- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Csodálom hogy a modik meg nem b@sztak ki a topicbol olyan szinten tolod már a toxic létet itt
-
@rglaaf
veterán
Chat probléma félig javítva
Az első és csakis az első meccsnél nekem ha aktiválom a csetet semmi nem reagál, gyorsan kihúzom vagy a billt vagy az egeret és vissza, megoldja. Utána későbbi meccsekben nincs ilyen gond.A becsúszás nem olyan hosszú, mint megjelenéskor viszont nem is kell, hosszabb mint amikor legutóbb nerfelték és cserébe az abból vagy a gugolásból való felállás sokkal rövidebb, dinamikusabb nem ólomkatona hatás, mint amiért töröltem a játékot.
Jobb nem lettem, de Breakthrough módban több, mint 10 meccs után az a tapasztalatom, hogy a Support-ok végre Support-ként viselkednek, amit a meccs végén meg is köszöntünk páran a cseten. Ja és ha már Breakthrough...végre visszajött a 32 VS 32, muhahah, csak ezek a pályák vannak a meccskeresőben beállítva + ugye a Hagental Base, mert ott brutál hentesüzem hangulat uralkodik, a jó öreg Zampella-féle káosz.
Nem tudom a DICE ezt a jelenlegi, számomra szimpatikus állapotot hogy fogja elkúrni, de tudom hogy elfogják. Remélem ez még messze van, addig is élvezem kicsit.
Perfectly balanced, as all things should be:

Hagental jo map de köze nincs metro,op lokerhez valamiert nem adja pedig van henteles, lehet azert mert nem alakul ki dugó sehol mapon vagy nem tudom
Még a 2042 redacted is jobb volt -
@rglaaf
veterán
25 pontert mit rakjak M16 ra mer ugye kell fullauto gripet lasert ?
-
@rglaaf
veterán
Ez a régi BF életérzés, a pontok körül van a nagy élet, az AA tank valahol a pálya szélén és random sniperek vadásszák a botor bokorugrókat a semmi közepén.
Én ezt mindig szerettem, adott pályán tudok tankozni, cqb-zni, sniperkedni, stb-stb.Tegnap este is chill-ben a PSG-vel vadásztam az "erdőben".
Jól mondod viszont kicsit tájidegen a golmud mert eddig BF6-ban kicsit másként kellett jatszani,gondolkodni van idő gondolkodni
Még pár ilyen map és mindenkinek lesz ami megfelel ha akar hentelhet vagy chillezhet nagyobb mapkon -
@rglaaf
veterán
Golmud visszatért és szinte csukott szemmel toltam
3x annyi pontom es flag capture lett mint a 2.nak
Furcsa volt hogy vonat ellenkező irányba megy
Egyebként a mapdesign nagyon jo lett viszont több ilyen map kéne a továbbiakban -
@rglaaf
veterán
En is 100%-ra meg csinaltam a heti napi küldit, bar sokat nem jatszok, de mindig eredmenyes vagyok lista elso 10 helyezetje kozott vegzek alltalaban. Nekem sincs meg az utolso 3 TIER. Ma meg probalkozom de kegyetlenul nem adja a pontot siman a meccsert, van hogy 40 perc utan is jo ha ad egy pontot. Ha nem lesz meg hagyom a season 3-t es jatekot is. Heti challengekkel ki kellett volna jonnie. Nem tettszik az az elv amit nyomatnak hogy: ha lemaradsz kimaradsz, vagy fizess.
Jajj már régebben ha nem vetted meg prémíumot még uj mapokon se játszhattál,most kicsit jatszani kell és kb minden ami fontos uj fegyverek simán megvannak a többi csak kozmetika
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
azt tudom még elképzelni hogy pc-n más az aim assist kontrollerel, mert ps5-n csak lejjebb lassitsja a kontrollert, próbáltam minden beállítást, videókat néztem de egyik se viselkedik így, még a crossplayt is bekapcsoltam.
Az a baj ezzel hogy ezeknek már több 10e óra kontrolleres game van a kezükben és egy az egyben átvenni a settinget nem biztos hogy müködik is
-
@rglaaf
veterán
BF3 óta imádom a sorozatot. Az egyik kedvenc lövöldözés játékom a mai napig, bármennyire is legyen szar..(A Hardlineal csak alpha, béta játszottam
)De ez, hogy 4 új pálya jön, és abból 3 rework.
Ez szinte hihetetlen. Amennyire jól csinálták a bétát, a megjelenéstől kezdődően annyira szarnak bele az egészbe.Vagy nem is tudom.
Már csak Noshar hianyzik és meg is vagyunk
-
@rglaaf
veterán
Brutáljó a hitreg most nálam nem tudom mit csinaltak de reg volt ilyen talán béta alatt
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Azért ez már szint...

Kérdeztem tőle, hogy miként csinálta:

Utána még csicseregtünk, kvázi móka neki...nem játszott egyébként rosszul és a VCR-t húzta. Nem állt meg, még tolja az AFK farmot, amikor nem multizik. Vannak fura alakok.
Mikortól lesz a piros szintből vmi más? 250 a váltás a pirosra azt tudom.
500-nál lesz váltás pirosról
-
@rglaaf
veterán
Alapvetően igen, szerintem most a legnagyobb hibája a játéknak a playerbase... kb a nagyrésze az embereknek mindegy mit játszik, gyakorlatban TDM-ezik, és fogalma sincs mit kéne csinálni a másik lelövésén túl.

Nem is emlékszem bármelyik korábbi BF-re, hogy ennyire sok ilyen brutál egyoldalú, vagy totál megnyert meccsek elvesztése lett volna ilyen gyakran.
Régen is volt persze baserape, meg ilyenek, de relative jóval kevesebb.Sajnos így van még 2042be se voltak ilyen meccsek
Egyszerüen nem tudom mi lett a játékosokkal
Breakthrough-ba kb nagyjából 50-50% win loss van CQ hanyagolom de ami Escalationba megy az brutál 10 körből talán 1 win van
Mondjuk ugy nem nehez kört bukni hogy 32playerből 20 sniper aki kempel valahol -
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Én mindig látlak listan de csatlakozni soha nem tudtam
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Végre valami fun content
Redbull szupermoto event -
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Sokat dekkolsz ilyen antiair szarságokba nemhogy játszanál
Mondjuk ezt a mai napig nen tudtam értelmezni😀
-
@rglaaf
veterán
Páncélos AA rakétája miért arra megy amerre?
Állandóan a földbe csapódik.Kisebb dombon állok jön a heli jobbról megy balra, befogom és kb mikkor pont előttem van kilövöm a rakétákat, erre a rakéta nem hogy egyenes menne kicsit vagy balra amerre halad a heli, áá nem, jobbra elmegy és belecsapódik a földbe.
És néha akkor is a földnek megy a rakéta ha amúgy elég magasan van a heli.
Nagyon idegesítőNem értem miért nem felfelé indul meg a rakéta és utána irányba, így lenne észerű.
Kidobja flairt már nem tök mindegy merre hova mennek a raksik?
-
@rglaaf
veterán
Senkinek nem tünt fel hogy movement szerintem kicsit jobb let?
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Nagyon egyszerű megtrollkodni a csak egyfajtával megyek játékosokat.
Tankkal oda kell állni ahol éledne a heli és míg a tankkal ott áll az ember addig nem jelenik meg a heli.
Olyan élvezet így szívatni őket.
Jól olvasom hogy megint egy gyalogos pálya jön
Na meg két rühes motor jön és ennyi az új járművekrőlCsak páncélis csak támadó csak egy pálya ismerős ez valahonnan?
-
@rglaaf
veterán
Miről beszélsz? Minden játék a tömegeknek készül; nincs olyan, hogy egy játék kizárólag 'pro gamereknek' íródik. Ha van rá akarat, bármelyikből válhat e-sport: a CS (Counter-Strike) is eredetileg csak egy mod volt, ahogy az ET (Enemy Territory) is. Az, hogy valaki profivá vagy kiemelkedő játékossá válik, rengeteg játékóra eredménye. Ez nem dicsőség kérdése, hanem egy lehetőség azoknak, akik megtehetik, hogy ennyi időt szánjanak rá.”
-
@rglaaf
veterán
Na szép új jövő, kell a fenének külső csaló program megoldja a monitor majd
Monitor beépített csalással
MSI MEG X
[link]
AI Tracker: highlights in-game characters with an on-screen marker, shown as an overlay that helps you spot a target faster.
AI Goggle: reduces the impact of flashbang-style effects, aiming to shorten the time the screen stays washed out after a bright flash.Only 1 mapon only támadóba only jármüben mit érdekel ez téged?
-
@rglaaf
veterán
az előző bf-ekben nem lehetett akkor is beülni a helikopterekbe ha nem squad társ?
Ugy rémlik hogy nem volt ilyen mindenki beülhetett mindenhova ha volt hely
-
@rglaaf
veterán
Hát... kíváncsi lennék, hogy melyik class által halok a legtöbbet, de tuti a sniper az elején lenne. Néha már rosszul vagyok, amikor ugrálok/mászok, de még mindig eltalál.
Az új mapon ez még durvábban kijön, mert az egész egy hatalmas teknő. Az alján megy a folyamatos meatgrinder, ott küzdenek azok, akik még próbálják tolni az objektívet, a peremeken meg a sniperek puffogtatnak. Alig győzöm őket irtani a termálos KTS-sel.
-
@rglaaf
veterán
Valamire biztos elég, szóval innentől max az elvárásaidtól függ, azt is teljesíti e.
Netes tesztek alapján kb be tudod lőni mire jó...
Ezt a játékot nem a tartalom hiánya vagy a bugok fogják kivégezni, hanem az, hogy a fejlesztők képtelenek kezdeni valamit a sniperekkel. Egyszerűen túl könnyű velük ölni, ezért a játékosok nagy része nem is hajlandó mással játszani. Pár napja figyelem: majdnem minden körben a csapat fele sniperrel nyomja, függetlenül a térképtől vagy attól, hogy épp támadunk vagy védekezünk. Ha nem nerfelik a mesterlövész puskákat, a játékmenet teljesen egysíkúvá válik.
-
@rglaaf
veterán
Tudom te konzolon nyomod, ott nem annyira érzékelhető. Én eddig a movement-ből hoztam ki a skill-em, de most azt is elveszik
. Nekem az FPS mindig PC-s marad. Reanimal-t most nyomatjuk 4K Oled TV-n bnőmmel 2 gamepaddal, meg ha jön egy új Tomb Raider, az is ott fut majd. GOW, új Kena mind gamepad-dal megy majd, de FPS nekem nem oda való. Tényleg akkor inkább visszaszokok a CS-re 26 év után, az mindig CS marad
.#11468BerserkGuts:
Mert "bénák", ha PC-n akarsz játszani azt is ki lehet hozni kisebb költségvetésből, csak érteni kell a piachoz és nem hagyni elavulni az alkatrészeket, hanem beszámítani mindig az újba, így sosem fárad meg. Régen ez alap volt, ma már csak a giccseskedés a fontos
..., meg hogy minden minél egyszerűbb legyen.Milyen skillről beszélsz te ? Kontrolleresek ellen ne nevettesd ki magad
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Valamennyit gyorsítottak is rajta, írták a blog posztban. Plusz eltűntek a redsec küldik a heti küldetésekből, napi küldetéseknél az assist is számít.
Én meg szivtam csomó S1-es hetiküldetést meghagytam azt hittem valamiért hogy S2-re is ott maradnak plusz xp-nek
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Nem vettem észre semmi változást igaz csak bradley-vel mentem, minden ugyan úgy viselkedik mint patch előtt
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Nemrég rakott fel egy videót ahol pont ezekről a dolgokról beszél
How to get the EASIEST Lobbies in Battlefield 6... -
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
El is felejtettem, hogy te 1 pálya, 1 mód, csak támadó.

És sír hogy sz@r a béjef
-
@rglaaf
veterán
BF YT oldalán van egy rejtett videó. Gondolom az S2-ről. Vagy az S2 csúszásáról.
Lehet ma még publikával lesz, ha már úgyis kedd van.
Hogy lesz itt még minimum 7-8 season
-
@rglaaf
veterán
Persze. Krikszkrakszos a nevem, nem lehet eltéveszteni. Az órák és a killek sem stimmelnek, ezért írtam korábban, hogy jó lenne egy ingame weapon stat, hogy össze tudjam hasonlítani, hogy melyikkel hogyan lövök, nem csak érzésre hagyatkozni.
Érdekes, hogy kinek mi, én smgben pw5-öt használok, azt nem írta kb senki.

En is használom de mindent összevetve SGX nálam a favorit
-
@rglaaf
veterán
Aki esetleg felhúzta már az SMG-ket mi lett amit azóta is használtok?
P90 - közelre gyenge a damage modellje miatt, de középtávra nagyon konzisztens, minden golyó talál, nagy tárral.
SCW-10 - közelre verhetetlen, de itt vége is van, mert kevés a golyó is benne, meg szór is mint az állat messzebbre.
KV9 - ugyanaz mint az SCW10, csak ez a TTK-t az egységnyi idő alatt kilőtt golyók számával oldja meg, és nem damage-el. Plusz kezelhetőbb recoillal.
SL9 - Kicsit olyan, mint a P90, de közelre jobb, cserébe nem 50 csak 31 golyó van benne. Konzinsztensebb élményt nyújt bármilyen távra.De az SL9 használata közben meg mindig arra gondolok, hogy ezt a KTS100 mk8 is tudja, csak még jobban. Akkor meg minek szüttyögjek SMG-kkel? Egyedül akkor vagyok előbbre velük, pl az SCW-vel, ha közvetlen beleütközve akarok lelőni ellelfeleket, szóval berohanva a káoszba. Akkor is kb 1 ellenfélig, mert utána tárazáskor úgyis lelő a következő.
Nem véletlen van az engi kaszthoz rendelve az smg pont arra jó hogy megvédd magad, az más hogy közve meg szinte lever mindent close-mid range-n
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Mindegyikben van nagyon jó és kevésbé jó, de ez teljesen egyénfüggő. Én már csak a classokhoz tartozó fegyvereket használom, sokat számítanak a passzív skillek. Egyedül a reconhoz választok SMG-t – nekem már megvan hozzá a meta fegyverem, mert nem használok snipereket.
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Igen már ezért is..

-
@rglaaf
veterán
Pont az ilyen játékosok rontják el mások játékélményét. Ha eléri az 5000-et, szerintem semmi nem fog történni, de hajrá.

Ráadásul semmi mást nem csinál, csak a játék hibáit a saját malmára hajtja, ebben semmi dicsőítő nincsen.
A redditet egyébként eddig nem olvastam, de a srác valószínűleg már bukta is ezt a "kihívást", mert egy kínai múlt héten már 5000 körül volt.ridiculous: 53 achiból csak 19 van meg, nem volt elég precíz 1300 óra alatt.

Jah es amikor elérte a szintet nulláznám az egesz accountot
Tényleg ezeket miert hagyják? -
@rglaaf
veterán
De miért pont a Golmud.
Mert minden jármű elérhető volt rajta, és Conquest módban a flagek is jó helyen voltak elosztva. A vonat miatt volt mozgó pont is. Jó volt helizni, jetelni és tankozni is, aki pedig az infet (gyalogsági harcot) szerette, az elment az emeletes negyedbe. Az engi-k sem voltak kiszolgáltatva. Az A és B pont közötti épületeknél ment mindig a legnagyobb hentelés, utána pedig gyorsan át lehetett menni C-re.
#prokxy jah eléggé durva volt kb 1 óra volt egy kör
-
@rglaaf
veterán
BATTLEFIELD 6 - COMMUNITY UPDATE - BATTLEFIELD LABS SEASON 2 TESTING AND BEYOND
Pénteken új pálya teszt a Labs-en és visszatér majd a Golmud Railway is.
Tényleg ? Golmud ? Mindjá sírok
-
@rglaaf
veterán
Storeba persze nincsenek ilyen skinek
-
@rglaaf
veterán
#10652@rglaaf , #10653vg
Nem értelek titeket hisz mindkettötök hozzászolására fentebb megtalálható hogy hogy gondolom meg mit vettem észre. Nem szeretek szájbarágosan beszélni.1, Nem gondolom hogy gyorsabban fut a karaktered km/h-ra.
2, Nem csak nagyobb fovval játszanak, az alap fov sokkal nagyobb Bf 5-ben én ezt látom.
3, Azon kivül hogy hárman támadtok hogy hülye vagyok valaki le is irhatná hogy ö szerinte mi van, nem csak a kötözködni...
Ha van valami teknikai háttér amit én valoszinüleg nem tudok akkor azt szivesen olvasom, vagy majd meg kérdezzük Abu mestert.

Gemini;
A Battlefield 5 és a nemrég megjelent Battlefield 6 között azért érzel ekkora különbséget, mert a DICE alapjaiban változtatta meg a FOV számítási módját és a skálázást. Míg a korábbi részekben a számok néha zavaróak voltak, a BF6 próbál igazodni a modern FPS-szabványokhoz.
A legnagyobb váltást a vertikális és a horizontális látószög közötti csere jelenti. Ez a legfontosabb technikai különbség, ami miatt a számok nem egyeznek meg a két játékban. A Battlefield 5 még függőleges, azaz Vertical FOV-ot használt. Ha ott 74-et állítottál be, az valójában egy 106 fokos vízszintes látószögnek felelt meg, de sokan kevesellték ezt a számot, mert nem tudták, hogy ez vertikális érték. Ezzel szemben a Battlefield 6-ban a fejlesztők átálltak a vízszintes, vagyis Horizontal FOV kijelzésére. Itt a 90-es érték valóban 90 fokos vízszintes látást jelent. Ezért fordulhat elő, hogy a BF6-ban a 120-as érték szűkebbnek tűnhet, mint a BF5-ben egy teljesen felhúzott csúszka. Fontos tudni, hogy a BF6-ban a 90-es FOV nagyjából az előző rész 59-es beállításának felel meg, így ha a megszokott BF5-ös élményt keresed, a BF6-ban jóval magasabbra, akár 105-110-re kell húznod a csúszkát.
A skálázás és a limitek is megváltoztak a hardverek fejlődésével. A BF5 idején a skála alacsonyabbról indult és a maximuma is limitáltabb volt a régebbi konzolok, például a PS4 vagy az Xbox One gyengesége miatt. A BF6-ban viszont a minimum érték már 85-ről indul, a maximum pedig 120-ig megy. Ez azért lehetséges, mert az új rész már az új generációs gépekre és erős PC-kre van optimalizálva, amik FPS-vesztés nélkül is bírják a szélesebb látószög renderelését.
Végül megjelent a külön fegyver látószög, vagyis a Weapon FOV beállítás is, ami a BF5-ben még nem létezett ebben a formában. Míg a korábbi részben a fegyvermodell mérete fixen követte a látószöget, a BF6-ban már választhatsz a szűk és a széles beállítás között. A széles opcióval a fegyver kisebbnek tűnik és távolabb kerül a szemedtől, így sokkal több látszik a pályából, ami tovább fokozza a tágas tér és a nagy sebesség érzetét. -
@rglaaf
veterán
Mondd már el mit kéne látni azon kívül hogy a BF5 videon nagyobb fovval játszanak?
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Nem tudom miért adták snipernek C4 -et oké enginek van elég antiarmore cucca
Assaultnak jobban kelett volna -
@rglaaf
veterán
Nem tudom ki hogy van vele de max 10perc után hálra unom magam ha sniperrel kell lövöldözni
Ha van ilyen sniperes daily challange inkább kihagyom
Mindegy mivel csak hentelés legyen
-
@rglaaf
veterán
Jo csak kifelejtetted hogy a cronus-t nem lehet pár kattintasal pár dollárért letölteni
Cronus egy drága hardver és csak beteglelkű impotens komplexusos emberek játszanak igy és aki crossplay off-ba bill egérrel játszik kontrolleresek ellen kb egy szint
-
@rglaaf
veterán
Rush-t valaki nyert már védőbe?
Még jó hogy nincs a win-re challenge -
@rglaaf
veterán
Ingyenes skin.
Szuper de még semmi hir mi lett a beragad cuccokkal?
-
@rglaaf
veterán
A tegnap esti volt az eddigi legjobb köröm a Bf6-ban Breakthrough módban játszottunk Kairóban, és szinte minden szektornál overtime-ban mentünk tovább.
Szegény Bradley-nk miket kapott! Főleg a középső 'C' ponton volt durva, ahol vagy 5-6 engineer javította folyamatosan.
Brutális hentelés volt; bár végül nem sikerült nyerni, de nagyon jó kör volt!” -
@rglaaf
veterán
3 item után megállt a pro mini season, lesz ezzel valami ?
-
@rglaaf
veterán
A tankoknak együtt kell mozogni, a korábbi szériákban is kettővel mentünk együtt, foglalni is könnyebb úgy, meg védeni is tudtuk egymást. Nyilván ehhez az kellett, hogy discordon kommunikáltunk egymással, egyedül ezt nem lehet itt, mert nem számíthatsz arra, hogy a másik is figyel rád úgy, ahogy te rá. Nekem azzal se volt bajom, ha csak 1 tankunk volt mindig, akkor az ősidőkben b1zarre vezetett, én meg gunnerkedtem és hegesztettem mikor komolyabb volt a harc, néha arcba raktam egy plusz rakétát nekik. Olyankor sokszor lefeküdtem pihenni egyet, de még vissza tudtam spawnolni és ment tovább.

Régi bf3 mw2 es gameplay videok nincsenek már meg tanker meg a többiek?
-
@rglaaf
veterán
Bf4-ben is ugyanilyen könnyű volt kilőni a tankot. 2 rpg hátulról és vége is volt. Ugyanúgy mint most. A hatalmas különbség a pályák mérete és a felépítése. Bf4-ben sokkal nagyobb nyílt terek voltak. Infantry-ként egyenlő volt a halállal kifutni a nyílt területre a tankhoz. Itt meg szinte bárhol találsz fedezéket.
BF4-ben semmit sem utáltam jobban a Slam-nél
-
@rglaaf
veterán
Ezért kell néha beülni járműbe "pihenni"kicsit
Amúgy Gauntlet egész jó mod tegnap minden kört nyertünk ok mondjuk sok gamer aztse tudja mit kell csinálni
-
@rglaaf
veterán
Mindenki esik-kel ebben a játékban az elején,hozzá kell szokni
Nagyon intenzív a gameplay nincs idö semmire szinte minden reflexből megy
Minden sarokba van valaki aki hátba lő
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Ezt se egyszerű megszerezni
-
@rglaaf
veterán
Téli cuccokat kilehet farmolni xp-vel is vagy nindenképp feladatokat kell csinálni?
-
@rglaaf
veterán
Veterán gift-et megkaptátok? Nálam ott volt postaládába rányomtam a begyüjtésre és eltünt minden hááá.. ez gg
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Nekem meg nem adta meg pedig beléptem ea fiókba
-
@rglaaf
veterán
Topic gazdák merre vagytok lassan 2 napja offba van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
@rglaaf
veterán
Reddit-en szinten erre panaszkodnak.
Kozben megtalaltam az EA patch mehanizmus leírását. Sajnos ok igy frissitenek, hat marha jo.Mirak-on breakthrough modban a védekezőknek nincs már tank egy szektorba se
-
@rglaaf
veterán
Elég, ha túl alacsonyan száll, hogy ne tudd bemérni. Max valaki lekapja sima RPG-vel, egyébként meg lehetetlen.
Ha okosan használod, OP nagyon.
BF4-ben nem éreztem az Attack helit úgy mint a 3-ban, pedig ott imádtam.
4-ben sem volt rossz, de közel sem volt annyira jó.
A 2042-ben a stealt heli volt OP. Aki tudta használni, az életben nem halt meg vele.A 6-ban ugyan így el lehet vele mászkálni, csak okosan kell használni.
Jo hát BF3 kánaán volt attack heliknek emlékszem volt még heli 1v1 szerver is
-
@rglaaf
veterán
A lelőtt játékos konkrétan nem játszik egy rövid ideig. Se védeni, se támadni nem tud, de javítani, éleszteni, lőni se. És még -1 ticketet is jelent minden kifekvése.
Extrém példa erre egy jó attack heli páros. Foglalni semmit se fognak, de nagyon kellemetlen minden gyalogosnak és földi járműnek.
2025 van, csak ~15 éve el kellett volna ezt már engedni.Nincs attack heli dominancia BF3-óta, ott és akkor volt gusztustalan plafonon lebegés
Itt BF6 -ban kb semmit nem ér, aki tovább marad fent 2 percnél az csak bujkál flares-t dobálva ugy hogy semmi hatása a játékmenetre
Elkéne már engedi ezt -
@rglaaf
veterán
BF nem erről szól, no mindegy. Nekem is vannak mocsadék köreim, de kit érdekel? Jól akarom érezni magam, szórakozni pár órát, ahogy az időm engedi, nem pedig félteni a K/D-t, mert jaj, mi lesz.
Itt is ugyanúgy kiugranak a low HP-s tankból, nehogy meghaljanak. De sebaj, köszi! Belejavítok, és használom ellenük, és addig se kapnak újat.
-
@rglaaf
veterán
most megint 100-as k/d van döntsék már el bakker
előtte meg ugye szépen csökkent mert nem tudni ki a bot nem fogja írni de szépen lecsökkent 1.3-ra pedig 2x-nél kevesebbet nem mentem direkt járműben felhúztam
Tudom sokak egója kívánja K/D-t de én 0 pontot adnék érte sőt score boardon meg se jeleníteném
Attol nem leszek boldog ha bradley-be 50-0 lövök és kikapunk -
@rglaaf
veterán
Ha már tankok. Milyen loadout-ot érdemes beállítani hozzájuk? Sokszor az ellenfél tankja úgy szétlő mintha az enyém papírból lenne.
2 fajta van amit tudsz váltogatni nálam páncéltörő a másik a high explosive de gyalogságra annyira op az Lmg hogy nem is pazarlom rájuk a municiót😄
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Haladunk haladunk szépen
-
@rglaaf
veterán
PS5 only szervereket szétkurta az EA. Tele vannak botokkal. Így nagyon szar játszani. Nem számolja a hivatalos EA szerveren a boot killt.....ezt a faszságot. Akkor minek teszik bele? Nem én kértem.Játszok a nagy semmiért. Se kill, meg fele annyi xp, mintha emberek ellen mennék.
Meg is változtattam az értékelésemet Playstation storeban. 5 csillagból megkapta a megérdemelt 1 csillagot.
Most megint kipróbálom a crossplayt. Ha nagyon szarrá lőnek a PCsek, akkor nekem ennyi volt a BF6.Tegnap már nekem jo volt sehol BOT probáltam Gauntlet Escalation Breakthroug azonnal indult
Free week szekcio viszont tele van
bot-al -
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Szia,
Ha neked lennék a következők szerint próbálnám meg:
1) Ne add fel, kis gyakorlás és fun lesz. Egyre magasabban van a belépési küszöb a sok tapasztalat gamer miatt, de pár óra alatt élvezhető lesz.
2) Válassz minél nagyobb mapot (én op. firestorm-ot ajánlom, vagy mirak valley-t).
3) A game mód szerintem legyen conquest és esetleg escalation.
4) Ne váltogasd a kasztokat és fegyvereket, próbálj elsőre engineer-vel, vagy support-val játszani és fogj egy alap SMG-t, vagy carbine-t. M4A1 és SGX tökéletesek az elejére. (rank 9-től ajánlom az DSR-IAR-t, főleg, ha nem a sűrűjében akarsz verekedni, hanem alapvetően középtávról).
5) Próbálj meg zászlót foglalni és védeni, kerüld a nagyobb gócpontokat az elején, mert tényleg káoszos tud lenni. (az esetek jelentős részében még tapasztaltabbb játékosokat sem szemből szednek ki).
6) Nagy előny, ha egy értelmes squad-ba tudsz csatlakozni, őket kövesd és support-val támogasd, magyar hátul
7) Ne szaladgálj nyílt terepen, fedezékről, fedezékre mozogj.8) Ha járművet akarsz használni, próbáld először a tankot, vagy IFV-t és tarts távolságot! Próbálj olyan helyről hasznos lenni és távolról támogatni a team-et, ahol van repair tool. Ha rád lőnek ez tud rajtad javítani és általában fedezék is van a környékben. Ne menj előre, ha nem muszáj, ne menj bele a sűrűjébe, nem arra valók. Nem fogod tudni menedzselni azt a sok veszélyt, ami egy járműre leselkedik a game-ben, nekem is PTSD-m van az első pár óra óta
.
9) Az elején felejtsd el szerintem a légijárműveket, ott még nagyobb a belépési küszöb.
+1 A challangeket és egyéb baromságokat hagyd a francba! Olyannal fog terhelni, amit nem szeretsz csinálni és kínszarás lesz tőle a játék sok esetben. Ha megszeretsz egy kasztot, játékstílust, utána menj rá és azt maxold ki, de az ilyen napi heti stb. kihívásokat én nem erőltetném, kiváltképp, ha nincs sok időd játékra és alapvetően a fun a fő faktor és nem a TOP 3 helyezés és skinek hajszolása.Az a helyzet, hogy a BF2042-t eleinte egy pörgős cod utánzatnak hittük. Nos, a BF6 még erre is rátesz egy lapáttal.
A béta alatt az első pár órában csak esett-kelt gyakorlatilag mindenki, amíg hozzászokott a játékmenethez.Itt nincs olyan pálya, olyan sarka, zuga, ahonnan ne szednének ki gyalogosan. Ezekhez a körülményekhez hozzá kell szokni, és ez a 2042 után sem csak pár óra kérdése
-
@rglaaf
veterán
Most éppen a ps5 szerverek tele vannak botokkal.
Ma eddig 1 szerveren volt full ember állomány.
A hivatalos szervereken sem számolja a bot killt, így kurvára van értelme a játéknak....
BR módban nincs meg a 100 ember, de még a gauntletben sem tudtam játszani....nem hiszem el, hogy nem játszanak elegen a játékkal....Eddig semmi gond nem volt a botokkal, szinte egyszer sem találkoztam velük. Most, hogy indult a Free Week, még a szabotázs sem indult el. Nem tudom, mit rontottak el, de jó lenne, ha rendbe szednék a játékot.
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Egyetértek a szerzővel minden idők leghitványabb játéka a játékélmény nulla grafika szánalom mondjam még? Minden részt előre megvettem, ennél elmaradt a lelkesedés végül ugy érzem jól döntöttem el kell endedni igaz a RedSec vagy mi a retek alapján nem vonz a főjáték ez a második hozzászólásom egyben búcsúzom jó játékot akinek bírja a gyomra. Irány a COD....

Egyetértek a szerzővel minden idők leghitványabb játéka a játékélmény nulla grafika szánalom mondjam még? Minden részt előre megvettem, ennél elmaradt a lelkesedés végül ugy érzem jól döntöttem el kell endedni igaz a warzone vagy mi a retek alapján nem vonz a főjáték ez a sokadik hozzászólásom egyben búcsúzom jó játékot akinek bírja a gyomra. Irány a BF....

(Szerk) oppsz rossz topic
-
@rglaaf
veterán
Én itt is betolom bradley-t tankot a hentelésbe
nint bf4-be kit erdekel ha ki szednek
Löveget nem is pazarlok gyalogságra annyira op lmg hmg a tankon -
@rglaaf
veterán
Ps5-ön ha baráttal vagyok lobbyba akkor plusz xp boost jár szóval keresek társakat
-
@rglaaf
veterán
nem jött új map ?
de legalább ps5-n is elbaszták az irányítást
Csak az iranyitást vagy mindent?
-
@rglaaf
veterán
Egyelőre nincs fent semmi plusz program. De nem is nagyon tudom, hogy ez a sztori releváns lehet e, mert semmi más játéknál nem volt ilyen gond és ha most nézném korábbi játékokkal, köztük mondjuk a BF2042-t, amiben 1000+ órám van, abban sem volt, pedig az is maxon járatta a vga-t és a procit is emlékeim szerint. Annál használtam az Afterburnert monitorozásra, de a BF6-nál nem, mert a "megoldások" közt az is volt, hogy minden ilyen és más háttérben futó plusz programot iktassunk ki, mert okozhat black screent az is.
Egyébként ez a tápom: Cooler Master Silent Pro Gold 1200W RS-C00-80GA-D3Pro!Petya: igen, nem tettem fel az NvidiaApp-ot
laragirl83: Sajnos nem kapok semmilyen hibaüzenetet, vagy legalábbis nem látom, mert nem tudok asztalra visszalépni a full fekete képernyő miatt, bármennyi időt is vártam vele, nem változott a dolog, így csak a manuális újraindítás működik.

Nem tudom kinek van kölcsönbe másik tápja...Bib: Én a hivatalos MS oldalról szdtem le és telepítettem a Visual C++ -t.
kzolee216: Ahogy írtam, nem használom az Afterburnert épp amiatt, mert a BF6 érzékeny rá és okozhatná az is a Black Screen-t ahogy utána néztem...
Laraxior: Nem azért írtam le ezeket, mert ez a heppem, hanem mert itt javasolták megoldásként, hogy a BIOS-t állítsam alapra stb...
Szinyák: Köszi, ezeket korábban mind megtettem, sajnos egyik sem oldotta meg a dolgot, azért is jöttema játék topicjába segítséget kérni. (előzményként írtam róla)
Itt írták mit-hogy csináljak elsőként, azért lett ez és így véghez víve, hogy ez rendezhesse a dolgot, ha itt lenne a hiba. Úgy tűnik, mégsem...
Dave567: NINCS semmi húzva, se profilból, se manuálisan.
Locutus: Igen, azt jelenti, hogy CSAK manuális újraindítás segít, mert nem tér vissza asztalra semmivel. SŐt hiába nyomok közben Alt+F4-et, hátha bezárja a progít úgy, hogy semmit sem látok a fekete képernyő miatt, de arra sem reagál. Kizárólag ha a gépet leállítva újraindítom...
1440p-s a monitorom, nincs G-Sync benne, ezen a felbontáson használom most is, ahogy eddig minden játéknál, amiknél semmi gond nem volt ezeddig. Csak ez és a Delta Force csinálja ezt a Black Screen dolgot...
Nem próbáltam meg a több feszt a VGA-nak, mert nem használom közben az Afterburnert, miután azt olvastam, hogy ez is lehetne gond a BF6-nak. De hogy lehet(ne) egyébként ez a gond, ha pl a BF2042-nek soha semmi baja nem volt ezzel? Csak kérdezem, lehet ilyen???
Nem próbáltam a hight performance-ot a driverben.Ramokról vedd le a gyári tuningot alapra
566.36 nv driver esetleg? -
@rglaaf
veterán
Van arra valami beállítás hogy kör elején ne legyen auto deploy?
-
@rglaaf
veterán
Az nem az ami assist-ra vonatkozik
Célzási bemeneti görbe (Aim Input Curve) vonatkozik
Egyéni preferencia mire állitod pl én BF2042 után itt is arra állitottam azt szoktam meg ha régen toltál bármilyen bf-et akkor állitsd standart-ra -
@rglaaf
veterán
Ja, szerencsére itt nincsenek a COD-os meta fegyverek, kábé minden fegyverrel lehet boldogulni.
Amúgy nem értem, hogy a kolléga miért erőlteti ennyire a játékot, ha fos szar Frostbite motor elavult és közben ott az ultra modern COD motor. Régebben én is erőltettem a Warzone-t, meg feleslegesen rage-eltem rajta, aztán végre leraktam és azóta se hiányzik.
Sőt ezt még lehet fokozni hogy pályák ill pálya szektorok között is érdemes fegyvert cserélni ezért nincs meta
Dr msgyarázd ezt egy codboy-nak -
@rglaaf
veterán
Nem fullad ki mert mindig van játékos bázisa. Egyedül az új megjelenés előtt szokott elmenni a brigád, ahogy most én is tettem, de már várom. Igen, régi pályák is kerülnek bele amiket már több éve nem láttunk. Szerintem itt sokan a két kezüket adnák ha a régi Bad Company 2, BF3 vagy BF4 pályák bekerülnének. Most is az Operation Firestorm az egyik legjobb pálya a BF6-ban és régi. Nem látom értelmét más módnak mint a Conquest esetleg Rush, Breakthrough mert TDM meg hasonló módokat eddig is nagyon kevesen toltak és ez a játék nem arról szól. A tartalmat mindenre értem. Fegyverek, pályák maga az egész többjátékos tartalom vagy a kampány. Ha úgy vesszük mennyit kellett rá várni és mennyi a használható tartalom ezt nem nevezném annak. Ahogy írtam is. Van benne kb. 30 fegyver, de abból alig van használható mert akkora a különbség. Tehát a meglévő tartalom is... Most ez olyan mint az új pálya, egyel több van és ha úgy vesszük akkor nőtt a pályák száma, de senki nem játszik vele annyira rossz. Érted?
Fogjátok már fel hogy nem jönnek vissza azok az idők
En is szeretnék ugy helizni mint bf3-ba winie-vel vagy tankozni bf4-be gyikuval arti-val de nem lesz olyan már
Firestorm itt fos csak az epületek ugyanazok kb
Ez van aki akart adaptálodott 2042-höz most BF6 majd aki akar ehhez is hozzá idomul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo T14s Core i5 10.Gen 16Gb Ram 256Gb NVMe SSD Érintőkijelző Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első és csakis az első meccsnél nekem ha aktiválom a csetet semmi nem reagál, gyorsan kihúzom vagy a billt vagy az egeret és vissza, megoldja. Utána későbbi meccsekben nincs ilyen gond.
Konzolon nincs CHEAT!!!!!! 33szint, ahhhaaaa perszeeee

)