Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonat
senior tag
-
guftabi96
addikt
A beépített szerverkeresőt próbáltad?
Már nem kötelező a Battlelogot használni, a Bf4 is megkapta azt a menürendszert, amit a Bf1 -
bonat
senior tag
válasz
guftabi96 #99494 üzenetére
ez be van állítva...
most azt vettem észre, hogy az Origin-ben a CHAT-ben kiírja, hogy nem tud csatlakozni a barátokat nem látja
átmentem laptopomra ahol Win 7 van és felraktam csak az Origin-t...ott simán látja a barátokat, szóval a hálózati gond kizárva
most újratelepítettem a Win10-et és ugyanaz, plugin-t fel sem raktam, szóval valami Win 10 beállítás probléma lesz...ha kikapcsolom a tűzfalat az sem oldja meg... -
bonat
senior tag
válasz
kisselandras #99490 üzenetére
naná hogy multizok
-
Zsoxx
senior tag
válasz
kisselandras #99490 üzenetére
Plugin nélküli módban kell használni a battlelogot.
-
törölt tag
Használ valaki upc connect boxot? Ingyen adták ugyanúgy kábelen megy a net a gépbe mint a régebbi routerről de néha iszonyat laggjaim vannak. A régebbivel nem volt ilyen csak nagyon ritkán. Van valami amit be kéne állítani vagy mi? Megduplázták a netet, speed testen 20 körüli a ping szóval a net az jó. Játékban is 30-40 körüli a német szervereken de néha egy pillanatra felugrik szerintem és akkor laggol az egész. Utánna megint vaj sima.
-
bonat
senior tag
tudnátok nekem segíteni az alábbiban:
Újratelepítettem a rendszeremet..most Win10 64bit Enterprise + SSD
felraktam mindent....battlelog plugin...firefox...chrome..Origin...
amikor kapcsolódnék bármelyik szerverhez akkor a Logging In-ben megakadok...a játék képernyője meg fekete és villog jobb felül a kurzor....nem csinál semmit...
már újraraktam az Origin-t is meg a plugint is, ami furcsa, hogy a plugin telepítése kb 1mp alatt végbe megy, el sem tudom olvasni mi volt és bezáródik.... -
vtomi2
őstag
válasz
KAMELOT #99474 üzenetére
Shotgunnak az a titka, hogy fejre kell célozni vele, úgy hogy célkeresztbe nézel (vagy hogy mondják
) én is utáltam, aztán valaki elárulta ezt, és rendessen rosszul éreztem magam lockeren vele.
Szerintem többet jelent a pállyaismeret, és a jó helyezkedés mint a gyors célzás/recoil controll.Elkezdtem a bf4-et, és az elején alíg tudtam meglőni a 0,5-öt (ekkor bf3-ban 1,5-őket lőttem), aztán idővel kiismertem a mapokat,+ csak 1 fegyverrel mentem, hozzászoktam és most ott tartok, hogy simán meglövöm a 2+ os statokat.
Tl;dr kedvenc mapodon játsz 1 fajta loadouttal, és szépen lassan javulni fogsz, aztán mehetsz a következő mapra
-
-
-
Popes
őstag
válasz
kisselandras #99470 üzenetére
Nem az enyém a szerver,
de azt hiszem volt 100-is csak akkor túl sok embert kidobál.
-
Popes
őstag
válasz
KAMELOT #99465 üzenetére
Ezzel sajnos együtt kell élni.
Nálam is előfordul, ha egy szerver "nem adja" olyankor átnézek máshová. Van hogy az egyik körben egy "álom", a következőben meg egész tárakat kell lőni egy emberbe, elég ha feljön egy magasabb pinges ember és már sz@rabb lesz a hitreg, bár sokszor még pinglimites szerveren is előfordulnak anomáliák. Ezzel sajnos nemigen lehet mit kezdeni, ez már javulni nem fog.(a BF1 egyben is vannak ilyenek és ha ott se nagyon tudnak vele mit kezdeni akkor mit várunk a 4-től)
-
kisselandras
senior tag
válasz
KAMELOT #99465 üzenetére
Azzal én is találkoztam mai nap telibe verem ólommal semmi hatás ő meg fordul ki nyír de azért javulgat a szerver kicsi rá hatás meg volt [azért nem mindegy]
-
KAMELOT
titán
FC Ozmosiz....adjatok neki végleges bant ha találkoztok vele....SPEADHACK és WH
-
KAMELOT
titán
-
Popes
őstag
válasz
KAMELOT #99462 üzenetére
Bocs de egyből már magamnak sem hiszek.
Tegnap én is élből rávágtam egy emberre a statja alapján hogy tuti csal,(123-9) aztán belinkelte a Twitch csatornáját és mindjárt nem volt olyan egyértelmű.(az biztos hogy nem egy simpla aimbotos nyomorék, szerintem inkább az látszik hogy nem ma kezdett Lockeren játszani)
-
Popes
őstag
válasz
kisselandras #99459 üzenetére
Az M416-os 4x scope-os gyerekkel igazad volt, tényleg csalt.
(kapott is végleges ban-t a szerverről)
-
Popes
őstag
válasz
kisselandras #99459 üzenetére
Linkeld már majd be légyszi hogy milyen statokat lőnek azok a "csalók". Szinte minden este szoktunk fent lenni és az admin is ott van. Ha konkrét statot mutatsz megkérem hogy nézzen rá. (akit linkeltél azt is betettem battlelogon radarba de azóta pl őt sem láttam a szerveren és bemondásra meg erős lenne végleges bannt kérni rá
)
-
KAMELOT
titán
válasz
kisselandras #99457 üzenetére
Hát ezt a álláspontot én is támogatom. Lövöm a helit sehol semmi. Egymás után lőtt ki mindenkit! Szerintem tuti aimbotos volt. Ezek xar emberek akik csítelnek. Lelkileg szegények sajnos.
-
Popes
őstag
válasz
KAMELOT #99455 üzenetére
Ha van fent admin akkor hamar intézkedik ha valaki nagyon gyanús, viszont ahogy általában máshol sincs 0-24-ben admin itt sem lesik minden percben hogy mi folyik éppen.
Ahhoz a jelenséghez meg amit leírsz nem kell csaló, szerintem itt mindenki találkozott már ilyennel.(elég egy magasabb pinges ember a szerveren, vagy csak szimplán a játék híresen tökéletes hitregje
)
Akit meg pl andrás linkelt arról sem merném kapásból kijelenteni hogy csaló, csak azért mert 4x-es scope-os M416-al kilő a heliből.(bár egy ránézést biztos megér, viszont attól hogy kevés órája van az nem jelenti automatikusan azt hogy kezdő és nem lőhet így) -
KAMELOT
titán
válasz
kisselandras #99452 üzenetére
nekem azt mondták nicsnenek csíterek itt. Bespawnom elém és pontosan lelő. Én meg lövöm őt mint az ökör SVD-el aztán semmi. Pedig a PING-em 35-40, szóval nem mondanám, hogy valami gond lenne.
-
gyenge47
aktív tag
Sziasztok
nem tudom, hogy találkozott-e más is a problémámmal, hogy a szerverlista nem frissül. Konstans ugyanazokat a szervereket jeleníti meg, mindegyiknek ugyanannyi pinggel és random X játékossal. Frissítés után is semmi változás. Tudok a szerverekre csatlakozni, de mivel nem látom, hogy hányan vannak rajta valójában így elég nagy lutri.
Előre is köszi a segítséget.
-
kisselandras
senior tag
Emberek ez kinek a [tulajdona?]
ezt a [faszt végleg ban] mezei puskával ki szedia heliből a magyarokat magasból?ilyenről még nem hallottam de hogy mind a 4 ket egy szere még olyanról se -
meszike91
senior tag
válasz
Bjørgersson #99450 üzenetére
Beszarás, úgy látszik megoldotta. Feltettem a 353.62-est és 15 perc golmud után se csinálja, pedig pár perc alatt előjött eddig. Azt hittem az újabb driver csak jobb lehet, úgy látszik tévedtem. Köszi
-
meszike91
senior tag
válasz
Bjørgersson #99448 üzenetére
Különösebben nem, hónapok óta megvan a vga és mindig is csinálta, pedig azóta többször is frissült a driver.
Először azt hittem hogy rossz a vga. Meg úgyis lowon játszok, ott meg nem szokott előjönni. Csak mostanában kezdett nagyon bosszantani. De most megpróbálom egy régebbivel is.
-
meszike91
senior tag
Sziasztok, ide is belinkelem, hátha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel.
Annyit tudok még írni, hogy battlefield hardline és battlefront alatt se csinálja. Bf4, bf3 és bf1 alatt viszont igen.
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson #99445 üzenetére
30-50 pingekkel játszottam. Mindegy már rááltam a rendes szerók keresésére.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
KAMELOT #99444 üzenetére
És ha nincs admin online? Nem egyszerűen csak szar szerveren voltál, ahol magasak voltak a pingek?
Minden második ember beírja, hogy cheater ha lelövik, valamint minden második embert lecheatereznek, úgyhogy random chates cheater sírásra ne csodálkozz, ha nem reagálnak.
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson #99443 üzenetére
Kibanolni nem!?
Olyanok vannak a szerón, hgoy falon keresztül REVIVE aztán lelövöd 3mp múlva meg pont előtte spawnol!
Amit küldtek szerót az jó. Lehet normálisan játszani. -
KAMELOT
titán
Van itt valami normális szerver ahol nincs tele csíterrel? Hát ez már nem normális, maga a admin is csíter! Elmegy az agyam. beírom 2566x hogy ki a csíter senki nem csinál semmit! Shotgunnal 2x lövök belé 5 méterről semmi 100% ő meg pistol 1x aztán hello.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #99435 üzenetére
Azèrt kiabálnak mert félnek.
Mondjuk a Predator drone-tól szerintem mindenki fosik.
-
guftabi96
addikt
-
tzsolesz
nagyúr
Hali. Úgy látom itt volt valamilyen formában aktív gyiku. Tudja valaki mi lett vele már megint? Mert egyszer már megmentettük.
-
sunny84
senior tag
válasz
Enigma1945 #99421 üzenetére
köszi
-
aerosmith
őstag
válasz
Enigma1945 #99421 üzenetére
JAJA én is berántottam bár az a graf nagyon 2000es évek eleje.
-
Enigma1945
őstag
Kicsit nagyom OFF!
De Nagyon korlátozott ideig elérhető a Homefront PC-re INGYEN -
CJ4567
nagyúr
válasz
FollowTheORI #99414 üzenetére
Mai RAM árak mellett nem mindenkinél alap a 16GB.
-
Astroboy
őstag
válasz
fornettisuti #99412 üzenetére
Ottan írja az aláírásában e!
Elolvastad az első 10k hsz-t? -
pEtii94!
csendes tag
Sziasztok!
A napokban újítottam be egy processzora, mivel az előző elég gyengén muzsikált már (FX (8350) és jelentős teljesítményjavulást figyeltem meg minden játékban, a Battlefield 4-ben is, azonban egy problémám van. Igen sokszor ledroppol az fps olyan szintre, hogy az megakasztja a játékmenetet. Szerintem a gépemnek bőven elegendőnek kellene lennie a játék futtatására ultrán... Esetleg a 8gb ram nem elég neki? (csak mert új Battlefront 2-ben is végig megvan a 60 fps, csak ilyen nem is tudom hogy mondjam, mikro szaggatások sokszor előjönnek).
-
Popes
őstag
BF4. V.MK 2017.11.30. 19:00-AMD-PYCB - Rouge Transmission-Flood Zone
Eddig az első kör egész jó volt.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Németh Péter #99403 üzenetére
Ha mobilon asztali oldalon szólsz hozzá, akkor ez a hiba nem jön elő, amúgy meg igen, és eléggé idegesítő.
-
Gyula84
veterán
válasz
fornettisuti #99400 üzenetére
oldalt hegesztik nem azért van ez?
-
válasz
Ezt akkor csinálja nálam, amikor mobilról írok hozzászólást, majd megnézem Desktopról az oldalt. De gondolom az is elég, ha két helyen vagy bejelentkezve.
-
vtomi2
őstag
válasz
kisselandras #99399 üzenetére
Én mév 300fps mellett is használlom
rübellem a motion blurt amit csak cfg-ben lehet teljessen kikapcsolni
-
Astroboy
őstag
válasz
Ezt mégis hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest