Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Egy ideje már nem írtak ide. Egyáltalán itt még van aki játszik vele?
-
gabor7th
addikt
Mindig is vágytam erre a játékra, de azt hittem, hogy lekéstem. Viszont azt olvastam, hogy újra növekszik az ezzel játszók száma, így megvettem végül. Kérdésem lenne, hogy emlékszem annó volt egy tabletekre készített kommander applikáció; az él, mi a neve? Okostelefonon is fut?
-
Tomassy00
senior tag
Én szeretnék egy jót játszani
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok!
Visszatértem!
Igaz, nincs komoly vasam, de nekem 15 ezret megért:
AMD 4 magosított Phenom 2 cpu 3.2ghz
gtx 560 1gb
4gb ram
ssd
1336x768
Játszható lowon.
Adtam neki kis tuningot is, 3.5GHZ-en megy a cpu, a vga kapott 70mhz GPU tuningot, és 90Mhz memóriát .Minden DLC megvan, aki akar egy jót játszani írjon!
A BF legyen veletek! -
Mizol29
senior tag
Még jó, hogy nekem fent sincs ez a csoda kliens meg nem is használom
-
Zsoxx
senior tag
válasz
#50433536 #101287 üzenetére
Valami valóban van, de a szlovákok jobban szívnak.
-
törölt tag
Már fél Európában elérhetetlen az origin.
-
törölt tag
Európában legalább 5 szerver nem működik.
-
törölt tag
Meghalt az origin, Ti se tudtok belépni?
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #101281 üzenetére
Mondjuk nekem a bf3 es a 4 hivatalos oldalrol van, de az 1 es az 5 g2a.
Persze tudjuk, hogy a g2a oldalról származó kódok biztosan lopottak.
Ha jön egy vevő és blokkal igazolja, hogy a Wallmart-ban megvette a bf5-öt, de a kódot nem fogadja el a rendszer, akkor a g2a vásárlót kitiltják és a károsított vevő kapja meg a jatékot.
Várható volt, hogy egyszer véget vetnek ennek a bulinak.
A felhasználói szerződésben meg benne van, hogy csak a hivatalos helyről veheted meg: Origin-ről vagy játék forgalmazó üzletben.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Úgy néz ki, hogy így sok év után ítélzetett felettem a Battlefield, és nem enged játszani mert harmadik féltől van a játék.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Újra megvenni Originen nem tudom, mert meg van vásárolva. -
Astroboy
őstag
válasz
maxxenergie #101276 üzenetére
+Próbáld ki ablakos módban jelentkezik-e a probléma
-
maxxenergie
senior tag
válasz
FollowTheORI #101275 üzenetére
Köszi szépen ismét
Ezeket is átnézem a hétvégén, mert legalább ezzel a lapozófájl megoldással elindul végre eddig ez sem sikerült !
De a hibaüzenet alapján én sem erre tippeltem volna, VGA driver Directx hibára. DDU-val már leszedtem múltkor is nem hozott eredményt akkori legújabb driver, majd visszaraktam korábbit is azzal sem... Ezeket még megnézem hétvégén hoznak-e tartós megoldást.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
maxxenergie #101273 üzenetére
Felesleges két lapozófájl.
Ami a rendszernél van, azt fixáld mondjuk 2GB-ra. A többi helyen meg kapcsold ki.
A fixálás meg azt jelenti hogy 2048-2048 pl.
És próbáld ki úgy.A másik amit esetleg megtehetsz, bár ennek nem sok köze van ehhez (mint ahogy szerintem a lapozófájlnak se, de valamiért mégis - bár lehet csak az utána kötelező újraindítás csinál nálad valamit, és tényleg semmi köze hozzá).
Ha nem használod a hibernáció funkciót, akkor nyitsz egy admi parancssort és beírod:
powercfg -h offEz törli a hibernációs fájlokat és a funkciót kikapcsolja... és ha jól emlékszem a windows gyorsindításához szükséges cache is megszűnik... de nem baj/számít amúgyse sokat SSD esetén.
Amúgy régebben is írtam, hogy szerintem itt valami monitor-felbontás-driver beállítás-render ahead-vsync jellegű gond lehet.
Tehát esetleg az AMD energiatakarékos, fast-sync, stb beállításait kéne kilőni mondjuk és úgy megnézni... meg full screen not windowed beállítás, van esetleg több monitorod? stbBár ha jól emlékszem azt mondtad csináltál már, de még azt is meg lehetne próbálni, hogy DDU-val csökkentett módban kipucolsz minden AMD (meg NV drivert, ha talál), szóval mindent... és utána felteszed a legfrissebb AMD drivert.
-
asvald
senior tag
válasz
maxxenergie #101273 üzenetére
Sajnos több ötletem nincsen
Ez eddig mindig orvosolta a problémát
-
maxxenergie
senior tag
válasz
maxxenergie #101272 üzenetére
-
asvald
senior tag
válasz
maxxenergie #101270 üzenetére
Nincsen mit....annó bf3nál játszotta velem ezt ... egészen véletlen jöttem rá.
Fogta azt kidobált azzal hogy kevés a virtuális memória + ugyan ez a hibaüzenet volt rá ami neked... -
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #101268 üzenetére
Vagy túlmelegszik... vagy csak valami szoftver-driver probléma.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek játék közben FPS dropja van 5-10 másodpercig, továbbá a játékban nem egyenletes a magterhelés a CPU-n.
Eme hibák fenn állnak Bf1 és Bf4 esetén is.
Továbbá Bf1 esetén gyakran instant kék halált kap...Laptop:
Dell G5 5587
Intel i7-8750H
GTX 1060 Max-Q Desing
2x SK Hynix HMA81GS6CJR8N-VK 8 GB DDR4-2666
BIOS verzió: 1.2.1
1.11.1-re akar frissíteni
nVidia verziója: 8.1.956.0
driver verziója: 431.23a kérdés kiírásra került mind a két játék topicjában, a több szem, többet lát elve miatt, és mert mind a 2 játék alatt hiba van.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Bjørgersson #101266 üzenetére
Köszi nagy tipp ...
Bár kétlem hogy ez lenne a gond, de kipróbálom ezt is ... de első körben a rendszermeghajtóra túrom fel megnézzük ott mit produkál.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
maxxenergie #101265 üzenetére
Ha magyarul keresel ra, akkor valoszinuleg magyarul lesz leirva is.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
asvald #101264 üzenetére
Nem C-n tehát nem a rendszerpartíción van ... a játék, de korábban sem ott volt évekig és semmi bajom nem volt vele soha és nem is voltak rendszerpartición sőt fizikailag is másik SSD-t használok játékokra-rendszerre..
Pár hónapja csak ez nem megy a többi BF semmi gond... ezért nem értem. De mivel Optikám van letörlöm és felrakom rendszer partícióra ezt az egy játékot este akkor 10 perc alatt megvan ezt még nem próbáltam - Köszi.
Mizol Ok google...csak gondoltam valaki magyarul egyszerűen le tudja írni nekem, de amúgy meg nem nyúltam hozzá egy újratelepítésem volt legújabb legális WIN10 PRO-ra azóta OFF... És amúgy nem nyúltam hozzá igen és 16GB DDR4 memóriám van a gépben az csak elég lehet... adatlapon lévő konfigról van szó.
Én gyanúm VGA-DRIIVER irányába ment el, hogy ott lehet vmi gebasz ezért visszaraktam egy régebbi drivert, de a helyzet nem oldódott meg BF4 editorral sem amit korábban javasoltak, de akkor rágooglézok erre a lapozófájlra mi is ez és hol kell mókolni bár kétlem megoldaná... ha a rendszerparticióra való telepítéssel sem oldaj meg.
-
Mizol29
senior tag
válasz
maxxenergie #101262 üzenetére
2020 van és az emberek még mindig nem szeretik használni a google-t? Tényleg nem akarok bunkónak tűnni, de google-be beírod és fél perc alatt 100%, hogy megtalálod rá a választ. Meg a pagefile alapból engedélyezve van. Szóval, ha nem vágod hol kell azt beállítani akkor valszeg nem is lett az elállítva vagy kikapcsolva.
-
asvald
senior tag
válasz
maxxenergie #101256 üzenetére
lapozófájlt kapcsold be, ha nincsen
-
törölt tag
Sziasztok!
Már két napja nem adja meg a hiteket a játék, hiába tárazok ki valakire közelről vagy távolról, a találatok háromnegyedét nem adja meg. Mintha ne találnám el, pedig eltalálom egyértelműen. A BF3 megy rendesen.
ping 39-45
elveszett csomagokat nem jelez
néha mintha az egér is későn reagálna a húzásra, máskor meg megy szépen.Valami ötlete van valakinek?
-
maxxenergie
senior tag
válasz
ADAM1337 #101242 üzenetére
Sziasztok BUÉK !
Nekem sem sikerül megoldani a problémát melyet korábban itt vázoltam már visszaraktam korábbi drivereket is újra telepítettem már a BF4 Settings Editorral is próbálkoztam de semmi hiba ugyanaz maradt ... R9 Fury-X kártyám van...
Esetleg egyéb ötlet valakinek minden más BF /BF3-Hardline-BF1-BF5 megy de ez nem ..../
-
Truman
senior tag
Nekem az előző kártyám, AMD HD7850 -es volt én semmi olyat nem tapasztaltam vele, hogy valamilyen játék a driverrel vagy a kártyával összefüggésben állt le, vagy nem indult el vagy grafikai hibák voltak. Igaz akkoriban a játékaim túlnyomó többsége Warez volt, így ami eset mégis előfordult, ráfogtam arra. Amúgy szintén megint AMD -t akartam, csak épp bánya nyitás volt, és az AMD árai jobban megugrottak, mint az nVidia -é.
-
Mizol29
senior tag
válasz
KAMELOT #101247 üzenetére
Az aztán az értelmes hozzászólás. A másik oldalon biztos minden rendben van driver ügyileg azért ott is panaszkodnak páran. Képzeld amd-n is van akinek semmi baja nincs a kártyájával és se a driver-el, de írjad, hogy ne amd-t vegyen az ember. Ez nagy segítség volt tőled inkább meg se szólaltál volna.
-
Zsoxx
senior tag
A Better Battlelog hibára született valami megoldás?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kisselandras #101245 üzenetére
Legújabb amd driver van fent, de csak ennél a játéknál vannak random crashek.
Ha átállítom Mantlera akkor el se indul, csak dx-be.
Most már az adrenalin driver-be is minden látvány javító segítő funkciót is kikapcsoltam, de így is totál random eldobja a vga drivert a játék, néha csak asztalra crashel le. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Megér ez a játék, 5 eurót? Játszik ezzel még valaki, vagy leáldozóban van mint BF1? Most akciós az Origin -en, ezért kérdem.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kisselandras #101241 üzenetére
Én most akarok épp a 622 órámmal kicsit nosztalgiázni, de engem meg kivág folyton dx errorokkal.
Vagy csak le crashel minden hiba üzenet nélkül. -
kisselandras
senior tag
Jó is ez a bf4 [csaló dice ]
Szerintem ő is bele [fáradt] -
Zsoxx
senior tag
válasz
Tav-Csoves #101239 üzenetére
Lassan egyre kevésbé.
Akkor nem tudom, lehet, hogy csak épp ddos-olták. Vagy elindult egy letöltés (pl. torrent) és nem vetted észre.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Tav-Csoves #101237 üzenetére
Nem ázsiai szerveren kell játszani.
-
Tav-Csoves
őstag
Miért van az, hogy Battlefield 4-ben 300-as pingem van, és ugrál, 22-300 között, kibannolnak, meg szivatnak, bf1-ben meg stabil 44, néha 60........
Ötlet? Magyar Telekom optikás internet, 1gb fel, le.
Az agyam eldobom. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Tav-Csoves #101235 üzenetére
Operation Macro
-
Zsoxx
senior tag
Nektek működik a Better Battlelog plugin?
Nekem nem, pedig be van kapcsolva. Azt írja a menüben, ha rákattintok az ikonjára, hogy "Nem lehetséges a webhely adatinak olvasása és módosítása". -
KAMELOT
titán
Ez meg micsoda? Nem tudok szerverre lépni nincs PING.
Előzőleg mielőtt bekapcsoltam volna a SLI-t a NV kiírta, hogy kapcsoljam ki ezeket.
mozilla, chrome, viber, excel és GAMEBAR.EXE
Miután ezt kikapcsoltam aktiválta az sli-t.
Restartoltam és most a Task manager-ben a SERVICES között nincs a GAMEBAR .EXE
Azt meg hgoyan tudom visszatenni...isntaláljam újra az egész origin meg ezeket? -
guftabi96
addikt
Aki szidja a Battlelogot, az próbálja ki a BF1/BFV menüjét.
Rá fogtok jönni, hogy nem is olyan rossz az a Battlelog -
Tomassy00
senior tag
Szerintem a BF4 lett a legjobb modernkori bf. És aki a battlelog cuccot kitalálta na azt meg lovaggá üttetném érte
-
Zsoxx
senior tag
válasz
- = Zk = - #101220 üzenetére
???
Ez ARMA 3 grafika. -
Zsoxx
senior tag
válasz
- = Zk = - #101217 üzenetére
A Project Argo nem jön be?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #101217 üzenetére
World War 3.. megvan a neve.. ezt próbáltam kb fél éve...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
lacos001 #101216 üzenetére
nekem nagyon hiányziok egy efféle BF...modernkori, csilli-villi... egy BC3 jöhetne.. nem bánnám.. pedig azzal se sokat toltam...
szerk.
nekem mondjuk egy BF3-4 alternatíva is jólenne... kipróbáltam ezt a "nemjuteszembeaneve" de az sem adta... igaz, alfa még.. de... háát... talán ha megjelenik... -
lacos001
senior tag
válasz
- = Zk = - #101215 üzenetére
Én 2017 februárjában toltam utoljára BF4et. Viszont vasárnap mikor újrahúztam a gépet feltettem...
Metro Only, 3000...Kezdésnek jó volt igy 2 és fél év után.
Semmire nem emlékszem, igy más mapot nem mertem bevállalni. Ott meg ugye... -
- = Zk = -
félisten
1500+ ó BF3 után nem nagyon szerettem a BF4-et... de közel 500 csak bennemaradt.. abbahagytam... BFV... katasztrofálisan nem adja.... lenne értelme... de... sok a makrós... mert ugye fegyver kiegekkel nem sokra mész, mint az eddiegiekben...
így visszatértem kicsit "zombulni", BF4, MEtro only... 3200tickts... no rules...
fun volt... élveztem... volt sikerélményem bőven... jegelem TTK frissítésig BFV-öt.... talán az hoz örömet... mert am nem lenne vele gondom... -
Astroboy
őstag
válasz
nincsnév007 #101207 üzenetére
Menj gyalog.
-
batman91
őstag
válasz
Kezd újra azt a pályát! Más megoldás nem lesz rá.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
nincsnév007 #101204 üzenetére
Egy screenshotot tudsz csinálni? Nem ugrik be ez a helyszín.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
A lift -ben nincs kitéve a karbantartók tel száma ?
-
nincsnév007
addikt
akkor tuti bug, csak rossz hogy most ez miatt nem tudok tovább haladni
-
Mizol29
senior tag
válasz
Lehet csak szimpla bug
-
Gyula84
veterán
válasz
jó rég volt az már videót néztem ott semmit nem csinál csak bemennek
-
nincsnév007
addikt
A singléban baku pályán mit kell csinálni hogy elindítsa az ember a liftet? ott állunk bent mind a 4-en de csak néznek ki a fejükből.
-
FollowTheORI
nagyúr
Jah, vagy az... vagy konfig fálj kézzel beleírva esetleg.
Még megpróbálhatod a dokumentumok mappából törölni a BF4 könyvtárát... hátha esetleg segít.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
maxxenergie #101201 üzenetére
A beállításokat a BF4 Settings Editorral is tudod szerkeszteni.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
FollowTheORI #101200 üzenetére
Szia!
Köszi hogy utánajártál egy dolgot nem értek csak, hol tudom állítgatni, ha a menü sem jön be már, tehát Originből elindítom és egyből ezt dobja ki, mint hiba menübe beállításokba el sem jutok... mikor meg leszedem a driver DDU-val és visszaraktam egyből jó lett ... akkor csak driverben lehet vmi nem ... mer én BF4 menüben mikor elindult nem állítgatam semmit.
Ha más nem lesz este megint DDU-om és felrakom újra a drivert, és megnézem ha alindul akkor a menüben már tudok variálni... beállításokkal vagy van más módja is ennek
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !