- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
10900 - 10801
12768 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
noPublicFG
senior tag
Értem, szoval teljesen normalis és pro dolog hogy valaki a semmibe ránt oda ahol kicsivel késöbb megjelenik egy ellenfel és a szpot. Utána is mi az a rántás füst felé vagy golyos egérrel tolja? Te is igy nyomod, rárántasz füstre miközben meletted a lepcso ahonnan az ellenfél jöhet? Vagy tán nem a hullára rántotta rá?
Az a megfordulás az mi meg a szikla felé nézés te is igy jatszol mint egy robot? Jo mindegy már a mozgásábol leszürhetö hogy egy magas egérérzékenységgel jatszo low aimmal de ha neked ez a pro szint egyszer felveszem hogy jatszom. 
A fentebb betet képeiddel mit kezdjek nem is arrol beszélünk. Gyakorlatilag azt sem látod miröl van szó.
Egyet kell értsek veled! Nagyon büdös, ami itt történik!
-
Gainka
őstag
Azt se tudod mit látsz.
Avenger-t az első kill-ért adja be (második ember akire elkezd lőni).Fent a kill feed is totál egyértelmű egyébként. Az RPG-s kill a második kill.
De köszönöm egyébként.
Így már látom ,hogy sokak szerint miért van tele a BF6 csalókkal.
Tehát ,hogy érthető legyen.
1. célpont, más lelövi.
2. célpont, ő lelövi,
3. célpont, elkezdi lőni, beugrik a fal mögé, rpg4-5-6 MP5
7 revolverCsak a kibaszott kill feed-et tessék nézni.
Kb 100-100 pixel.Értem, szoval teljesen normalis és pro dolog hogy valaki a semmibe ránt oda ahol kicsivel késöbb megjelenik egy ellenfel és a szpot. Utána is mi az a rántás füst felé vagy golyos egérrel tolja? Te is igy nyomod, rárántasz füstre miközben meletted a lepcso ahonnan az ellenfél jöhet? Vagy tán nem a hullára rántotta rá?
Az a megfordulás az mi meg a szikla felé nézés te is igy jatszol mint egy robot? Jo mindegy már a mozgásábol leszürhetö hogy egy magas egérérzékenységgel jatszo low aimmal de ha neked ez a pro szint egyszer felveszem hogy jatszom. 
A fentebb betet képeiddel mit kezdjek nem is arrol beszélünk. Gyakorlatilag azt sem látod miröl van szó.
-
omfgk
veterán
Vannak olyan dolgok, amiket nem kell tűrni.
Például azt ha valaki minden bokorban csalót lát.
Mert hosszútávon ez nem kicsit romboló.Egyébként az első két hsz még sértegetés nélküli.
De valaki nem ért a szép szóból.
És mint írtam, a minden bokorban van csaló dolgot érdemes gyorsan elvágni. Mert nem jutunk vele sehova. Max vissza...Főleg ,hogy nem is csaló.
De mindegy, kitessékelem magamat.
-
vg
veterán
Azt se tudod mit látsz.
Avenger-t az első kill-ért adja be (második ember akire elkezd lőni).Fent a kill feed is totál egyértelmű egyébként. Az RPG-s kill a második kill.
De köszönöm egyébként.
1. célpont, más lelövi.
2. célpont, ő lelövi,
Kb 100-100 pixel.Ha így sértegetsz mindenkit akinek más a véleménye, akkor nem lesz hosszú karriered itt a ph-n.
-
omfgk
veterán
Spot balra
Továbbra is contested (bevillan ,hogy a baloldali esetleg még él...)
Az rpg-s kill még integet is. -
omfgk
veterán
Azt se tudod mit látsz.
De köszönöm egyébként.
1. célpont, más lelövi.
2. célpont, ő lelövi,
Kb 100-100 pixel. -
Gainka
őstag
Ez mitől csalás?
A rántástól?Pont ez a profi játékos legjobb ismérve.
Az izommemória és szemkoordináció.
Ez az ami több ezer óra alatt szépen berögzül.XY fok a monitoron, az Z centiméter az egérpadon. Minél közelebb sikerül elsőre rántani a célkeresztet, annál kevesebb finom mozdulat kell.

Nem szukseges bocsanatot kerni.
áhh nincs rajta a kepen hogy meg a piros pont se jelent meg. Engem ebben a temaban lenezni?
-
@rglaaf
veterán
-
omfgk
veterán
-
vg
veterán
Még ki is írja...
20-67, tehát 20-20-27, 3 hit, harmadik fejes, kis hp, lefekszik az ellen, rpg.Ezt nézted csalásnak. Hogy honnan tudja ,hogy ott van.
Hát hogy a fenébe ne tudná? Ő lőtte korábban is.
Nincs miről beszélni, de tényleg.
Ugyanez a flag contested. Aki látta látta, aki nem az csalót kiált.
Ez a lenullázás? Jó tudni, eddig vakon voltam, de most már látok. Azt se tudom mi ezen a klipen a flag contested, erre már túl vak vagyok.
-
omfgk
veterán
Még ki is írja...
20-67, tehát 20-20-27, 3 hit, harmadik fejes, kis hp, lefekszik az ellen, rpg.Ezt nézted csalásnak. Hogy honnan tudja ,hogy ott van.
Hát hogy a fenébe ne tudná? Ő lőtte korábban is.
Nincs miről beszélni, de tényleg.
Ugyanez a flag contested. Aki látta látta, aki nem az csalót kiált.
-
vg
veterán
és utána még egy rpg is, az is megöl valakit
Már bocs, de vakon vagy.
Ugyanazt lövi le rpg-vel. Lenullázza, aztán az ellenfél befekszik a fal mögé, ezért tudja ,hogy hova kell lőni.
Ennyit erről.
Mr. ötször néztem meg.Ez amúgy továbbra se segít a Multi játékokon.
Hogy mindenhol csalókat hallucinálunk. Ugye az a bizonyos farkas...És ez nem skill kérdése.
Csak a mércét kell helyre tenni.Lenullázza? Az mi? Lehet vakon vagyok.
-
omfgk
veterán
és utána még egy rpg is, az is megöl valakit
Már bocs, de vakon vagy.
Ugyanazt lövi le rpg-vel. Lenullázza, aztán az ellenfél befekszik a fal mögé, ezért tudja ,hogy hova kell lőni.
Ennyit erről.
Mr. ötször néztem meg.Ez amúgy továbbra se segít a Multi játékokon.
Hogy mindenhol csalókat hallucinálunk. Ugye az a bizonyos farkas...És ez nem skill kérdése.
Csak a mércét kell helyre tenni. -
vg
veterán
Mielőtt elkezdi lőni az elsőt, bevillan a map-on a második spotja...
Maga a flag is contested.Harmadik alig sikerül, rpg-vel kell kiszedni fedezék mögül.
Negyedik, ötödik, hatodik, hetedik semmi különös.Ez az egész klip baromi átlagos.
Tényleg azt javaslom mindenkinek ,hogy nézzen rá pár jobb streamre.
Csak ,hogy helyrekerüljön a mérce."átlagos", jójó
-
omfgk
veterán
Mielőtt elkezdi lőni az elsőt, bevillan a map-on a második spotja...
Maga a flag is contested.Harmadik alig sikerül, rpg-vel kell kiszedni fedezék mögül.
Negyedik, ötödik, hatodik, hetedik semmi különös.Ez az egész klip baromi átlagos.
Tényleg azt javaslom mindenkinek ,hogy nézzen rá pár jobb streamre.
Csak ,hogy helyrekerüljön a mérce. -
vg
veterán
Ez mitől csalás?
Ez az ami több ezer óra alatt szépen berögzül.XY fok a monitoron, az Z centiméter az egérpadon. Minél közelebb sikerül elsőre rántani a célkeresztet, annál kevesebb finom mozdulat kell.
kb 5ször néztem meg azt a klipet, pontosan tudja, hogy a háta mögött jön, pont a fejére húzza ami éppen kilátszik a dombról és utána még egy rpg is, az is megöl valakit akit nem is lát. ez nem izommemória és nem szemkoordináció
-
lowzor
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
omfgk
veterán
Ez mitől csalás?
-
WATERDACA
őstag
-
Gainka
őstag
-
lowzor
veterán
NVO-ból nem rossz ez a build:
-
pendre54
addikt
Nos, végig nézve az utóbbi kb. 100 hozzászólást, nagyrészt arról megy a diskurzus, hogy mennyire vonzó még a játék, és ahogy látom, egyre többeknek kezd unalomba fulladni.
Háát, vazze, én meg azt hittem, hogy csak velem van a baj, hogy így hetvenakárhány évesen, kezdek öregedni
, mert az a szomorú helyzet nálam is, ha leülök a gép elé, hogy akkor most játszom, tíz esetből, talán egyszer indítom csak el, egyszerűen unalomba fulladt nálam is, pedig a játék tökéletesen, hiba nélkül fut a gépemen.
Volt a hétvégén az a fegyverekre vonatkozó, dupla xp, kb. másfél óra után, már alig vártam, hogy az éppen futó körnek végre vége legyen, és ki tudjak lépni a játékból.
Jelenleg 41 órát sikerült beletolni, pedig nagy reményekkel vártam, egy teljes konfigcserét is megléptem emiatt az ősszel, hát ez lett a vesztem.
November elején megvettem az új RTX 5070-es VGA-t is, és adták mellé ingyen, az Arc Raiders kódot, amiről nem is hallottam addig. Már épp azon meditáltam, hogy felrakom a HA-ra, de úgy voltam vele, hogy pár ezer forintért nem cigánykodok, megnézem, hogy mi a franc ez.
Olyan jól sikerült megnézni, hogy gyakorlatilag abból a tíz esetből, ma már kilencszer csak azt a játékot indítom el, több mint háromszor annyi időt raktam bele, mint a BF 6-ba, és ez aligha fog változni, ahogy elnézem, pedig jó lenne valahogy visszaszokni rá. -
CptAdamica
nagyúr
A damage modellek nem változtak. Az SG 553 kapott kis recoil módosítást és azt hiszem ebben ki is merült ami fegyvereket érinti.
Vissza kellene nézni a patch notes-ot, nekem is.
De látni vicces gifeket redditen, pld. 100ms alatti death cam meg hasonlók.
Meg a ~60+ környéki pinggel rendelkezők mágikus módon tudnak lelőni, a 100 vagy az feletti meg full BS.Múltkor, amikor néztem a damage logot, akkor bőven volt jópárt konkrétan nulla deltatime-al rendelkező bekapott lövedék.
-
Locutus
veterán
Viszont ott nem játszanak az eltűnő golyók. Mert nem ugrabugrálsz, nem futsz. Ha meg mellélőssz, az a te hibád
Plusz nem 200ms-on belül történik minden, mert középtávról már tipikusan nem SMG-vel fogsz harcolni, és a recoilt is kompenzálnod kell. -
WATERDACA
őstag
Recept ide vagy oda, az ugribugri hipfire bünti meg a ping difi miatt benne van a szerencsekerék. És ennyi elég ahhoz, hogy sok esetben úgy érezd nincs hitreg, vagy elkallódott pár golyód. A TTK főleg SMG-kkel 200ms alatti. Ha ezt felbontod golyókra, alig marad lövésenként egy pingre való idő, és akkor a hipfire büntik még sehol sincsenek, amitől kukába is megy egy-egy. Csodák nem voltak soha, és nem is lesznek. Amíg ilyen alacsony az elérhető TTK, mindig benne lesz a szerencsekerék.
Ha hitreg problémák vannak és ping difik, akkor nemcsak a közelharcnál lesznek "szerencsekerék" effektusok.
Erről írtunk feljebb is. -
Locutus
veterán
Recept ide vagy oda, az ugribugri hipfire bünti meg a ping difi miatt benne van a szerencsekerék. És ennyi elég ahhoz, hogy sok esetben úgy érezd nincs hitreg, vagy elkallódott pár golyód. A TTK főleg SMG-kkel 200ms alatti. Ha ezt felbontod golyókra, alig marad lövésenként egy pingre való idő, és akkor a hipfire büntik még sehol sincsenek, amitől kukába is megy egy-egy. Csodák nem voltak soha, és nem is lesznek. Amíg ilyen alacsony az elérhető TTK, mindig benne lesz a szerencsekerék.
-
WATERDACA
őstag
Akkor ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet ugye, mert ahogy mások is irják, nem a hitreg meg a sebzés változott, hanem az, hogy sprintből meg egyéb akrobatikus mutatványokból hogyan tudsz lőni közvetlenül utána. Ezt variálgatták legutóbb, semmi mást.
Én pl általában elkerülöm az egymás körül pörgést, inkább középtávról lövök, és nem futásból/ugrásból/egyéb codos mutatványokból indítva. KTS, P90 ebben mostanában a legjobb partnereim, és szinte konzisztens 1.5-2.5kd körül tudok hozni velük.Amint közelharcba keveredek, és mindenki megbolondul, ugrándozik meg csúszkál egymás körül, na ott aztán attól függ mit forgat ki a szerencsekerék.
Amint közelharcba keveredek, és mindenki megbolondul, ugrándozik meg csúszkál egymás körül, na ott aztán attól függ mit forgat ki a szerencsekerék.
Nincs szerencsekerék, a közelharcnak is megvan a maga receptje.

-
Locutus
veterán
Azok nem is változtak.
"-Improved hit registration and netcode" - ebben varázsoltak a készítők valamit.#10870WATERDACA
Folyamatos téma nálunk játék alatt hogy mi pc-n mi a rákért nem kapcsolhatjuk ki a crossplayt.
Tegnap is konzolos valami 50/6 ban végzett infként ellenünk, úgy fordult ránk 90 fokban hogy csak pislogtunk. Hátulról rá ugrok falról, meg ilyen eszement Cod-s movement-el (mert a játék megkívánja) le sem érek a földre halott vagyok
Akkor ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet ugye, mert ahogy mások is irják, nem a hitreg meg a sebzés változott, hanem az, hogy sprintből meg egyéb akrobatikus mutatványokból hogyan tudsz lőni közvetlenül utána. Ezt variálgatták legutóbb, semmi mást.
Én pl általában elkerülöm az egymás körül pörgést, inkább középtávról lövök, és nem futásból/ugrásból/egyéb codos mutatványokból indítva. KTS, P90 ebben mostanában a legjobb partnereim, és szinte konzisztens 1.5-2.5kd körül tudok hozni velük.Amint közelharcba keveredek, és mindenki megbolondul, ugrándozik meg csúszkál egymás körül, na ott aztán attól függ mit forgat ki a szerencsekerék.
-
Pro!Petya
addikt
A damage modellek nem változtak. Az SG 553 kapott kis recoil módosítást és azt hiszem ebben ki is merült ami fegyvereket érinti.
Meg a ~60+ környéki pinggel rendelkezők mágikus módon tudnak lelőni, a 100 vagy az feletti meg full BS.Azok nem is változtak.
"-Improved hit registration and netcode" - ebben varázsoltak a készítők valamit.#10870WATERDACA
Folyamatos téma nálunk játék alatt hogy mi pc-n mi a rákért nem kapcsolhatjuk ki a crossplayt.
Tegnap is konzolos valami 50/6 ban végzett infként ellenünk, úgy fordult ránk 90 fokban hogy csak pislogtunk. Hátulról rá ugrok falról, meg ilyen eszement Cod-s movement-el (mert a játék megkívánja) le sem érek a földre halott vagyok
-
WATERDACA
őstag
Ez az pontosan, de nekem ami feltűnt hogy annyira túlkompenzált a sz@r kör után a játék hogy úgy éreztem mintha csalnék. Tudom magamról hogy ennyire jó nem vagyok. Mondom akire ránéztem hullott, a szokottnál is sokkal könyebben haltak.

Ez nem egy szokásos "jó" kör volt, mint szokott lenni. Utána meg visszaált az eddig megszokotra.
Csak ilyenkor az emberben felmerülnek kérdések....Ez a játék Achilles-sarka, és próbálkoztam már én is mindennel, ez egy visszatérő hiba, ha nem is gyakran, de nagyon feltűnő és idegesítő tud lenni.
Szándékosan most már 120 fps körül vagyok, letekertem sok mindent, próbálkoztam internet beállításokkal is, de nem nálam van a hiba, bebizonyosodott, és utánaolvastam kicsit jobban.Egyébként erre még rátesz szerintem a crossplay is egy lapáttal, bár más játéknál 2025-ben sem tapasztaltam hasonlókat online. Ami még nagyon feltűnő:
- M320 hitreggel hatalmas problémák vannak.
- Gránát hitreggel is hatalmas problémák vannak.
- Halálok néha nem jelennek meg hivatalosan stat oldalon.
- És még sorolhatnám...Én azt remélem a legjobban, hogy ezt javítani fogják egyszer
-
Pro!Petya
addikt
Ezt pont ma mondtam többieknek discordon hogy velem csinált már olyat a játék hogy volt egy iszonyat rossz köröm kb senkit nem tudtam leszedni 1-es kd vérizzadós volt mintha a levegöbe lődőztem volna a golyókat, utána a következő mapon meg mindent beadot de annyira mindent hogy konkrétan ha mellélőttem már akkor is feküdt az ellen. Ez 2x fordult elő eddig.

Ez tipikusan hitreg probléma. Nekem is 100 meccsből kb. 5 biztosan ilyen. Vasárnap délelőtt szerverproblémák is voltak, a fegyverek is néha alig töltődtek be, stb.
Sokszor hozzuk fel témába a Cod-ot, de őszinte leszek, ott a BO7-nél egyszer se tapasztaltam ilyet...Ez az pontosan, de nekem ami feltűnt hogy annyira túlkompenzált a sz@r kör után a játék hogy úgy éreztem mintha csalnék. Tudom magamról hogy ennyire jó nem vagyok. Mondom akire ránéztem hullott, a szokottnál is sokkal könyebben haltak.

Ez nem egy szokásos "jó" kör volt, mint szokott lenni. Utána meg visszaált az eddig megszokotra.
Csak ilyenkor az emberben felmerülnek kérdések.... -
Lendova
őstag
Jó, tudod mit akkor nem nyúltak a sebzéshez csak ha ennyire kötni akarod az ebet a karóhoz.
Én és még sokan mások redditten pont ugyanakkor vettük észre mikor jött a winter update.
Micsoda "véletlen"!?
Sajnálom hogy ilyeneket nem érzékeltek/vesztek magatoktól észre a játékban.
Ezért ne én legyek már a hibás.A damage modellek nem változtak. Az SG 553 kapott kis recoil módosítást és azt hiszem ebben ki is merült ami fegyvereket érinti.
Meg a ~60+ környéki pinggel rendelkezők mágikus módon tudnak lelőni, a 100 vagy az feletti meg full BS. -
WATERDACA
őstag
Az olyan amilyen már a release óta, együtt lehet vele élni sőt egy idő után megszokja az ember, amiről én beszéltem az teljesen más. (mint mondtam ezt már eljátszották BFV-ben is)
Közeledve a ~30K killhez már mindenkibe több skúlóval számolok mint amennyi kéne optimális esetben. Lehet nem olyan sok, de ennyi már pont elég hogy érezzem melyik fegyverrel mikor kell esnie az ellennek, de amúgy én csak a foglalandó pontokért megyek és azt szedem be aki utamban van. Nem farmolni megyek fel.#10862Gainka
Ezt pont ma mondtam többieknek discordon hogy velem csinált már olyat a játék hogy volt egy iszonyat rossz köröm kb senkit nem tudtam leszedni 1-es kd vérizzadós volt mintha a levegöbe lődőztem volna a golyókat, utána a következő mapon meg mindent beadot de annyira mindent hogy konkrétan ha mellélőttem már akkor is feküdt az ellen. Ez 2x fordult elő eddig.

Ez tipikusan hitreg probléma. Nekem is 100 meccsből kb. 5 biztosan ilyen. Vasárnap délelőtt szerverproblémák is voltak, a fegyverek is néha alig töltődtek be, stb.
Sokszor hozzuk fel témába a Cod-ot, de őszinte leszek, ott a BO7-nél egyszer se tapasztaltam ilyet... -
Pro!Petya
addikt
Bebeszélheted magadnak, de nem volt TTK módosítás továbbra sem.

Jó, tudod mit akkor nem nyúltak a sebzéshez csak ha ennyire kötni akarod az ebet a karóhoz.
Én és még sokan mások redditten pont ugyanakkor vettük észre mikor jött a winter update.
Micsoda "véletlen"!?
Sajnálom hogy ilyeneket nem érzékeltek/vesztek magatoktól észre a játékban.
Ezért ne én legyek már a hibás. -
CptAdamica
nagyúr
Az olyan amilyen már a release óta, együtt lehet vele élni sőt egy idő után megszokja az ember, amiről én beszéltem az teljesen más. (mint mondtam ezt már eljátszották BFV-ben is)
Közeledve a ~30K killhez már mindenkibe több skúlóval számolok mint amennyi kéne optimális esetben. Lehet nem olyan sok, de ennyi már pont elég hogy érezzem melyik fegyverrel mikor kell esnie az ellennek, de amúgy én csak a foglalandó pontokért megyek és azt szedem be aki utamban van. Nem farmolni megyek fel.#10862Gainka
Bebeszélheted magadnak, de nem volt TTK módosítás továbbra sem.

-
bager13
senior tag
Kicsit sem tűnt fel hogy azóta minden szerencsétlen letud szedni?!

Én azóta konkrétan 2x többet halok mint addig.
Redditen is ment a téma...."Same issue, skill gap vanished. Lvl2 guys started to register all shot suddenly"
Ugyanaz a b@szakodás mint a BFV-nél a TTK-val csak hogy bent tartsák a játékosbázisban az ügyetlenebbeket is és ne menjen el egyből a kedvük hogy csak a spawn képernyőt nézegetik...
-
Pro!Petya
addikt
Továbbra is a hitreg a probléma, kapcsold be a damage logot, amikor jónak érzem a szervert, akkor is volt olyan, hogy például 2-3 golyót nem regisztrált a szerver, csak a kliens.
-
Gainka
őstag
Chill felső 120 also 121.
Vsync off, fps generalo cuccok off, igazábol minden extrat meg kutyut ki kell kapcsolni. Kicsi elsimitas, a texture high (2.), illetve fény arnyekra is lehet egy kicsit ratolni ne legyen annyira rece, ennek a jateknak semmi mas nem kell.Pro!Petya#10860
Már most többedjére futok bele olyan meccsbe, hogy az ellenfél átlag statja 10:1 a miénk meg 5:5 meg 3:8 meg ilyenek, a jatekos felhozatal teljesen vegyes, es meg is teljesen le uralja az enemy a meccset. Nem lennek meglepve ha pl egyes Bt mapokon a hitreg nem csak userenkent hanem csapatoldal temaban is el lenne tekergetve az elvezetes jatek kedveert. Szoval pozitivum hogy volt jo meccs is ma is(concuest) de pont ez a bizonyiték erre. Kicsit kezd túl manipulaltnak tunik ez a jatek. -
CptAdamica
nagyúr

Redditen is ment a téma...."Same issue, skill gap vanished. Lvl2 guys started to register all shot suddenly"
Ugyanaz a b@szakodás mint a BFV-nél a TTK-val csak hogy bent tartsák a játékosbázisban az ügyetlenebbeket is és ne menjen el egyből a kedvük hogy csak a spawn képernyőt nézegetik...
Továbbra is a hitreg a probléma, kapcsold be a damage logot, amikor jónak érzem a szervert, akkor is volt olyan, hogy például 2-3 golyót nem regisztrált a szerver, csak a kliens.
-
Pro!Petya
addikt
Továbbra sem nyúltak a sebzéshez a winter update-ben.

-
Veiled Bride
őstag
Az fps lock-ot Chill néven keresd az adrenalin-ban.
-
Puro
aktív tag
Nekem ocska 60as öreg ips monotorom van de 117 8 9 is laggos csak a 120 ami jo. Aztán egy forumtarstol lestem el az ötletet, nem jatekban hanem amd softverben fixalom azota a minum fps is jobb lett.
Sz. Géza #10850
Minden el kell tavolitani ami vortualis meghajto vagy barmi, uj win de több particio van nem? Ott kellene atnezni mi maradt regebbről.
Amdben mit kapcsolsz be? Mert nekem 75Hz a max, de egérmozgásra néha olyan mintha valami 15 éves TN paneles monitort lesnék magas latencyvel, rendesen utánhúzása van a képnek, főleg lombkoronáknál látszik meg az épületek éleinél. Bf V óta ilyen. Van amikor meg atomsima az egész.
-
Gainka
őstag
Egy érdekesség: 120hz-s monitoron játszok egy ideje, az fps 117-re van lockolva a játékban. Az irányítás, egérmozgás közel tökéletes. Semmi nyúlás vagy ilyesmi. Kíváncsi voltam hogy mit bír a vga-m, kivettem a lockot. Attól a pillanattól mintha egy teljesen más játékkal kezdtem volna el játszani. Az egérmozgás olyan nyúlós lett mint a tészta. Nagyon rossz volt. A bétában szenvedtem ettől sokat. Gyorsan vissza is raktam az fps lockot.
Nekem ocska 60as öreg ips monotorom van de 117 8 9 is laggos csak a 120 ami jo. Aztán egy forumtarstol lestem el az ötletet, nem jatekban hanem amd softverben fixalom azota a minum fps is jobb lett.
Sz. Géza #10850
Minden el kell tavolitani ami vortualis meghajto vagy barmi, uj win de több particio van nem? Ott kellene atnezni mi maradt regebbről.
-
Veiled Bride
őstag
-
Veiled Bride
őstag
Egy érdekesség: 120hz-s monitoron játszok egy ideje, az fps 117-re van lockolva a játékban. Az irányítás, egérmozgás közel tökéletes. Semmi nyúlás vagy ilyesmi. Kíváncsi voltam hogy mit bír a vga-m, kivettem a lockot. Attól a pillanattól mintha egy teljesen más játékkal kezdtem volna el játszani. Az egérmozgás olyan nyúlós lett mint a tészta. Nagyon rossz volt. A bétában szenvedtem ettől sokat. Gyorsan vissza is raktam az fps lockot.
-
Sz. Géza
senior tag
-
vg
veterán
-
Winne
nagyúr
Azért bf3/bf4-ben is nagyítóval kellett keresni a taktikát és a stratégiát. :D Kivéve persze ha valaki ismerősökkel, haverokkal játszott. Annyiban igazad van hogy azokban még nem voltak ezek az idétlen napi, heti feladatok, nem oszlott meg annyira a figyelem.
Nem kell stratégiának nevezni, de egy erős squaddal lehetett meccset nyerni. A 3-ban egy heli meg lent egy foglaló pár kb elég volt, a 4-ben meg inkább 4-en mentünk vagy 2 vagy 4 tankkal. Ezt itt is meg lehetne tenni, a légicsatát még nem is próbáltam, az nm tudom itt milyen, de a tankos foglalós 1 erős discordon is lévő squaddal simán nyerhető sztem.
-
Sz. Géza
senior tag
Ilyenkor mi baja van már megint?
(új windows)
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez nem duma, hanem tények.
Google kereső a barátod.
Pl:
Call of Duty mélyrepülése bizonyítja, hogy jókor adta el az Activisiont a Microsoftnak. -
CptAdamica
nagyúr
Továbbra sem nyúltak a sebzéshez a winter update-ben.
-
Veiled Bride
őstag
Kövezzetek meg, de én is osztom a véleményt 40h játékidő után, hogy minél többet játszok vele egyre retardáltabb az egész, csapatostul.
A hajdani BF3 BF4 élmény itt már nincs, legtöbbjük statra gyúr, taktika nulla, folyamatos futás+lövés ennyit látok az egészből. Ritka amikor stratégiával játszó csapatba kerülök.
Pár nap aztán uninstall, ebből nem lesz 500h játékidő
Azért bf3/bf4-ben is nagyítóval kellett keresni a taktikát és a stratégiát. :D Kivéve persze ha valaki ismerősökkel, haverokkal játszott. Annyiban igazad van hogy azokban még nem voltak ezek az idétlen napi, heti feladatok, nem oszlott meg annyira a figyelem.
-
Puro
aktív tag
Kövezzetek meg, de én is osztom a véleményt 40h játékidő után, hogy minél többet játszok vele egyre retardáltabb az egész, csapatostul.
A hajdani BF3 BF4 élmény itt már nincs, legtöbbjük statra gyúr, taktika nulla, folyamatos futás+lövés ennyit látok az egészből. Ritka amikor stratégiával játszó csapatba kerülök.
Pár nap aztán uninstall, ebből nem lesz 500h játékidő
-
Pro!Petya
addikt
Itt a BF6 konkrétan visszafejlődött csak a béta óta.
Lett több pálya, több fegyver, de a játékmenet minősége zuhan.
A több gadget/challenge/félkész játékmód csak ront a helyzeten.Az újdonság varázsa meg szóra sem érdemes.
Remélem sejted ,hogy nem az első játékom. Nem az első multis játékom.BF1 legalább a színvonalat tartotta míg az első DLC jó későn meg nem érkezett.
Itt meg zuhanunk.
Ez így is van!
Nem is csodálkozok..., ha azt sem vették észre hogy a winter update-al konkrétan felforgatták a sebzésrendszert és a fegyvereket akkor hogy is érthetnék miről beszélünk.
(a hozzáadott hibákról/bugokról nem is beszélve) -
kill_switch
senior tag
-
bager13
senior tag
A több gadget/challenge/félkész játékmód csak ront a helyzeten.Az újdonság varázsa meg szóra sem érdemes.
Remélem sejted ,hogy nem az első játékom. Nem az első multis játékom.BF1 legalább a színvonalat tartotta míg az első DLC jó későn meg nem érkezett.
Itt meg zuhanunk.
Nyilván tudom, hogy nem az első játékod.
Ez egy egyszerű agyi folyamat, a játékmenet nem lett rosszabb csak megszoktad/nem új már számodra/nem azt adja már.
Ezért érzed ezt.Örök sláger itt a "régen minden jobb volt" mantra is, de az is csak egy agyi folyamat, nem a valóságon alapuló tény. Az agy elraktározza a jó emlékeket, amikor anno játszottál régen. A jó érzés tárolódik(a rossz elhalványul) , amit összekapcsol az adott játékkal. És voilá már meg is van a régen minden jobb volt érzés.
Ha van gyereked, akkor könnyen megfigyelheted a folyamatot. A babakorban való nehézségek, mostanra más megvilágításba kerültek. A rossz emlékek (éjszakázás, tanácstakanság, kimerültség és stb...) elhalványultak. Mára már csak a szép baba évek vannak meg, pedig a valóság teljesen más volt.
-
hadam98
senior tag
Figyelj, ez a '17 éves negatív rekord' duma olyan, mintha azt mondanád, hogy a Netflix legújabb filmje megbukott, mert senki nem vette meg a boltban.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
omfgk
veterán
Itt meg zuhanunk.
-
bager13
senior tag
1 mondatban összefoglalnám.
A béta ellőtte az összes puskaport. Vége.
Nekem az volt a csúcs játékélmény, amikor Cairo-n Breakthru meccs alatt mindenki 0-ról kezdve fedezte fel a játékot.
Nem volt challenge, nem volt battlepass.Ami pozitív meglepetés volt az az ,hogy az Escalation mennyire jól tud működni a CQ map-on. Ez Cairo-n tudta hozni azt sokszor, mint a Breakthru a bétában.
Korábban se szerettem a Conquest-et (BF1-ben sem, ami a kedvenc multi fps-em), Escalation-nek hála már próbálkoznom se kell a Conquest-el.
"A béta ellőtte az összes puskaport. Vége"
Ezt hívják úgy, hogy az újdonság varázsa.Sokan azon remegnek, hogy a Beta-ban minden jobb volt. Pedig csak a varázs volt meg, ami már nincs.
-
xandrush0831
senior tag
Kár pedig néha jo igy lazulosabban nem kell annyira koncentrálni.
Sőt anno Bf 2-ben sokat nyomtam singliben, jot lehetett röhögni botok hülyeségein.
#10836xandrush0831
Mi volt a naved cod 2-ben?Gőzöm nincs, sokszor azt sem tudom mi volt tegnap, nem hogy mi volt az online nevem 20 éve.
-
Gainka
őstag
Kár pedig néha jo igy lazulosabban nem kell annyira koncentrálni.
Sőt anno Bf 2-ben sokat nyomtam singliben, jot lehetett röhögni botok hülyeségein.
#10836xandrush0831
Mi volt a naved cod 2-ben? -
xandrush0831
senior tag
1 mondatban összefoglalnám.
Nekem az volt a csúcs játékélmény, amikor Cairo-n Breakthru meccs alatt mindenki 0-ról kezdve fedezte fel a játékot.
Nem volt challenge, nem volt battlepass.Ami pozitív meglepetés volt az az ,hogy az Escalation mennyire jól tud működni a CQ map-on. Ez Cairo-n tudta hozni azt sokszor, mint a Breakthru a bétában.
Korábban se szerettem a Conquest-et (BF1-ben sem, ami a kedvenc multi fps-em), Escalation-nek hála már próbálkoznom se kell a Conquest-el.
Nekem itt is, meg BF1-ben is ez volt. Béta alatt tökre pariban tudtam lenni ha odafigyeltem. Aztán ahogy megjelent a játék, szétgyalázták a kis testemet. Gondoltam azért, mert mindenki nullán van, de a teljes megjelenés másodpercétől hirtelen mindenki kúrógép lett. Most itt a BF6-nál azt hittem hogy talán azért, mert már szinte mindenki lépett 60hz-ról. Tegnapelőtt kipróbáltam, 180hz-cen is mindenki gyorsabban reagál mint én.
Szerintem csak karma, amiért anno COD2-ben én fingattam szegény dolgozó 30 éveseket a napi 10 óra játékidőmmel. 
De köszi hogy felemlegetted a BF1-et, már töltöm is le. Mondjuk ott meg legutóbb rohadt sok volt a csaló. -
vg
veterán
-
omfgk
veterán
Írjátok sokan hogy itt minden 2. hsz csak kritika meg "sírás".
Beszélgessünk akkor a játék pozítiv dolgairól amiben jobb mint az eddigi részek!
Áradjon a hsz cunami!
Kezdem én:
A Béta várakozáson felül teljesített, mind játszhatóságban és stabilitásban ,nagyon jó sebzés/fegyver balansszal. (Ezt mára azért sikerült teljesen elbaszarintani)
Szerintem a Release állapot is még okés volt bár kicsit mintha visszalépés lett volna a bétához képest. Egészen a winter update-ig ez egy elfogadható start volt kielégítő tartalommal annak ellenére hogy értelmes és pozitív újítást egyáltalán nem tartalmaz az eddigiekhez képest.1 mondatban összefoglalnám.
-
Gainka
őstag
Pozitivum utobbi kethonapban, mentem egy jó kört botos bt-n.
Ezert ugy dontottem eladom a gépem. -
nincsnév007
addikt
Beszélgessünk akkor a játék pozítiv dolgairól amiben jobb mint az eddigi részek!
Áradjon a hsz cunami!
Kezdem én:
A Béta várakozáson felül teljesített, mind játszhatóságban és stabilitásban ,nagyon jó sebzés/fegyver balansszal. (Ezt mára azért sikerült teljesen elbaszarintani)
Szerintem a Release állapot is még okés volt bár kicsit mintha visszalépés lett volna a bétához képest. Egészen a winter update-ig ez egy elfogadható start volt kielégítő tartalommal annak ellenére hogy értelmes és pozitív újítást egyáltalán nem tartalmaz az eddigiekhez képest.Kurva jó a hangulata, hangok, Egyedül a jatek elején cairo pályán lévő portenger hiányzik.
-
bager13
senior tag
Áradjon a hsz cunami!
Kezdem én:
Szerintem a Release állapot is még okés volt bár kicsit mintha visszalépés lett volna a bétához képest. Egészen a winter update-ig ez egy elfogadható start volt kielégítő tartalommal annak ellenére hogy értelmes és pozitív újítást egyáltalán nem tartalmaz az eddigiekhez képest.Menthetetlen vagy.
-
sixpak
nagyúr
Áradjon a hsz cunami!
Kezdem én:
Szerintem a Release állapot is még okés volt bár kicsit mintha visszalépés lett volna a bétához képest. Egészen a winter update-ig ez egy elfogadható start volt kielégítő tartalommal annak ellenére hogy értelmes és pozitív újítást egyáltalán nem tartalmaz az eddigiekhez képest.Az eleje tényleg jó volt.
Én karácsony óta el sem indítottam, tegnapelőtt tettem egy próbát, Breakthrough attacker.
Kezdés, pont egy Bradley mellett spawnoltam, gondoltam beszállok, jó lesz kicsit tankozni.
Visszaszámlálás, felrobbanik a kibaszott tank!
Alt+f4, uninstall.
-
Pro!Petya
addikt
Áradjon a hsz cunami!
Kezdem én:
Szerintem a Release állapot is még okés volt bár kicsit mintha visszalépés lett volna a bétához képest. Egészen a winter update-ig ez egy elfogadható start volt kielégítő tartalommal annak ellenére hogy értelmes és pozitív újítást egyáltalán nem tartalmaz az eddigiekhez képest. -
CJ4567
nagyúr
Megjelenik a BF2042, hoz 128 főt, nagy pályákat, kevés rombolhatóság, specialistákat -> a közösségnek nem tetszik, térjünk vissza a BF3/BF4 irányba -> megjelenik a BF6, szinte mindenben más, mint a 2042, BF3/BF4 irány -> fúj, fúj, ez nem jó, nincs semmi újdonság. Szerencsére a közösség pontosan tudja, hogy mire vágyik.
Ez szinte minden hosszabb ideje futó sorozatnál így van
NFS, Forza ugyan ez. -
CptAdamica
nagyúr
És amúgy a te lelked kellőképpen megfog nyugodni, ha meghal a játék? Annyira keresed itt az önigazolást, mintha ez lenne az életed fő célja.
-
BerserkGuts
addikt
A bf játékosok többsége is csak játszik és nem a fórumokat sírja tele. Egy fórumból túl nagy következtetést nem vonnék le, a játékosok többsége ilyesmivel nem foglalkozik. Amit itt olvasol az nem reprezentatív.
A játéknak nincs nagy baja. Túl volt hypeolva és most ez a hype leülepedett. Ettől függetlenül a mostani játékosszám is nagyon magas bf mércével nézve.
Minden ilyenféle játékban van egy fix játékos bázis pár millió emberrel nem kell félni hogy elfogynak xD meglepően szar játékok is még működő képesek.
Mondjuk az armored warfare már végre tényleg kezd meghalni de még mindig vannak kemény magosok 50-100ember/óra
ezek biztos az sok pénzt beleöltek BF6-hoz visszatérve 800k volt /óra de csak a steam-et nézték ami nem teljes mert legolcsóbb megoldás EAplay-t kifizetni ha csak rövidtávon gondolkodik valakiazt biztosan többen fizették be hogy kipróbálják ezért kellett sorba állni mert nem bírták a szerverek.
Viszont EA keresztül is sokan megvették így ha azt látjuk hogy most a steam csak 80.000/játékos/óra az jóval több lesz valójában legalább 100.000 de ez is azt jelenti hogy naponta milliók játszanak vele ezt még nem nevezném halálnak inkább örömnek hogy a csalók oda mennek ahol könnyebb mert a BF azért erőssebben szűri
-
bager13
senior tag
Megjelenik a BF2042, hoz 128 főt, nagy pályákat, kevés rombolhatóság, specialistákat -> a közösségnek nem tetszik, térjünk vissza a BF3/BF4 irányba -> megjelenik a BF6, szinte mindenben más, mint a 2042, BF3/BF4 irány -> fúj, fúj, ez nem jó, nincs semmi újdonság. Szerencsére a közösség pontosan tudja, hogy mire vágyik.
Pontosan így. [Belga - Az a baj] feeling
-
huby80
senior tag
-
bul07
nagyúr
Szóval szerinted nincs ég és föld különbség a bf2042 kezdeti állapota és a végleges között?
A bf4-et az elején mindenki fikázta hogy milyen szar a bf3-hoz képest és a végén mégis a bf4 lett az etalon a mai napig. Nem védem a bf6-ot mert én is látom a hibáit de kár előre leírni. Még nagyon sok tartalom fog jönni és sokminden fog változni. Fog sok tartalom jönni.
Ezt honnan veszed, mert fél évre előre nem közölnek semmit hogy menyi pálya meg mi fog jönni. És az nem tartalom hogy jó sok havonta egy pálya.
BF4 idején tudta az ember hogy mi fog jönni előre több évre.
BF4-nél megvolt a jó alap amiből egy nagyon jó játékot tudtak kihozni, és én inkább az ötletekre gondolok főleg.
Bf2042-höz se jött sok tartalom, pedig akkor is sokan reménykedtekÉn nem temetem de semmi jele annak hogy hú de sok érdekes tartalmat csinálnának hozzá.
Bármifajta ígéret hogy mit fognak megvalósítani, mint bf5 esetén hogy be fognak rakni behívható dolgokat és bele is rakták, itt semmi.De megfogjuk látni.
És lehet a következő résznél visszasírjuk a BF6 tartalmát

-
meszike91
senior tag
A bf játékosok többsége is csak játszik és nem a fórumokat sírja tele. Egy fórumból túl nagy következtetést nem vonnék le, a játékosok többsége ilyesmivel nem foglalkozik. Amit itt olvasol az nem reprezentatív.
A játéknak nincs nagy baja. Túl volt hypeolva és most ez a hype leülepedett. Ettől függetlenül a mostani játékosszám is nagyon magas bf mércével nézve.
-
Franky74
aktív tag
Pedig erre is pont jó a lőtér...

Azok a bábúk (elvileg) pont úgy viselkednek, mint egy "igazi" cél.
Fejlövés az fejlövés, test az az... meg tudod nézni (próbálni) melyik fegyver merre húz, milyen gyorsan tudod lelőni, célon tartani, stb.
Nézegethetsz statokat, de az nem lesz olyan...
A lőtéren jól működő fegyver nem egyszer volt, hogy játék közben nem adja. Sokszor volt úgy, hogy a bevált fegyverre kellett viszaváltani.
-
bager13
senior tag
BF2042 összekalapálták
Volt olyan játékmód hogy hónapról hónapra egyre kevesebb járművek voltak a pályákon, azt aztán jól összekalapáltákBF4-ben jó volt az alap, még volt fantázia a pályákban, sok fegyver jármű, sok sok élményt kínált.
Így a kezdeti hibák után volt hova tovább.Itt mi van
Két fajta páncélos, meg AA páncélos, és ennyi
Semmi speciális dolog, talán csak a daru omlasztás. Pályák is.Ez a rész hozza a kötelező minimumot. Ami új játékosoknak(akik mondjuk cod-ról váltottak, vagy nem játszottak a a BF3-4-el) friss és jó, az a régi játékosoknak lehet lapos kevés.
És nem véletlen a nagy érdeklődés vesztés, az aktív játékosszám háromnegyedét már elvesztette (steam adatait nézve), és lehet hogy ez napi 80-90e játékos még most is de a kezdeti játékosokat nagyon veszíti el. És még csak 4hónap telt el a megjelenéstől.#10814 hadam98
Így van a számok beszélnek, rengetegen hagyják el a játékot az első hónap óta
Azt azért tudod ugye, hogy az nem napi 80-90 ezer játékos steamen, hanem az egyidejű játékosszám?!
Napi steames játékosszámról nincs adat(meg semmi másról sem). -
hadam98
senior tag
-
Veiled Bride
őstag
BF2042 összekalapálták
Volt olyan játékmód hogy hónapról hónapra egyre kevesebb járművek voltak a pályákon, azt aztán jól összekalapáltákBF4-ben jó volt az alap, még volt fantázia a pályákban, sok fegyver jármű, sok sok élményt kínált.
Semmi speciális dolog, talán csak a daru omlasztás. Pályák is.Ez a rész hozza a kötelező minimumot. Ami új játékosoknak(akik mondjuk cod-ról váltottak, vagy nem játszottak a a BF3-4-el) friss és jó, az a régi játékosoknak lehet lapos kevés.
És nem véletlen a nagy érdeklődés vesztés, az aktív játékosszám háromnegyedét már elvesztette (steam adatait nézve), és lehet hogy ez napi 80-90e játékos még most is de a kezdeti játékosokat nagyon veszíti el. És még csak 4hónap telt el a megjelenéstől.#10814 hadam98
Szóval szerinted nincs ég és föld különbség a bf2042 kezdeti állapota és a végleges között?
A bf4-et az elején mindenki fikázta hogy milyen szar a bf3-hoz képest és a végén mégis a bf4 lett az etalon a mai napig. Nem védem a bf6-ot mert én is látom a hibáit de kár előre leírni. Még nagyon sok tartalom fog jönni és sokminden fog változni. -
huby80
senior tag
-
FollowTheORI
Topikgazda
Csaló az volt persze, meg sok hiba a játékban is, de nem kellett 10 kommentből 9-ben azt olvasni, hogy már megint miezaszar. Na mindegy nem zavar ám annyira, csak itt más a légkör.

@ #10802 FollowTheORI: naigen, mind jól használható, csak azt lenne jó látni, hogy melyikkel milyen százalékkal lövök, melyik adja jobban fejre, melyik jobb hipfireben, ilyesmi.

Pedig erre is pont jó a lőtér...

Azok a bábúk (elvileg) pont úgy viselkednek, mint egy "igazi" cél.
Fejlövés az fejlövés, test az az... meg tudod nézni (próbálni) melyik fegyver merre húz, milyen gyorsan tudod lelőni, célon tartani, stb.
Nézegethetsz statokat, de az nem lesz olyan...
-
bul07
nagyúr
Meg hát még bőven bőven fog tartalom jönni a játékba, nem értem miért kell előre temetni. A bf4 első pár hónapja után gondolta volna valaki hogy az egyik legjobb rész válik belőle? Vagy a bf2042 startja után hogy ennyire összekalapálják majd?
BF2042 összekalapálták
-
hadam98
senior tag
Teljesen feleslegesen sír itt mindenki. Elég megnézni, a számok beszélnek. Mindenki tudja, hogy szar.
-
bul07
nagyúr
Bf1-nél kezdődött a lejtmenett
Részről részre egyre kevesebb lett.
Amúgy meg lehet ha többen írták volna negatív dolgokkat, mint én, talán a bf2042 se lett volna olyan amilyen lett, de nem.
Fú milyen jó az aktuális rész mantra az megy, aztán részről részre gyengébb lett, és egyesek még tapsikolnak is neki.
Csak ugye ha léc lejjebb kerül és sokkan elfogadják, akkor miért is emelnék a következő rész megalkotásakkor, jó lesz az úgyis beveszi a gyomruk.Én bármiről megírom hogy rossz, hiába került nekem pénzbe, nem fogom önigazolás miatt védeni. Meg sértésnek venni ha más leírja.
Nem a formával baj, hanem hogy nincs benne semmi új
Nics benne semmi ami egyedivé tenné, nincs benne erre törekvés se
Bf3 és 4be voltak egyedi dolgok, épület rombolás. Vagy járműfajták széles választéka. -
Veiled Bride
őstag
Meg hát még bőven bőven fog tartalom jönni a játékba, nem értem miért kell előre temetni. A bf4 első pár hónapja után gondolta volna valaki hogy az egyik legjobb rész válik belőle? Vagy a bf2042 startja után hogy ennyire összekalapálják majd?
-
CptAdamica
nagyúr
Mert ott volt igazi tartalom, új élmények
Volt más téma is amiről lehetett írni, pályák rejtett zugai, hova lehet felmenni, akkoriban ez nem volt stigmatizálva. Meg ezer más dolog.Sajnos itt a tartalom gyenge, új dolgot ez a rész szerintem semmit nem hozott
De tényleg, BF3-BF4 sok sok fajta jármű fegyverek rombolható épületek, BF1-ben is voltak új dolgok(Elite Class), BF5 döcögősen indult de V1 rakéta berakása meg más ilyen behívható dolgok, BF 2042 már nem volt ilyen ha jól rémlik, és ebben a részben sincs semmi ilyen friss dolog(terv sincs).
Semmi fantázia nincs ebben a részben
Így mi marad, csak a hibák, mert abból aztán van még, sőt, van amiben a BETA jobb volt és ez az igazán bicskanyitogatóMegjelenik a BF2042, hoz 128 főt, nagy pályákat, kevés rombolhatóság, specialistákat -> a közösségnek nem tetszik, térjünk vissza a BF3/BF4 irányba -> megjelenik a BF6, szinte mindenben más, mint a 2042, BF3/BF4 irány -> fúj, fúj, ez nem jó, nincs semmi újdonság. Szerencsére a közösség pontosan tudja, hogy mire vágyik.
-
Veiled Bride
őstag
Hát azért lenne mit belerakni
De ha BF2042 alatt létrehoztak volna egy ad tippet oldalt, ahol lehetett volna tippeket adni hogy mit lehetne berakni a következő játékba, lehet találtak volna olyan dolgot amit megvalósíthatónak tartottak volna, már ha nekik nincs ötletük.Mert azért van világban elég sok olyan fegyver ami be lehetett volna rakni.
Például
Miért nincs behívható csapás
UAV az van de miért nem lehet rakétát indítani róla, karakter előkapna egy táskát és egy rakétát behívhatna, és ehhez valami rendszer hogy mikkor oldja fel a lehetőségetAmúgy most jut eszembe
Van Eastwood pályán földről felvehető fegyver
Erről tudnátok írni hogy mi is ez pontosanMiért lenne jó ha a cod-ból raknának át dolgokat?

-
huby80
senior tag
De ha BF2042 alatt létrehoztak volna egy ad tippet oldalt, ahol lehetett volna tippeket adni hogy mit lehetne berakni a következő játékba, lehet találtak volna olyan dolgot amit megvalósíthatónak tartottak volna, már ha nekik nincs ötletük.Mert azért van világban elég sok olyan fegyver ami be lehetett volna rakni.
Például
UAV az van de miért nem lehet rakétát indítani róla, karakter előkapna egy táskát és egy rakétát behívhatna, és ehhez valami rendszer hogy mikkor oldja fel a lehetőségetAmúgy most jut eszembe
Erről tudnátok írni hogy mi is ez pontosanEmlékeim szerint te végig sirtad a régi Bf eket is.....Nem hiszem hogy neked valaha valamelyik is megfelelt
-
Dr V
őstag
Azért ez kicsit erős

-
bul07
nagyúr
Például
Erről tudnátok írni hogy mi is ez pontosan -
Winne
nagyúr
Volt más téma is amiről lehetett írni, pályák rejtett zugai, hova lehet felmenni, akkoriban ez nem volt stigmatizálva. Meg ezer más dolog.Sajnos itt a tartalom gyenge, új dolgot ez a rész szerintem semmit nem hozott
De tényleg, BF3-BF4 sok sok fajta jármű fegyverek rombolható épületek, BF1-ben is voltak új dolgok(Elite Class), BF5 döcögősen indult de V1 rakéta berakása meg más ilyen behívható dolgok, BF 2042 már nem volt ilyen ha jól rémlik, és ebben a részben sincs semmi ilyen friss dolog(terv sincs).
Így mi marad, csak a hibák, mert abból aztán van még, sőt, van amiben a BETA jobb volt és ez az igazán bicskanyitogatóIgen az újdonság eltűnik mindenhonnan, lassan minden ki lett aknázva ebben a témában is, filmek se nagyon jönnek olyanok, ami igazán újdonság, új 5let, gaming is uez. Változik a világ, elbutulunk, még 10 év és valami akkori tiktokot fog mindenki nyálcsorgatva pörgetni, mint egy zombi.
-
Pro!Petya
addikt
Így mi marad, csak a hibák, mert abból aztán van még, sőt, van amiben a BETA jobb volt és ez az igazán bicskanyitogatóTöröltem is az eredeti hozzászólásom mert kb pont ugyanezt írtam mint te!
Ja amúgy kb tűpontos.
-
bul07
nagyúr
Csaló az volt persze, meg sok hiba a játékban is, de nem kellett 10 kommentből 9-ben azt olvasni, hogy már megint miezaszar. Na mindegy nem zavar ám annyira, csak itt más a légkör.

@ #10802 FollowTheORI: naigen, mind jól használható, csak azt lenne jó látni, hogy melyikkel milyen százalékkal lövök, melyik adja jobban fejre, melyik jobb hipfireben, ilyesmi.

Így mi marad, csak a hibák, mert abból aztán van még, sőt, van amiben a BETA jobb volt és ez az igazán bicskanyitogató -
Winne
nagyúr
Ó pedig volt az
Sok volt abban az időben is hiba, na meg a csalók(mikkor olyan csalás volt hogy egy helyre tudta gyűjteni a csaló a leéledőket és ott lőtte halomra)
Battlelog hiba, megy nem megy,
Hitbox hogy csúszik, futás közben hátrébb volt mint a katona
Így hirtelen ezek jutnak eszembe, de ott is voltak tárgyalva a hibákCsak mivel a játék maga jó volt, és lehetett sok pozitív dolgot is tárgyalni, na meg akkoriban még sok játékos volt aki ide is írt, eloszlott a nem volt ennyire feltűnő hogy vannak gondok.
Ugye akkoriban konkrét szerverekről is ment a társalgás, na meg a veszekedés ha valakit valami miatt jogosan vagy nem jogosan kitiltottak.
Sokkal változatosabb volt a téma.Csaló az volt persze, meg sok hiba a játékban is, de nem kellett 10 kommentből 9-ben azt olvasni, hogy már megint miezaszar. Na mindegy nem zavar ám annyira, csak itt más a légkör.

-
FollowTheORI
Topikgazda
Én ezeket a passzív skilleket meg se néztem eddig. Azt látom néha, hogy felugrik oldalt zölden vmi, meg a közelben lévőket fel tudom ammozni meg ilyesmi, de nem foglalkoztam még vele. Majd ma meglesem.

Az nekem hiányzik, hogy ingame vagy egy működő külső oldalon össze tudjam hasonlítani, hogy melyik fegyver miként működik a kezemben, nyilván nem ettől függene, hogy mivel megyek, de támpontnak jó lenne, mert nem mindig uaz, mint érzésre.
Erre való a lőtér... kipróbálhatod melyik milyen és tetszik vagy sem.

-
bul07
nagyúr
Ó pedig volt az
Sok volt abban az időben is hiba, na meg a csalók(mikkor olyan csalás volt hogy egy helyre tudta gyűjteni a csaló a leéledőket és ott lőtte halomra)
Battlelog hiba, megy nem megy,
Hitbox hogy csúszik, futás közben hátrébb volt mint a katona
Így hirtelen ezek jutnak eszembe, de ott is voltak tárgyalva a hibákCsak mivel a játék maga jó volt, és lehetett sok pozitív dolgot is tárgyalni, na meg akkoriban még sok játékos volt aki ide is írt, eloszlott a nem volt ennyire feltűnő hogy vannak gondok.
Ugye akkoriban konkrét szerverekről is ment a társalgás, na meg a veszekedés ha valakit valami miatt jogosan vagy nem jogosan kitiltottak.
Sokkal változatosabb volt a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
-
10900 - 10801
12768 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple Watch series 10 46mm / Bluetooth / 64GB / Akku: 92 %
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Spot balra
Továbbra is contested (bevillan ,hogy a baloldali esetleg még él...)
Az rpg-s kill még integet is.
Nem szukseges bocsanatot kerni.

(a hozzáadott hibákról/bugokról nem is beszélve)
Ezert ugy dontottem eladom a gépem. 

IntelKiller7