- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
Season 2-ben kb. minden is adta nekem.
Most mást se csinálok csak esek, kelek.
Jó lett a Golmud, de a játék egyre hitványabb. -
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
De jó,hogy be lehet állítani,hogy csak ps legyen ez jöhetne pc-re is
Persze, hogy be. Crossplay OFF
-
glspeter1
őstag
Hát igen. Beleadhatsz apait-anyait, ha a többiek csak turisták
Amúgy marha jó ez a mini scout közelre is
-
glspeter1
őstag
Ez a nekimész valami kis kiálló tereptárgynak vagy pályaelemnek, és felrepülsz a levegőbe (néha akár 2-3 métert is) glitch is rohadt idegesítő tud lenni; érdekes módon a két héttel ezelőtti update előttről nincs ilyen emlékem, szerintem azzal érkezett.
Nem-nem. Ez már a patch előtti verzióban is benne volt és igen, a tököm tele van vele nekem is
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
Utána kép miért nincs?
-
glspeter1
őstag
Ezt megcsinálta már valaki? Az elsőt nekem nagyon nem számolja, pedig még villog is a csupi, amikor kiszedi a gránátot, mit kell itt csinálni?

Tegnap még számolta, ma már nem
-
glspeter1
őstag
Amúgy ja, mondjuk gusztustalan mennyiségű assistom lett mellé, sokan ilyen 10-20 hp-val mentek el, amúgy az NVO-228 jó valamire?
Nekem nagyon adja, sokkal jobb mint a bétában volt.
Nyilván nem egy M433, messzebbre sokkal jobb és közelre se rossz ha balanszolod. -
glspeter1
őstag
Na, csak nem hagytam már ott ezt az 50 méter feletti assault fegyó killeket, az L85A3 task már nem tűnik vészesnek, tiszta megváltás volt visszatérni pötyiről autóra.

Azért annyira nem volt vészes, ha ráállt az ember.
De igaz ami igaz, az L85 már gyerekjáték ahhoz képest
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
Kicsit bugos a conquest ticket számlálója. Az előbbi körben már meccs elején 0-0 volt az állás és végig ezt mutatta. De tegnap volt hogy az ellenfélnél jó volt, az én csapatomnál pedig végig nullát mutatott.
Össze vissza mutogat mindent is. Van, hogy egy ideig megy aztán megakad mind a két oldalnak. Szerintem hamar javítják majd.
-
glspeter1
őstag
Majd vágsz ha bedobja az errort 10 perc várakozás után, és mész a sor végére.
Szerintem ps5-ön ez a veszély kevésbé fenyeget, mint pc-n.
Eddig hibátlanul megy, első 5 kör után most kell egy kis pihi
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
284.000
Többre számítottam, de szép gyorsan pörög lefelé.
Emiatt biztos nem vágok eret
-
glspeter1
őstag
Na, akkor jöhet a megjelenés 😅😁
(Új fülpárna, új kontrolfreek)
-
glspeter1
őstag
Sajnos nincs ilyen opció, pedig elkélne.
Vagy vegyék ki a meccs kezdeti automatikus spawn-t, az is jó lenne. -
glspeter1
őstag
Egyébként csak nekem hiányzik ez a mutogatós spotolás? 2042-ben még benne volt, bf5-ben nem.
Emlékszem battlefield 4-ben mennyire nevettem először rajta hogy mutogat, de mostmár tényleg hiányzik 😂
Hidd el, nem csak neked
-
glspeter1
őstag
Mondom kipróbálom ... Server full 11.520-ik váró
maradnak a régiek
160ezer kb 5-6 perc alatt lemegy. 11500 az semmi

-
glspeter1
őstag
513,865 játékban - kemény számokat hoz a játék, látszik, hogy az emberek mennyire ki vannak éhezve egy jó BF-re a csillámpónis COD mellett.
És a hígf*s 2042 után
-
glspeter1
őstag
omg, ez nem jutott eszembe. vicces hogy nem lehet fullozni egy fegyvert.. hanem majd válogassak hogy mi legyen jó a fegyveren.
Ez mondjuk tényleg visszalépés a 2042 után, de hát ez van
-
glspeter1
őstag
vannak cuccok amik feloldódtak, de azt írja pont kell hozzá. milyen pont?

Minden kiegészítőnek van egy értéke (pont) amik a fegyverre pakolva összeadódnak és a 100 a maximum felhasználható.
eeXaa:
Nem is kell, hogy mindenkinek tetszen. De a BF veteránok többségének SZERINTEM igen is bejön! Hulladék? Akkor a CoD mégis mi?
-
glspeter1
őstag
-
glspeter1
őstag
Hát "gyerekek". 3 meccs után azt kell mondjam, hogy ez biza megvett kilóra.
2042 után pontosan ez az ami kellett! Ahhoz képest ez már most ezerszer élvezhetőbb.Mentem is vissza. Pá
-
glspeter1
őstag
Ez az augusztusi béta után várható még egy béta esetleg ? Pont 1 nappal fogok le csúszni róla

Két egymást követő hétvégén is lesz.
Utána már a megjelenés következik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG és Logitech gamer headsetek akciós áron!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Konzolon nincs CHEAT!!!!!! 33szint, ahhhaaaa perszeeee

270król kb 5 perc.
maradnak a régiek

FollowTheORI
IntelKiller7