Hirdetés
- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
11900 - 11801
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
nagyúr
Tetszik ez az új map, de nem az én vén szar fejemnek/reflexemnek való már...a szuperhősök őlnek fél kör alatt 30+t én 11-et, halnak 3x én 5x.

Anno Lockeren, Metron nagyon éltem, imádtam, ez már nekem sztem túl gyors...vagy a KV hiánya okozza lehet.
Ilyenkor azért rádöbbenek, hogy lehet vmi single-t kéne játszani a multi helyett és ezt a játékot meghagyni az ifjúságnak mókázni
Nem mellesleg bazi sokan mennek már az új fegyverrel, azért az nem semmi.
-
prokxy
nagyúr
A 82-es szintű fegyót az az M277?
Majd átdobod pls milyen kiegekkel van felszerelve? Én próbáltam, de bazira szór automata módban. :/
Nekem az M4 a favorit, lvl71, ezzel no bots
-
beers
addikt
Detto....
Még mindig nem találtam meg, hogy hol tudom a chat gombot törölni...
Pont arra van állítva a jármű ki-be szállás! Qrva jó mondhatom!
Mi a f@sznak kell a beállításokhoz nyúlni! Nem az első eset! -
Lendova
őstag
Bővült a kinyitható fegyverpanel.
-
Winne
nagyúr
Nem tudom mit utálok jobban, mint mikor a billentyűkiosztásomat elállítja egy frissítés..
-
BerserkGuts
addikt
volt valami napi limit korlát 1milla aztán 1.5milla xp ezeken a szervereken
hát nekem nem sikerült ez rövid idő alatt még működött kihúzni csak pár fegyvert és elég unalmas volt a végén már fejfájdító
de annak örülök hogy számomra lényeges fegyverek megvannak -
Dave567
veterán
hát, múlt héten biztos nem voltak ilyenek, szóval most húzták fel őket indokolatlan mértékben.
Nálam ilyenek voltak, mint írtam, csak ezzel tolom, lekövetnek minden honnan, előbb vesznek észre, mint én őket, olyan rántásokat csinálnak, olyat még én sem tudok...
Stabilabb lett nálam a Hitreg úgy vettem észre, jobban halnak, meg alapból a játék is...
Viszont, hogy a Menüben összevissza rakosgatták a Statokat, k/d-kat, erre pazarolták az energiát, full retaldáltak.... -
kill_switch
senior tag
-
bul07
nagyúr
-
vg
veterán
Csak szólok, hogy elvették a portál térképeken szerzett, farmolt xp pontokat. Remélhetőleg pár nap és elveszik a farmolásból eredő több százas rangokat is.
-
F_Zolee
nagyúr
Na mondom kipróbálom gyorsan a játékot hetek után. Erre nem kidobja, hogy frissebb driver kéne.
Akkor még rohad kicsit tovább aztán majd frissítek.
-
Dr V
őstag
Csak én érzem, hogy a botok igencsak fel lettek húzva? Casulat BT-be olyan szinten aláznak, hogy na.
Igen, írták is a changelogban.
-
Dave567
veterán
Csak én érzem, hogy a botok igencsak fel lettek húzva? Casulat BT-be olyan szinten aláznak, hogy na.
Pff már mikor írtam erről...
Csak Casualt megyek, legelejétől kezdve, nem voltak ilyenek.... Háttérben nyúlkálnak hozzá... -
bager13
senior tag
A új map az Mertro 2.0, aki szerette anno annak ez nagyon be fog jönni.
Az éjjelátós móka meg nagyon hangulatos. Mentem pár kört, nekem nagyon adja.
-
kill_switch
senior tag
-
omfgk
veterán
Az botos exploitok útján lett lvl 3000.
Az ilyen éjjel nappal játszó Twitch huszárok is csak 900-as szint körül vannak. Ez a napi 8-10 óra, szünnap nélkül.
-
Dtomka
veterán
157 nap telt el a release óta, nálam még 2 óra sincs naponta. Aki azért napi 3-at tol bele, az máris 450+ és ha csak az óra/szintet nézem, 400+os lehet, persze, ha lineáris az xp, ezt nem tudom.
A S.Pass elkészülte után fókuszáltam a többi játékra, most az S2-vel megint több a napi órák száma, közte meg ahogy sikerült. Szóval az a napi 3 órákkal, fixen simán lehet 400+os vki.
Tegnap haverral láttunk egy 3032 rangú játékost, beteg...

~460 óra és csak 231 -es vok. A hitreg, breakthroughtban legtöbbször defender (bosszantó), és a többi bug miatt nem vagyok olyan aktív mint a korábbi részekben.
-
blaca83
őstag
Van valaki akinek megvan már a CZ3A1 ???
Nagy kedvencem volt a 2042-ben, kíváncsi vagyok itt milyen lett ez a fegyó..! -
Dr V
őstag
Eddig szimpik az attachmentek, ADS light jónak ígérkezik

Viszont nem értem, h az új thermal miért 35 pontos, pedig nem jobb, mint az eddigi. Az, h ki lehet kapcsolni, sztem nem ér +10 pontot.
UV lézer fura, recolit módosította a VCR2-nél, többit nem próbáltam. -
beers
addikt
Ezekre a motorokra nagy szükség volt.....
Valaki mondja már meg, hogy hova sikerült eldugniuk a chat gomb beállításait, mert ez újfent sikerült széb@szni!?
-
CptAdamica
nagyúr
Ez a 3 tartalmazza mind a 6 módot, váltogatják egymást körönként.
- CQB: TDM, SDM, Domination
- All-out: CQ és Escalation
- és a casual BT -
IntelKiller7
Topikgazda
-
Franklin
addikt
Elindult az ingyenes hét, elvileg 6 játékmódot is lehet tolni, de csak 3-mat mutat a menüben, miért?
Minden nap más játékmód lesz ingyenes?
-
Madn!ght
addikt
Mentem pár kört az új mapon, nekem tetszik ez az èjszakai mód. Első körben még szédelegtem, másodikon (domination) egy nagyon jó meccset sikerült játszani random játékostársakkal.
-
Dr V
őstag
Jó az új update, hozott új bugot is. SMG, shotinál kiírja a fegyver valós szintjét, de a többinél nem (assault, carbine-t néztem).
-
Lendova
őstag
-
Madn!ght
addikt
-
Lendova
őstag
A játékon belüli profilnál már van egy rakás opció, hogy miről mutasson statisztikát.
Ha valamit keveseltek, van olyan, amit csak az S2 óta követ nyomon.
-
abridabri
veterán
-
Lendova
őstag
-
abridabri
veterán
Én még sohasem léptem ki azért mert vesztésre álltunk.
Én sem, azért ilyen fos a win ratem
-
@rglaaf
veterán
-
huby80
senior tag
jo lett az uj map sracok?
nekem sajna mar melo
az ea app alig tolti 2 megabajtal, nehogy gyorsan ra tudjak lesni
Aki szerte a metró es hasonló pályákat annak tetszeni fog. En annyira nem rajongtam értük de ez nem lett rossz...
-
Locutus
veterán
Én még sohasem léptem ki azért mert vesztésre álltunk.
Azért én se. Max a ping miatt.
-
Veiled Bride
őstag
-
abridabri
veterán
A win % azért nem mérvadó mert nagyon sokan azt csinálják hogy ha már menthetetlenül bukó a kör akkor a vége előtt kilépnek. Szerintem a be nem fejezett meccset nem számolja bele a statba.
Nem számolja valóban, viszont az xpt is bukod ha kilépsz meccs közben.
-
Enigma1945
őstag
jo lett az uj map sracok?
nekem sajna mar melo
az ea app alig tolti 2 megabajtal, nehogy gyorsan ra tudjak lesni
-
Veiled Bride
őstag
Ha általánosságban nézzük, akkor így van. Nem elhanyagolható a hisztiből kilépők száma és ezt nem jelzi semmi, nem jelenik meg a játék mint bukott meccs.
De ha úgy nézzük, amire reagáltam, akkor jó visszajelzés magadnak.
Nagyon dinamikus egy 64 fős conquest. Szóval ha te vagy a Battlefield királya, akkor is fogsz sok rossz döntést hozni pillanatról pillanatra, mert túl sok az ismeretlen meg a változó.Igen, magadnak jó visszajelzés de ezen kívül semmi másban sem mérvadó.
-
Lendova
őstag
A win % azért nem mérvadó mert nagyon sokan azt csinálják hogy ha már menthetetlenül bukó a kör akkor a vége előtt kilépnek. Szerintem a be nem fejezett meccset nem számolja bele a statba.
Ha általánosságban nézzük, akkor így van. Nem elhanyagolható a hisztiből kilépők száma és ezt nem jelzi semmi, nem jelenik meg a játék mint bukott meccs.
De ha úgy nézzük, amire reagáltam, akkor jó visszajelzés magadnak.
Nagyon dinamikus egy 64 fős conquest. Szóval ha te vagy a Battlefield királya, akkor is fogsz sok rossz döntést hozni pillanatról pillanatra, mert túl sok az ismeretlen meg a változó. -
Veiled Bride
őstag
Ne nézd így.
Nem ugyan úgy pontozza a játék a különböző stílusokat és nem is feltétlen az a legaktívabb vagy legjobb, aki a listát vezeti.
A játékmódok között is van eltérés.
A win % talán a legjobb indikátora annak, hogy a csapat javára vagy-e? Már az 50%-ért is érdemben hozzá kell tenned.A win % azért nem mérvadó mert nagyon sokan azt csinálják hogy ha már menthetetlenül bukó a kör akkor a vége előtt kilépnek. Szerintem a be nem fejezett meccset nem számolja bele a statba.
-
Madn!ght
addikt
Én inkább kisebb, darálósabb pályákat, rövid meccseket szoktam nyomni, ott bántóan kevés xp-t tudok többnyire csak összekaparni, boosttal is van, hogy 2-3 esti jàtékkal lépek 1 szintet. A minap kipróbáltam a teszt solo battle royalet. 15-17 perces körökben 170k xp-ket kaptam.
Egy este alatt léptem vagy 10 szintet.
[kép]
Ha meg dominationban top 3-ban, csinálom a feladatokat 20k xp-vel kiszúrják a szemem.
Eskü nem értem, miért nem lehet ezt is következetesebbre csinálni… -
Locutus
veterán
Hát szerencsekerék, hogy van e bent pár idegbeteg
(vagy valami kishelis majom 100/2-vel) -
Lendova
őstag
Ugyanmár, totális szerencsekerék, hogy nyersz vagy vesztesz. Teljesen random emberekkel sorsol össze, még a squadod is csak az esetek nagyon kis százalékában marad együtt.
Én pl ha a top3-ban vagyok a scoreboardon, akkor tudom hogy vesztünk, mert nem én vagyok az aki berongyol a pontokra pattogni mint a nikkelbolha
A nyeréshez meg kell 3-4 ilyen idegbeteg játékos a csapatba.Most akkor melyik? Szerencsekerék vagy pár idegbeteg dönt?

Mindenkinek van hatása, kinek több, kinek kevesebb.
Erre volt valakinek egy nagyon jó példája, a jó jetes. A jó helis is hasonlóan nagyon nagy hatással tud lenni 1-1 meccs kimenetelére. -
Locutus
veterán
Ne nézd így.
Nem ugyan úgy pontozza a játék a különböző stílusokat és nem is feltétlen az a legaktívabb vagy legjobb, aki a listát vezeti.
A win % talán a legjobb indikátora annak, hogy a csapat javára vagy-e? Már az 50%-ért is érdemben hozzá kell tenned.Ugyanmár, totális szerencsekerék, hogy nyersz vagy vesztesz. Teljesen random emberekkel sorsol össze, még a squadod is csak az esetek nagyon kis százalékában marad együtt.
Én pl ha a top3-ban vagyok a scoreboardon, akkor tudom hogy vesztünk, mert nem én vagyok az aki berongyol a pontokra pattogni mint a nikkelbolha
A nyeréshez meg kell 3-4 ilyen idegbeteg játékos a csapatba. -
omfgk
veterán
Ne nézd így.
A win % talán a legjobb indikátora annak, hogy a csapat javára vagy-e? Már az 50%-ért is érdemben hozzá kell tenned.Support és Recon pl sokkal könnyebben lesz első.
Assault-al iszonyat mészárlást kell csinálni ahhoz ,hogy beérj egy kompetens supportot vagy recon-t.
Engineer-nek meg lófasz pont jár a tankokért.
-
Lendova
őstag
Ne nézd így.
A win % talán a legjobb indikátora annak, hogy a csapat javára vagy-e? Már az 50%-ért is érdemben hozzá kell tenned. -
v!ct0y
veterán
-
abridabri
veterán
420 óra lv 355 jelen. PTFO stilus ,minden meccsen első vok
. Kb 35-55k xpt ad /mecs .
lvl 500 naggyon messze van még . -
prokxy
nagyúr
Megjelenéskor meg még többet is beletoltak az emberek mint napi 2-3 óra...
Ezért sem értettem miért írod hogy 276-órával miért nem vagy még 500-as
Nekem is kell még asszem 30 szint hozzá , de utóbbi 2 hét alatt beleraktam összesen 1 órát talán szóval már rég meg lehetett volna ha nagyon akarom mivel bent van még vagy ~20 óra career/weapon/pass boost-om is mivel szinte csak fegyverre használtam el egy kettőt.
Ja neeeem, 500-hoz ez az óra kevés, azt nem tudom, hogy a 276 óra vs lvl202 mennyire ratyi normál játékkal.

-
Pro!Petya
addikt
157 nap telt el a release óta, nálam még 2 óra sincs naponta. Aki azért napi 3-at tol bele, az máris 450+ és ha csak az óra/szintet nézem, 400+os lehet, persze, ha lineáris az xp, ezt nem tudom.
A S.Pass elkészülte után fókuszáltam a többi játékra, most az S2-vel megint több a napi órák száma, közte meg ahogy sikerült. Szóval az a napi 3 órákkal, fixen simán lehet 400+os vki.
Megjelenéskor meg még többet is beletoltak az emberek mint napi 2-3 óra...
Ezért sem értettem miért írod hogy 276-órával miért nem vagy még 500-as
Nekem is kell még asszem 30 szint hozzá , de utóbbi 2 hét alatt beleraktam összesen 1 órát talán szóval már rég meg lehetett volna ha nagyon akarom mivel bent van még vagy ~20 óra career/weapon/pass boost-om is mivel szinte csak fegyverre használtam el egy kettőt.
-
prokxy
nagyúr
276ó 25p, 202-es szint. Lehet én vagyok a béna, de javarészt a top5-ben vagyok, engi-support-recon trióval váltakozva, élesztek, spotolok, ölök, fap-fap 3-as kd és sehol még az 500-as szint. Redsex és bot kör is volt, utóbbi a fegyó skinek miatt, meg pár cuccot kioldani, ami nem passzol a játéksítlusomhoz.
Mondjuk az is igaz, hogy mióta a játék kijött összesen 2 boost-ot használtam el, egyre véletlenül kattintottam rá, egyet meg vmelyik dmr-re, mert már qrvára untam
Nekem most bejön a játék, persze vannak rossz napok, főleg mikor egy húzós nap után ki akarok kapcsolni és csak a szopórolleren vagyok, de amúgy nekem adja
-
prokxy
nagyúr
276ó 25p, 202-es szint. Lehet én vagyok a béna, de javarészt a top5-ben vagyok, engi-support-recon trióval váltakozva, élesztek, spotolok, ölök, fap-fap 3-as kd és sehol még az 500-as szint. Redsex és bot kör is volt, utóbbi a fegyó skinek miatt, meg pár cuccot kioldani, ami nem passzol a játéksítlusomhoz.
Mondjuk az is igaz, hogy mióta a játék kijött összesen 2 boost-ot használtam el, egyre véletlenül kattintottam rá, egyet meg vmelyik dmr-re, mert már qrvára untam
Nekem most bejön a játék, persze vannak rossz napok, főleg mikor egy húzós nap után ki akarok kapcsolni és csak a szopórolleren vagyok, de amúgy nekem adja
-
Sz. Géza
senior tag
-
Locutus
veterán
-
stoon
addikt
+1 , emlékszem bf4 ben volt hogy leraktam a tank mögé az aknákat és rádobtam a flert , ment is a csíterezés mert flerrel nem lehet tankot kinyirni
de a kemperek ezt érdemelték , és mindíg lehetett ilyen "határ"vadászokat találni
-
Lendova
őstag
-
beers
addikt
Valaki árulja már el, hogy a brébe kap szét egy fullos tankot 1db rpg, már nem az első eset.....
-
Pro!Petya
addikt
Egészen addig míg valaki be nem rakja a statod.....

Ja és a farmolósok már rég 1500-2000 feletti szinteken vannak -
vg
veterán
Megjelenés óta játszók kisebb nagyobb kihagyással de asszem kb 120 szint körül vagyok
Vannak olyan portal szerverek, ahol 1:44 percenként kapsz 1000xp-t. Hagyd ott két három napig a géped.
Aztán legyél menő a fórumokon, hogy te 500-as vagy, pro pro pro játékos. -
Pro!Petya
addikt
Gondolom aki beletolta a plusz pénzt a battlepassba, az több xp-t is kap, vagy nemtom

Mindenesetre így 4-5 hónap után elég szarul öregedtek azok a hozzászólások, amik megjelenés előtt instant preorderre, meg egyből a delux változatra szavaztak, és még értetlenkedtek is itt, hogy miért ne

Én kaptam a játékot, és igen a nagy csomagot. Viszont semmiféle extra előnyt nem kapsz az átlagos szintlépéshez, az csak extra skineket és 25 ugrást ad a battle passzban.
A játék jutalmazza az objective alapú hozzáállást, foglalj és szerezz vissza ellenséges pontokat.
Ilyen egyszerű,ha nem így játszol akkor belerakhatsz 1000 órát is egy valag killel de előrehaladás nem lesz jelentősen.
Szereztetek már 1db pontfoglalásnál 1500-2000xp körül? Vagy van meccsenként 20-30+ foglalás?
Ha nem akkor ezért nem megy a szintlépés.PTFO és ömlik az XP, főleg squadban.
-
Locutus
veterán
Megjelenés óta játszók kisebb nagyobb kihagyással de asszem kb 120 szint körül vagyok
Gondolom aki beletolta a plusz pénzt a battlepassba, az több xp-t is kap, vagy nemtom

Mindenesetre így 4-5 hónap után elég szarul öregedtek azok a hozzászólások, amik megjelenés előtt instant preorderre, meg egyből a delux változatra szavaztak, és még értetlenkedtek is itt, hogy miért ne

-
nincsnév007
addikt
Körönként ~40-50k XP plusz 30% bónusz Squad XP mellett nem kell olyan hű de sokat tolni..
Én is dolgozom 3ig utána vigyázok 6-7ig a gyerkőcökre míg anyjuk hazaér.
Megjelenéskor épp szabin voltam, ott akkor volt hogy befigyelt 5-6 óra per nap de amúgy meg napi 2-3 óra mellett simán hozható ez a szint növekedés.
Nem kiégtem csak soloban már unalmas mivel játszópajtik nagy része lerakta a játékot.Megjelenés óta játszók kisebb nagyobb kihagyással de asszem kb 120 szint körül vagyok
-
Pro!Petya
addikt
500-as szint, lol. Mióta megjelent a játék, szerintem te néha nem játszottál.
Nem csoda ha kiégsz.
Körönként ~40-50k XP plusz 30% bónusz Squad XP mellett nem kell olyan hű de sokat tolni..
Én is dolgozom 3ig utána vigyázok 6-7ig a gyerkőcökre míg anyjuk hazaér.
Megjelenéskor épp szabin voltam, ott akkor volt hogy befigyelt 5-6 óra per nap de amúgy meg napi 2-3 óra mellett simán hozható ez a szint növekedés.
Nem kiégtem csak soloban már unalmas mivel játszópajtik nagy része lerakta a játékot. -
kill_switch
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már 2 hete alig, szinte egyáltalán nem játszok vele mert nem tud lekötni. ~20-25 haverból is maradt 2 nagyon max 3 akikkel lehetne tolni de ők se egy időben vannak fent mint az elején...
Pedig már csak nagyon kevés kellett volna az 500-as szinthez de már az se hoz lázba hogy meglegyen. Kedden is csak a BP miatt léptem be egy két körre hogy az is kész legyen. (vicc hogy ilyen hamar ki lehet ezt is tolni , 9 hét a következőig...)
Valahogy kevés a kontent, és erre a maréknyi pályára ennyi idővel simán rá lehet unni.500-as szint, lol. Mióta megjelent a játék, szerintem te néha nem játszottál.
Nem csoda ha kiégsz.
-
xundyingx
tag
Szintúgy kezd elkapni engem is ez az érzés pedig "csak" 150 óránál tartok a megjelenés óta de valahogy már csak hetente lépek be a BP-k erejéig.
A "már csak 350 kell kb" részen nagyon felnevettem!
-
Locutus
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már 2 hete alig, szinte egyáltalán nem játszok vele mert nem tud lekötni. ~20-25 haverból is maradt 2 nagyon max 3 akikkel lehetne tolni de ők se egy időben vannak fent mint az elején...
Pedig már csak nagyon kevés kellett volna az 500-as szinthez de már az se hoz lázba hogy meglegyen. Kedden is csak a BP miatt léptem be egy két körre hogy az is kész legyen. (vicc hogy ilyen hamar ki lehet ezt is tolni , 9 hét a következőig...)
Valahogy kevés a kontent, és erre a maréknyi pályára ennyi idővel simán rá lehet unni.Ja, ismerős az érzés, az 500-as szinthez nekem is már csak 350 kell kb. Tisztára kiégtem ennyi játéktól, egy unalmas fos az egész.
-
LackoMester
addikt
azonnal lépj le nem éri meg bent maradni neki a végén lesz sok sok killje meghalni meg elfelejtett
Hát kb. ja.
-
CptAdamica
nagyúr
hát érdekesen működik de ki lehet számítani főleg redsec vagy nagyobb térképen ha már több mint fél másodperc kell egy hitregért mire eldönti hogy találat volt-e az régen rossz mert amúgy is a távolabbi célpontoknál 30Hz volt igen ahogy írod még annyit se adnak a terheltség miatt sok lövés átmegy
Redsec 30Hz-en kezd, majd az utolsó pár kör szűkölésre vált fel 60Hz-re.
-
Pro!Petya
addikt
Valahogy kevés a kontent, és erre a maréknyi pályára ennyi idővel simán rá lehet unni. -
BerserkGuts
addikt
És ha nem igaz, ami ki van írva, akkor miért pont 30Hz, miért nem 20Hz?
hát érdekesen működik de ki lehet számítani főleg redsec vagy nagyobb térképen ha már több mint fél másodperc kell egy hitregért mire eldönti hogy találat volt-e az régen rossz mert amúgy is a távolabbi célpontoknál 30Hz volt igen ahogy írod még annyit se adnak a terheltség miatt sok lövés átmegy
-
BerserkGuts
addikt
Mi a f.. van itt, nem találkoztam annyi csalóval az elmúlt 5 hónap alatt, mint most a napokban, WH az alap, de van AIM is. Ez igy kezd egyre flusztrálóbb lenni.

azonnal lépj le nem éri meg bent maradni neki a végén lesz sok sok killje meghalni meg elfelejtett
-
prokxy
nagyúr
Ne haragudjatok, de ez egy sz@r, most vagy a világuralomra törő, a margó mentére kisbetűvel is felkerülő!!! KERESZTÉNY TISZTELETES MAGYARORSZÁG lokáció miatt, de 17-es ping-gel olyanokat kapok, hogy csak pislogok. 3-5ms-es Frametime-mal 17-es ping-gel meglátom az enemyt és 0,05sec alatt ledarál. Ne máár, 1440P 144+FPS-sel megy a game. Frame Generation Off.
pozitív: 5 meccsből a 5-ikben ment a CHAT!

Nálam is van ilyen, de szerverfüggő, átmegyek egy másikra és jobb a helyzet.
Nincs bekapcsolva nálam az utólagos videó felvétel, de néha bánom, mert a fejlesztőknek legszívesebben elküldeném, hogy nesze bazze jácccááá' így ha tudsz
-
LackoMester
addikt
Mi a f.. van itt, nem találkoztam annyi csalóval az elmúlt 5 hónap alatt, mint most a napokban, WH az alap, de van AIM is. Ez igy kezd egyre flusztrálóbb lenni.

-
CptAdamica
nagyúr
kiírják igen de nem tudjuk a data center mennyire megterhelt vagyis de ha már játékokat leépítenek szervereket lekapcsolnakÉs ha nem igaz, ami ki van írva, akkor miért pont 30Hz, miért nem 20Hz?
-
BerserkGuts
addikt
60Hz-en mennek a szerverek.
kiírják igen de nem tudjuk a data center mennyire megterhelt vagyis de ha már játékokat leépítenek szervereket lekapcsolnak -
abridabri
veterán
pl én LMGzek CQn , SMGk már eléggé le lettek nerfelve. Az elején még jók voltak (mp5 /scw /sgx) most már nem sok értelmük van (max ha engineer a mained ,de még akkor is inkább egy assault fegyó jobb választás)
-
Locutus
veterán
-
abridabri
veterán
-
Locutus
veterán
Nekem első dolgom volt azt húzni 50re S02 ben ( csak conquest -nem portal ) , 60% ban LMG vel tolom ,szóval nem is volt kérdés melyik fegyóval kezdem a battlepasst.
Elég jó lett a M121A2. Egálban /picit jobban adja mint a M240L.
Nagyobb mapokra továbbra is L110 a nyerő nálam.
Ez a buildem ,próbáld ki így :
Az lehet, hogy az M240-nél jobb, mert az sem tudta soha semelyik másikat megverni

-
R3laX
addikt
aha mehetne 1000Hz-es monitoron 1000FPS-el is és
30Hz-es sincsen a fő szerver az számolja a hitregedet meg xp-t is az dönti el ki kit ölt meg mennyit sebez ez a bajhírekről meg ne maradjon le senki az EA-t eladták valami arab-usa cégnek akik nem a játékok miatt vették meg már megy a leépítés

játék chat: van akinek működik nekem nem
Most már nekem sem megy a chat, ennyi volt. Ajándék szintű. Én zárnám a f@szba a fórumot is, linkelve a support-nak. Fölös itt fröcsögnöm, azért is vagyok itt qssban
. -
abridabri
veterán
M121A2-t felhúzta valaki?
Egyre inkább azt gondolom, hogy némely youtuber csak szivatja a népet, hogy ez jó
Felhúztam jó közepes szintre, már van rá majdnem mindenem, de kb annyit tudok biztosan kijelenteni róla, hogy eddig semmiben sem jobb más LMG-knél. Közelre az M123 darál, de megkockáztatom még középtávra is jobb. Messzebbre meg egyszerűen a cipőfűzőjét sem kötheti meg se a KTS-nek, se az M250-nek. De, legalább annyira szór meg rúg, hogy ugrál minden a képen mintha muszáj lenne. És az ADS time is akkora mint egy ház, szóval ha netán szembe futok valakivel, csak 5 méteren belül van esélyem hipfireből a 33dmg miatt, annál messzebb ADS-ezni kéne, ami viszont annyi idő, hogy kb bármivel lelőnek előbb.
Ha kempelek vele, akkor van egy 20-30 méteres távolság, amiben jó. De nem jobb a KTS-nél pl. A KTS-t egyedül (nagyon)közelharcban tudja megverni.
Ráadásul ott a sokat szidott M250 az 50 golyója meg az orbitális reload timeja miatt szidva. Na ez pont ugyanolyan. De akkor minek válassza bárki?Nekem első dolgom volt azt húzni 50re S02 ben ( csak conquest -nem portal ) , 60% ban LMG vel tolom ,szóval nem is volt kérdés melyik fegyóval kezdem a battlepasst.
Elég jó lett a M121A2. Egálban /picit jobban adja mint a M240L.
Nagyobb mapokra továbbra is L110 a nyerő nálam.
Ez a buildem ,próbáld ki így :
-
Lendova
őstag
Egyre inkább azt gondolom, hogy némely youtuber csak szivatja a népet, hogy ez jó
Felhúztam jó közepes szintre, már van rá majdnem mindenem, de kb annyit tudok biztosan kijelenteni róla, hogy eddig semmiben sem jobb más LMG-knél. Közelre az M123 darál, de megkockáztatom még középtávra is jobb. Messzebbre meg egyszerűen a cipőfűzőjét sem kötheti meg se a KTS-nek, se az M250-nek. De, legalább annyira szór meg rúg, hogy ugrál minden a képen mintha muszáj lenne. És az ADS time is akkora mint egy ház, szóval ha netán szembe futok valakivel, csak 5 méteren belül van esélyem hipfireből a 33dmg miatt, annál messzebb ADS-ezni kéne, ami viszont annyi idő, hogy kb bármivel lelőnek előbb.
Ha kempelek vele, akkor van egy 20-30 méteres távolság, amiben jó. De nem jobb a KTS-nél pl. A KTS-t egyedül (nagyon)közelharcban tudja megverni.
Ráadásul ott a sokat szidott M250 az 50 golyója meg az orbitális reload timeja miatt szidva. Na ez pont ugyanolyan. De akkor minek válassza bárki?Az a lényeg, hogy felcsigázzák az embereket, nézd meg a videójukat, like-olj és iratkozz fel.
Máglyára való szinte mindegyik.
Ők viszont csinálnak jó videókat:
[SORROW]
[eXactMON] -
Locutus
veterán
Ráadásul ott a sokat szidott M250 az 50 golyója meg az orbitális reload timeja miatt szidva. Na ez pont ugyanolyan. De akkor minek válassza bárki? -
R3laX
addikt
30Hz-es sincsen a fő szerver az számolja a hitregedet meg xp-t is az dönti el ki kit ölt meg mennyit sebez ez a bajhírekről meg ne maradjon le senki az EA-t eladták valami arab-usa cégnek akik nem a játékok miatt vették meg már megy a leépítés

Jajj, tényleg minden jó game megpusztul amit szeretek
. Quake (QC, Quake Champions) is már annyira sz@r kézbe került, hogy a fal mögül leshaftolt az angol szigetországból tengeri kábellel 70 pinggel, miközben te egy elvileg stockholmi szerverre csatlakoztál 16ms-sel... és az csak PC-s.Soha többé nem lesz egy a reflexeket/neuronokat/vérkeringést szintben tartó kompetitív FPS, ahol mindenki egyenlő? Játszik majd helyettünk az AI?
Arc R mellé kéne vmi nem túl Woke dark competitive FPS, ahol időnként megtornáztathatnád a tinédzser reflexeket
. -
CptAdamica
nagyúr

60Hz-en mennek a szerverek.
-
BerserkGuts
addikt
Ne haragudjatok, de ez egy sz@r, most vagy a világuralomra törő, a margó mentére kisbetűvel is felkerülő!!! KERESZTÉNY TISZTELETES MAGYARORSZÁG lokáció miatt, de 17-es ping-gel olyanokat kapok, hogy csak pislogok. 3-5ms-es Frametime-mal 17-es ping-gel meglátom az enemyt és 0,05sec alatt ledarál. Ne máár, 1440P 144+FPS-sel megy a game. Frame Generation Off.

-
R3laX
addikt

-
Veiled Bride
őstag
Részemről a legnagyobb hiányosság a játékban a zárt kasztos conquest hiánya. Nem is értem hogy ezt hogy gondolták. Bétában kizárólag azt játszottam és sokkal kiegyensúlyozottabb volt az egész. Vagy a nyitott kasztos helyére vagy az mellé berakhatnák.
-
bozont
veterán
Szerintem ehhez az emberek mentalitásán kéne változtatni, vagy minden kör előtt levetíteni, hogy az adott módban mi a feladat, mert sokszor a egyedül szenvedek a foglalással, a többi játékos meg a körön kívül 5-10 méterrel nézelődik.
A sweetspot mehetne tőlük, amúgy a bázison szerintem jelenleg az a gáz, hogy nem lehet belőni, ha valaki ott kempel. Legalább azt megcsinálhatnák, hogy ha valaki kifelé lő, akkor lehessen már viszonozni.
Simán lehetne időkorlátos a védettség a bázison. Mondjuk spawtól számítva 30-60s és utána már kilehetne lőni a bázison campelőket.
A spawn után eltűnő akanák meg vicc.
A limit az persze jogos. -
CptAdamica
nagyúr
Ja, valószínűleg az lenne a legjobb megoldás, aztán végre használható lenne a heli. Múltkor úgy kérdeztem meg egyik barátomat, hogy akar TOW missile-ben meghalni? Ha igen, akkor jöjjön helizni, 2-3 elhúzott mellettünk, de a 4. talált.
-
bul07
nagyúr
-
abridabri
veterán
-
vg
veterán
Hát vasárnap reggel 9kor nincs battle royal játékos elég.
Fél órája várok h meglegyen a 100. -
Lendova
őstag
Patch note-ból még egy érdekesség:
"Decreased speed of the IFV, MBT & Attack Heli Aim Guided Missiles."Kíváncsi leszek mennyire lesz hatásra, jelenleg az attack heli kábé egy repülő koporsó. Álmaimban még olyat is eltudnék képzelni, hogy működik az air radar és jelzi, ha repül feléd rakéta, esetleg csipog is...
Én arra tippelek, hogy nem lesz elég, de ne legyen igazam.
Szerintem ki kellene venni a tankoktól. Folytatódni fog a giga camp gameplay, csak valamivel kevesebb kill mellett. -
CptAdamica
nagyúr
Patch note-ból még egy érdekesség:
"Decreased speed of the IFV, MBT & Attack Heli Aim Guided Missiles."Kíváncsi leszek mennyire lesz hatásra, jelenleg az attack heli kábé egy repülő koporsó. Álmaimban még olyat is eltudnék képzelni, hogy működik az air radar és jelzi, ha repül feléd rakéta, esetleg csipog is...
-
bul07
nagyúr
Azóta áttértem

Csak Conquest, csak Eastwood, csak Pax oldal, és csak páncélos AA
(na jó az elején van hogy tankkal gyorsba foglalok pár pontott míg fel nem szabadul a AA).
Legyalulom a összes fát, és olyan kicsi a pálya hogy éphogy felszál az ellenséges heli már küldöm is rá a rakétátt.
Úgy szoktak szídni, de köszönjék a pálya készítőinek.Ha kedvem van pár naponta megyek pár kört és ennyi, nincs meg az érzés.
Előző részek olyanok voltak amilyenek de érzetem a késztetést játékra, ennél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
11900 - 11801
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Lenovo T14s i7-10510 16Gb ram 512Gb NVMe 4K kijelző, 1 év garancia, számla
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor még rohad kicsit tovább aztán majd frissítek.

. Kb 35-55k xpt ad /mecs .

kiírják igen de nem tudjuk a data center mennyire megterhelt vagyis de ha már játékokat leépítenek szervereket lekapcsolnak
A limit az persze jogos.

FollowTheORI
IntelKiller7