Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nekem vissza volt érdemes rakni a korábbi nv drivert, ami megjelenéskor jött, az újal-15-20 fps-em lett, a driver booster frissítette be véletlen automatán
De asszem' más is írta, hogy rosszabb a friss. -
Hedon
tag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Kicsit off, de találtam valamit, ami nekem kizárólag a BF6-ra vonatkozóan érdekes: Képarány opció. Az alábbi monitor elvileg képes arra, hogy ne a 4K felület területét rontsa pl full hd-ra, hanem valóban csak 1920x1080 pixelt jelenítsen meg, kisebb területen.
Egy 4K-ra alkalmatlan VGA kaphat így natívan lehetőséget normális FPS-re:
https://youtu.be/8kHq6Nle0DQ?t=1226
Mit gondoltok erről?
-
xundyingx
tag
válasz
VágniValó
üzenetére
Bár konkrétan ebben a BF-ben tényleg nagyon durva és jó ha már néhány plusz öléssel jobban állsz mint halálban (még a 2042 se volt ennyire durva).
Azért érdeklődök a beállításokról, mert a napokban szereztem be egy 5070 ti-t de úgy látom, hogy ha low ha overkill beállítás, low-on se látod jobban az ellent mint maxon.
-
válasz
xundyingx
üzenetére
Overkillen és a legnagyobb beállításon minden, Motion blur és film grain OFF (megőrülök tőlük, nem is értem miért voltak alapból bekapcsolva). Szerencsére nincs semmilyen gondom, pályafüggő de 90 FPS alá nem esek leginkább 100-120 FPS. Mondjuk nem meglepő, mert szándékosan 2K monitort vettem egy 4K-ra képes konfighoz.
A kill-ekkel ugyanúgy állok, mint Laraxior, ha több a killem, mint a death azt a kört csodaként élem meg.
-
xundyingx
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Köszi! Csemegézek.

-
xundyingx
tag
Akiknek bírja a nagyobb grafikát a gépe, ti milyen beállítások mellett játszotok? Ahol még azért a sok csillogás ellenére látod is az ellent.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Már tudom hol vagy még ennyire aktív . Pol topik
-
SipiBcs
őstag
Olvastam többen panaszkodtak velem együtt a memory leak-re. NVidia-val beszakad egy idő után az FPS és csak szaggat, sok esetben a kilépés, újraindítás segített. Egy régebbi Reddit ajánlás alapján felraktam a 277-es drivert. Működött, egyelőre nem volt ilyen jellegű problémám.
-
BandiHUN
veterán
Most jönne... de hogy a 30 injekciós killhez levittem az 1.1 k/d-met 0.77-re,az zorall...
Jó, mondjuk nincs is sok killem. Esetlegesen adja, volt cq köröm, ahol 1-re tippeltem, és kaptam 5-öt,míg az utolsóhoz 4 kört mentem, és mindegyikre tutira mondtam volna, egyszer bejött meccs közben, aztán kilépve a főmenübe a kör végén meg 29
De megvan, mondjuk a spawn miatt hajtottam, akarna a fene ennyit assaultozni, support+engi(földi jármű) fekszik+nagy módok... -
Veiled Bride
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Minden játékhoz az amd overlay-t használom fps, cpu/gpu hőmérséklet kijelzésre. A battlefield-nél valamiért nem jelez fps-t ezért állítottam be így. Két különböző overlay-t nem szívesen használnék ez miatt.
-
Khaosz55
addikt
Nekem ez a mortálozás bejön. Ha levezető gamet akarok akkor azt játszom. Breakthrough esetén nagyon hasznos csak az ellenséges dronokra kell figyelni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ha csak fps kell, akkor azt a steam-be is be tudod állítani.
-
Na, ez a "get kills or assist concussion enemies" ismét egy csodálatos challenge.
Megcsinálta már valaki? -
BandiHUN
veterán
Hát a 3050 OC vidkarimmal azért alá tudok...
De full hd-n framegen+dlss quality 140 fps körül szoktam kapni, most kikapcsoltam a framegent, 90 fps. Proci fontosabb szerintem, cfg-vel a 3600-amat se eszi meg különösebben, 54 fok+7-800 körüli venti. Cfg nélkül mondjuk 67 fok volt+1100 venti, kicsit több fps volt, de kár kínozni, semmit nem adott(avagy vett el a cfg) a dolgokhoz, lag, akadás, popup semmi. -
Gainka
őstag
Rx 6500xt-vel kezdtem meg a jatekot full hd monitoron full hd alatti felbontással, van olyan map ahol 120-140fps volt, volt amelyiken meg 80, na de a pixelhaboru egyenesen mennyei volt.

Sipasanyi #6072
Én is 16-al indultam, aztán jött az első hir hogy drágulás várható, ráneztem kedvencekbe mentett ramokra már +5000 volt rajta, igy gyors csereltem is. Szerintem azert inkább csereld le ha van rá mód. Ki nem fotoztam.ugy emlekszem eléggé be volt állca 10 fölé szoval tele volt. -
Sipasanyi
tag
Hi! Valaki csapassa 16GB rendszermemóriával? Érdekelne hogy egyáltalán érdemes-e belevágni vele egy ilyen rendszerrel 10850K+16GB RAM+RTX 3090, egy stabil 70-80 képkockával elégedett lennék 2K felbontáson akár alacsony részletességen is.
-
bozont
veterán
Ahogy mondtad, tetézed a bajd. De próbáld ki hogy is működik, aztán úgy látod melyik megoldás tetszik jobban. 4K esetén a quality dlss/fsr az pont 1440p felbontáson fog renderelni.
mod.:
Lőttem egy képet a teljesítményről, de gyorsan kikapcsoltam a monitorozást, nagyon zavart hogy kitakarja a mapot. Később lehet lövök videót msiab-vel. Konfig az adatlapon, a driver 25.8.1. Az biztos hogy kell a jobb cpu már.

-
Hedon
tag
válasz
Hiei555
üzenetére
Értem, hogy a DLSS szoftveresen ezt ügyesebben megoldja.
Tehát arra a célra, hogy ha a VGA elégtelen a monitor felbontásához, és így akarjuk növelni az FPS-t mondjuk egy natív képhez, az rosszabb eredménnyel jár, mintha eleve 1440p monitorunk lenne?
Tudom fokozni is: Mi van akkor, ha játékon belül lentebb veszem a felbontást 1440p-re, és tetézem bajt azzal, hogy bekapcsolom a DLSS-t?
-
Hiei555
aktív tag
Ha megoldható ink DLSS/FSR4 használnám az, pont ilyen esetre van. H az nem elég akkor próbáld ki, 4k-s képernyőn a 1080p sem annyira vészes legalábbis nagy TV-n mikor próbáltam nem volt vészes úgy sem de nyilván látszott hogy nem olyan éles. Viszont a mostani 1440p monitoron csúnya a 1080p a pixelek elosztása miatt szal én is DLSS-t használok vagy DLAA az elsimítás miatt.
-
Hedon
tag
Játszik valaki úgy, hogy 4K monitoron, de a játékon belül lentebb veszi a felbontást, pl 1440p-re? Jó ötlet ez, vagy vannak hátrányai?
-
God, just help me repair one more...
(az Engineer-ed amikor padlógázt adsz ahelyett, hogy bevárnád csórit.)Tudom-tudom: kikaptunk, de ennek ellenére megtörtént a csoda.
-
-
Dave567
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Az a baj, hogy ezekkel meg foglalkoznak, a cheatereket nem bannolják ennyire.
-
deliceN
tag
Ma vettem meg a gamet, eddig 40 perc után szórakoztató, valakinek valamilyen tipp?
BF 3 óta nem játszottam a franchise-al, most visszatértem
Ui.: Ha valakinek van kedve játszani azt szívesen fogadom
-
SoulReaver
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Nem tudom... Amikor arra kérem, hogy ölje meg magát, mert akkora pöcsfej a chaten, szerintem nem túlzás...
Bezzeg amikor F@SZ-t rajzolnak meg horogkereszt, ni..ert, az nem baj...
#6058jozefgucci1 Alapból hide-on van, de nem lehet végleg kikapcsolni, hogy meg se jelenjen.... Akkor téged sem kell félteni
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Elsőre 7 napot kaptál ?
Akkor az valami nagyon dúrva lehetett. Nálam a chat el van rejtve , évek óta nem látom értelmét annak , hogy szidjak valakit , ellenben a csapatmunkát megköszönöm.Pedig korábbi cod részekben kaptam ám én is a bann-t rendesen
-
Lendova
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mennyire érzed jogosnak? Egyesek már szinte a semmire is képesek a reportot nyomni.
-
SoulReaver
veterán
Na a sok ingame civakodás miatt 7 nap pihi.....
De még az EA accomba sem enged belépni. Még offline sem enged, hogy legalább a kampányt csináljam...
-
Veiled Bride
senior tag
Na user.cfg-vel megoldottam az fps kiiratást hasonlóan mint annó bf4-nél is volt.
Így maga a játék méri de nincs ott a többi -számomra- felesleges adat.
-
Enton
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Van ugye egy sugara amin belül nem engedi lerakni, namármost ha elkezded lerakni már mefelelő távolságra az animáció közben át lehet pakolni egy flickkel a másik mellé, egy kevés gyakorlást igényel.
-
pandras83
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Leraksz egyet, raknád a következőt, de nem engedi mellé. Lerakás előtt elfordulsz vele, mintha messzebre akarnád rakni és amikor fehérre, vagyis telepíthetővé válik, akkor trükkösen lerakod az előző mellé. Próbáltam, lehetséges. JackFrags videóban láttam a trükköt asszem.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
A harckocsi-aknának kell pár száz kilo amitől aktiválódik. Épp azért, hogy gyalogos ne pazarolja el amit a tanknak szántak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Enigma1945
üzenetére
Abba biztos nem haltál meg, mármint abba hogy ráléptél. Max drónnal aktiválták. Claymore-ral lehet kombózni, mert ha azt gyalogos berobbantja, akkor az akna is robban és nagyobb terület sebződik.
szerk: Vagy kósza gránát, lövés berobbantotta.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Enigma1945
üzenetére
Az a claymore.
Ez meg a trapmine. Ilyenen még nem haltam meg soha. Pedig máron már átfutottam házban. -
Enigma1945
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
mert ha infantry rá megy meghalt tőle, legalábbis én már haltam abba bele, hogy rá léptem
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Enigma1945
üzenetére
Lehet mas tette oda. Vagy azt sem engedi?
nekem az a kedvencem amikor hazba teszik le. Why?
-
Enigma1945
őstag
ezt vajon hogy hozta össze? nekem nem engedi igy lerakni?

-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszönöm szépen!
Nekem csak az fps, gpu hotspot és a cpu hőmérséklet kell. Ezeket szoktam kiiratni az adrenalin-nal de a bf6-nál valami miatt nem mutat fps-t. -
LackoMester
addikt
Azt nem értem miért változtassák folyamatosan a játék módokat, infantry conquest a kedvencem, erre már a 2. napja, h. nincs, hát b@ meg.
-
batai15
félisten
Ezeknek a bot xp Farmos modoknak mi az értelme ? Nekem ők nem számolja a shoti challanget sem , meg nem hiszem hogy az adott fegyver mastery 160 kill után is még lvl 2 kéne legyen
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nem tudom, de nem bonyolult, én is leírás nélkül csináltam. Ezt az overlay-t használom most:

HHINFO64-et megnyitod szenzor módban, "Configure Sensors" menü.
Felül az "OSD RTSS" (mi, hol szerepeljen az OSD-ben, milyen színű legyen stb.), és a "Customize" menüket (itt pl. át lehet nevezni az egyes értékeket) használtam (tehát nem a sima "OSD"-t, mert az a HWINFO saját OSD-je, és csak 5 item ingyenes, egyébként havidíjas a program.
Illetve a "Main Settings" menüt így állítottam be:
-
Gainka
őstag
Igen, sejtettem a topikjából kiolvasva ugy értelmezem hogy a pbo (na erre nem emlekszem pontosan) illettve elengedni a wattokat nem hoz tul sokat a konyhára, viszont sokkal jobban melegszik stb, a tuninghoz én nem értek akkor marad igy 65w beallitason. Talán ez a legmegterhelőbb game most, Bf1 fix 120 fps kb 40%-on tekerte a 9600x-et igy emlekezetbol.
Nem soká megjön a 9060xt aztán csata.
-
CJ4567
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Van valahol valamilyen leírás a hwinfo+rivatuner beállításáról? Kipróbálnám az afterburner helyett.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
"• Phantom XP Boost Set"
Ezt pontosan mikor kapjuk meg? A kör végén mikor számolja az XP-t és ott írja, hogy pro xp boost? Ez lehet az?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SoulReaver
üzenetére
A Token a gyűjtőneve a BattlePass-nak és a 25 szintugrásnak.
-
SoulReaver
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem tudom.
hantom Upgrade and access:
• Battlefield Pro Token <---------- Erre gondolok.
• The Phantom Pack, featuring:
- Phantom Squad: 4 Soldier Skins <--------- Ezt a PAX már nem kapta meg...
- 2 Weapon Packages
- Melee Knife Weapon Skin
- Vehicle Skin
- Weapon Sticker
- Weapon Charm
- Dog Tag
• Phantom XP Boost Set -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha a 20 tier skipp-re gondolsz, akkor azt a Season1-ben tudod kivaktani.
felold 20 szintet majd a 100-bol.
-
SoulReaver
veterán
-
Enigma1945
őstag
Nekem volt olyan hogy a sata kabel miatt leegett az akkori hd 7870-es kartyam, mert hozzaert a hutohoz a kabel, es nem hallottam a zajt, mert fulesen jatszottam..De na, azota van nallam ez a kiiratok minden a kepernyore dolog..
Meg tok jo hogy latod a kihasznaltsagot stb. -
SoulReaver
veterán
A phantom pakkból a tokent mire lehet használni?
-
Fitzgerald
veterán
Nálam is folyamatosan fut overlay, mondjuk én már a HWINFO64-el használom a RivaTunert, nem az Afterburner-rel. És nem középen, hanem a bal felső sarokban, nem foglal sok helyet a hasznos képernyőterületből. Hardverhasználatot jó ha folyamatosan látom, a stuttering, nagyobb dropok azonnal látszanak a frametime grafikonon. Én 10+ éve játszom így, már az lenne a furcsa, ha nem menne valamilyen overlay.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mi a problémájuk?
Baj, hogy nincs pónis skin?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LackoMester
üzenetére
De amúgy miért fut folyamatosan? Gond van géppel hogy mérni kell adatokat? Én is voltam évekig PC-s, de max FPS counter lett kitéve, mert engem rohadtul zavar felesleges sallang a képernyőn.
Közben meg látok olyan extrém arcokat, akik egy single játéknál is pl a full CPU listát futtatják...WTF? 
-
Enigma1945
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
be lehet allitani hova akarod, barhova lehet
-
Polllen
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az NVO-t kicsit próbálgattam, de nekem nem jön be. A scar kidekkelve elég jó móka.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Bétában néha voltak mikrolagjaim, ahogy 2042-ben is, viszont azokat még a 3080-al játszottam, azóta pedig fejlesztettem egy 9070XT-re, szóval nincs összehasonlítási alapom.
#6015 CptAdamica Redditen mindenért elszakad a cérna
-
CptAdamica
veterán
Redditen teljesen elszakadt a cérna, kiborultak a gyerekek a skinek miatt.
-
-
kzolee216
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Msi afterburnert hasznalok, de inkabb jatszok, mint figyeljem a 0,1%-ot
Nekem semmi fps drop, lag nincs benne. Ja es nem is matattam cfg-t sem.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azon siman atlatsz. Sima szunyoghalo. Haver mehesz, parszor mentem vele. 😀
-
IntelKiller7
Topikgazda
Blackwell CQ layout lemaradt.
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mint egy falat kenyér
-
IntelKiller7
Topikgazda
Eastwood CQ layout
erkeznek az ejtoernyo skinek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MikeWazowski
veterán
PC-n nem lehet a crossplay-t kikapcsolni?
-
gregreg79
csendes tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Szia, elárulod hogy sikerült ennyiért megvenni ?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem vagyok a dán speciális erők tagja, szóval nem tudom. De szerintem simán át lehet látni a hálón.

Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De asszem' más is írta, hogy rosszabb a friss.

50-70 fps van ezzel is, mondjuk néha kevesebb is becsúszik 
Sipasanyi #6072

Akkor az valami nagyon dúrva lehetett. Nálam a chat el van rejtve , évek óta nem látom értelmét annak , hogy szidjak valakit , ellenben a csapatmunkát megköszönöm.Pedig korábbi cod részekben kaptam ám én is a bann-t rendesen

FollowTheORI