- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
12000 - 11901
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
13 nap van még belőle nem? vagy nem értem mit nem értek

-
beers
addikt
-
Lendova
őstag
Úgy is valami unlock keretében elérhető lesz később is. Én inkább kivárnám azt.
-
stoon
addikt
-
prokxy
nagyúr
Ezt a CZ3A1 fegyver feloldást is nem tudom melyik matematikus számolta ki, még tudok szerezni 8 pontot az eheti küldetésekkel, de még azzal sem lesz meg. Ó boy...
Most akartam írni, hogy én rontok el vmit vagy ott van baj a toronyban?
5 pont kell még hozzá, de kész a teljes heti meg minden amit ahhoz kell. De már nem szórakozom vele, azt a 150 coint ráköltöm.
De ez így azért na... -
CptAdamica
nagyúr
Ezt a CZ3A1 fegyver feloldást is nem tudom melyik matematikus számolta ki, még tudok szerezni 8 pontot az eheti küldetésekkel, de még azzal sem lesz meg. Ó boy...
-
bul07
nagyúr
-
beers
addikt
Hát nagyon nem. 10-ből talán ha párszor megy arra amerre halad a heli
És nagyon sokszor a másik irányba, na meg lefelé a föld felé.Ez tuti tapasztalat szinte csak eben ülök
Én nem vagyok gyalogkakukk, akkor cod-al játszanék

Én már most csak a mások bosszantásáért játszok, annyira unalmas az egész
Eltelt már majd fél év és egy nyomorult kis heli jött újdonságként, semmi földi páncélos jármű
De felőlem jöhetett volna egy BF4(BF3) is már benne lévő AC–130 repülő. Valamit másoljanak be az előző részekből ki se kell találniuk új dolgot. (Jó kis HIMARS is)
De nem, semmi, erre nem képesek.
Sőt nem is ígérnek semmit, nem mernekAmúgy nincs is annál jobb mikkor szidnak a helisek.
Már ott tartanak hogy semmi másra nem használják a helit csak hogy felém repülnek és kiugorva C4-el(vagy mi a neve ebben) fel akarnak robbantani. Na meg kamikaze autókkal is próbálkoznak.Én nagyon szerettem DC-ben az SA-3-at!
-
Winne
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
-
bul07
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Locutus
veterán
És nagyon sokszor a másik irányba, na meg lefelé a föld felé.Ez tuti tapasztalat szinte csak eben ülök

Eltelt már majd fél év és egy nyomorult kis heli jött újdonságként, semmi földi páncélos jármű
De felőlem jöhetett volna egy BF4(BF3) is már benne lévő AC–130 repülő. Valamit másoljanak be az előző részekből ki se kell találniuk új dolgot. (Jó kis HIMARS is)
Sőt nem is ígérnek semmit, nem mernekAmúgy nincs is annál jobb mikkor szidnak a helisek.
Már ott tartanak hogy semmi másra nem használják a helit csak hogy felém repülnek és kiugorva C4-el(vagy mi a neve ebben) fel akarnak robbantani. Na meg kamikaze autókkal is próbálkoznak.Meg hát 3 fps-el nem is lehet gyalogot játszani.
-
bul07
nagyúr
Ebben a részben realisztikusabban van megcsinálva a rakéta, nem közvetlenül a helit követi, hanem azt a pontot számolja, ahol ütközhet vele. Mint például ezen a videón is látszik: [link] Ettől függetlenül lehet bug, bár látni kéne a próbálkozást.

Már ott tartanak hogy semmi másra nem használják a helit csak hogy felém repülnek és kiugorva C4-el(vagy mi a neve ebben) fel akarnak robbantani. Na meg kamikaze autókkal is próbálkoznak. -
CptAdamica
nagyúr
Ebben a részben realisztikusabban van megcsinálva a rakéta, nem közvetlenül a helit követi, hanem azt a pontot számolja, ahol ütközhet vele. Mint például ezen a videón is látszik: [link] Ettől függetlenül lehet bug, bár látni kéne a próbálkozást.
-
@rglaaf
veterán
Sokat dekkolsz ilyen antiair szarságokba nemhogy játszanál
Mondjuk ezt a mai napig nen tudtam értelmezni😀
-
bul07
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
Páncélos AA rakétája miért arra megy amerre?
Állandóan a földbe csapódik.Kisebb dombon állok jön a heli jobbról megy balra, befogom és kb mikkor pont előttem van kilövöm a rakétákat, erre a rakéta nem hogy egyenes menne kicsit vagy balra amerre halad a heli, áá nem, jobbra elmegy és belecsapódik a földbe.
És néha akkor is a földnek megy a rakéta ha amúgy elég magasan van a heli.
Nagyon idegesítőNem értem miért nem felfelé indul meg a rakéta és utána irányba, így lenne észerű.
Kidobja flairt már nem tök mindegy merre hova mennek a raksik?
-
Dave567
veterán
Állandóan a földbe csapódik.Kisebb dombon állok jön a heli jobbról megy balra, befogom és kb mikkor pont előttem van kilövöm a rakétákat, erre a rakéta nem hogy egyenes menne kicsit vagy balra amerre halad a heli, áá nem, jobbra elmegy és belecsapódik a földbe.
Nagyon idegesítőNem értem miért nem felfelé indul meg a rakéta és utána irányba, így lenne észerű.
Talán mert fogyatékosok a készítők???
Mire meg lett a stingerrel a enginner achi majd nem összetörtem a gépem… -
Dave567
veterán
-
Dave567
veterán
-
bul07
nagyúr
-
prokxy
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Dave567
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
-
lowzor
veterán
-
Musaka
senior tag
-
Dave567
veterán
Marha jó, hogy a szarháziak ki vették a K/D számolást...
-
Polllen
félisten
-
beers
addikt
Ha még nem frissítetted, akkor lehet, hogy nem buktad a mentésed!
C:\Users\<username>\Documents\Battlefield 6\settings (bár én az egész C:\Users\<username>\Documents\Battlefield 6\ mappát szoktam menteni!
-
CptAdamica
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
-
Dave567
veterán
Régebben írtam, barátom ex vodás, neki ugyan ezt csinálta, VPN-t felrakta, és most jó neki, anélkül nincs server keresés.
-
Garsza
veterán
-
Polllen
félisten
Akkor csinálhatja ezt, ha egy frissítés nincs fent.
-
beers
addikt
Én mentem mióta ez kiderült..... BF4-ben volt a konfigurátor, itt is lehetne!
-
Winne
nagyúr
Betöltés közben befagyott a gép, utána mikor indítottam az összes beállítás visszaállt alaphelyzetre? Ugye vissza lehet nyerni valahogy az előzőt? Ha újra be kell állítanom mindent, ahogy volt, akkor inkább letörlöm a ge**be.
-
bager13
senior tag
-
prokxy
nagyúr
Nálam és ahogy nézem jó pár ismerősömnél sincs gond.
-
Garsza
veterán
Kb. Másfél hete nem játszottam a játékkal ma akartam kicsit játszani kb. 30 perce. 5 percen keresztül próbálkoztam csatlakozni szerverre de nem dobott be sehová próbáltam több módt. Mi lehetett a gond. Vagy ennyire nincs játékos bázis?
-
CptAdamica
nagyúr
-
Locutus
veterán
Az LMG csöve eddig is tudott vörösen izzani? Lent az alagsorban sötétben kurvajól néz ki
Durva ez az M123K, asszem a KTS meg az M250 után ez lesz a következő 50-es
Hagentalon 38/11, volt hogy 8-at öltem meg egy tárból 
-
Winne
nagyúr
RPKM egész jó lett, távolra nagyot megy.
Én régebben mentem vele, egy ideje inkább minden mással, de tegnapelőtt elővettem. Én inkább csak azt éreztem, hogy jóval több kell belőle az enemybe, mint mondjuk a megszokott KTS-ből, vagy bármelyik assault/carbine/smg kategóriából.
-
bager13
senior tag
Előtte sem volt rossz.
-
CptAdamica
nagyúr
-
beers
addikt
Sziasztok!
A frissítés szétcseszte a billentyűzet beállításaimat, nagyon ideges lettem, mert csak egy régebbi mentésem volt róla.
Nekem az Enter húsz éve a járműbe ki/be szállás és az interakció gomb egyszerre.
Most a Chat jön elő, miközben beszállok egy járműbe.Tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni?
A heli finombeállításaim is elvesztek, gratula az idiótáknak.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A frissítés szétcseszte a billentyűzet beállításaimat, nagyon ideges lettem, mert csak egy régebbi mentésem volt róla.
Nekem az Enter húsz éve a járműbe ki/be szállás és az interakció gomb egyszerre.
Most a Chat jön elő, miközben beszállok egy járműbe.Tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni?
Megvan:
Beállítások > Egér és billentyűzet > Egyéb > UI billentyűkombinációk
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
-
LackoMester
addikt
-
Winne
nagyúr
Ezzel a maprotációval mi van? Idejét nem tudom, mikor Cairon voltam utoljára, az utolsó 3 mapot erőlteti minden szerver, az alap mapok meg elvétve jönnek.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Az mitől lehet, hogy Windows-on belül teljesen normál értékekkel és szépen lefut a Speedtest.net, viszont ha elindítom a játékot és betölt a pálya akkor 300-400-as pinegeket kapok és teljesen játszhatatlan a game.
Alt + Tab-al visszallépve természetesen gond nélkül megy minden.
-
vg
veterán
Micsoda bunkersz került Redsecbe.
Mindenki oda megy... meghalni. Előnyben van aki nem megy le. Felesleges szerintem, elég hülyeség volt ezt így.
-
BerserkGuts
addikt
-
LackoMester
addikt
-
prokxy
nagyúr
Cs, meg tudná valaki mondani, h. hol lehet kikpacsolni a MENU- ben, azt a funkciót, h. olvassa a Menu pontokat amin éppen az egér kurzor van. Már agyf@szt kapok tőle, és lövésem sincs hol lett bekapcsolva.
KösziMenu, accessibility, audio, menu narration off. Gugli ezt mondja

-
LackoMester
addikt
Cs, meg tudná valaki mondani, h. hol lehet kikpacsolni a MENU- ben, azt a funkciót, h. olvassa a Menu pontokat amin éppen az egér kurzor van. Már agyf@szt kapok tőle, és lövésem sincs hol lett bekapcsolva.
Köszi -
Dave567
veterán
Erről jut eszembe, hogy nem írtam tegnapelőtt. Mentem pár hét után én is 2-4 órát, casual bt ment, sztem ugyanolyan fing az összes bot, néha úgy lőnek, mint az aimosok (ritkán), meg ugye látnak mindenhol a bokrokban is, de cserébe lesza*nak, mikor kéred az élesztést, előtte 4/5 ők élesztettek kb.
Már akinek, nekem mondjuk többször lőnek még ugrás közben is, csak szórják a golyókat, DMR-ezerszer pontosabb mint akármelyik fegyver, NO RECOIL CHEATER AZ ÖSSZES..
-
CptAdamica
nagyúr
Micsoda bunkersz került Redsecbe.
-
bager13
senior tag
-
meszike91
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a két új pálya alapvetően bejön.
-
F_Zolee
nagyúr
-
beers
addikt
-
Sz. Géza
senior tag
A újabb tartalom óta, másnak is kért driver frissítést? Anélkül el sem indul a játék.
-
RolEnD_
tag
The team has identified the cause of the EULA (User Agreement) screen appearing more frequently than expected on consoles.
Today, we deployed a client hotfix (Update 1.2.2.2) to resolve the issue.
Thank you for your patience while we worked through this!Szerintem ez az.
-
Dr V
őstag
Erről jut eszembe, hogy nem írtam tegnapelőtt. Mentem pár hét után én is 2-4 órát, casual bt ment, sztem ugyanolyan fing az összes bot, néha úgy lőnek, mint az aimosok (ritkán), meg ugye látnak mindenhol a bokrokban is, de cserébe lesza*nak, mikor kéred az élesztést, előtte 4/5 ők élesztettek kb.
Ugye? Mint egy átlag János

-
Winne
nagyúr
vajon hány nap múlva jön a következő patch hogy gyengítsék a botokat?
-
prokxy
nagyúr
Jött vmi update, pár 100MB mind, de érintette az egész BF6-ot, multi, single redsex, anticheat.
-
Locutus
veterán
-
Dr V
őstag
M60 túl lassú, és ahhoz képest túl nagy a recoilja már középtávon is, a golyó meg kevés bele alapból.
Közelharcban az ads time miatt egyik lmg se lesz kiemelkedő, de talán eddig nekem az M123K jött be a legjobban oda, az a magas ROF-fal sokat kompenzál. Még középtávra is ok rövid burstokkal.
Távolra meg, ahova az LMG-k leginkább valók lennének, jelenleg csak a KTS. Előtte az M250 volt a legjobb, de annak túl nagy recoilt csináltak valamelyik patchben.
Ha foglalni védeni akarsz, akkor szeirntem sem LMG a legjobb választás, túl lomha vagy bármelyikkel. Inkább SMG, mert azokból van olyan ami még középtávra is (túl) jó.Kivéve a DRS-IAR
-
Locutus
veterán
Összeraktam egy M60-at az új thermal-hybrid optikával.
Ezt találtam, ami erős és nagyjából jó lehet foglalni és védeni. Push-ra nem jó, oda SMG kell vagy M4/VCR, később CZ. De majd hátrébb leszek
Próbáltátok már ezt az optikát vagy jobb a sima thermal?
Vélemény? DRS-en kívül nem nagyon használok LMG-t, szóval ne szedjetek szét
M60 túl lassú, és ahhoz képest túl nagy a recoilja már középtávon is, a golyó meg kevés bele alapból.
Közelharcban az ads time miatt egyik lmg se lesz kiemelkedő, de talán eddig nekem az M123K jött be a legjobban oda, az a magas ROF-fal sokat kompenzál. Még középtávra is ok rövid burstokkal.
Távolra meg, ahova az LMG-k leginkább valók lennének, jelenleg csak a KTS. Előtte az M250 volt a legjobb, de annak túl nagy recoilt csináltak valamelyik patchben.
Ha foglalni védeni akarsz, akkor szeirntem sem LMG a legjobb választás, túl lomha vagy bármelyikkel. Inkább SMG, mert azokból van olyan ami még középtávra is (túl) jó. -
Dr V
őstag
Ezt találtam, ami erős és nagyjából jó lehet foglalni és védeni. Push-ra nem jó, oda SMG kell vagy M4/VCR, később CZ. De majd hátrébb leszek
Sima thermal.
10-el olcsóbb, nagyobb látószög, sötétben is látsz vele rendesen. Ráadásul az új, jobb flash hider így belefér.
Tetsztene az új, de 35-ért nem éri meg sztem. Kapcsolhatóságnak nem találtam meg az értelmét még. -
omfgk
veterán
A probléma az LMG-kkel az ,hogy annyira nagy az ads time penalty ,hogy az assault vagy carbine, fullra távolra belőve, tehát csak recoil csökkentés, nagyobb tár, pontosabb cső, még így is gyorsabb marad mint az LMG.
De a standard LMG jóval pontatlanabb lesz.
Jobban össze kéne érnie itt a fegyvereknek.
SMG-Carbine-AR-nél ez működik. Egy recoil csökkentett MP5-el ott leszel mint egy Carbine-al. -
prokxy
nagyúr
-
prokxy
nagyúr
Lightened Suppressor (recoil csökkentés miatt)
Heavy Extended (spread csökkentés +muzzle velocity)
Ribbed Stubby (recoil csökkentés, negatívum nélkül)
20RND Magazine (weapon draw time csökkentés, hogy a sprint to fire és fegyverre váltás gyorsabb legyen)
FMJ
Mini Flex 1.00
5MW Green (hip fire pew pew)Defib, 40mm smoke launcher, smoke grenade miatt sokszor van "elővéve" a fegyver. A sprint utáni hip fire is ehhez tartozik. Szóval főként supportként játszva nekem a weaon draw time fontosabb. Lehet a Slim Angeld grip jobb is lenne ez miatt, cserébe enyhén nagyobb recoil.

Köszi szépen, megnézem.

-
stoon
addikt
276ó 25p, 202-es szint. Lehet én vagyok a béna, de javarészt a top5-ben vagyok, engi-support-recon trióval váltakozva, élesztek, spotolok, ölök, fap-fap 3-as kd és sehol még az 500-as szint. Redsex és bot kör is volt, utóbbi a fegyó skinek miatt, meg pár cuccot kioldani, ami nem passzol a játéksítlusomhoz.
Mondjuk az is igaz, hogy mióta a játék kijött összesen 2 boost-ot használtam el, egyre véletlenül kattintottam rá, egyet meg vmelyik dmr-re, mert már qrvára untam
Nekem most bejön a játék, persze vannak rossz napok, főleg mikor egy húzós nap után ki akarok kapcsolni és csak a szopórolleren vagyok, de amúgy nekem adja
410.2 óra de csak dec 18. vettem meg a játékot addig kb csak redsec ment, de csak 235 a szint...
-
bul07
nagyúr
Nálatok nem szoktak ilyen anomáliák lenni néha, hogy bezárja magát a játék kör közben? Ma pálya betöltésnél újraindította a gép magát. Sikerült kibugázni a hibát, csöves eaanticheatre mutat. Volt régebben még néhány anomália, gondolom az is ehhez kapcsolódik.
Tálcára lerakás van néha. Menü hiba. Pályán belül nincs kurzor nem tudom kiválasztani kire éledjek.
Páncélos AA össze vissza hangok, vagy nincs hang, mondjuk kilövöm a rakétát és némán megy. A befogás hangja is össze vissza. -
Lendova
őstag
A Full Metal Jacket mindig az a töltény ami + penetration-t ad.
Közben megnéztem játékban, igazad van. FMJ-nek hívja a standard-et.
Pedig ez így hülyeség.
Kb az ősidők óta az FMJ, legyen az cod, vagy bf, mindig a + penetration töltény volt.Standard penetration ammunition. És felette FMJ. Nem is értem ezt honnan szedték.
De 180 óra alatt nem tűnt fel.
Ez ugye még a cod-os verzió.

-
omfgk
veterán
A Full Metal Jacket mindig az a töltény ami + penetration-t ad.
Közben megnéztem játékban, igazad van. FMJ-nek hívja a standard-et.
Pedig ez így hülyeség.
Kb az ősidők óta az FMJ, legyen az cod, vagy bf, mindig a + penetration töltény volt.Standard penetration ammunition. És felette FMJ. Nem is értem ezt honnan szedték.
De 180 óra alatt nem tűnt fel.
Ez ugye még a cod-os verzió.
-
Lendova
őstag
-
CptAdamica
nagyúr
Nálatok nem szoktak ilyen anomáliák lenni néha, hogy bezárja magát a játék kör közben? Ma pálya betöltésnél újraindította a gép magát. Sikerült kibugázni a hibát, csöves eaanticheatre mutat. Volt régebben még néhány anomália, gondolom az is ehhez kapcsolódik.
-
omfgk
veterán
20RND Magazine (weapon draw time csökkentés, hogy a sprint to fire és fegyverre váltás gyorsabb legyen)
FMJ
Mini Flex 1.00
5MW Green (hip fire pew pew)Defib, 40mm smoke launcher, smoke grenade miatt sokszor van "elővéve" a fegyver. A sprint utáni hip fire is ehhez tartozik. Szóval főként supportként játszva nekem a weaon draw time fontosabb. Lehet a Slim Angeld grip jobb is lenne ez miatt, cserébe enyhén nagyobb recoil.

FMJ egyébként itt a leírásával ellentétben csak akkor hasznos, ha több embert találnál el egyszerre, egymáson keresztül. Így nagyobb marad a sebzés, hiába ment át már valakin az adott töltény.
-
Lendova
őstag
FMJ
Mini Flex 1.00

-
F_Zolee
nagyúr
Az már más tészta, hogy nem ennyire árkád jellegű. Kicsit több időt igényel az biztos meg bfben nem létező csapat munkát főleg ha tankról van szó.
-
beers
addikt
-
xundyingx
tag
Vén szarként mentem két kört. Egyiken akklimatizálódás, estem-keltem. Másodikon 27-9 úgy, hogy közben foglaltam a pontokat.
Adom, hogy ez már bőven a reflexeimen felül van, de quake3-on szocializálódottként meg valahol erre vágyom.
Am mostanában a battle royale duoval kapcsolódok ki, vagy 4-en megyünk vmi random multit a haverokkal. A BR nekem kimaradt eddig az életemből (Pubg és társai), de most nagyon szórakoztat. Ha van kommunikáció, akkor többnyire dobogós szintig jutunk, így extrán élvezhető, sőt a végén már sokszor rendesen izgulok, meg ne égjen a s”ggem és közben öljek is.A top “izgalom” legutóbb: végre a három apró gyerekemtől volt kis apaidő éjfél után lőni, egyszer csak, ilyen hajnali 3 (!) körül a feleségem megveregeti a vállam, egyik gyerek az ölében, másik mellette. Mondja, apa, dolog van
a kört úgy fejeztem be, hogy a másfél éves nagylány az ölemben volt.
(és random püfölte a billt)
Dejóóó látni Quake-es kollegát!
Bízok egy új Quake-ben, mert ahhoz a gyorsasághoz vagyok szokva gyerekkorom óta.
-
Locutus
veterán
Persze, gyalogolsz fél órát majd hirtelen meghaltál, és azt se tudod honnan vagy mitől

Kicsit túlzás az ami Hell let Loose-ban megy azért
Az már túlzottan HC. (de azért az új Vietnami kiadására kiváncsi leszek) -
F_Zolee
nagyúr
Tetszik ez az új map, de nem az én vén szar fejemnek/reflexemnek való már...a szuperhősök őlnek fél kör alatt 30+t én 11-et, halnak 3x én 5x.

Anno Lockeren, Metron nagyon éltem, imádtam, ez már nekem sztem túl gyors...vagy a KV hiánya okozza lehet.
Ilyenkor azért rádöbbenek, hogy lehet vmi single-t kéne játszani a multi helyett és ezt a játékot meghagyni az ifjúságnak mókázni
Nem mellesleg bazi sokan mennek már az új fegyverrel, azért az nem semmi.
Már az előző rész is sokszor állandó rángatózást igényelt. Jó volt visszatérni a semmiből oda de itt is csak betépve lehet jól menni. Ennyire már én se akarom fárasztani magam.
Lehet át kell térni Let the hell loose-ra aztán le van a gond. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr V
őstag
-
@rglaaf
veterán
Senkinek nem tünt fel hogy movement szerintem kicsit jobb let?
-
nincsnév007
addikt
Valaki magyarázza már el, mert nem vagyok matematikus, hogy a gránát vetővel hová kell célozni, hogy meghaljon a páciens? Mondok egy példát, bent van a sarokban, 10 centire lövöm a lábához és 90hp, mindenképp a szájába kell lőjem?
+1
-
CptAdamica
nagyúr
Valaki magyarázza már el, mert nem vagyok matematikus, hogy a gránát vetővel hová kell célozni, hogy meghaljon a páciens? Mondok egy példát, bent van a sarokban, 10 centire lövöm a lábához és 90hp, mindenképp a szájába kell lőjem?
-
nincsnév007
addikt
vajon hány nap múlva jön a következő patch hogy gyengítsék a botokat?
-
Madn!ght
addikt
Tetszik ez az új map, de nem az én vén szar fejemnek/reflexemnek való már...a szuperhősök őlnek fél kör alatt 30+t én 11-et, halnak 3x én 5x.

Anno Lockeren, Metron nagyon éltem, imádtam, ez már nekem sztem túl gyors...vagy a KV hiánya okozza lehet.
Ilyenkor azért rádöbbenek, hogy lehet vmi single-t kéne játszani a multi helyett és ezt a játékot meghagyni az ifjúságnak mókázni
Vén szarként mentem két kört. Egyiken akklimatizálódás, estem-keltem. Másodikon 27-9 úgy, hogy közben foglaltam a pontokat.
Adom, hogy ez már bőven a reflexeimen felül van, de quake3-on szocializálódottként meg valahol erre vágyom.
Am mostanában a battle royale duoval kapcsolódok ki, vagy 4-en megyünk vmi random multit a haverokkal. A BR nekem kimaradt eddig az életemből (Pubg és társai), de most nagyon szórakoztat. Ha van kommunikáció, akkor többnyire dobogós szintig jutunk, így extrán élvezhető, sőt a végén már sokszor rendesen izgulok, meg ne égjen a s”ggem és közben öljek is.A top “izgalom” legutóbb: végre a három apró gyerekemtől volt kis apaidő éjfél után lőni, egyszer csak, ilyen hajnali 3 (!) körül a feleségem megveregeti a vállam, egyik gyerek az ölében, másik mellette. Mondja, apa, dolog van
a kört úgy fejeztem be, hogy a másfél éves nagylány az ölemben volt.
(és random püfölte a billt)
-
prokxy
nagyúr
Fegyver függő a dolog.
M121A2-vel itt sem mentem szinte semmire, amit te is irsz talán 10 kill meg 5 halál.
KTS+thermal: itt már jött a szokásos 20/5 is.
Viszont talán még egy kicsivel jobb az KV9/SCW-10, ugyanis sokkal többször találkozol nagyon közelről másokkal. Ha eleget ugrabugrálsz vissza fedezékbe, akkor a halálok száma sem szalad meg. Vagy ha pl sikerül meglepetés flankelni, de ehhez még pályaismeret kéne, ami első nap nincs. Egyszerűnek tűnik a layout, de mégsem az, a sok útvonal, meg áttörhető fal miatt.
Mindenesetre nekem sem lesz a kedvenc mapom, pont emiatt az őrült darálás miatt. Viszont fegyvert húzni talán jobb. A CQ is olyan rajta sokszor mint a Breaktrough, hogy csak faék egyszerűséggel egy irányba kell figyelni az ellent, nem 100 felől lőnek le.1x voltam rajta, nekem egyelőre káosz, főleg, hogy 100 helyről jöhetnek. Majd adok neki még esélyt, mert egy jó csapattal és pályaismerettel mókás lehet.
Lehet előtte iszok pár KV-t 
-
Winne
nagyúr
-
abridabri
veterán

Crimson desert holnap jön ,ha màr single

-
Locutus
veterán

Fegyver függő a dolog.
M121A2-vel itt sem mentem szinte semmire, amit te is irsz talán 10 kill meg 5 halál.
KTS+thermal: itt már jött a szokásos 20/5 is.
Viszont talán még egy kicsivel jobb az KV9/SCW-10, ugyanis sokkal többször találkozol nagyon közelről másokkal. Ha eleget ugrabugrálsz vissza fedezékbe, akkor a halálok száma sem szalad meg. Vagy ha pl sikerül meglepetés flankelni, de ehhez még pályaismeret kéne, ami első nap nincs. Egyszerűnek tűnik a layout, de mégsem az, a sok útvonal, meg áttörhető fal miatt.
Mindenesetre nekem sem lesz a kedvenc mapom, pont emiatt az őrült darálás miatt. Viszont fegyvert húzni talán jobb. A CQ is olyan rajta sokszor mint a Breaktrough, hogy csak faék egyszerűséggel egy irányba kell figyelni az ellent, nem 100 felől lőnek le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
12000 - 11901
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GIGA-AKCIÓS! ÚJ -DOBOZOS! Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

5 pont kell még hozzá, de kész a teljes heti meg minden amit ahhoz kell. De már nem szórakozom vele, azt a 150 coint ráköltöm.
De ez így azért na...

Ha még nem indítottam a játékot, vajon menthető, vagy maga a frissítés már felülírta? 

FollowTheORI
IntelKiller7