- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
12300 - 12201
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
" mennyire erős a rásegítés és milyen 1v1-eket lehet behúzni" minden standardon volt az aim assist beállításoknál? vagy légszi küljd mér képet a aim assist beállításokról.
Minden tök alapon, az zavart, hogy nehezebben tudtam körbeforogni, de biztos lehet hangolni, hogy érzékenyebb legyen. De ilyen 1-2 méteres oldalra mozgásokat úgy követtem le, hogy az analóg karhoz sem nyúltam szinte, vicc.
-
nincsnév007
addikt
Adtam még egy esélyt a játéknak így kedd után, amúgy kár volt, 1W/4L lett a vége, annyira hitvány szar a balansz, hogy az kifejezhetetlen. Amúgy nekem nem fagyott 9800x3D-vel -20-as undervolt van rajta mindösszesen.
Ja és gondoltam kipróbálom milyen kontrollerrel a game Cairo-n, abszolút kontroller szűz voltam ebben a játékban, meg amúgy is csak TPS játékokat játszok vele, gombkiosztást is a meccs alatt tanultam, sokat bénáztam, de azért vicces, hogy mennyire erős a rásegítés és milyen 1v1-eket lehet behúzni, nem is tudom miért szenvedtem itt aimlabs-al...

" mennyire erős a rásegítés és milyen 1v1-eket lehet behúzni" minden standardon volt az aim assist beállításoknál? vagy légszi küljd mér képet a aim assist beállításokról.
-
BeZol
őstag
5300MHz 1.18V
1016mV Soc
4800MHz CL40 1.3Vszintén 0 crash így 2 meccs után.
Most felemelem fabric órajelet 2100-ra, gyárilag 1800MHz
-
CptAdamica
nagyúr
Adtam még egy esélyt a játéknak így kedd után, amúgy kár volt, 1W/4L lett a vége, annyira hitvány szar a balansz, hogy az kifejezhetetlen. Amúgy nekem nem fagyott 9800x3D-vel -20-as undervolt van rajta mindösszesen.
Ja és gondoltam kipróbálom milyen kontrollerrel a game Cairo-n, abszolút kontroller szűz voltam ebben a játékban, meg amúgy is csak TPS játékokat játszok vele, gombkiosztást is a meccs alatt tanultam, sokat bénáztam, de azért vicces, hogy mennyire erős a rásegítés és milyen 1v1-eket lehet behúzni, nem is tudom miért szenvedtem itt aimlabs-al...

-
Locutus
veterán
-
beers
addikt
-
SZKEBE75
senior tag
Emlékszem a tizenévvel ezelőtti discord beszégetésekre.Amikor jött a kérdés,hogy nemtudjátok mitől van probléma játékkal?Erre kórusban a kérdés AMD-éd van?Szakadt mindenki a röhögéstől.
Remélem mihamarabb orvosolják a problémát. -
BeZol
őstag
Full alapon.
5215MHz 1.3V
1016mV Soc
4800MHz CL40 1.3V1,5 óra alatt nem crashelt ki.
Most ránézek csak a cpu oc-ra, ha megint jó 1,5+ órát, akkor memória vagy fabric clock lesz a ludas, hogy vmi extrém érzékeny lesz a játék rájuk.
-
Bennyboy
őstag
Nalam is fagy a gep. 9800x3d nincs huzva. Game bug lesz.
-
Dave567
veterán
Lehet csak OPTIMALIZÁLVA VAN, az meg marha fontos a gépnél PROCI/MEMORIA összehangolása, anélkül kuka..
-
vg
veterán
1szer kipróbálhatnád tuning nélkül, biztos vagyok benne, hogy nem fagyna le. Totálisan felesleges ez, nem a 90-es években élünk. Akkor még volt értelme 300 helyett 450-en hajtani a procit, de ma már nincs 5,2 helyett 5,3-an szórakozni. Ne csodálkozzál, ha nem működik jól.
-
FollowTheORI
Topikgazda
Itt a reddit post a fagyásokhoz, meg benne a steames link is, de az EA fórumon is csapatják.
A lényeg, hogy nagyjából mindenkinek a mai mini-patch óta nem mükszik rendesen.
Tény, hogy nem gyári alapon használom a 9800X3D-t, hanem all core 5.3GHz 1,18V-on,
a memória pedig 6200MHz CL28, de ezek a stabil értékek már 1+ éve, a benchelős értékeim 5.4GHz 6400MHz CL28-al voltak, és ott dobáltak ki néha a játékok asztalra 30+ perc után.
(hozzászólások alapján másoknál alap beállításoknál is rossz, szóval nem ezen múlik)De ez, hogy komplett befagy az egész gép "menthetetlenül", ez vmi új csoda kódsor eredménye lehet csak

Elcseszett memória-oc általában asztalra dobált le.
Elcseszett proci-oc pedig kékhaláloztatott, kivéve ha nagyon extrém még bebootolok de amúgy azonnal vége van beállítás volt terhelésnél, na akkor fagyott meg a kép kékhalál nélkül.
Itt viszont semmi extremitás nincsen.
MSI AB sem ment első crashnél, másodiknál már ment h lássam vmi hőfokprobléma van-e, de minden tökéletes, úgyh utána a hozzászólásokat olvasva elég egyértelmű, h ez játékhiba lesz ez, de mégsem érint mindenkit, ami meglepett. Azt hittem többeket érint majd itt a topikban, de akkor a szerencséseknek jó kockulást
Ez olyan, mint a befektetés apróbetűs, a múlt eredményei nem garantálják a jövőt... sokszor láttunk, hallottunk már ilyet, hogy valami stabil tuning egyszer csak nem működik többé... rengeteg oka lehet, de így nem lehet ehhez hozzá állni, hogy meg se próbálsz alkalmazkodni.

Ki kell próbálni, hogy ha nincs az OC, akkor is fagy e... -
Gomez1984
senior tag
Én próbáltam tegnap este, de ugyanúgy 15 perc után kifagy.
-
CptAdamica
nagyúr
Most frissítem a bios-t is, mert az is tavaly májusi, de nem ezen múlik sajna.
Azt írják, hogy az EA AntiCheat szoftvere miatt crashelgetnek az emberek, és lehet, hogy pl. alaplaphoz tartozó szoftvert nézi csalószoftvernek, pl. a wifi drivert

Természetesen asus honlapján elérhetetlenek az alaplapok, szóval még bios-t sem tudok frissíteni...
Nem lennék meglepve, ha megint az anti cheat vinni a gépet. Esetleg próbáljátok meg letörölni és újra rakni az anti cheatet.
-
BeZol
őstag
Azt írják, hogy az EA AntiCheat szoftvere miatt crashelgetnek az emberek, és lehet, hogy pl. alaplaphoz tartozó szoftvert nézi csalószoftvernek, pl. a wifi drivert

Természetesen asus honlapján elérhetetlenek az alaplapok, szóval még bios-t sem tudok frissíteni...
Pontosabban a német ip-címmel van a baja az asus-nak, ezek szerint még mindig nincsenek a helyzet magaslatán (volt vmi német ítélet ellenük), mert magyar ip-címmel meg jó minden...
-
BeZol
őstag
Ennél már van sokkal újabb, érdemes felrakni attól függetlenül hogy megoldja e a bf-es hibát vagy nem. (a legújabb/legutóbbi bios-al együtt). Nálam minden naprakész mindíg.

-
Veiled Bride
őstag
Ennél már van sokkal újabb, érdemes felrakni attól függetlenül hogy megoldja e a bf-es hibát vagy nem. (a legújabb/legutóbbi bios-al együtt). Nálam minden naprakész mindíg.
-
BeZol
őstag
Redditen van aki a fagyások után mindenből feltette az újabbat, még a chipsetből is, ugyanúgy csontra fagy a gép neki mint előtte.
Chipset verzióm:

Csak a fejlesztők tudják, hogy melyik kódrészlet miatt van para, úgyh a kövi hotfix-ig ez így ebben a formában játszhatatlan.
-
Gomez1984
senior tag
Egy kis segítséget kérnék.
Pár napja kb játszhatatlan a BF6
Kb 10-15 perc játék után ugy kifagy a gép hogy seemmit nem lehet csinálni csak kikapcsolni. Fogja magát és kimerevdik a kép, és sme alt - tab semmi nem működik.
Ahogy kezdek visszaolvasgatni neem vagyok egyedül -
Bib
addikt
Nekem sincs baj 7800x3d-vel. Legfrissebb chipset driveretek van akinek kifagy?
-
Winne
nagyúr
Itt a reddit post a fagyásokhoz, meg benne a steames link is, de az EA fórumon is csapatják.
Tény, hogy nem gyári alapon használom a 9800X3D-t, hanem all core 5.3GHz 1,18V-on,
a memória pedig 6200MHz CL28, de ezek a stabil értékek már 1+ éve, a benchelős értékeim 5.4GHz 6400MHz CL28-al voltak, és ott dobáltak ki néha a játékok asztalra 30+ perc után.
(hozzászólások alapján másoknál alap beállításoknál is rossz, szóval nem ezen múlik)De ez, hogy komplett befagy az egész gép "menthetetlenül", ez vmi új csoda kódsor eredménye lehet csak

Elcseszett proci-oc pedig kékhaláloztatott, kivéve ha nagyon extrém még bebootolok de amúgy azonnal vége van beállítás volt terhelésnél, na akkor fagyott meg a kép kékhalál nélkül.
MSI AB sem ment első crashnél, másodiknál már ment h lássam vmi hőfokprobléma van-e, de minden tökéletes, úgyh utána a hozzászólásokat olvasva elég egyértelmű, h ez játékhiba lesz ez, de mégsem érint mindenkit, ami meglepett. Azt hittem többeket érint majd itt a topikban, de akkor a szerencséseknek jó kockulást
Kitöröltem az összes DX shadert, minden mentett cachet, ugyanúgy befagyott tőle a gép. Elég volt, elengedtem.
-
BeZol
őstag

-
ridiculous
senior tag
Most akartam tolni pár kört, de akkor inkább tolok egy kis Apexet.
7800X3Dvégül nyomtam ~1 órát, nekem nem fagyott ki
7800X3D -
Veiled Bride
őstag
A dilettáns balfasz bagázs olyan jó patchet tolt ma ki, hogy esélyesen minden 3d cache-es amd procis tulajnak csontra fagy a komplett gép játék közben 5-30percen belül.
Úgyh az eddigi botrányos színvonalnál is van lejjebb...
A legszörnyűbb viszont az, hogy még talán így is ez a legjobb fps játék az elmúlt évekből...Nálam tökéletesen fut, semmi fagyás. (7800x3d) Akinek kifagy esetleg egy shader törlés nem árthat.
-
Winne
nagyúr
-
beers
addikt
-
Szinyák
őstag
-
Winne
nagyúr
A dilettáns balfasz bagázs olyan jó patchet tolt ma ki, hogy esélyesen minden 3d cache-es amd procis tulajnak csontra fagy a komplett gép játék közben 5-30percen belül.
A legszörnyűbb viszont az, hogy még talán így is ez a legjobb fps játék az elmúlt évekből...Nekem 9800x3d van és ahogy írtam tegnap 5/5 befagyott tőle a gép. Akkor megpróbálom újra, lehet nálam fordítva működik.

-
beers
addikt
-
yodamester10
őstag
A legszörnyűbb viszont az, hogy még talán így is ez a legjobb fps játék az elmúlt évekből...Nálam nem fagy semmi
AMD 8600G RTX 5070. -
ridiculous
senior tag
A legszörnyűbb viszont az, hogy még talán így is ez a legjobb fps játék az elmúlt évekből...Most akartam tolni pár kört, de akkor inkább tolok egy kis Apexet.
7800X3D -
beers
addikt
-
abridabri
veterán
-
beers
addikt
-
abridabri
veterán
Minden nap nyomtam 2-4 órát, semmi probléma.
Ma nyomtam 2 meccset (40percesek), és a 2. meccs vége után történt először szimplán a menüben várakozva.
Gépresi után indítottam még1 meccset, akkor pedig a meccs felénél fagyott meg a rendszer.Fórumok is kezdenek megtelni a panaszokkal, úgyh tippre eddig szerencséd volt, vagy valami nálad nagyon más, vagy még nem volt bent nálad a mai mini-patch mikor el kezdtél játszani.
Jelenleg is tolom, 0 problem szerncsére.
-
BeZol
őstag
Minden nap nyomtam 2-4 órát, semmi probléma.
Ma nyomtam 2 meccset (40percesek), és a 2. meccs vége után történt először szimplán a menüben várakozva.
Gépresi után indítottam még1 meccset, akkor pedig a meccs felénél fagyott meg a rendszer.Fórumok is kezdenek megtelni a panaszokkal, úgyh tippre eddig szerencséd volt, vagy valami nálad nagyon más, vagy még nem volt bent nálad a mai mini-patch mikor el kezdtél játszani.
-
abridabri
veterán
A legszörnyűbb viszont az, hogy még talán így is ez a legjobb fps játék az elmúlt évekből...Hmmm toltam ma 3órát. Nem volt fagyás (9800x3d).
-
BeZol
őstag
A legszörnyűbb viszont az, hogy még talán így is ez a legjobb fps játék az elmúlt évekből... -
Dave567
veterán
-
Dave567
veterán
Azért akárhonnan nézzük bíztató ez a sok új dolog.
Reméljük mire ezek megérkeznek, még lesz player is multiba.
Én a helyükben azt a maréknyi embert baromira nem merném már megosztani új módokkal. Ezek a limited time módok semmin sem segítenek szerintem, inkább csak ártanak már a közösségnek. Sőt, kevesebb módba kéne összeterelni az embereket.Biztató...
BILIBE LÓG A KÉZ!! PFFF -
beers
addikt
Ezt akarta a nép nem? BF3-4 remastert... hát most megkapja.

Meglátjuk, hogy milyen lesz!
Én várom őket!
A hajókra külön kíváncsi leszek!
Remélem nem olyan "szuper" lesz az irányításuk, mint a páncélosoknak!
A joystick supportról már nem is beszélve.....! -
FollowTheORI
Topikgazda
Még egyébként ezis kicsit a régebbi térképek összegyúrásának tűnik...

-
FollowTheORI
Topikgazda
BF3 óta imádom a sorozatot. Az egyik kedvenc lövöldözés játékom a mai napig, bármennyire is legyen szar..(A Hardlineal csak alpha, béta játszottam
)De ez, hogy 4 új pálya jön, és abból 3 rework.
Ez szinte hihetetlen. Amennyire jól csinálták a bétát, a megjelenéstől kezdődően annyira szarnak bele az egészbe.Vagy nem is tudom.
Ezt akarta a nép nem? BF3-4 remastert... hát most megkapja.

-
@rglaaf
veterán
BF3 óta imádom a sorozatot. Az egyik kedvenc lövöldözés játékom a mai napig, bármennyire is legyen szar..(A Hardlineal csak alpha, béta játszottam
Ez szinte hihetetlen. Amennyire jól csinálták a bétát, a megjelenéstől kezdődően annyira szarnak bele az egészbe.Vagy nem is tudom.
Már csak Noshar hianyzik és meg is vagyunk
-
Winne
nagyúr
5/5 befagyott tőle a gép is, feladom. Állítottam minden szart, amit írtak redditen meg itt-ott, semmi sem segített. Van jobb dolgom is. Egy kör sem ment végig.
-
abridabri
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
Én azt hittem Golmud 3. pályaként fog érkezni a 3. szezonba, hát tévedtem, Wake Island is elég lerágott csont, legalább a 3. szezon csak 2 hónap lesz, ha nem írták el.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
CptAdamica
nagyúr
Én a helyükben azt a maréknyi embert baromira nem merném már megosztani új módokkal. Ezek a limited time módok semmin sem segítenek szerintem, inkább csak ártanak már a közösségnek. Sőt, kevesebb módba kéne összeterelni az embereket.Múltkor valaki megszámolta talán redditen és valami 17 féle mód van, néhányat össze lehetne vonni.
-
prokxy
nagyúr
-
Locutus
veterán
Én a helyükben azt a maréknyi embert baromira nem merném már megosztani új módokkal. Ezek a limited time módok semmin sem segítenek szerintem, inkább csak ártanak már a közösségnek. Sőt, kevesebb módba kéne összeterelni az embereket. -
Dave567
veterán
-
Locutus
veterán
-
lowzor
veterán
-
Sz. Géza
senior tag
-
prokxy
nagyúr
Nekem a ventiken + a CPU hűtőn van kiírva minden ami kell.

Bios frissítés volt én nézni akartam az órajeleket, emiatt indítottam el a bal felső sarokban.
Eddig sosem volt gond a chat ablakkal, most megdöglött ahogy Nálad. Kikapcsoltam, minden ok. Olvastam még, hogy a steam, dc és minden ami overlay-es és oda van kirakva okozhatja ezt a problémát, ami már 4 hónapja biztosan aktív. -
beers
addikt
Sziasztok. Van arra valami megoldas hogy a jatek magatol kilep a windowsba? Mar a windowst is ujratelepitettem, de semmi. Oc nincs.
Nekem ma full restartolt a gépem a játék közben! Eddig nem volt ilyen....
-
abridabri
veterán
-
Dave567
veterán
Na igen, mennyivel jobb lenne a játék, ha ilyen igaszi cool arcok dolgoznának rajta! Téged amúgy fejed ejtettek kiskorodban?
Akkor nagyon rosszul járnál....
-
beers
addikt
Ezt elnézve egy darab ÚJ páncélozott szárazföldi járművet se látok?
Bezzeg a buzi motorokból van szarásig!
Bár jobban bele gondolva a páncélosokon is lenne mit javítani...... -
CptAdamica
nagyúr
-
yodamester10
őstag
-
Dave567
veterán
-
Lendova
őstag
Menjetek egy kis pénzt költeni a store-ba, hogy működjön a live service.
-
FollowTheORI
Topikgazda
-
prokxy
nagyúr
Nagyon sűrűn van olyan bug (heti 1x legalább), hogy megnyílik a chat ablak és onnan sehova tovább . Semmilyen gombra nem reagál többé, ESC re sem, ki se lehet lépni a játékból. ha feladatkezelőből zárom be , akkor meg vagy resetel minden beállítást vagy nem , tök random. Másnál is van ilyen ? Kurva idegesítő elcseszni 1 órákat újra beállítani mindent (profsave lementése /visszarakása nem jó vmiért ,pedig [YT] tutorial alapján csináltam)
Nekem is előjött, de csak akkor van ez, ha megy az MSI AB. Kilépek belőle és voálá, minden ok.

-
CptAdamica
nagyúr
lesz dinamikus időjárás?
Kétlem.
-
nincsnév007
addikt
Szomorú jet loadout/air radar/dinamikus időjárás hangok, amúgy S4 jónak néz ki.
lesz dinamikus időjárás?
-
CptAdamica
nagyúr
-
sZapu
csendes tag
-
BerserkGuts
addikt
Úgy tűnik az RPG-t tényleg elkúrták, elvileg 100 méterre van zérózva és lassabb is.

realisztikusabb mert nem lézer fegyver az első 100méteren 115m/s utána is csak 300m/s
bár itt jön amit fentebb írtam egy hülye játékba miért is kell a valóság
-
CptAdamica
nagyúr
Sziasztok. Van arra valami megoldas hogy a jatek magatol kilep a windowsba? Mar a windowst is ujratelepitettem, de semmi. Oc nincs.
Szerintem semmit, valószínű valami anti cheat probléma az is, mondjuk szerencsésebb eset, mert nem az egész gépet hágja meg.
-
xundyingx
tag
Én amúgy az elmúlt 1 hónapban utáltam meg a játékot. Matchmaking annyira szar, hogy állandóan vesztes körökbe dobál be. Mentem ezen az új módon is 2 kört, mind a kettő vereség lett természetesen, arról szól ez az új mód, hogy 1 körben kikaphatsz 3x. CQ az játszhatatlan, Escalation jó volt egy ideig, de mára az is teljesen jellegtelen lett, ahol hol az egyik csapat győz nagyon, hol a másik.
Emellett a magas pinges kínai játékosokkal se kezdenek semmit, minden meccs kábé így néz ki:

Matchmakingben az is szar, hogy sok meccs nem indul el, mert megkezd több szervert feltölteni, aztán csak ott áll az egész, aztán izzad, hogy elinduljon. Emellett kábé minden halálom sniper által van, megmozdulni nem lehet a pályán, mert mindenhol egy csipa vár, na meg minden ánuszba rpg van, tank balansz sehol, repülő balansz sehol, jet loadout sehol, air radar sehol, packet loss nélkül nincs is kör... na mindegy, majd az S3-ban visszanézek.
Én is full ugyanezt tapasztalom a héten!!! Mindig van egy krix-krax nevű játékos / játék + a mágikus célzásaival már nem is beszélve.............
Kezdem azt érezni, hogy nagyon hanyatlik a BFV irányába ez is...
-
Enigma1945
őstag
-
CptAdamica
nagyúr
Igen, elég erős volt tankok ellen és kellett is a nerf, de az ilyen meglepiket igazán megírhatnák és akkor nem kéne értetlenkedni, hogy ami eddig talált, az most miért nem ad semmit.
Szokásos DICE balfasz kommunikáció, mint amit most is csináltak. Volt új Labs teszt, kiértesítettek mindenkit Discordon a csoportban, ahol eddig csak EA App-on át ment a tesztelés, viszont most jött a Steames változat és nagyon sokan nem értették, hogy akkor most az EA App változatosok nem fértek hozzá az új Steames változathoz. Ez a TOTALfps már a 2042 idején is egy ritka nagy balfasz volt, most is bizonyítja rátermettségét.
-
beers
addikt
-
Lendova
őstag
Úgy tűnik az RPG-t tényleg elkúrták, elvileg 100 méterre van zérózva és lassabb is.

Ugyan nem próbáltam még ki, de ráfért a nerf. Egyszerűen túl jó volt korábban.
-
CptAdamica
nagyúr

-
Gyula84
veterán
-
Dave567
veterán
Amikor egy játék jól működik, innen nincs tovább, ALT+TAB, bezárás... -
beers
addikt
-
CptAdamica
nagyúr
-
Locutus
veterán
-
beers
addikt
-
Dr V
őstag
Sztem a chat bindeddel van gond. Én a jobb oldali shift melletti 3 gombra tettem, nincs is bajom vele soha, de amikor egyszer a frissítés utáni shader optimalizálás közben befagyott, eltűntek a bindjeim és visszaállt az enterre meg nemtom mikre, akkor nekem is volt vele gond. Visszaraktam, azóta se semmi.
Kérdés: a revive mióta lett ilyen lassú? Már nem lehet felkapkodni 5-6 embert "egyben". Csak most tűnt fel.
Mostani changeben azt is módosították.
-
Winne
nagyúr
Nagyon sűrűn van olyan bug (heti 1x legalább), hogy megnyílik a chat ablak és onnan sehova tovább . Semmilyen gombra nem reagál többé, ESC re sem, ki se lehet lépni a játékból. ha feladatkezelőből zárom be , akkor meg vagy resetel minden beállítást vagy nem , tök random. Másnál is van ilyen ? Kurva idegesítő elcseszni 1 órákat újra beállítani mindent (profsave lementése /visszarakása nem jó vmiért ,pedig [YT] tutorial alapján csináltam)
Sztem a chat bindeddel van gond. Én a jobb oldali shift melletti 3 gombra tettem, nincs is bajom vele soha, de amikor egyszer a frissítés utáni shader optimalizálás közben befagyott, eltűntek a bindjeim és visszaállt az enterre meg nemtom mikre, akkor nekem is volt vele gond. Visszaraktam, azóta se semmi.
Kérdés: a revive mióta lett ilyen lassú? Már nem lehet felkapkodni 5-6 embert "egyben". Csak most tűnt fel.
-
Dave567
veterán
-
Dave567
veterán
Aztán sose fog eltűnni, volt mikor csak azt segített, ha kiléptem a játékból, azaz ALT+TAB -
stoon
addikt
-
Locutus
veterán
Nálam nincs ilyen.
-
abridabri
veterán
-
@rglaaf
veterán
Brutáljó a hitreg most nálam nem tudom mit csinaltak de reg volt ilyen talán béta alatt
-
CptAdamica
nagyúr
Én amúgy az elmúlt 1 hónapban utáltam meg a játékot. Matchmaking annyira szar, hogy állandóan vesztes körökbe dobál be. Mentem ezen az új módon is 2 kört, mind a kettő vereség lett természetesen, arról szól ez az új mód, hogy 1 körben kikaphatsz 3x. CQ az játszhatatlan, Escalation jó volt egy ideig, de mára az is teljesen jellegtelen lett, ahol hol az egyik csapat győz nagyon, hol a másik.
Emellett a magas pinges kínai játékosokkal se kezdenek semmit, minden meccs kábé így néz ki:

Matchmakingben az is szar, hogy sok meccs nem indul el, mert megkezd több szervert feltölteni, aztán csak ott áll az egész, aztán izzad, hogy elinduljon. Emellett kábé minden halálom sniper által van, megmozdulni nem lehet a pályán, mert mindenhol egy csipa vár, na meg minden ánuszba rpg van, tank balansz sehol, repülő balansz sehol, jet loadout sehol, air radar sehol, packet loss nélkül nincs is kör... na mindegy, majd az S3-ban visszanézek.
-
Sz. Géza
senior tag
-
venom8888
őstag
Sziasztok.
Ha most kezded, vagy csak keresel egy normális csapatot, itt a helyed.
Mit kapsz nálunk?
– Nyugodt, mégis aktív közösség
– Nincs toxic, csak chill + skill
– Esti gamek, beszélgetés, coop, fun
– Új és régi játékosok egy helyen
Ha:
meló után játszanál
nem akarsz egyedül grindolni
kell egy jó társaság
akkor csatlakozz hozzánk.
link -
Lendova
őstag
El kell kezdeni megfigyelni, hogy sokan mit csinálnak. Teli a játék singleplayer szökevénnyel. El vannak veszve, ha a játék nem vezeti, irányítja őket.
-
Locutus
veterán
-
Sz. Géza
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
12300 - 12201
12768 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5548
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

AMD 8600G RTX 5070.
Nekem ez bevált.

Amikor egy játék jól működik, innen nincs tovább, ALT+TAB, bezárás...
Aztán sose fog eltűnni, volt mikor csak azt segített, ha kiléptem a játékból, azaz ALT+TAB