Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz
Bjørgersson #101499 üzenetére
Elméletileg kétféle "fekete" camo létezik, ez a sima fekete az egyik, a masik az "anti-flir". Arra van javaslat, hogy az "anti-flir" camot megszerezzem?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
fornettisuti #101498 üzenetére
Jackfrags toltott fel rola a minap videot, keress ra YouTube-on. Valoszinuleg most a fel vilag ezzel probalkozik, ugyhogy en egy darabig meg sem probalnam.
-
fornettisuti
veterán
A DICE camo-t, hogy lehet megszerezni halandó embernek?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Enigma1945 #101494 üzenetére
Biztos van már pár órájuk a játékban.
-
fornettisuti
veterán
válasz
M4/16 csak Bf3-ban jók (op). Bf4-ben már nerfelve lettek, amivel átestek a ló túloldalára.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Gondolom, azok a mások 6 éve játszanak.
-
Enigma1945
őstag
válasz
Zsoxx #101493 üzenetére
kosz, kihagyom!
svensson: Neztem videokat es masoknak meglepoen jol adja az engi fegyokkal.
mit rontok el?ha tavolabbra lovok akkor szaggatva lovok, es az egeretis huzom le, de egyszeruen nem adja be a celkeresztet hogy eltalalom. kozben probalgatom az m4-et, egesz jo fegyver, tavolra is meglepoen jol adja vele, de nem szeretem a burst-os fegyvert.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Bjørgersson #101492 üzenetére
Vagy a no recoil macro.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Enigma1945 #101491 üzenetére
Akkor marad a gyakorlás.
-
Enigma1945
őstag
válasz
Bjørgersson #101488 üzenetére
Eppen ezekkel probalok nyomulni, de valahogy nem adja
A support fegyverekkel ( m60 es tarsai ) valahogy jobban adja, de az engineer kasztot szeretem a legjobban -
Zsoxx
senior tag
válasz
Enigma1945 #101487 üzenetére
Az ACW-R elég jó, asszem van hozzá autospot is (most nem jut eszembe a rendes neve).
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Enigma1945 #101487 üzenetére
Ne viccelj mar, olyan pontos szinte mind, mint a lezer.
AK 5C, SG553, ACW-R, ACE 21 CQB ezek kozul barmelyik. Stubby vagy potato grip es heavy barrel, a tobbi mar csak rajtad mulik.
-
Enigma1945
őstag
Valaki tudna mondani valami jó, és használható engineer fegyver?
Egyszerűen hiába lövök szaggatva, húzom le az egeret, hogy ne annyira ugráljon a fegyó, használhatatlan mind.Nagyon szórnak, nincs olyan, ami középtávon is halálos lenne.
-
Enigma1945
őstag
Dupla xp van emberek.
Lehet nyomatni! -
Kiss70
aktív tag
válasz
fornettisuti #101484 üzenetére
Igen de pénium van
Azzal minden dlc-t adnia kellene nem? -
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Vissza tértem a játékhoz eddig nem volt Origin acces-em most újra előfittem rá.
De akkor sem enged játszani prénium mappokon pedig elméletileg meg van az accessel. Valaki tud rá valamit mondani?
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
fornettisuti #101479 üzenetére
thx megkeresem
de az merre?
-
Gempas 70
aktív tag
Sziasztok.
Hol tudom elolvasni egy szervernek a szabályzatát?
Nem találom sehol... Thx -
Enigma1945
őstag
-
Enigma1945
őstag
válasz
fornettisuti #101475 üzenetére
szia.
i74790k5ghz vegyél fel, és tolhatjuk. mehetunk dc-re is -
fornettisuti
veterán
válasz
Enigma1945 #101474 üzenetére
Mi öcsémmel játszunk BF4-gyel, Golmud, Sanghai, Vizes pályák, Silk road CQ/CQL. Ha csapatmunkás vagy nem Rambo és Origin nicked megirod felveszlek. Mi 35 felettiek vagyunk.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok.
Lenne kedve valakinek játszani?
Elkezdtem ismét a Battlefield karrieremet
BC2, BF3, BF4 -
Zin
őstag
Melyik palyan lehetne gyorsan fejlodni?
-
zolka95
őstag
válasz
fornettisuti #101451 üzenetére
netcode, hitbox, hitreg
ezek mit jelentenek? -
zolka95
őstag
Az miért van, hogy az ellenségnek sokkal kevesebb találat elég, hogy megöljön, nekem pedig jóval többet bele kell belé lőnöm?
-
Zin
őstag
Milyen joystick való a légi járművekhez?Egér és bill-el nagyon nehez iranyitani venni akarok valamit hozzá...
-
Zin
őstag
Battlepack stb-ket meg lehet venni hogy minden fegyverem meglegyen pl assault-ba?Nehez fejlodni nagyon nem lehet megvasarolni ezeket valahogy?
-
Zsoxx
senior tag
válasz
fornettisuti #101444 üzenetére
Volt hozzá szerencsém anno. A LittleBirdhez pilótajogsi kell. Az is vicces, hogy leugrasz 1,5 méterről és szép lassan belehalsz a bokaficamba. Amúgy valóban realisztikus.
-
csibe1
addikt
válasz
odipapa #101440 üzenetére
"Egyébként mi manapság a legnépszerűbb multi FPS manapság?
A BF1 BF5 be félek belevágni, a modern fegyver arzenál jobban vonz."BF5 - kihagytam, nem jött be a videók alapján.
A BF1-et toltam jó darabig, 2-3 hónapja nem; megvettem anno kb 1 vagy 5€-ért, a DLC-k meg ingyen meglettek.
Pár hónapja a Warzone-t tolom, nem rossz. Szokni kell, és a fejlődés sem gyors a rendes multi nélkül. Nekem a Plunder jött be, szedem a lóvét, nem kell ész nélkül futni a gáz elől.
Letolok pár Recon küldetést, arra a pénzen kívül a fegyverre is ad cuccokat (arra ami épp a kezemben van amikor vége a küldetésnek).
Néha van Rumble, meg Kingslayer, ott lehet jól húzni a fegyvereket. -
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Laraxior #101428 üzenetére
Ezt mi anno tankokkal 10 perc alatt megoldottuk
De jó is volt amikor megindult a banda
.
Ez a videó se kutya. -
odipapa
senior tag
válasz
Bjørgersson #101434 üzenetére
Akkor ha jól értem, ledobom a földre, ha valaki felveszi akkor ok, ha nem akkor az nem számít bele.
-
odipapa
senior tag
Obtain 16 Resupplies
Itt mit kell csinálni?
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #101428 üzenetére
Szerepelt az Aranyszem - Golden Eye James Bond filmben is.
-
Tomassy00
senior tag
Sajnálom szegényt
-
Laraxior
titán
-
regener
veterán
válasz
Zsoxx #101423 üzenetére
Egy ReShade plugin, amit 20$-ért árul aki csinálta (lentebb), közben csak részleges (fényekre van, tükröződésre nincs) és elég bugos is (van ahol a pisztoly is átlátszó pl.)
This ReShade mod is available for every 20$ Patreon over here: https://www.patreon.com/mcflypg/posts
Bemutató videója:
https://www.youtube.com/watch?v=qcN8B9SQQ70 -
válasz
gabor7th #101418 üzenetére
Meg akartam köszönni a segítséged, mert nekem is működött a rendszer, csak épp pénteken próbáltam, mikor lehalt az összes EA szerver és végül a Battlefieldezés aznap este elmaradt.
Amúgy aztán már pénteken a Battlelogra is kikerült ez a megoldás egy banner formájában, úgyhogy tuti sokan kérdezték. -
gabor7th
addikt
válasz
Garsza #101420 üzenetére
Van élet a játékban állandóan, sőt várni is kell akár szerverekre. Viszont! Vannak részei a játéknak amik halottak, pl. játékmódok, de a hagyományosan kedveltek élnek úgy mint conqvest és rush. Amúgy egyre többen játszanak vele, látszik, hogy sok újonc van, mert ugye nemrég több platformon kezdték árusítani és sokan becsatlakoztak.
Szóval élet van, de összekoncentrálódik a kedvelt pályákra és módokra. Bár pályák tán mind vannak, de a legjobban kedveleteknek van állandó, hogy a mindig csak az ismétlédik.
-
Garsza
veterán
Helló! Pár év után elgondolkodttam hogy vissza rakom a játékot mert nem nagyon van mostanában mivel játszanom. Van még benne élet. Vannak szerverek? Játékosok?
Láttam videókat hogy van Ray Tracing a játékhoz. Ez valami hivatalos patch? Vagy csak kamu videó?
-
gabor7th
addikt
Sziasztok! Millió módszer kipróbálása után ez működött végül:
"Hey,
Try this workaround:
Open Origin client and right-click Battlefield 4 and choose Game Properties. Then go to Advanced Launch Options and choose Battlefield 4 x86 and click Save. After that, go to Advanced Launch Options again and choose back Battlefield 4 x64 and Save." -
gabor7th
addikt
Amit írtál Punkbustert problémát a Steamnél állt fennt. Ami most van... elvileg hivatalos EA-s ügyintéző írta, hogy ők csináltak az ő oldalukon egy update-et, de csináltak egy újat, hogy a hiba megszünjön... a fura az, hogy a dátumok szerint nekem éppenséggel tán a megoldó update vágta haza a dolgot. Mindenesetre jó látni, hogy valamit talán kezdenek majd vele.
-
gabor7th
addikt
Oké megpróbálkoztam a teljes újratelepítéssel és továbbra is az van, hogy a szokásos menü helyett egy honlap jön be és onnan bár elvileg ott van a lehetőség, hogy játékot indítsak, sőt fura módon még azt is írja, hogy csatlakoztam, de igazából be se lép a játékba, semmit se látok a pályából, vagy a régi menüből? Ez valami új menü, ami persze nemcsak a battlefield 4-hez jár vagy mi?
Valakinek van valami működő megoldása?
-
gabor7th
addikt
Sziasztok! Ma miközben az egyik DLC pályán végezetem a menettel az egész játék kifagyott és amikor újraindítottam nem a szokásos kezdőképernyő jön be a menübel, hanem a battelog internetes oldalt nyitja meg ahonnan nem sikerül játékot indítani... legalábbis úgy, hogy a képernyőmön lássak belőle bármit is. Próbáltam javítani a játékot, amivel eltelt két óra a végén hibaüzenettel és továbbra is ez a honlap jön be.
Hogyan lehet ezt kijavítni? Van másnak is ilyen problémája?
-
lala42
őstag
Sziasztok.
Segitség kellene. Rendszer. WIN7 /64. A Bf4 betöltés után PB bannal kidob. Minden szerverről. (nem volt csalás soha sem, ez kizárt) Pb újrarakva. Ez sem segít. (megjegyzem sokan panaszkodnak erre a hibára. A google sem mond semmi konkrétumot. Mármint megoldásra. Írva a gyártónak, le sem szar. Bf4 prémium. A konfig elég, tehát ez sem probléma.
A hibajelenség egyik napról a másikra jött. ( a gépen minden program és játék hivatalos, egyedi sorozatszámmal, névra címezve.) Tehát ez sem lehet gond.
Tud valaki valami okosat ezzel kapcsolatban?
Köszi, előre is.
Játék tisztán telepítve. -
csibe1
addikt
válasz
Gempas 70 #101404 üzenetére
Igen, anno nagyon jóra sikerült, jóval messzebb láttál vele, mint most.
A slugos sotin se volt rossz dolog füstben lövöldözni vele.
Az a baj nagyon "játékosközpontú" lett pár kiadó: azokkal foglalkoznak akik hangosabbak visítanak a neten; nem az a lényeg, hogy jó legyen a játék. -
csibe1
addikt
válasz
simlisgumis #101401 üzenetére
Garis ügyben írtam guggli fordítóval, de azt válaszolták, hogy érthető amit írok, nincs gond a fordítóval.
Egy próbát megér szerintem, de ezt neked kell tudnod. -
simlisgumis
tag
válasz
simlisgumis #101400 üzenetére
Van mód fellebbezni , de a hatalmas nyelvtudásommal számomra ez a lehetőség kiesett sajnos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari