- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
11300 - 11201
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
veterán
Arra várhatsz, hogy a botok minden esetben igazságosan fognak működni. Abszolút tölteléknek vannak benne és semmi prioritás nincs rájuk. De hogy tovább mondjam, nagyon sok játékban, például Ready or Not, vagy Gray Zone, ahol a botok központibb szerepet töltenek be, ott se működnek a legjobban és már nagyon sok patch jött rájuk, de a működésük még mindig nem a legoptimálisabb.
Elejétől kezdve Botokkal játszom, tudom milyenek voltak, és hogy most milyenek, nem kell a hittérítő szöveg, nem csak én vettem észre.
#11282WATERDACA: Az lehet közelről nem is, viszont amikor csipázok a domb tetejéről, és csak a fejem látszik ki 200m-ről soroznak, csak annyi hogy rá néztem, a fegyvert még nem is tartottam rájuk, de neked is ugyan azt tudom mondani... -
Locutus
veterán
Nektek ez nem fura ahogy ő játszik? Vagy ez normális dolog kvarcjátékon kontrollerrel, hogy ahogy fut egy ellenség neki keresztben, és bemegy a fal mögé, akkor neki a célkeresztje a fal mögött is végig követi és lő is rá tovább? Nekem valahogy természetellenesnek hat, én ilyet nem csinálok soha ha valakit követek a célkereszttel se.
-
Locutus
veterán
-
Lendova
őstag
Erre szoktam azt mondani, hogy aki jól játszik, annak minden fegyver "BROKEN"...
Amúgy én csak az új LMG-t éreztem erősebbnek, a többit abszolút nem, de az LMG-nél csak 50-es a tár.Maxiq is megélhetési tartalom gyártó, rákattintani se szabad a videóira.
-
CptAdamica
nagyúr
Erre szoktam azt mondani, hogy aki jól játszik, annak minden fegyver "BROKEN"...
Amúgy én csak az új LMG-t éreztem erősebbnek, a többit abszolút nem, de az LMG-nél csak 50-es a tár. -
nincsnév007
addikt
-
nanofocus
tag
Miközben a kommentet írtam, konkrétan az Ar-re és a karabélyok néhány típusára gondoltam.
-
Polllen
félisten
Alacsony TTK-nál pont, hogy az ellenkezője igaz. Sokkal kevésbé számít, hogy ki lő pontosabban, vagy helyezkedik sokkal jobban. A döntő tényező leginkább csak, hogy kinek jobb a reflexe (illetve BF6 esetében, hogy épp kit -nem- rühell a hitreg
). Amíg tele van olyan fegyverekkel a játék amik 3-5 lövéssel megölnek (de még 40-50 méterről is 6-7 kell max) meg a sebzésmodell is olyan, hogy aki a kislábujjad lövi el az pont ugyan annyit sebez mint aki a mellkason lő addig addig a pontosság vajmi keveset fog számítani BF6-ban.
A magasabb TTK egy jó sebzésmodellel (és nem utolsó sorban megfelelően balanszolt fegyverekkel) viszont már valóban jutalmazza a pontosságot, meg helyezkedést mert ott már nem mindegy, hogy mondjuk 3 fejlövésből lősz le valakit vagy 6-7 testlövésből, mert az utóbbi már időt ad a másiknak, hogy reagáljon a lövésekre és viszonozza a tüzet vagy gyorsan fedezéket keressen.Évtizedek óta örök téma, hogy melyik kinek kedvez, de a reflex pontos célzás nélkül nem ér semmit.
-
Lendova
őstag
Azt nem értem hogy hova a túróba növelik a TTK-t ISMÉT. Így is fél nap kinyírni valakit, és mivel elvileg egyre jobban konzisztensebb a visszarúgás szimulálása ( ezt mondjuk megértem ) így már elég hosszú időt vesz igénybe, mikor mondjuk 30m-ről 10-12 golyó kell egy emberbe ( damage drop meg hasonlókat vegyük számításba ). Kb úgy érzem magam mintha elment volna a skillem pedig biztosan nem lettem rosszabb egyik hétről a másikra.
A másik része mondjuk lehet ad némi támpontot és magyarázatot erre ( hogy miért érzi azt az ember hogy rosszabbul teljesít ) ez pedig a jelentős játékosszám-csökkenés, lehet tényleg már csak a try hard emberkék alkotják az aktív playerek 90%-át.
Játék közben a scoreboard-on látható a játékosok szintje. Van bőven kezdő meg olyan is, aki keveset játszott a játékkal. Nagyon kevés a "try hard".
-
Locutus
veterán
Azt nem értem hogy hova a túróba növelik a TTK-t ISMÉT. Így is fél nap kinyírni valakit, és mivel elvileg egyre jobban konzisztensebb a visszarúgás szimulálása ( ezt mondjuk megértem ) így már elég hosszú időt vesz igénybe, mikor mondjuk 30m-ről 10-12 golyó kell egy emberbe ( damage drop meg hasonlókat vegyük számításba ). Kb úgy érzem magam mintha elment volna a skillem pedig biztosan nem lettem rosszabb egyik hétről a másikra.
A másik része mondjuk lehet ad némi támpontot és magyarázatot erre ( hogy miért érzi azt az ember hogy rosszabbul teljesít ) ez pedig a jelentős játékosszám-csökkenés, lehet tényleg már csak a try hard emberkék alkotják az aktív playerek 90%-át.
Kit mivel fél nap kinyírni?
Sok fegyvernél, főleg SMG-knél még a body shot is 200ms alatti time to killel van. Észre se veszed már megöltek vele. Hát még fejessel. És pont ez a gond, reagálni nem lehet rájuk. -
nanofocus
tag
-
GoodSpeed
veterán
OLyan opció nincs, hogy folymatosan játszhassunk egy adott mapon? Pl Operation Firestormon?

-
Bossp
addikt
Az érdekes lenne. Mivel a vén haverokkal heti 1 max 2 este lövünk pár órát (annak a fele ugrás) és elég sokat vagyunk a tabella elején 0edig elvileg nem válogat a játék skill szerint...
-
nanofocus
tag
-
WATERDACA
őstag
a botok legalább újraélesztenek.
Amíg le nem lövik őket.
-
nincsnév007
addikt
Arra várhatsz, hogy a botok minden esetben igazságosan fognak működni. Abszolút tölteléknek vannak benne és semmi prioritás nincs rájuk. De hogy tovább mondjam, nagyon sok játékban, például Ready or Not, vagy Gray Zone, ahol a botok központibb szerepet töltenek be, ott se működnek a legjobban és már nagyon sok patch jött rájuk, de a működésük még mindig nem a legoptimálisabb.
a botok legalább újraélesztenek.
-
Winne
nagyúr
-
WATERDACA
őstag
Mit erősítettek rajta? Fél méterről most se vesznek észre az esetek 90%-ában.
-
CptAdamica
nagyúr
-
Beaumont
aktív tag
-
Dave567
veterán
És akkor mi az elképzelés, hogy lesznek a bugok javítva, ha nem patchekkel? Mert azt már tudjuk, hogy a kurva anyját a DICE-nak, amiért próbál javítani bugokat.
Patchekkel nyílván, de javítani is kellene, nem csak mondogatni, vagy irogatni, nem a fegyverek szaros dolgain állítgatni.
Pl casualban már nincs olyan bot aki ne cheatelne.
Patch nincs róla, háttérben meg erősítgetik…, -
venom8888
őstag
-
bager13
senior tag
-
Pro!Petya
addikt
-
bager13
senior tag
-
woker
aktív tag
Alacsony TTK-nál pont, hogy az ellenkezője igaz. Sokkal kevésbé számít, hogy ki lő pontosabban, vagy helyezkedik sokkal jobban. A döntő tényező leginkább csak, hogy kinek jobb a reflexe (illetve BF6 esetében, hogy épp kit -nem- rühell a hitreg
). Amíg tele van olyan fegyverekkel a játék amik 3-5 lövéssel megölnek (de még 40-50 méterről is 6-7 kell max) meg a sebzésmodell is olyan, hogy aki a kislábujjad lövi el az pont ugyan annyit sebez mint aki a mellkason lő addig addig a pontosság vajmi keveset fog számítani BF6-ban.
A magasabb TTK egy jó sebzésmodellel (és nem utolsó sorban megfelelően balanszolt fegyverekkel) viszont már valóban jutalmazza a pontosságot, meg helyezkedést mert ott már nem mindegy, hogy mondjuk 3 fejlövésből lősz le valakit vagy 6-7 testlövésből, mert az utóbbi már időt ad a másiknak, hogy reagáljon a lövésekre és viszonozza a tüzet vagy gyorsan fedezéket keressen. -
WATERDACA
őstag
Borzalmas a hitreg késő délután óta. Ha így marad Season 2-re, feladom.
Korrekt 200 órát beletoltam, jó móka volt, de lehet ez ennyi lesz...
-
Pro!Petya
addikt
Steam szerint 435 órám van benne, Labs-on meg 69, akarsz róla beszélni?
Ja, bocs nem tudtam. Így nincs is miről beszélni
(384 óra csak assault-al , ~16M Score , ~11K Captured Objective)
-
GoodSpeed
veterán
Hol lehet látni, hogy mennyi volt a leghosszabb lövésem Sniper puskával?
-
BerserkGuts
addikt
Várni kellett, mint más játékban is, ahol látható adat az EGYIDEJŰ játékosszámal, ami 1,2 millió.
Akkor most annak is szégyen meg ennek is? Pedig volt kivel összesoroljon.
Tehát ez, hogy várni kellett nem függ össze azzal, hogy éppen mennyien vannak online egy adott játékban.
A másik, fogd már fel, hogy nem a BF-re írtam az 1,2 millát.
A BF-nél ilyet adatot sajnos nem tudunk.
Nem ismerjük az össz platform egyidejű, napi, heti játékosszámát.És végezetül pont leszarom, hogy hányan játszanak vele, addig amíg minden módban és minden időben ha odaülök talál meccset. Azt is leszarom, hogy kit hogy köt le, kinek mi a bánata.
Ha nem köti le az embert vagy sokkalja a hibákat, akkor evezzen más vizekre és ne szenvedjen.
Ha van jobb alternatíva, akkor oda kell menni. Nem is értem az embereket.idáig sose vártam 5percet mondom az kb tarkovhoz hasonlítható azért lepődtem meg és hétvégén amikor mindenki ráér
-
Winne
nagyúr
Az is a kezdő játékos, aki azt se tudja mi van és az esetek többségében egy helyben van és nézelődik, hogy ne az legyen vele, amit írtál. Na ott előnyben is lehet emiatt, ha tud azért célozni. Amúgy többnyire azzal értek egyet, amit mondasz, a kettőtök között az megy félre a kommunikációban, hogy Ő azt sajnálja ebben, hogy aki rambo és beszaladva a tömegbe a nagy sebességű pontos célzásával (skill?) így kevesebb 1v18-at lehet megnyerni, mert akár véletlenül is leteríti majd valaki közben, te pedig azt mondod, hogy a HC módban taktikusan, mapot nézegetve, figyelve kell menni, nem úgy, mint egy rambo, 1-3 hitre illik meghalni ugye, de lássuk be a való életben is ez lenne, nem futkozna senki, mint a bolondok.

Vicces látni, hogy milyen indulatokat hoz ez is sok fórumtársból, komoly indulatkezelési problémáitok vannak.

-
Polllen
félisten
Az alacsony TTK esetén az győz, aki gyorsabban, jobban céloz és helyezkedik. Ezek a jó játékosok. A kezdő játékos jön, fut, meghal, elmegy a kedve az egésztől.
Ha a tömegek ezt szeretnék, a lehető legkisebb lenne a TTK a BF-ben is. Nem így van. -
CptAdamica
nagyúr
Attól hogy te leírtad párszor még nem bizonyít semmit sem

(többet játszanál vele lehet érezted volna) Redditen is észrevették, biztos véletlen kaptunk páran szélütést egyszerre akkor.
Nem mondtam hogy most lesz alacsony a TTK, hanem felsoroltam a jelenlegit a közelgő változtatásokkal.Steam szerint 435 órám van benne, Labs-on meg 69, akarsz róla beszélni?
-
bager13
senior tag
bár én számoltam el
na ja van annyi 24-el kellett volna megszorozni
na de akkor is lényeg hogy várni kellett én nem mondtam hogy haldoklikakkor ha van napi milliós játékos szám akkor már várni kell hosszabb ideig durva
Várni kellett, mint más játékban is, ahol látható adat az EGYIDEJŰ játékosszámal, ami 1,2 millió.
Akkor most annak is szégyen meg ennek is? Pedig volt kivel összesoroljon.
Tehát ez, hogy várni kellett nem függ össze azzal, hogy éppen mennyien vannak online egy adott játékban.
A másik, fogd már fel, hogy nem a BF-re írtam az 1,2 millát.
A BF-nél ilyet adatot sajnos nem tudunk.
Nem ismerjük az össz platform egyidejű, napi, heti játékosszámát.És végezetül pont leszarom, hogy hányan játszanak vele, addig amíg minden módban és minden időben ha odaülök talál meccset. Azt is leszarom, hogy kit hogy köt le, kinek mi a bánata.
Ha nem köti le az embert vagy sokkalja a hibákat, akkor evezzen más vizekre és ne szenvedjen.
Ha van jobb alternatíva, akkor oda kell menni. Nem is értem az embereket. -
Pro!Petya
addikt
Te amúgy nagyon kevered még mindig a szezon a fazonnal.
Nem elég, hogy a winter patch óta azt hajtogatod, hogy teljesen felborították a sebzést a játékban, ami kategorikusan nem igaz és ez lett írva párszor, most megint hallucinálsz valami ultra rövid TTK időt ezzel a patch-el, amit megint nem tudom honnan szedtél elő.
Jelenleg megint főleg visszarúgás változtatások történnek, például a QBZ-192 gyenge volt egy SG 553R-hez képest, nem érte meg használni. De ugyan így, bár én szerettem, de az M277-nék is irreális recoilja volt a többihez képest, vagy például az LMR27 is gyenge volt, de az SCW-10 meg túl erős. Ezek csak a fegyverek, amikről saját tapasztalatom volt, szóval ezek a módosítások szerintem jók, hogy versenyképessebbé teszik őket.
Tavaly március óta labsozok, ott például a TTD mindig is borzasztó volt, mert 1 csomagban kaptad meg az összes találatot és hangeffektet is, szóval egyszer csak belepukkant a füledbe 4-5 golyónyi hang. Ez a bétára jobb lett, viszont maguk a fejlesztők írták, hogy a megjelenésre javítanak rajta, mert volt rá bőven panasz és megjelenésre tényleg jobb lett, de még mindig nem az igazi volt.
A játék jelenlegi legnagyobb baja a hitreg és hiába mondod, hogy a winter patch előtt minden jó volt, nem volt jó. Akkor is nagyon sok panasz volt a fal mögött halásra, vagy arra, hogy desync miatt nincs szinkronban az, amit te látsz és amit a szerver lát, ezért vannak olyanok, hogy 38 találatból például sokszor ilyen 33-at regiszrál csak a szerver. És ebből van a frusztráció, amiért olyan lő le, akinek már a kliens számítása szerint meg kellett volna halnia.
Szerencsére dolgoznak rajta, nyilván nem mondhatok semmit, mert NDA, de annyit talán igen, hogy a heti labs pont a hitreg tesztelésre volt kihegyezve, amit nagyon remélek, hogy a live-on is hasonlóan fog működni.
Attól hogy te leírtad párszor még nem bizonyít semmit sem

(többet játszanál vele lehet érezted volna) Redditen is észrevették, biztos véletlen kaptunk páran szélütést egyszerre akkor.
Nem mondtam hogy most lesz alacsony a TTK, hanem felsoroltam a jelenlegit a közelgő változtatásokkal. -
CptAdamica
nagyúr
R.I.P Skill gap
Mozgás nerf, fegyverhasználat könnyítés, ultrarövid TTK csak hogy a kevésbé ügyesek és az FPS-ben kezdők ugyanannyi eséllyel játszhassanak mint a "veteránok".
Komolyan már csak szinte az számít ki veszi észre hamarabb a másikat.
Béta óta ide jutottunk.
Rohadtul felháborít hogy a Dice lerombolja a még fel sem épített játékát.
Te amúgy nagyon kevered még mindig a szezon a fazonnal.
Nem elég, hogy a winter patch óta azt hajtogatod, hogy teljesen felborították a sebzést a játékban, ami kategorikusan nem igaz és ez lett írva párszor, most megint hallucinálsz valami ultra rövid TTK időt ezzel a patch-el, amit megint nem tudom honnan szedtél elő.
Jelenleg megint főleg visszarúgás változtatások történnek, például a QBZ-192 gyenge volt egy SG 553R-hez képest, nem érte meg használni. De ugyan így, bár én szerettem, de az M277-nék is irreális recoilja volt a többihez képest, vagy például az LMR27 is gyenge volt, de az SCW-10 meg túl erős. Ezek csak a fegyverek, amikről saját tapasztalatom volt, szóval ezek a módosítások szerintem jók, hogy versenyképessebbé teszik őket.
Tavaly március óta labsozok, ott például a TTD mindig is borzasztó volt, mert 1 csomagban kaptad meg az összes találatot és hangeffektet is, szóval egyszer csak belepukkant a füledbe 4-5 golyónyi hang. Ez a bétára jobb lett, viszont maguk a fejlesztők írták, hogy a megjelenésre javítanak rajta, mert volt rá bőven panasz és megjelenésre tényleg jobb lett, de még mindig nem az igazi volt.
A játék jelenlegi legnagyobb baja a hitreg és hiába mondod, hogy a winter patch előtt minden jó volt, nem volt jó. Akkor is nagyon sok panasz volt a fal mögött halásra, vagy arra, hogy desync miatt nincs szinkronban az, amit te látsz és amit a szerver lát, ezért vannak olyanok, hogy 38 találatból például sokszor ilyen 33-at regiszrál csak a szerver. És ebből van a frusztráció, amiért olyan lő le, akinek már a kliens számítása szerint meg kellett volna halnia.
Szerencsére dolgoznak rajta, nyilván nem mondhatok semmit, mert NDA, de annyit talán igen, hogy a heti labs pont a hitreg tesztelésre volt kihegyezve, amit nagyon remélek, hogy a live-on is hasonlóan fog működni.
-
Pro!Petya
addikt
Úgy látom te csak direkt nem akarod megérteni.
(Szerinted teljesen normális akkor hogy az 5éves fiamnak is jelenleg kb ugyannyi a kompetenciája mint egy fps veteránnak csak mert rátudja vinni a célkeresztet az ellenfélre és tud nyomni egy bal klikket *mert ezen kívűl másra nincs is szükség)
*ezt a közelgő update csak erősiteni fogja...Amire te gondolsz a TTK növeléssel az csak balanced rendszer esetén állna fent az is bizonyos keretek között, de esetünkben erről szó sincs. Arról nem is beszélve hogy honnan hova tolják fel a TTK-t mivel egy szinttől már skill igényesebb a folyamatos célon tartás főleg mozgás közben amit kezdők végképp nem tudnak kezelni, feltételezve hogy a fegyverek mechanikája valóban eltér egymástól és mindnek van normális recoil,spread-je
-------------------------------------------------------------------------------
"Én azt nem értem, h ez miért nem egyértelmű."
Írhattam volna én is ugyanezt.....
-
BerserkGuts
addikt
bár én számoltam el
na de akkor is lényeg hogy várni kellett én nem mondtam hogy haldoklikakkor ha van napi milliós játékos szám akkor már várni kell hosszabb ideig durva
-
pandras83
őstag
-
Polllen
félisten
Az nem HC mód. A kettőnek meg amúgy sincs köze egymáshoz.
Igen ezek összessége amiket felsoroltam mind csak is azért van hogy a kezdők tudjanak érvényesülni.
Mit nem lehet ezen érteni?
Ettől az ügyesebbek nem lesznek még jobbak viszont az ügyetlenebbeknek így megadták az esélyt a sikerélményre.
(elég már csak eltalálnia azt akit alapesetben soha életében nem lőne le)
Nerfelik a mozgást , könnyítik a fegyverhasználatot és EZEK MELLÉ van még ultrarövid TTK.
Arcade szint, annak is az alja.A TTK növelése az ami mindig a casual játékosoknak öröm. Nem fordítva. Én azt nem értem, h ez miért nem egyértelmű.
-
bul07
nagyúr
Mintha az összes forgalomba lévő autó egyszerre lenne az mozgásban.
Elméletileg lehet, de valóságban elenyésző mennyiség van egyszerre az mozgásban. -
vg
veterán
-
abridabri
veterán
1.2milla ezt a kis fejedből vetted ki miket álmodsz az még akkor történt amikor ingyen is ki lehetett próbálni és még az EA-t is látatlanban hozzá adtad most jó ha van párszázezer

te vergődsz 5perceket vársz
Steam +Origin + konzol = 1,2M+
-
bager13
senior tag
1.2milla ezt a kis fejedből vetted ki miket álmodsz az még akkor történt amikor ingyen is ki lehetett próbálni és még az EA-t is látatlanban hozzá adtad most jó ha van párszázezer

Ki beszélt itt a BF-ről?

Akkor lefordítom. Van egy MÁSIK játék, ahol az egyidejű játékosszám ált 1.2 milla és ott 5 percet kell várni, hogy bedobjon.
A te logikád szerint akkor az is haldoklik.
Értemmm?!? -
Pro!Petya
addikt
Az nem HC mód. A kettőnek meg amúgy sincs köze egymáshoz.
Igen ezek összessége amiket felsoroltam mind csak is azért van hogy a kezdők tudjanak érvényesülni.
Mit nem lehet ezen érteni?
Ettől az ügyesebbek nem lesznek még jobbak viszont az ügyetlenebbeknek így megadták az esélyt a sikerélményre.
(elég már csak eltalálnia azt akit alapesetben soha életében nem lőne le)
Nerfelik a mozgást , könnyítik a fegyverhasználatot és EZEK MELLÉ van még ultrarövid TTK.
Arcade szint, annak is az alja. -
bager13
senior tag
-
lowzor
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy sokkal jobb lett a hitreg?
Folyamatosan pluszos köröket megyek TDM/DOM-ban. -
Polllen
félisten
R.I.P Skill gap
Mozgás nerf, fegyverhasználat könnyítés, ultrarövid TTK csak hogy a kevésbé ügyesek és az FPS-ben kezdők ugyanannyi eséllyel játszhassanak mint a "veteránok".
Béta óta ide jutottunk.
ultrarövid TTK
Azt mondod a hc mód (ultra rövid TTK), a kezdőknek jó?
-
BerserkGuts
addikt

-
Pro!Petya
addikt
-
abridabri
veterán
R.I.P Skill gap
Béta óta ide jutottunk.
"Komolyan már csak szinte az számít ki veszi észre hamarabb a másikat"
Valahogy el kell adni a sok hzes monitorokat . -
Pro!Petya
addikt
R.I.P Skill gap
Béta óta ide jutottunk.
-
abridabri
veterán
Másnál se működik a sniper levegő visszatartás?
Az kis eod botot se lehet irányítani.Nem reagál a gombra, ami eddig működött. Volt fájlok ellenőrzése, újraindítás, semmi eredmény.
Nálam működik , viszont, ha nem tetted eddig ; akkor kötelező a jobbegér gombra rakni a levegő visszatartást is . Így zoomnál automatikusan visszatartja, nem kell kölön gombal vergődni.
-
astrojoe12
tag
Másnál se működik a sniper levegő visszatartás?
Az kis eod botot se lehet irányítani.Nem reagál a gombra, ami eddig működött. Volt fájlok ellenőrzése, újraindítás, semmi eredmény.
-
Pro!Petya
addikt
Volt már olyan, hogy Enders elégedett volt?
Nem értem mi a problémád ezzel a videóval.
Ami értelmes javítás/változás azzal egyetért és minden ami elcseszett felesleges blődség azt meg szóvá teszi hozzáteszem jogosan.
Totálisan igaza van! Sajnos ez nem a "divatból fikázás" hanem a realitás.Ennyi idő elteltével hozhattak volna olyan változásokat/ javításokat is amik előre viszik a játékot és annak állapotát, de ők továbbra is erőltetik ezt az "egyet előre kettőt hátra lépünk" színvonalat.
-
v!ct0y
veterán
ezaz gg. És ezt kell a legjobban díjazni

-
abridabri
veterán
Nem nagyon, de k. jó játékos ,tehát igaza van !

-
CptAdamica
nagyúr
És akkor mi az elképzelés, hogy lesznek a bugok javítva, ha nem patchekkel? Mert azt már tudjuk, hogy a kurva anyját a DICE-nak, amiért próbál javítani bugokat.
-
lowzor
veterán
"2szer öltek meg, 1nek veszi"
Ez pl egy szimpatikus bug...

-
Dave567
veterán
Ok, engedd el, geci DICE nem javítja a hibákat!!!!!4444négy!!4
Mit engedjek el? Látod, hogy ki lesz javítva? Oké, a Chat ablak most működik, de PL a a játékban a stat lista se megy néha, 2szer öltek meg, 1nek veszi... A többit meg mindenki tudja.... MEG KELLENE TANULNI JÁTÉKOT CSINÁLNI!!!!!
-
bager13
senior tag
Hát 5 percet várni hétvégén amikor tele kéne lennie a szervernek azért elég szégyen

Tarkovban kb 25.000/Óra a játékos és 24ó vagyis /nap megfordul kb 300.000 de ott kénytelenek játszani sok cucc ott maradna meg a pénzük és ott vártam 5percet szintén
szóval van egyfajta keménymag mint wot-ban vagy a wt-ben na de itt semmiféle olyan nem köti le az embereket van másik százféle ilyen lövölde főleg hogy mindent elbaxnak
Ismerek egy játékot, egyidejű játékosszám 1.2 milla és 5 percet kell várni míg elidul. Hogy lehet ez!?
biztos haldoklik 
Ha a BF6 nem köt le, akkor nem a te játékod. Válassz mást. Nem is értem mit vergődsz itt.
-
BerserkGuts
addikt
Hát 5 percet várni hétvégén amikor tele kéne lennie a szervernek azért elég szégyen

Tarkovban kb 25.000/Óra a játékos és 24ó vagyis /nap megfordul kb 300.000 de ott kénytelenek játszani sok cucc ott maradna meg a pénzük és ott vártam 5percet szintén
szóval van egyfajta keménymag mint wot-ban vagy a wt-ben na de itt semmiféle olyan nem köti le az embereket van másik százféle ilyen lövölde főleg hogy mindent elbaxnak
-
CptAdamica
nagyúr
-
bager13
senior tag
-
abridabri
veterán
-
bager13
senior tag
nyomtam pár kört de ilyen alacsony szintű hekkerekkel van tele még a normál BF is
meg mi ez már 5percet várok redsecben mint a tarkov kb xD annyira sokan játszanak eléggé haldoklik ha hétvégén sincs játékosEz már egy halott játék. Nem tudtad?!
Pedig megmondták, megírták!
-
bul07
nagyúr
Sok idő után most megint fekete képernyő pályáról kilépés után, Alt+F4 megoldás működött

Azt legalább elérték hogy most vissza se lépek, így kell ezt csinálni, ha a fejlesztők nem akarják hogy sokat játszanak az emberek beleraknak vagy nem javítanak ilyen hibákat, és a parasztja csak nem lép vissza a játékba
-
BerserkGuts
addikt
nyomtam pár kört de ilyen alacsony szintű hekkerekkel van tele még a normál BF is
meg mi ez már 5percet várok redsecben mint a tarkov kb xD annyira sokan játszanak eléggé haldoklik ha hétvégén sincs játékos -
BerserkGuts
addikt
-
Bossp
addikt
Úgy hogy jó. Nekem új pálya se hiányzik. Néha tudunk egy jót löni haverokkal.
-
hadam98
senior tag
Ok, engedd el, geci DICE nem javítja a hibákat!!!!!4444négy!!4
Alapból úgy kellett volna kijöjjön, hogy normálisan működik és ne kellene kijavítani egy rakás hibát. Mellesleg egy pályát kapunk? Komolyan szánalmas. Nem tudom így, hogy fogja kibírni a játék.
-
CptAdamica
nagyúr
-
Dave567
veterán
"a Bugok le vannak szarva"
Ember, ott van a patch note-ban 1 km hosszú bug fix, mégis miről beszélsz?Miről beszélsz?? 2 hónap alatt ennyi tellett.. Meg a háttérben a BOTOKat agresszívabbá tenni... Nagy cucc, tapsoljak is?
-
Sz. Géza
senior tag
-
stoon
addikt
"a Bugok le vannak szarva"
Ember, ott van a patch note-ban 1 km hosszú bug fix, mégis miről beszélsz?jó értem én ,hogy fixálják a bugokat.....de javítani fogják?

Gondolom a sárga pöttyök eltüntetéséhez legalább egy Matolcs. kell majd
-
CptAdamica
nagyúr
-
vg
veterán
-
Beaumont
aktív tag
Ez lehetséges?
Level 2570
Mondjuk a meccsen kb hátulról a harmadik volt.

-
Dave567
veterán
-
hadam98
senior tag
-
ozark
tag
Redsec is BF6 motorral megy? Jól gondolom? Csak azért, mert az tűrhetően fut, akkor beneveznék arra is.
-
VágniValó
addikt
-
Winne
nagyúr
-
Locutus
veterán
-
abridabri
veterán
QBZ-re rá is fért, az hihetetlen fos volt. Viszont sajnos semmi sniper nerf, játék agyrákja továbbra is burjánzhat.
Változik az engi icon:
Új map felülről:

BP skinek:

Az egyetlen snipert amivel érdemes játszani nerfelik.
Reduced the Mini Scout muzzle velocity from 880 to 800 m/s.
Reduced the Mini Scout limb damage to better align with lower-torso damage values.
-
CptAdamica
nagyúr
-
abridabri
veterán
-
Dr V
őstag
-
lowzor
veterán
-
VágniValó
addikt
-
Winne
nagyúr
Ha most erre a dupla xp-re benyomok egy dupla hw xp-t, akkor 4x xp-vel fejlesztek fegyvert?

-
ridiculous
senior tag
-
BerserkGuts
addikt
Ingyenes. Bárki játszhat vele anélkül, hogy fizetne. Mivel az egy platform oda kerül be kvázi minden. Új fegyverek, járművek. A pályán szinte minden teljesen rombolható és hatalmas. Sokkal több taktikai lehetőséget nyújt. Nem véletlen írtam, hogy nem értem miért nem darabolják fel a többjátékos módban. Nem azért jobb feltétlen mert nagyobb, hanem mert jobban ki van alakítva az egész pálya. Itt mindenért meg kell harcolni és tétje van ha meghalsz. Aki kicsit árkád vonalon szeretne maradni ott a Gauntlet. Ott vannak küldetések és sokkal jobban meg van oldva mint az eredeti játékban. Ráadásul pont most olvastam, hogy a Szezon 2-be ami a RedSec-et illeti elvileg a következők jönnek. Új fegyverek - call in - loot - küldetés - jármű - gauntlet tartalom - földalatti pálya rész. Ez mellett solo és ranked mód. Ez valószínűleg már fix.
Én a Battlefield 6-ot elengedtem egy időre, a baráti társaságom is ha játszik akkor csak RedSec.Egyébként egy példa. A BR módban mindenek súlya van. Például ha ki hozol egy tankot már teljesen más az erő viszony és az érzés. Még a Battlefield 6-ban bárki szerezhet tankot és simán be darálnak. A RedSec-ben ez totál fordítva működik.
Redsec teljesen jó wallhack-el legalább
amúgy meg lőtéri agyag galambnak mész csak oda és a wh se garancia mert aimbotosok viszik a kört -
bul07
nagyúr
-
CptAdamica
nagyúr
-
Lendova
őstag
Holnap meg várhatóan jön a patch notes. Én arra jobban rá vagyok állva.
-
VágniValó
addikt
A bombázást én se értettem. Lehet a tankhoz hasonlóan ha betölt a csapatnak, valaki lehívhatja adott pontra? pl F, B, C stb
Új hozzászólás Aktív témák
-
11300 - 11201
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- 58.5 mm full fém tamper
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul kontrollerrel baszki...lol
Amúgy én csak az új LMG-t éreztem erősebbnek, a többit abszolút nem, de az LMG-nél csak 50-es a tár.

Eddig se voltam nagy szám, de ezután...

FollowTheORI
IntelKiller7