Hirdetés
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
válasz
Astroboy #100959 üzenetére
Edu is IRAM-os, csak még nem tud róla
Így utólag jelezték páran, hogy ha tudtak volna róla jönnek Ők is.
Ugye egy zárt csoportban lett megírva, azért így is voltunk sokan, de itt is lehetett volna jelezni szerintem, csak én nem éreztem magamat jogosultnak.
Meg nekem sem volt biztos, hogy ott tudok lenni.
18:00- kor tudtam megnézni, hogy a bf4 elindul-e még a gépemen, aztán végül ott tudtam lenni. -
kisza25
félisten
válasz
Astroboy #100952 üzenetére
Itt vissza lehet nézni a HELLEGO emlékmeccset
R.I.P. -
Popes
őstag
válasz
Astroboy #100952 üzenetére
Ez a kör pont nem volt szép, sok kihagyás után az elején olyan jól álltam hogy csak csodálkoztam. A végeredmény meg látszik.
(nekem nem megy a zuzu mint egyeseknek)
A tankból meg a lavból nagy hiányzott a gunnerem.(tudom hogy látta fentről de jobb lenne ha még mindig sírna a szája hogy hagyjak neki is pár killt)
De jó volt sok idő után olyan szerveren játszani amin megint összegyűlt a magyar közösség nagy része.(kár hogy ilyen esemény kellett hozzá)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Astroboy #100765 üzenetére
Videók alapján eddig nem tetszik, nagyon érződik rajta, hogy indie. Ha lesz valami open beta, akkor könnyebb döntés lesz. Bár amióta Siege-ezek, megvagyok Battlefield nélkül, néha tolok / tolunk néhány kört a 3-mal vagy 4-gyel, esetleg az 1-gyel, aztán annyi.
De, grammar.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #100746 üzenetére
nem, majdnem az elejétől ott voltam. a csapatom nagy része csak névleg szerepelt a listán, a valóságban nem volt ott, csak tíz ember. a többi a chat-ben sem vett részt. tiszta, egyértelmű szerver hackelés volt. szoktam tolni Európán kívüli meccseket is, ott majdnem mindennapos az ilyesmi... kínai és dél-amerikai szervereken simán előfordul, de itt nálunk most látom először.
-
-
guftabi96
addikt
válasz
Astroboy #100298 üzenetére
a trailer kuka, viszont Jackfrags tett fel egy 25 perces videót a játékmenetet érintő változásokról:
Érdemes megnézni. Ezek alapján sokkal kevésbé fog elmenni a casual agyatlan lövölde irányba, mint ahogy azt a trailerből gondolná az ember. SŐT!
Csak, hogy pár dolgot emeljek ki:
-újra meghatározott recoil lesz, nem random, mint a Bf1-ben.
-viszonylag kevés ammo-val éledsz be, szóval azt szerezned kell és meggondoltan játszani éledés után
-az életed fel lesz osztva szakaszokra. Ennek köszönhetően ha nagyobb sérülést szerzel, akkor nem fog 100%-ra töltődni az életed. Pl.: ha 4 részre van osztva az életed (még nem tudjuk, hogy hogy lesz, csak a példa kedvéért mondom), akkor ha kapsz egy lövést, ami levesz tőled 60Hp-t, akkor ugye marad 40-re. Ez maximum 50-re töltődik vissza magától (1. szakasz: 25%, második szakasz: 50% (ebben vagy ugye)). Medpack természetesen visszatölt
-a golyók átmennek a falakon
És még sok olyan változás, ami szerintem azoknak kedvez, akik nem a Bf1 féle casual lövölde irányt szeretik.Szóval én még nem temetném. Simán lehet, hogy visszatérnek a korábbi útra.
Majd idővel kiderül. -
imi123
őstag
válasz
Astroboy #100223 üzenetére
Simán megteszik.Zéró kontroll.
Max ha valaki kifecsegi akkor derül ki.Hardvereket is lassítják szoftveresen.Ha kiderül akkor kimagyarázzák valami hülye indokkal hogy az élettartamát akarják növelni.(lásd Apple.)
Itt a játék fejlesztés már rég nem arról szól hogy a játék készítő és a játékos is élvezze a játékot.
Csak a profit számít.Tisztelet az kivételnek. -
tobi''
tag
válasz
Astroboy #100195 üzenetére
A végén a killek miatt buktuk azt a kört, talán a nagyon végén érdemes beír chatbe no spawn mostantól, illetve érdemes lehet az utolsó 1-2 percben átállni medicre és élesztgetni az embereket. Úgy rémlik gamestat alaján a revive náluk sokkal magasabb volt, valószínű a végén is volt 1-2 kulcs revive, amivel tudtak nyerni.
De ha nincs az a heli, akkor Beast mód leírtom azt a kis dombot oda-vissza és bőven 100 kill felett hozom azt a kört. -
KAMELOT
titán
válasz
Astroboy #100072 üzenetére
Ha bányásznának akkor pörögne a kártya. Kártya normálon megy, de felvetszem. Mondjuk a ahverom múltkor jött rá, hogy a gépével valakik bányásztak. kb. 3 hétig tekert a kártyája nem tudott rájönni mi lehet a gond!
Most is játszottam, olyanok voltak, hogy bexarás. Egymást alig tudtuk lelőni!
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Astroboy #100049 üzenetére
Így van, de ahhoz, hogy dominálja a játékot, legalább 4 embernek kellene összedolgoznia, ebből 2 soflamos, 2 rakétás, ami publicon ritka mint a fehér holló. Ezért továbbra is az a véleményem, hogy noob dolog az ilyet tiltani. Annyira azért nem OP fegyver, mint Metro-n a shotgun, hogy tiltani kelljen.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Astroboy #99899 üzenetére
Ezért is örültem volna ha nem permanent bant ad hanem temporaryt, így visszamentem volna egy kis politikai eszmecserére. Megemlítettem volna hogy ők is jobban járnának egy kerítéssel, de nem a határnál, hanem a jelenlegi politikai vezetésüket kellene kerítés mögé zárni...
"juliensorel"
Igen az oroszok idegesítőek szoktak lenni, mivel amennyi csalót láttam eddig, az szinbte mind orosz volt. De most nem ez volt a helyzet. -
laposonly11
senior tag
válasz
Astroboy #99896 üzenetére
Az elején volt valami poén le mother fu*kersoztak minket én viszont vissza mother co*kersoztam "őket". De mivel úgy látszik a házi gazdáéknak szabad káromkodni, nekünk nem, így csak arra tudok gondolni hogy az nem tetszett nekik hogy miután "lebénázott", mégis szépen haladtunk a rush pályán...
Vagy pedig Merkel párti a házigazdi és a "low iq eastern europeant" komolyan gondolja!
-
Enigma1945
őstag
válasz
Astroboy #99688 üzenetére
Hát nézd, emberek vagyunk, nem vagyunk egyformák.. Nem érthetünk mindenben egyet, én sem vagyok tökéletes. De nem akarok itt senkivel sem vitázni, főleg ha nincs is értelme. Egyszerűbb úgy, ha béke van. Részemről ennyi.
vtomi2: Akkor most leszedtem ami a tied is. Csak másoljam be és ennyi is? Másabb lesz a játék kinézete?
-
TaaT
nagyúr
válasz
Astroboy #99266 üzenetére
BF3 és Bad company2 is csinálja. Viszont most amikor felraktam a BC2-t, nem a natív felbontásra állítva jól ment. BF3-ban kettő 1080p 59.9 beállítás van, az egyikben szarul fut a játék, a másikban jól. Valahol itt lesz a probléma, csak nem tudom hogy mi.
Zsoxx: Azt már korábban kikapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Mini PC
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest