a gepben. Masnak is csinal ilyet? -
BerserkGuts
addikt
dehogy ez teljesen legális
oldalanként mindig vannak vagyis voltak most unbalanced már a játék érdekes már csaló sincs elég
nem tudja elosztani őket -
abridabri
veterán
Nyilván nem day1 től csal, akkor nem lenne lv400 ,már kibszták volna régen (már ha egyáltalán törődnek a csalókkal)
-
Lendova
őstag
Sokan azt se tudják, hogy van erre lehetőség. Az átlag gamer ha valami nem villog az arcába, arról nem is tud. Csak nyomkodja a gombokat, hogy történjen valami.
Megnézed tracker-en a tagot, akkor jól látszik hogy nagyon, de nagyon gyenge játékos.
Besokalt.
-
abridabri
veterán
88 as K/D és nem reportolta senki rajtam kívül.... Ezért tart itt a BF ahol, lusták az emberek egyet kattintani , ezért van ennyi csaló. -
BerserkGuts
addikt
-
Madn!ght
addikt
-
Eversmann
senior tag
Egyetértek!
Az őszi megjelenés utàn az akkor aktuális konfigommal (i7 11700k, RTX3080) nagyon sokat droppolt az fps, gyakran 70-80-ra beesett. Nem éreztem darabosnak, mégis szinte minden meccs egy küszködés volt, az 1v1 helyzetekben többnyire én szívtam. Konfigcsere után 144Hz-re lockolt fps mellett mintha másik játékkal játszanék! Megjegyezném sokkal eredményesebb is lettem és a fórumtárs által tapasztalt anomáliák is megszűntek.

Végül milyen konfigal szűnt meg a drop?
-
Lendova
őstag
[BF6 ADS Spread Simulator]
Ha valaki nagyon számolgatna és régen is volt már: [Szögfüggvények]
-
CptAdamica
nagyúr
Látványosan semmit nem akarnak kezdeni a balansszal, teljesen megöli a játékot.
-
CJ4567
nagyúr
annyira game a game hogy azért copy/paste mintha eredeti lenne mert burst van csak rajta hát megcsinálhatták volna fullautora is
Ezt nem értem

-
Lendova
őstag
Valaki segít ezt lefordítani?
-
BerserkGuts
addikt
Az fix
Ez amúgy burst-ös lesz, vagy ez automata is?
Szerk: jah burst:
The M16A4 is a modernized, modular version of the original M16, featuring a flat-top upper receiver with a Picatinny rail for optics, a removable carry handle, and a 3-round burst mode. While original M16s (A1) used full auto and triangular handguards, the A4 features a RIS (Rail Interface System) for accessories.Lehet előszedni a makrót!

annyira game a game hogy azért copy/paste mintha eredeti lenne mert burst van csak rajta hát megcsinálhatták volna fullautora is
-
prokxy
nagyúr
Az fix
Ez amúgy burst-ös lesz, vagy ez automata is?
Szerk: jah burst:
The M16A4 is a modernized, modular version of the original M16, featuring a flat-top upper receiver with a Picatinny rail for optics, a removable carry handle, and a 3-round burst mode. While original M16s (A1) used full auto and triangular handguards, the A4 features a RIS (Rail Interface System) for accessories.Lehet előszedni a makrót!

-
Lendova
őstag
-
prokxy
nagyúr
M16
30-as táras tudomásom szerint.
Ahogy nézem a loadout-okat csak berakta a 20-ast. -
Madn!ght
addikt
Egyetértek!
Az őszi megjelenés utàn az akkor aktuális konfigommal (i7 11700k, RTX3080) nagyon sokat droppolt az fps, gyakran 70-80-ra beesett. Nem éreztem darabosnak, mégis szinte minden meccs egy küszködés volt, az 1v1 helyzetekben többnyire én szívtam. Konfigcsere után 144Hz-re lockolt fps mellett mintha másik játékkal játszanék! Megjegyezném sokkal eredményesebb is lettem és a fórumtárs által tapasztalt anomáliák is megszűntek.

-
prokxy
nagyúr
Azért elég nagy munka attól még, ha nem is nulláról kell kezdeni, de elég sokmindent meg kell változtatni vagy teljesen újra kell csinálni.

Persze nagy kérdés, hogy a mostani elég jó AI tool-okkal, ezt mennyire lehetne meggyorsítani esetleg.
De azért a remake-elés annyira nem egyszerű.
Ettől független, ha nagyon akanák negyedévente tudnának csinálni 1-2 darabot az biztos.De inkább csináljanak új pályákat, ne legyen sok dejavu.

Az biztos, hogy tudnak ha akarnak és van rá idejük. A Hagental map sztem bazi jó lett, tényleg visszaadja a metro/locker feelinget ami hiányzott a BF6-ból.
-
FollowTheORI
Topikgazda
BF6 community csoportból kép:
A pontok még itt a lényegesek és majd megy a vonat középen? Lesznek vajon a felrobbantható bombák több helyen is?
Pár régi mapot behozhatnának, mint remake, akár lehetne egy "free DLC" is. Jót tenne a játéknak. Nem gondolom, de cáfoljatok meg, hogy akkora nagy munka lenne akár méretre legyártani azokat. Vannak az előző BF-ekben azért epic pályák, van miből válogatni, de akár lehet szavaztatni is. Túl sokat gondolok, tudom...

Azért elég nagy munka attól még, ha nem is nulláról kell kezdeni, de elég sokmindent meg kell változtatni vagy teljesen újra kell csinálni.

Persze nagy kérdés, hogy a mostani elég jó AI tool-okkal, ezt mennyire lehetne meggyorsítani esetleg.
De azért a remake-elés annyira nem egyszerű.
Ettől független, ha nagyon akanák negyedévente tudnának csinálni 1-2 darabot az biztos.De inkább csináljanak új pályákat, ne legyen sok dejavu.

-
prokxy
nagyúr
BF6 community csoportból kép:
A pontok még itt a lényegesek és majd megy a vonat középen? Lesznek vajon a felrobbantható bombák több helyen is?
Pár régi mapot behozhatnának, mint remake, akár lehetne egy "free DLC" is. Jót tenne a játéknak. Nem gondolom, de cáfoljatok meg, hogy akkora nagy munka lenne akár méretre legyártani azokat. Vannak az előző BF-ekben azért epic pályák, van miből válogatni, de akár lehet szavaztatni is. Túl sokat gondolok, tudom...

-
astrojoe12
tag
Bakker talán megtaláltam.. hogy nem vettem észre!
remélem ez szívat hetek-hónapok óta. A felbontás skálázás 150-re van állítva, 100 az alap. Vissza vettem, hát a grafika is vissza vett magából... próba körök jönnek. 1080p, low grafika, resolution scale 100, fps 120.
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
Lendova
őstag
-
bager13
senior tag
Nálam az fps le van korlátozva 80-ra, hogy ne süvítsen a videókártya ventije és a sima frametime simább játékot eredményez. Egyébként 100-120 között lenne az fps low-med beállításokkal 1080p-ben.
Csaber - nem érzem a proci limitet egyáltalán. Előtte Ryzen 5 2600X procim volt, na ott volt proci limit, de a 3600-al nem érzem. Na most kíváncsi lettem , megnézem konkrétan mennyit vár a videókártya a procira, ha egyáltalán...
Lendova - ha Te nem szoktál durva csalásokkal találkozni, akkor örülj neki és kész. Lehet csak az a baj, hogy nem veszed észre. Nyilván nem vagy programozó mint én 30 éve és sose fejlesztettél játékot vagy játékhoz külső alkalmazást.
Na akkor meg is van, hogy mi okozza nálad a problémát nagy százalékban.
-
abridabri
veterán
Érdekes grafikon, gondolod ez olyan sokat befolyásolna? Próbából felveszem 100-ra az fps-t.
Egyébként megnéztem a cpu-gpu terhelést "nagy méretű" 64-es pályán, gpu 30-70% között, cpu 30-40%. Nem látok szűk keresztmetszetet.
80 ról 100 nál nem fogsz látni nagy előrelépést. 120fps alatt nincs értelme competitive lövöldével tolni.
-
CptAdamica
nagyúr
Nekem hozzá kellett adni a BF6-ot, és az anti-cheat-et a Windows Security-ben, az app & browser control, majd exploit protection rész alatt (bocsi, magyarul nem tudom, hogy hol van, angolul használom a Windows-t), és mindkettő exe-nél mindent kikapcsoltam. Itt találkoztam ezzel a megoldással.
Azóta nem omlik össze a játék, pedig gyakran volt (már a bétában is, pedig akkor még 3080-al játszottam, nem a 9070XT-vel) olyan összeomlásom, hogy vagy a játék eltűnt üzenet nélkül, és az eseménynapló szerint sem omlott össze a játék, vagy befagyott minden, körbe tudtam nézelődni egy pár mp-ig, majd összeomlott a játék, rosszabb esetben vitte magával a Windows-t is.
Akkor lett gyanús, hogy nem a gépem instabil, amikor semmi más alkalmazás vagy játék nem dobott ki, stressz teszteken átment minden komponens (TM5 1usmus, Ramtest Pro, corecycler, y-cruncher, 3DMark), de a BF6 néha akár 5 perc alatt megadta magát.Nekem januárban volt ilyen az egyik patch után. Fixen betudtam fagyasztani a gépet némi alt+tab kombó után, de csak ezzel a játékkal, vagy legutóbb az EA anticheat miatt omlott össze az egész rendszer. Jó dolgok ezek a kernel szintű programok.
-
astrojoe12
tag
-
astrojoe12
tag
-
Lendova
őstag
Nálam az fps le van korlátozva 80-ra, hogy ne süvítsen a videókártya ventije és a sima frametime simább játékot eredményez. Egyébként 100-120 között lenne az fps low-med beállításokkal 1080p-ben.
Csaber - nem érzem a proci limitet egyáltalán. Előtte Ryzen 5 2600X procim volt, na ott volt proci limit, de a 3600-al nem érzem. Na most kíváncsi lettem , megnézem konkrétan mennyit vár a videókártya a procira, ha egyáltalán...
Lendova - ha Te nem szoktál durva csalásokkal találkozni, akkor örülj neki és kész. Lehet csak az a baj, hogy nem veszed észre. Nyilván nem vagy programozó mint én 30 éve és sose fejlesztettél játékot vagy játékhoz külső alkalmazást.
Nagy a különbség az között, hogy tudsz valami kódot írni és mi a lehetséges a játékban.
Igazából nem sikerült semmit mondanod.
Láttunk már tőled kamu állítást. Nem is egyet. -
abridabri
veterán
Rossz döntés olyan alacsonyra korlátozni.
-
astrojoe12
tag
-
bager13
senior tag
Tegnap töröltem a játékot egy időre, mert játszhatatlan már hetek óta. A találatok 50-80%-at nem regisztrálja még most sem.
Ma feldobott egy gameplay videót a yt, és mintha teljesen más jatekkal játszana a youtube-er csávó.
Lehet hogy nálam van a hiba?
1000/500-as optikai netem van, a pc kábellal van bekötve a routerhez. A ping 20-30 között, elveszett csomag nem szokott lenni.
Az fps korlátozva 80-ra rivatunerrel.Ryzen 5 3600, 16gb ram, rx 5700 xt 8gb.
Fél éve erről beszélek. Nagyon nem mindegy mennyi fps-ed van és mekkora az inputlag, meg persze az adott szerver sem.
10-ből 9-szer emiatt vannak hitreg problémák.
És ezért jön pl. nálam elő ritkán, nem azért, mert elvakult fan vagyok... -
Winne
nagyúr
Nekem ezt akkor csinálja, amikor frissít egy nagyobbat, amitől a shadereket is frissíti. Be betölti őket, kilépek és vissza, onnantól nem csinálja.
-
CJ4567
nagyúr
Nekem hozzá kellett adni a BF6-ot, és az anti-cheat-et a Windows Security-ben, az app & browser control, majd exploit protection rész alatt (bocsi, magyarul nem tudom, hogy hol van, angolul használom a Windows-t), és mindkettő exe-nél mindent kikapcsoltam. Itt találkoztam ezzel a megoldással.
Azóta nem omlik össze a játék, pedig gyakran volt (már a bétában is, pedig akkor még 3080-al játszottam, nem a 9070XT-vel) olyan összeomlásom, hogy vagy a játék eltűnt üzenet nélkül, és az eseménynapló szerint sem omlott össze a játék, vagy befagyott minden, körbe tudtam nézelődni egy pár mp-ig, majd összeomlott a játék, rosszabb esetben vitte magával a Windows-t is.
Akkor lett gyanús, hogy nem a gépem instabil, amikor semmi más alkalmazás vagy játék nem dobott ki, stressz teszteken átment minden komponens (TM5 1usmus, Ramtest Pro, corecycler, y-cruncher, 3DMark), de a BF6 néha akár 5 perc alatt megadta magát. -
stoon
addikt
nálam semmi oc (mert nem igazán kell) mégis előfordul, heti renszerességel kb,van hogy az elején van hogy a legvégén a körnek teljesen random...
-
Csaber
senior tag
Tegnap töröltem a játékot egy időre, mert játszhatatlan már hetek óta. A találatok 50-80%-at nem regisztrálja még most sem.
Ma feldobott egy gameplay videót a yt, és mintha teljesen más jatekkal játszana a youtube-er csávó.
1000/500-as optikai netem van, a pc kábellal van bekötve a routerhez. A ping 20-30 között, elveszett csomag nem szokott lenni.
Ott azért elég komoly proci limit van még a BF1-is megtáltosodott mikor a ryzen 3600-at lecseréltem egy olcsó ryzen 5700X-re...
-
abridabri
veterán
Napi 3-4órát BFezek újabban , nagyon rákaptam a Redsecre , kurva jo. 483 óra alatt 1x sem volt olyan ,hogy bezárja magát a játék.
Nem lehet ,hogy instabil az OC a gépeden ? -
bul07
nagyúr
Én kb két hét uttán elindítottam, egy kör lement, második pályabetöltésnél szépen bezárta magát a játék semmi hibaüzenettel.
Nem is indítottam ell újra, majd lehet megint két hét múlva

-
Locutus
veterán
Most azon kívül, hogy gyenge a géped hozzá, mi is a kérdés, amire nekünk kellene válaszolni?
-
Lendova
őstag
Úgy is teli a játék a házak felett repülő, kispisztollyal head shotokat osztó cheaterekkel.
Biztos hogy kell keresni a hibát?
-
astrojoe12
tag
-
Locutus
veterán
Jah vágom, de amennyit játszom csak felmegyek egy BT-ra és ki se lépek a szerverről amíg meg nem unom.

Kipróbáltam én is ezt az M121-et vagy mit amit írtatok itt lejjebb, hát ha azzal együtt tudtok élni, hogy nagyon lassan táraz és az ADS ideje magas, akkor KTS fanként is azt mondom, hogy ettől jobban hullanak az emberek, pedig az értékei alapján ez nem lenne indokolt.

M123K. Nem az M121A2, az más.
Amúgy na és, ha lassan táraz. Van 100 golyód. Abból akár 10-nél is több embert le lehet lőni. Szinte sosem azért szednek le vele mert tárazok, ellentétben az SMG-kkel, ahol minden kill után tárazni kell. M123K-val szépen el lehet vonulni fedezékbe tárazni néha. Ahol igazán nagy gond a tárazás, az pl az M250. Na ott csak 50 golyó van, recoil is nagyobb, gyakran kell tárazni, és baromi lassú. Nagyon tönkretették azt a fegyvert a patchekkel. Pedig az elején az volt az OP LMG, mivel nincs dmg dropoffja. -
BerserkGuts
addikt
Ezért nem feltétlenül ott találod meg a legjobb fegyvert, ahol a stat mutatja.
Az M123K-nak pl stat szerint jóval nagyobb szórása van mint a KTS100-nak. Mégis, KTS-sel 19% körül van a HS arányom, M123K-val pedig majdnem 30. Szerintem pont úgy, és annyit szór felfele, hogy önkéntelenül is headshotok lesznek belőle. (a játék legpontosabb fegyvereivel, mint AK205, KTS100, UMG40, mind csak 19-21% max a HS arányom)hs csak akkor fogja statnak számolna ha le is lövöd
azért egy kts, umg nem fog sok eséllyel leszedni senkit se mert annyira fos a sebzésük alig sebeznek általában nekem mindig elfutnak simán csak a hülyéket lehet kifogni akik mazohisták azt ott állnak megvárják
-
Winne
nagyúr
Szerver keresőn állíts be Cairot.
Jah vágom, de amennyit játszom csak felmegyek egy BT-ra és ki se lépek a szerverről amíg meg nem unom.

Kipróbáltam én is ezt az M121-et vagy mit amit írtatok itt lejjebb, hát ha azzal együtt tudtok élni, hogy nagyon lassan táraz és az ADS ideje magas, akkor KTS fanként is azt mondom, hogy ettől jobban hullanak az emberek, pedig az értékei alapján ez nem lenne indokolt.

-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Winne
nagyúr
1 hónap után végre Cairo, erre kifagy ez a f0s
-
Lendova
őstag
Az M123K-nak pl stat szerint jóval nagyobb szórása van mint a KTS100-nak. Mégis, KTS-sel 19% körül van a HS arányom, M123K-val pedig majdnem 30. Szerintem pont úgy, és annyit szór felfele, hogy önkéntelenül is headshotok lesznek belőle. (a játék legpontosabb fegyvereivel, mint AK205, KTS100, UMG40, mind csak 19-21% max a HS arányom)Nem így működik a spread, de úgy is fogalmazhatok, hogy ez nem recoil.
A recoilhoz tudsz egy mértékben alkalmazkodni, nem annyira véletlenszerű, pld. balra-lefele hűzod az egeret.
A spread ezzel ellentétben bármilyen irányba, ugyan akkora valószínüséggel téríti el a lövedéket. Nincs mód semmiféle kompenzációra. Folyamatos sorozat mellett töltényenként nő a meghatározott értéken belül, hogy mekkora sugarú körbe találhatsz bele tökéletes recoil control mellett. A random faktort az is növeli, hogy terület menti eloszlás van, sugár menti helyett, értsd, sugár menti eloszlás esetén jobban favorizálná a kör közepét, mint a szélét.
Azokat az értékeket átszámolhatnád. -
xundyingx
tag
Mostanában nem "feszülök" rá annyira a játékra és rendesen élvezem a Redsec duókat. Egész jók a helyezések is de az optimalizálás mégpocsékabb lett... leugrik akár 40-50 fps-re is a 200+ról.
Valakinek van egy jól bevált grafikai beállításai? -
Locutus
veterán
Az M123K-nak pl stat szerint jóval nagyobb szórása van mint a KTS100-nak. Mégis, KTS-sel 19% körül van a HS arányom, M123K-val pedig majdnem 30. Szerintem pont úgy, és annyit szór felfele, hogy önkéntelenül is headshotok lesznek belőle. (a játék legpontosabb fegyvereivel, mint AK205, KTS100, UMG40, mind csak 19-21% max a HS arányom) -
Locutus
veterán
-
Lendova
őstag
Én se tudok hozzá elég pontosan lőni. De nagyon nem.
Egyébként nem tudom, hogy többet lövök hipből, esetleg valamivel kisebb a head hitbox, vagy más, de jelentősen alacsonyabb a head shot kill arányom, mint pld. a 2042-ben. -
BerserkGuts
addikt
nem tudom fejből melyeknél működik valószínű hogy megtaláltad te is
én az 1-4x-et szoktam használnide egyszerű mindenkinek tesztelni mert legtávolabbi célon biztosan látszik nem bírod lefogni és kitárazni
persze ezt írhatjuk azoknak a kedves játékosoknak akik makroznak vagy csalással játszanak
Ott az alap a norecoil
én is betudom kapcsolni csak ez nem a normális játék ezt sokan elfelejtik hogy nem lézerfegyverek -
Locutus
veterán
Te matekból amúgy megbuktál oviban?

Mert ha 25-öt úgy számolod, hogy benne van már az alap szorzó, akkor a 33-at miért nem? -
Polllen
félisten
Az 1.5x lőszerrel egy 25dmg-es fegyvernél kell 2 headshot és egy body shot a kill-hez, vagy 3 headshot zsinorban ahhoz képest, hogy csak eltalálod 4x valahol.
A teljes test 1/10-ét se teszi ki a fej.
Meg lehet nézni több példát is, hogy milyen esetekben és milyen fegyverrel spórolsz 1 találatot, ahhoz képest hogy csak random eltalálod. De nem jó az arány.
Néhány fegyvernál, ahol nem tudod hasznosan elkölteni a pontokat és fegyver karakterisztikája is megengedi, ott elgondolkodtató.BF6 trackeren van olyan stat, hogy mennyi a fej/test kill fegyverenként.
Nálam ez ~15%, uh én elengedtem és másra teszem a pontokat. Igaz csak 1-2 fegyverrel játszom mindig. -
abridabri
veterán
Az alap hs szorzó 1,34 , nem pedig x1 .Ebből csinál a HP 1,5öt . Tehát 25 dmg >27dmg .
Menj be a lőtérre és nézd meg magad. Tehát továbbra is ugyanúgy 4 hs kell HP vel mint nélküle. -
Lendova
őstag
Az 1.5x lőszerrel egy 25dmg-es fegyvernél kell 2 headshot és egy body shot a kill-hez, vagy 3 headshot zsinorban ahhoz képest, hogy csak eltalálod 4x valahol.
A teljes test 1/10-ét se teszi ki a fej.
Meg lehet nézni több példát is, hogy milyen esetekben és milyen fegyverrel spórolsz 1 találatot, ahhoz képest hogy csak random eltalálod. De nem jó az arány.
Néhány fegyvernál, ahol nem tudod hasznosan elkölteni a pontokat és fegyver karakterisztikája is megengedi, ott elgondolkodtató. -
Locutus
veterán
De miért hívod találgatásnak? 1.5x. Ha az neked a 33-ból 50-et csinál, akkor a 25-ből miért nem 37-et?
-
abridabri
veterán
Nem is irtam olyat, hogy 4hs-t lőnék zsinórban. De ha van köztük HS, annak magasabb a damage, tehát kevesebb golyó kellhet. Most hogy ez statisztikailag mennyire gyakran fordul elő azt nem tudom, de minél magasabb a ROF, annál több esélyem van adott idő alatt egy vagy több HS-ot is ejteni. Tehát segít.
Amúgy a matekod nem jön ki, ha a HS szorózja a hollownak mondjuk 1.5 akkor 25-ből is 37,5-et csinál, ha 33-ból 49,5-et.
Oké ,akkor használd a HP ammot , ha bemeséled magadnak , hogy bármit is csinál a 25ös fegyókkal
Nekem egyszerűbb volt utánanézni ,mint találgatni ,hogy mit is csinál. -
Locutus
veterán
Mert nem csinál semmit 25ös fegyón , kidobsz 15pontot. 25ből csak27 dmgt csinál . Amúgy soha nem fogsz lőni 4hst zsinórban ,még Enders sem.
[ammo matek vid ]
(ennél volt egy régebbi jobb vid is , de azt hirtelen nem találom )Nem is irtam olyat, hogy 4hs-t lőnék zsinórban. De ha van köztük HS, annak magasabb a damage, tehát kevesebb golyó kellhet. Most hogy ez statisztikailag mennyire gyakran fordul elő azt nem tudom, de minél magasabb a ROF, annál több esélyem van adott idő alatt egy vagy több HS-ot is ejteni. Tehát segít.
Amúgy a matekod nem jön ki, ha a HS szorózja a hollownak mondjuk 1.5 akkor 25-ből is 37,5-et csinál, ha 33-ból 49,5-et.
-
abridabri
veterán
Mert nem csinál semmit 25ös fegyón , kidobsz 15pontot. 25ből csak27 dmgt csinál . Amúgy soha nem fogsz lőni 4hst zsinórban ,még Enders sem.
[ammo matek vid ]
(ennél volt egy régebbi jobb vid is , de azt hirtelen nem találom ) -
Locutus
veterán
De ettől még miért tilos? Én nem Enders vagyok, hogy csak headshotot lövök bármerre bármikor. Neki elhiszem, hogy 33dmg-nél számít, mert egy golyóval kevesebb kell úgy. Nekem számít 25-re is, mert a HS többet sebez, kevesebb golyó kell. Lehet nem 5, csak 4. A matek attól még kijön.
-
abridabri
veterán
Este megnézem neked, de ezek olyan sokat nem számítanak, ha egy fegyver jó. Alap tompító, meg valami foregrip ami belefér. Hollow point is van rajta, mert ennek elég jó a ROF ahhoz, hogy egy fejes is legyen közte, még ha direkt nem is. Sightból az OSA-7 1x, BF-2M 2.5x meg a Thermal 1.5x szokott lenni.
25dmgs fegyóra tilios hollow point ammot rakni. Csakis 33 asra szabad ,mert abból tud csinálni 50 dmg-t azaz 2 hs = 1kill
-
Dr V
őstag
Játékban a lövedék sebessége tapasztalatom szerint agyon sokat számít. Sok SMG emiatt tud elvérezni 1v1ben.
-
Locutus
veterán
Este megnézem neked, de ezek olyan sokat nem számítanak, ha egy fegyver jó. Alap tompító, meg valami foregrip ami belefér. Hollow point is van rajta, mert ennek elég jó a ROF ahhoz, hogy egy fejes is legyen közte, még ha direkt nem is. Sightból az OSA-7 1x, BF-2M 2.5x meg a Thermal 1.5x szokott lenni.
-
Madn!ght
addikt
Nekem egyszerűen nem működik a CZ. Pedig már van rá tompító, meg extended barrel is. A gond az, hogy ha szemtől szembe kerülök ellenféllel, 99%-ban ő lő le előbb. Elfut 1-50 hp-val. Vagy a TTK-ja, vagy az ADS timeja mintha el lenne baszódva. Pedig stat alapján az egyik legjobb fegyvernek kéne lennie ilyen szempontból. Alig 0.5-1kd-t tudok hozni vele. Aztán előrántom az M123K-t, és bedarálok vele mindenkit. Egy kínszenvedés volt az elmúlt egy hét a CZ-vel.
Amúgy azt néztem, hogy van olyan bug is, hogy a thermal hybrid 1x csökkenti a recoilt... Én nem használom, szerintem béna a nézet vele, de ennyi erővel mást is elbszhattak.Az M123K-ra milyen beállításokat használsz?
Én is elkezdtem azzal tolni és nagyon tetszik, bár még sok cucc nincs meg hozzá.
-
Locutus
veterán
van egy trükkje a játéknak ha 1x-ben nézed pár scope-nál (meg a szokásos beállításokat elvégezted fov stb...) akkor norecoil majdnem
ha meg zoom-ban hagyod nem lehet visszafogni a fegyvert csak közelre jó az első célpont a tréning teremben kb 10méter viszont ezzel a kiskapuval legtávolabbi 60méterre lévőt kitárazom akár M250-el is
Ha ez így van akkor üzennék nekik valamit...
Nálam mindig van fent 1.5-2.5x legalább.
De ugye ha ez lenne a gond, akkor M123K meg miért jó... -
BerserkGuts
addikt
Nekem egyszerűen nem működik a CZ. Pedig már van rá tompító, meg extended barrel is. A gond az, hogy ha szemtől szembe kerülök ellenféllel, 99%-ban ő lő le előbb. Elfut 1-50 hp-val. Vagy a TTK-ja, vagy az ADS timeja mintha el lenne baszódva. Pedig stat alapján az egyik legjobb fegyvernek kéne lennie ilyen szempontból. Alig 0.5-1kd-t tudok hozni vele. Aztán előrántom az M123K-t, és bedarálok vele mindenkit. Egy kínszenvedés volt az elmúlt egy hét a CZ-vel.
Amúgy azt néztem, hogy van olyan bug is, hogy a thermal hybrid 1x csökkenti a recoilt... Én nem használom, szerintem béna a nézet vele, de ennyi erővel mást is elbszhattak.van egy trükkje a játéknak ha 1x-ben nézed pár scope-nál (meg a szokásos beállításokat elvégezted fov stb...) akkor norecoil majdnem
ha meg zoom-ban hagyod nem lehet visszafogni a fegyvert csak közelre jó az első célpont a tréning teremben kb 10méter viszont ezzel a kiskapuval legtávolabbi 60méterre lévőt kitárazom akár M250-el is
-
Locutus
veterán
Nálam a vektor volt olyan, hogy 2 emberre már kevés ha épp a másikra rá kell fordulni, ez a 30-as tárral a CZ-nél már ok. Emellett az SGX és a vektor között van RPM-ben, kb ötvözi a gyorsaságot és a nagyobb tárat, ami miatt nálam best.
Kövi az SCW-10, P90-et csak airsoft-ban próbáltam. 
Amúgy azt néztem, hogy van olyan bug is, hogy a thermal hybrid 1x csökkenti a recoilt... Én nem használom, szerintem béna a nézet vele, de ennyi erővel mást is elbszhattak. -
Dave567
veterán
Casualba, beszólás, miután meg említettem, hogy takarodjanak a pontra, minek menjenek, úgy se számít bele ha nyerünk ha nem....
irtani a mocskokat azt kell -
Winne
nagyúr
-
prokxy
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Azért ez már szint...

Kérdeztem tőle, hogy miként csinálta:

Utána még csicseregtünk, kvázi móka neki...nem játszott egyébként rosszul és a VCR-t húzta. Nem állt meg, még tolja az AFK farmot, amikor nem multizik. Vannak fura alakok.
Mikortól lesz a piros szintből vmi más? 250 a váltás a pirosra azt tudom.
500-nál lesz váltás pirosról
Új hozzászólás Aktív témák
-
12200 - 12101
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Óra topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Apple Watch Series 11 46mm Space Gray Új 100% akkumulátor - 27% Áfa
- ÚJ Lenovo IdeaPad 1 - 15.6" FullHD - Ryzen 3 7320U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - 2 év gari
- Apple iPhone 17 256GB Minden szín + ajándék 20W-os Apple adapter + költségszáma
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

88 as K/D és nem reportolta senki rajtam kívül.... Ezért tart itt a BF ahol, lusták az emberek egyet kattintani , ezért van ennyi csaló.
nem tudja elosztani őket