- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
11400 - 11301
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Epicen vásárolt Phantom Upgrade mennyi idő alatt óhajt aktív lenni?
Sokszori ki-belépés, repair és újra link sem oldotta meg eddig.
-
Locutus
veterán
Hát igen, a TTK nem a mi reakcióidőnknek való már ebben
De azért ha ráérzel egy kicsit, lehet boldogulni benne. Csak ne a közelharcban egymás körül pörgést válaszd taktikának. -
beers
addikt
Én még az 1942-vel kezdtem anno, most próbálgatom a bf6-ot, de rá kellett jöjjek, kiöregedtem.... Kelek fekszek! Sose voltam pro, de ezt azért szoknom kell
-
CptAdamica
nagyúr
Nekem is adja, igényes az új pálya, viszont a lelkem sír a jetek és annak loadoutai miatt, remélem a kövi évad róluk fog szólni!
-
yodamester10
őstag
Én 100%-ban csak itt és ezt játszom,DE a szemetek kivették az ifv-ket lettek qadok, meg jeepek.Egy vicc hangulata lett tiszta call of duty.
-
Locutus
veterán
-
Cseri0058
őstag
Ahogy olvasom, akkor egyedül vagyok akinek nagyon bejön ez az új map? Gyalogosan hihetetlenül jót lehet rajta játszani. 10/10 Ilyen egy igazi bf map.
-
oneal1
senior tag
most season 2- ben aki már nyüstölte kicsit, m4a1 és DRS buildot ki hogy mókolja ha belenyúl egyáltalán?
-
CptAdamica
nagyúr
Nekem valami másfél hónap körül volt, de volt ugye 25 tier skip is, kíváncsi leszek most mennyi lesz. Mondjuk legalább ha most kész vagy, akkor vannak még néha bónusz pathek, amiket lehet gyűjteni.
-
@rglaaf
veterán
Valamennyit gyorsítottak is rajta, írták a blog posztban. Plusz eltűntek a redsec küldik a heti küldetésekből, napi küldetéseknél az assist is számít.
Én meg szivtam csomó S1-es hetiküldetést meghagytam azt hittem valamiért hogy S2-re is ott maradnak plusz xp-nek
-
Winne
nagyúr
Az a jobbik eset ha közelre 1 lövés, breaktrough-ba olyan messziről lövöldöztek el 1 lövéssel, hogy azt is alig láttam honnan lőttek.
-
Lendova
őstag
Valamennyit gyorsítottak is rajta, írták a blog posztban. Plusz eltűntek a redsec küldik a heti küldetésekből, napi küldetéseknél az assist is számít.
Kiváncsi vagyok így mennyi idő lesz.
Az első szezon elég extrémre sikerült. Én se játszok keveset, de így is több mint 2 hónap alatt lett kész...
-
kill_switch
senior tag
-
@rglaaf
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
-
vg
veterán
-
WATERDACA
őstag
-
Winne
nagyúr
-
lowzor
veterán
-
WATERDACA
őstag
-
lowzor
veterán
Elképesztő mennyi shoti és M320 noob van TDM/DOM-ban.
-
VágniValó
addikt
-
omfgk
veterán
Mert ezek a korai tier-ek.
Egyre nő minden egyes tier után a következőhöz szükséges xp.
A végére vagy négyszeresére nő az XP.
-
steele80
senior tag
Érzetre nekem kicsit más lett a játék valahogy a karakter mozgása, irányíthatósága szokatlan, talán lomhább. 4 kört mentem breakthrough-n és 6 tier jött össze így azt mintha jobban adná az előző szezonhoz képest. Lehet nem így van, de így éreztem most elsőre.
-
Lendova
őstag
-
VágniValó
addikt
-
Locutus
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
beers
addikt
Én is ezen gondolkodtam, hogy kb százezer beállítás van mindenre. Csak meg kell keresni, és beállítani úgy ahogy neki jó. Nekem egyébként nem is lett lomhább a patchtől a tankozás, szóval biztos van rá megoldás.
Tegnap nyomtam pár kör CQ-t az új mapon, nekem bejön. Változatosságnak jó. Kb minden zászló különböző topológia, mindenki megtalálja rajta amit szeret csinálni. Aki meg gyalog kóvályog mint gólyafos a levegőben, az ne csodálkozzon ha valami sniper lelövi
Van jármű bőven, amivel lehet közlekedni, de lehet a föld alatt is maradni. Mondjuk tank/ifv lehetne több eggyel, én alig jutottam ezekhez, úgyhogy inkább csak kommandóztam a földalatti részeken. Kishelivel épp felszálltam a bázisról, egyetlen másodpercen belül már eltalált egy RPG. Gunnerként meg szar volt, mert csak a thermal visionnal meg a célzóval lehet bíbelődni, lőni nem. Érdekes, hogy légvédelmi tankot viszont nem is raktak ide. Gondolom a kishelit túl hamar leszedné."Érdekes, hogy légvédelmi tankot viszont nem is raktak ide."
Szerintem van!
-
Locutus
veterán
Én is ezen gondolkodtam, hogy kb százezer beállítás van mindenre. Csak meg kell keresni, és beállítani úgy ahogy neki jó. Nekem egyébként nem is lett lomhább a patchtől a tankozás, szóval biztos van rá megoldás.
Tegnap nyomtam pár kör CQ-t az új mapon, nekem bejön. Változatosságnak jó. Kb minden zászló különböző topológia, mindenki megtalálja rajta amit szeret csinálni. Aki meg gyalog kóvályog mint gólyafos a levegőben, az ne csodálkozzon ha valami sniper lelövi
Van jármű bőven, amivel lehet közlekedni, de lehet a föld alatt is maradni. Mondjuk tank/ifv lehetne több eggyel, én alig jutottam ezekhez, úgyhogy inkább csak kommandóztam a földalatti részeken. Kishelivel épp felszálltam a bázisról, egyetlen másodpercen belül már eltalált egy RPG. Gunnerként meg szar volt, mert csak a thermal visionnal meg a célzóval lehet bíbelődni, lőni nem. Érdekes, hogy légvédelmi tankot viszont nem is raktak ide. Gondolom a kishelit túl hamar leszedné. -
@rglaaf
veterán
Nem vettem észre semmi változást igaz csak bradley-vel mentem, minden ugyan úgy viselkedik mint patch előtt
-
vg
veterán
Feljebb és lejjebb lehet venni az érzékenységet a járművekre. Helló? Sőt, még küldőn turbó gomb is van a járművekre amitől gyorsabban mennek. Helló 2?
-
VágniValó
addikt
De minek kellett nerfelni őket azt nem értem.
Egyet lépünk előre, kettőt hátra. Pontosan, csak jeep-et vezettem tegnap de valami qrvára nem volt oké, olyan lomha fos volt az irányítás h nem igaz. Ilyenkor tényleg nem tudom mi a jó ég jár a fejükben..
We miss you fps daddy!
-
Veiled Bride
őstag
-
Winne
nagyúr
Egyet játszottam, tényleg jobban regisztrálja a hiteket.
-
Polllen
félisten
-
Dr V
őstag
Fejlesztők direkt csinálták ilyenre, ezzel akarták kissé nerfelni a tankokat...
-
Franklin
addikt
-
SzlobiG
félisten
De hogy ehhez minek kellett hozzányúlni.
Olyan lassú lett hogy jóformán le sem lehet követni vele a gyalogosokat. 
CptAdamica: Hiába állítom feljebb a jármű szenzitivijét, belső nézetben ugyanolyan lassú marad. -
Imi Csabi
tag
CptAdamica: Hiába állítom feljebb a jármű szenzitivijét, belső nézetben ugyanolyan lassú marad.Ezt próbáld:
Mouse & Keyboard > Control Settings > Vehicle Mouse Aim Sensitivity -
Veiled Bride
őstag
CptAdamica: Hiába állítom feljebb a jármű szenzitivijét, belső nézetben ugyanolyan lassú marad. -
WATERDACA
őstag
Továbbra is azt mondom, hogy a hitreg nagyon rendben van, nekem ez volt a legfontosabb kívánságom Season 2-re, újra élvezem a játékot.
-
hadam98
senior tag
Fyi. Ez az Scw fegyver semmi nerfet nem kapott. Brutál OP.
-
CptAdamica
nagyúr
Megnéztem az új mapot, meg úgy 1 hónap után az egészet, röviden: jó-jó, de kevés.
Szerintem 1 map ennyi idő után az az év vicce, alsó hangon minimum 2, de inkább 4 jöhetett volna. Akár reboot...olyan bonyolult lenne egy Zavod-ot, Golmud-ot vagy hasonlót betenni? Pár ember megcsinálta a Portal-on a Metro-t könyörgöm...Egyébként a hitreg igen jó volt, a map tetszik, földi járművezni kicsit macera a sok gyalogos fedezék miatt, de el lehet lenni, helizni neccesebb, de nem volt azzal sem gond. Viszont nekem ez a content kevés sajnos. A skin-ek nem tetszenek, a ló évét hagyjuk is inkább. Szóval jah...nekem játék/film/sorozat fronton erősnek néz ki az év első fele és most java része megelőzi a BF6 S2-t, pedig nagyon vártam...nem teszem le, csak biztosan kevesebb idő megy bele, mint amit terveztem. :/
Egy remake pályát legalább betehettek volna a 3. fázisra, ezt adom.
-
SzlobiG
félisten
Csak nekem tűnik úgy mintha sokkal lassabban lehetne a tank tornyát forgatni belső nézetben?

Nekem is feltűnt, már buzeráltam a beállításokban, de hiába húzom mondjuk maxra a tank senset akkor is bezoomolva lassú a löveg.

Ezen az új mapon azért kevesebb az fps főleg ahol a gázmaszk kell azokon a részeken.
Szokni kell itt most megint sok mindent.
-
prokxy
nagyúr
-
stoon
addikt
Megnéztem az új mapot, meg úgy 1 hónap után az egészet, röviden: jó-jó, de kevés.
Szerintem 1 map ennyi idő után az az év vicce, alsó hangon minimum 2, de inkább 4 jöhetett volna. Akár reboot...olyan bonyolult lenne egy Zavod-ot, Golmud-ot vagy hasonlót betenni? Pár ember megcsinálta a Portal-on a Metro-t könyörgöm...Egyébként a hitreg igen jó volt, a map tetszik, földi járművezni kicsit macera a sok gyalogos fedezék miatt, de el lehet lenni, helizni neccesebb, de nem volt azzal sem gond. Viszont nekem ez a content kevés sajnos. A skin-ek nem tetszenek, a ló évét hagyjuk is inkább. Szóval jah...nekem játék/film/sorozat fronton erősnek néz ki az év első fele és most java része megelőzi a BF6 S2-t, pedig nagyon vártam...nem teszem le, csak biztosan kevesebb idő megy bele, mint amit terveztem. :/
Egyébként a hitreg igen jó volt
max konzolon ,pc-n sz@r, vagy még rosszabb, csak mert nem is nagyon volt...
-
prokxy
nagyúr
-
CptAdamica
nagyúr
Csak nekem tűnik úgy mintha sokkal lassabban lehetne a tank tornyát forgatni belső nézetben?

Azt hiszem buzeráltak valami a szenzitivel, hogy egységes legyen talán akkor, ha külső nézetből zoomolsz be és akkor, amikor belső nézetben vagy. Beállításokban finomítani kell.
Elvileg csak a Phantom edition tulajok fognak kapni kárpótlás BP-t, de idő lehet, meg hát megint bénáznak, szóval aki ilyet vár, az szerintem várjon kicsit, mielőtt megveszi.

És van Twitch drop is:

-
VágniValó
addikt
neked most az nem tetszik hogy nincs bunny hopp? egy bf-ben ?
A lassulás nem tetszik, a becsúszás tempója és távja majdnem a fele lett, és lassabb belőle felállni, valamint az animáció hogy hasra vágd magad majd onnan fel.
Mindig csak menekülésre használtam a becsúszást szinte. Nekem fáj, mert egy meccs alapján totál megváltozott a játék dinamikája. Amikor először játszottam a BF6-al valahogy egyből "otthon" éreztem magam, mostmeg fura szokatlan és ólomkatona érzésem van.
-
stoon
addikt
gyerekek mondom megnézem ezt az új pályát, 2 halál után alt+f4-eztem
!erre a pályára vártunk ennyit pff
, szerintem eljutok oda ,hogy már nem csak nem rendelem elő , nem veszem meg prémiumosan, nem veszem meg elsőnap , hanem talán többet soha nem veszek bf-et. kár érte....... -
nincsnév007
addikt
Kipróbáltam itthon dolgozva sunyiban a játékot.
Az új pálya gyönyörű, de nekem túl nagy akárcsak a Firestorm. Szóval BF veteránok örülhetnek, a TTK ideje nőtt...futsz-futsz hogy leszedjen egy sniper.
Sajnos a bunny hopp-nak is annyi, a térden becsúszás végén ugyanis pici animáció van ahogy feláll a karaktered és magát a becsúszást is lelassították. Tudtam én, hogy okkal nem játszottam a korábbi részekkel sem, kezdi elveszteni a Zampella-féle Titanfall ízét a játék.
Szerencsére a movement speed az sztem valamennyire maradt, de amikor hasra vágom magam mintha az is lassabb lenne, majd valamelyik nap játszok újra hogy megtudjam ítélni. Nekem egyelőre az jött le, hogy kicsit ólmosabb lett a karakterem nem tükörsima mozgás, mint eddig. Persze tudom, ez egy felépített franchise ahol a népek megszoktak egy stílust mozgásban és én vagyok a potyautas. Nekem kell a gyors gunplay és a flow-state érzés, kis TTK-val.Mindegy elvileg a köv pálya meg ilyen Metro 2.0 lesz, ami híresen húsdaráló arra majd benézek. Végülis van benne 198 órám, egy szavam nem lehet, kijátszottam a pénzem. Csak eltűnt a Zampella varázs és ez volt az utolsó játéka. De ha ebbe az irányba megy a dolog, akkor majd visszamegyek Titánbrézni :')
neked most az nem tetszik hogy nincs bunny hopp? egy bf-ben ?
-
Veiled Bride
őstag

-
bul07
nagyúr
Van ingyen nyomorúság

-
R3laX
addikt
Tömeg gyorsulás hova a qrva πcsába tűnt, miért kell az egésznek egy szkriptelt műanyag sz@rnak lenni? Botkormánnyal nehéz megfordulni?
Na mind1, HF.... CccIrány az Arc Riders, ott még létezik a fizika, a földön érzed magad.
Akkor talán nem döglessz meg egy Aston Martinban sem. -
R3laX
addikt
Season 2 első tapasztalat:
-Chat nem megy
-Grafi ocsmány
-Fizika egyre konzolosabb korlátolt F0S, mint a COD-ban. -
Lendova
őstag
-
Winne
nagyúr
A Tickrate nőtt, vagy ezt csak álmodtam, hogy láttam valahol?

-
Locutus
veterán
Konkrétan a pálya fele úgy van megtervezve, hogy totál át látod és kilométerekről lőnek szét mert nincs fedezék. Értem. Új pálya, most másnak tetszik, de előre látom mi lesz ebből mert a problémákat van aki egy idő múlva veszi észre.
De, hogy jót is írjak. Az egész RedSec ki lett javítva, már a pár kör alapján. Második helyezett első meccsen. Ötletesek az új részek is illetve a Gauntlet is sokkal stabilabban áll.
És kötelező ott a nyílt terepen futkorászni, vagy mi?
Vagy kimentél sniperelni, és felbaszott, hogy téged lőttek le?
-
hadam98
senior tag
Konkrétan ott van tonnányi fedezék, találd már fel magad.
A nyíltabb területén szinte semmi fedezék nincs.
Bár igaz, ha fél órát kell futni akkor ilyen értelemben tényleg mindenhol van. -
bul07
nagyúr
-
CptAdamica
nagyúr
Konkrétan a pálya fele úgy van megtervezve, hogy totál át látod és kilométerekről lőnek szét mert nincs fedezék. Értem. Új pálya, most másnak tetszik, de előre látom mi lesz ebből mert a problémákat van aki egy idő múlva veszi észre.
De, hogy jót is írjak. Az egész RedSec ki lett javítva, már a pár kör alapján. Második helyezett első meccsen. Ötletesek az új részek is illetve a Gauntlet is sokkal stabilabban áll.
Konkrétan ott van tonnányi fedezék, találd már fel magad.
-
Polllen
félisten
Mentem én is pár kör BR duo-t és remek volt a hitreg, no lag. Ha így jött volna ki, elégedetten csettintettem volna, de jobb később, mint soha.
-
@rglaaf
veterán
-
hadam98
senior tag
-
Locutus
veterán
-
hadam98
senior tag
Egy játékkal játszunk? Ez az új pálya egy hulladék.
-
omfgk
veterán
Nem rossz ez a budget Monte Grappa, de egyedül nem elég ahhoz ,hogy most nagyon megjöjjön a játékhoz a kedvem.
Kb ez kéne ,hogy legyen az átlagos pálya.
-
VágniValó
addikt
"Tudtam én, hogy okkal nem játszottam a korábbi részekkel sem, kezdi elveszteni a Zampella-féle Titanfall ízét a játék."
Jézus Atya Úr Isten mi van az emberekkel??? Elvesztette a taknyoncsúszkálós tinilövölde jellegét??(Spoiler: nem vesztette el, ugyanaz a fos csak jött hozzá egy darab jóindulattal is közepes méretű map, ami a minőséget tekintve is maximum közepes.)
Szerintem nagyobb, mint Mirak Valley (amit amúgy nagyon szeretek) és van akkora, mint Firestorm, ha nem nagyobb.
-
pandras83
őstag
Az új pálya gyönyörű, de nekem túl nagy akárcsak a Firestorm. Szóval BF veteránok örülhetnek, a TTK ideje nőtt...futsz-futsz hogy leszedjen egy sniper.
Sajnos a bunny hopp-nak is annyi, a térden becsúszás végén ugyanis pici animáció van ahogy feláll a karaktered és magát a becsúszást is lelassították. Tudtam én, hogy okkal nem játszottam a korábbi részekkel sem, kezdi elveszteni a Zampella-féle Titanfall ízét a játék.
Szerencsére a movement speed az sztem valamennyire maradt, de amikor hasra vágom magam mintha az is lassabb lenne, majd valamelyik nap játszok újra hogy megtudjam ítélni. Nekem egyelőre az jött le, hogy kicsit ólmosabb lett a karakterem nem tükörsima mozgás, mint eddig. Persze tudom, ez egy felépített franchise ahol a népek megszoktak egy stílust mozgásban és én vagyok a potyautas. Nekem kell a gyors gunplay és a flow-state érzés, kis TTK-val.Mindegy elvileg a köv pálya meg ilyen Metro 2.0 lesz, ami híresen húsdaráló arra majd benézek. Végülis van benne 198 órám, egy szavam nem lehet, kijátszottam a pénzem. Csak eltűnt a Zampella varázs és ez volt az utolsó játéka. De ha ebbe az irányba megy a dolog, akkor majd visszamegyek Titánbrézni :')
"Tudtam én, hogy okkal nem játszottam a korábbi részekkel sem, kezdi elveszteni a Zampella-féle Titanfall ízét a játék."
Jézus Atya Úr Isten mi van az emberekkel??? Elvesztette a taknyoncsúszkálós tinilövölde jellegét??(Spoiler: nem vesztette el, ugyanaz a fos csak jött hozzá egy darab jóindulattal is közepes méretű map, ami a minőséget tekintve is maximum közepes.)
-
CptAdamica
nagyúr
Számomra ez a nincs bunny hopp annyira zene a füleimnek, bár néha én is szoktam marháskodva csúszkálni, szóval megértem, ha valakinek ez tetszik.
De ez is ritka vélemény, hogy valakinek nagynak számít a pálya. -
VágniValó
addikt
-
CptAdamica
nagyúr
Jó ez a kis heli, már a fáj a lelkem, hogy mennyire rommá fogják nerfelni.
-
Dr V
őstag
Mentem egy casual breathrough-t. Hitreg eddig tetszik M277 tényleg 4 lövéses, ahogy illik. SCW-vel párat lőttem, közép távra nem tűnik vészesnek.
Slide, slide-jump érződik, h ,módosult, jobban lassulsz és ha nem elsőre ugrasz ki a slide-ból, akkor nem enged később. -
prokxy
nagyúr
Áh, közben megnéztem a Pro token meg a Battlepass nem volt ugyanaz a Season 1 alatt se... szóval akkor Pro tokent biztos nem adnak... azt meg kell újra venni, már aki akarja.

Egyelőre számomra nem bizonyították, hogy bármi plusz pénzt megérdemelnek...
Szóval csak a Season 2 BP-ért lehet majd vitatkozni velük.
Ez nem nyert...egyelőre meg kellene venni mind a BP-t, mint a Pro-t, nem kaptam free access-t.
-
Eversmann
senior tag
-
CptAdamica
nagyúr
-
ThodEE
őstag
Mióta frissült azóta azt írja hogy szezon 2
-
prokxy
nagyúr
Áh, közben megnéztem a Pro token meg a Battlepass nem volt ugyanaz a Season 1 alatt se... szóval akkor Pro tokent biztos nem adnak... azt meg kell újra venni, már aki akarja.

Köszi Ori, pont ezt kerestem én is. 13h után meglátjuk mit kaptunk.

btw nem mintha mostanában lekötne bármi lövölde, de ha a SP2-t megkapom, akkor esélyes, hogy leszek többet. Mióta kész a S1, csak elvétve játszottam. Talán DC is lesz vmikor
-
oneal1
senior tag
Ennyi bugfix után alig várom az új bugokat!

Amúgy 13:00-kor indul, 10-kor meg patch, nem tudom hová számol vissza az a weblap.
köszi az infót!
ne kövezzetek meg a kérdésért de a BF pro tartalmazza a battle passt a season 2-re ugye?
-
WATERDACA
őstag
-
ThodEE
őstag

Amúgy 13:00-kor indul, 10-kor meg patch, nem tudom hová számol vissza az a weblap.
Meg is érkezett a patch, 14.6Gb

-
CptAdamica
nagyúr
Mondjuk már azis csoda lesz/lenne, ha problémamentesen elindul a a Season 2...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
FollowTheORI
Topikgazda
Mondjuk már azis csoda lesz/lenne, ha problémamentesen elindul a a Season 2...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lendova
őstag
Ha nem kapom meg a beígért Pro tokent kompenzációnak, ahogy ígérték, tuti írok a supportnak majd... hogy kapják be.

Mondjuk elő kéne túrnom, mi volt a tényleges "hivatalos" szöveg... de lehet azóta eltüntették.

Ez volt... megvan... mondjuk azt nem tudom, hogy a full pass = pro token igaz e... vagy mit jelent, ha van különbség...

https://x.com/Battlefield/status/1976804746674815031?s=20
Lehet én is hisztizek majd egyet a supportnak.
-
FollowTheORI
Topikgazda

-
ThodEE
őstag
-
FollowTheORI
Topikgazda
Ha nem kapom meg a beígért Pro tokent kompenzációnak, ahogy ígérték, tuti írok a supportnak majd... hogy kapják be.

Mondjuk elő kéne túrnom, mi volt a tényleges "hivatalos" szöveg... de lehet azóta eltüntették.

Ez volt... megvan... mondjuk azt nem tudom, hogy a full pass = pro token igaz e... vagy mit jelent, ha van különbség...

https://x.com/Battlefield/status/1976804746674815031?s=20
-
Lendova
őstag
Ma el lehet verni megint egy kis pénzt a battlepass-re, meg esetleg egy skin pack-re.

-
Bossp
addikt
Van gonmd a lobbiban?
Akkor mi extra szerencsések vagyunk (csak este 9 után jutunk gép elé az tény) -
vg
veterán
Jójó, biztos a crossplay miatt. Én pc-n tolom már, minden körben van max 4 konzolos. Mondjuk, az sem biztos, hogy konzolos, mert csak egy kontrollert mutat az eredménytáblán. Felesleges időpocsékolás ilyen "pro" infuenszereket nézni. Sok sok éve volt egy finn youtuber, annak a bf3-4 videóin szakadni lehetett a nevetéstől. Ma már csak ilyen pojácák vannak.
-
Winne
nagyúr
Nemrég rakott fel egy videót ahol pont ezekről a dolgokról beszél
How to get the EASIEST Lobbies in Battlefield 6...Két dolog vicces benne. Az egyik, hogy a crossplay miatt azt mondja gyakrabban hal az ember fal mögött és jobb a hitreg nélküle, a másik meg amikor egy 4 hónapos játéknál arról kell egy csomót beszélnie, hogy melyik időszakban hogy lehet könnyebben lobbyt találni.

-
BerserkGuts
addikt
Nektek ez nem fura ahogy ő játszik? Vagy ez normális dolog kvarcjátékon kontrollerrel, hogy ahogy fut egy ellenség neki keresztben, és bemegy a fal mögé, akkor neki a célkeresztje a fal mögött is végig követi és lő is rá tovább? Nekem valahogy természetellenesnek hat, én ilyet nem csinálok soha ha valakit követek a célkereszttel se.
wh sok ilyen streamer van belefutok youtube short-ban is persze ki van takarva a radar mert megmagyarázta hogy ő hallja és látja is a 2d mapon csakhogy instant arra fordul falon keresztül mese habbal ezeket szemmel látja mikor kell balról jobbra fordulni és már előre célozni ilyen bullshit gameplayt én is tudnák feltölteni de ugye ez csalással megy wh most erre verni a melled vicces aki meg benyeli ezeknek még fizet is érte hogy hülyére vegyék szánalom
-
woker
aktív tag
-
@rglaaf
veterán
Nemrég rakott fel egy videót ahol pont ezekről a dolgokról beszél
How to get the EASIEST Lobbies in Battlefield 6... -
hadam98
senior tag
Hány órakor élesedik az új szezon?
-
Sz. Géza
senior tag
-
abridabri
veterán
Nektek ez nem fura ahogy ő játszik? Vagy ez normális dolog kvarcjátékon kontrollerrel, hogy ahogy fut egy ellenség neki keresztben, és bemegy a fal mögé, akkor neki a célkeresztje a fal mögött is végig követi és lő is rá tovább? Nekem valahogy természetellenesnek hat, én ilyet nem csinálok soha ha valakit követek a célkereszttel se.
Nem furcsa, pro a gyerek, ez a munkája, napi 8+ órát streamel.
Világranglista 13. helyén van
-
Dave567
veterán
Pl ugyan úgy mint a legtöbb bemutató videóban a játékosok..
Új hozzászólás Aktív témák
-
11400 - 11301
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért ha ráérzel egy kicsit, lehet boldogulni benne. Csak ne a közelharcban egymás körül pörgést válaszd taktikának.
Külön lehet ezen menün belül konfigolni, de egyenlőre nekem így sem jó.

Akkor talán nem döglessz meg egy Aston Martinban sem.

IntelKiller7