Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #68688 üzenetére
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
Tudjátok, ő is Ajtony!
#68689) G4ula84, #68692) kovy29, #68698) gali777: Köszi szépen!
Blizzard (Diablo3) pedig megb@szhatja, jövök BF-ezni!
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #68696 üzenetére
Nem tudok bemenni,mert vagy ez, vagy más kick van állandóan. Kár pedig egész jó szerverek ( voltak )
-
Gyula84
veterán
válasz
kriszpontaz #68690 üzenetére
le ám
(#68691) VAN der BOSS
most szégyenlem magam, mert nem tudtam, hogy van ilyen névnap -
Gyula84
veterán
válasz
kriszpontaz #68688 üzenetére
szóval Krisztián
ja és grat -
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson #68686 üzenetére
Holnap este lesz vmi közös móka?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Ha bekapcsolom a mikrofont (bal alt) akkor ki hallja a mondandómat? Zöldek, kékek is és pirosak is?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson #68682 üzenetére
Azért, mert nem tudsz leírni helyesen magyarul egy mondatot az nem a translate hibája
-
tom_tol
addikt
válasz
Bjørgersson #68680 üzenetére
Ha azt akartad írni, hogy "nincs kedvem játszani", akkor igen.
-
dokee78
félisten
Vannak alapjátékhoz magyar szerverek?
Főleg Conquest. -
tom_tol
addikt
válasz
Bjørgersson #68671 üzenetére
Varför inte?
-
válasz
pendre54 #68646 üzenetére
Üdv!
Nem akarom elkiabálni, de a délután leírt problémám úgy néz ki megoldódik. Szóval a történet ott folytatódik, hogy T-Home-s előfizető vagyok telefon+net+Tv csomagra. Na már most TV-t évek óta nem nézek, ez az asszony reszortja, viszont a sport érdekel, és azt a neten szoktam nézni streameken.
Nemrég olvastam, hogy a TV-GO elérhető a T-Home előfizetők számára ingyenesen PC-re is, csak regisztrálni kell, és letölteni egy plugint.
No itt lehetett az eb elhantolva, mert miután már többféle mókolást végigcsináltam, az itteni javaslatok alapján is, sajna eredménytelenül, egy hirtelen ötlettől vezérelve letöröltem a plugint, és láss csodát seperc alatt betölt azóta a Battlelog, IE és Firefox alatt is. Szóval, jó eséllyel valószínű ez a plugin lehetett a gond.
Tv-GO kilőve, legfeljebb majd TV-n nézem a hétvégi Fradi meccset.
Mégegyszer köszönöm a mindenkinek a segítséget. -
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson #68671 üzenetére
-
marilllyo
veterán
Este spielen?
-
stoon
addikt
-
válasz
FollowTheORI #68662 üzenetére
Köszi, csak mint írtam is, ez az Ant videós szarság nincs, és nem is volt a telepített programok között, igy a vezérlőpult alol se tudok mit törölni, egyedül a Firefox kiterjesztések közül tudtam eltávolítani.
Illetve akkor még ott a kérdés, hogy az IE11 alatt is miért nem működik a dolog normálisan?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
pendre54 #68657 üzenetére
http://www.ant.com/video-downloader/faq#part-3
Ahogy nézem ez az ANT zavarhatott be... uninstallálni kéne valószínűleg nem csak letörölni.
De valószínű még mindig azzal jársz legjobban ha újrateszed a FF-ot "szűzen".
-
válasz
FollowTheORI #68659 üzenetére
Igen, letudtam játszani a demó videókat, de csak a Firefoxal, az IE11 nem reagált semmit.
Pontosítok, letöltötte, és csak utánna indult el. -
csa33ee
aktív tag
válasz
kriszpontaz #68658 üzenetére
Esetleg ha még nincs kikapcsolva a video lejátszás, akkor próbáld meg disable üzemmódba tenni a Battlelog settings-be.Hátha.Persze ha már megtetted akkor lövésem sisncs.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Nálam ugyanígy van... de amugy a video háttér be van kapcsolva alapból.
http://www.webmfiles.org/demo-files/
Ezeket a webm videókat le tudod játszani letöltés nélkül?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Az első opció a játék betöltése után automatikusan elindítja böngészőn belül a Battlescreen-t (ez egy realtime térkép nagyban, több monitoros rendszernél hasznos, amúgy nem, ugyanaz mint játék közben az M betűre előhozható térkép). Maradhat OFF.
A második a videóhátteret kapcsolja Statikusra és vissza. OFF állásban fix a háttér, ON állásban meg videóháttér a BL-on. Ha aktív, használja a procit kb 5%-on, de elvileg ki kellene kapcsolnia háttér mozgásának ha a játék elindult. Maradhat OFF-on, ha neked jobb.
-
válasz
kriszpontaz #68655 üzenetére
Annyi történt, hogy a Firefox kiterjesztések között volt egy egy Ant videós szar, amit azonnal töröltem.
Kérdezném, hogy itt mi legyen alapértelmezettként beállítva, engedélyezve legyenek, vagy tiltva?
[/L]
-
@rglaaf
veterán
ha már a böngészökröl beszélünk IE12-vel be se tudok loginolni battlelogba se az origin webes felületére az mitől lehet? activex ki van kapcsolva
-
kriszpontaz
veterán
válasz
pendre54 #68654 üzenetére
A bongésző felső menüsorát előhozod ALT gombbal, ott Súgó menü, Azalatt - Újraindítás letiltott kiegészítőkkel.
Utána ha újraindult nem tudom mi fog megjelenni, de 2 lehetőség van.
Vagy azt választod az újabb verzióknál hogy Frissítés (akkor "újratelepíti" a Firefoxot).
Vagy ha régebbi a FF akkor a Firefox alaphelyzetbe állítását kell választani.Egyébként ez HTML5 videó formátum. Tehát a probléma valahol ott van.
-
válasz
kriszpontaz #68652 üzenetére
A gond az, hogy a Firefoxnál az ESR változat van fennt, már kb. 1 éve, mert elegem volt abból, hogy kéthetente kiadtak mindig valami új verziót, az összes nyűgével együtt. Szóval nem látom, hogy itt hol kell alaphelyzetbe állítani a Firefoxot.
Mégis valami más eszközökkel nem lehetne helyre tenni ezt a videóháteret? -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Nem telepítettél mostanában valami videó lejátszó programot amihez hozzátársítottad a webm kiterjesztést is?
Gondolom az a baja hogy felülírta mit csináljon a böngésző ezzel a fájltípussal.
Legalábbis ez a tippem.Esetleg egy "tiszta" FF újratelepítés segíthet (letörlöd a beállításokkal mindennel együtt)... de igazából ezt a programot kéne megkeresni ami felülírta és visszacsinálni amit elállított.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
pendre54 #68651 üzenetére
Na látod ott a baj. Annak nem letöltődni kellene hanem elindulni mint egy videónak.
Nagy valószínűséggel a Battlelog videóháttere kavar be neked (ez jelen pillanatban egy hófúvásos háttér a Battlelogon). Nullázd le a böngészőt, ahogy írtam.A link alatt szereplő videónak ami letöltődött így kellett volna kinéznie.
-
válasz
kriszpontaz #68650 üzenetére
Ha megnyitom a linket, elindul egy letöltés, ezt most futtassam le ?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
pendre54 #68648 üzenetére
Egy példa erre:
Én nem szórakoznék vele, alaphelyzetbe állítanám a böngészőt és újra telepíteném a szükséges plugineket.
Firefoxnál: Jobb felső részen a menü panel, majd ott a Help menü - újraindítás letiltott kiegészítőkkel - utána alaphelyzetbe állítás (törli a könyvjelzőket is elvileg). -
válasz
kriszpontaz #68647 üzenetére
Megnéztem, nincs a telepített programok között ilyen, ha a keresőbe beírom, akkor se dob fel találatot.
"Vaaaagy, nem állítottad át véletlenül statikusra a hátteret vagy nem változtattad meg BetterBattleloggal? MErt ez a .WEBM az animált Battlelog háttér." Ezt pontosan hol is látszik, mert fogalmam sincs? Egyébként erre a BetterBattlelogra rémlik, mintha véletlenül rányomtam volna, csak nem tudom, hogy mit nézzek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Próbáld meg letakarítani az Akamai NetSession Interface-t a programok eltávolítása menüvel. Hátha megoldja ennek a letöltőmotornak az automatikus indulását.
Gyakorlati haszna nincs amúgy, nem szükséges rendszerkomponens.Vaaaagy, nem állítottad át véletlenül statikusra a hátteret vagy nem változtattad meg BetterBattlelog-al? Mert ez a .WEBM az animált Battlelog háttér.
-
Üdv!
Uraim, a kollektív bölcsesség elve alapján kérném a segítséget a következő probléma megoldásához.
Pár napja észleltem, hogy a játék indításakor a Battlelog hosszú percekig nem tölt be, csak a loading felírat látszik. Van úgy. hogy 5 perc után bennt vagyok, de volt már, hogy kb. 20 percet kellett várnom. A probléma IE11, és a Firefox alatt is fennáll.
Amennyiben a Firefox alól indítom a battlelogot, akkor látszik, hogy elindul egy "Battlelog Battlefield 4-1.webm" akárminek a letöltése. Így néz ki letöltés közben:Így néz ki letöltés után:
Elvileg ilyen fájlokat szed le :
Minden egyes kilépés után, az újbóli játék indításkor eljátsza ezt a letöltős mókát, és már kurvára idegesítő, hogy 10-15 percek mennek el ezzel a szarsággal. Egyébként, ha befejezi a letöltést, utánna a játékkal már nincs gond. Adódik a kérdés, mit kéne csinálni, hogy ez megszünjön? Gyanítom, hogy a Battlelog pluginnal lehet összefüggésben, de fázok attól, hogy leszedjem, majd újra telepítsem, mert ezek a cuccok, a registrybe is előszeretettel be szoktak épülni, és hiába távolítom el a vezérlőpult alól a telepített programokból, újratelepítés után általában nem működnek normálisan, vagy sehogy.
Szóval, első nekifutásra ennyi, várnám az ötleteket, amit előre is köszönök.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #68639 üzenetére
mintha a rexet is ott lehetne kioldani + 3 fegyvert az utsó pályán, meg valami késeket,
ja látom később írtad -
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz #68643 üzenetére
Jol van, bocsanat, majd cserelunk.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
dokee78 #68640 üzenetére
Engineer-ként kell 15000 pontot összeszedned hogy unlockold az AK-5C-t.
(#68642) kovy29 : má megint leírtad előttem. A sarokból nem láttam.
Single playerrel az M249-et, az M412 Rexet, a P90-et es a QBZ-95-1-et lehet kioldani, valamint ket kest; machete, shank.
Akkor nem 3 az a 3 hanem van ott miből szemezni.. Állj csak a sarokba!!44!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
dokee78 #68640 üzenetére
Nincs, viszont nem is nehez megszerezni, engineerrel kell 15.000 pontot gyujteni, akkor kapod meg az AK 5C-t. Single playerrel az M249-et, az M412 Rexet, a P90-et es a QBZ-95-1-et lehet kioldani, valamint ket kest; machete, shank.
Godlike: Mar keso, 15 percre allj a sarokba es gondolkodj el ezen a viselkedesen.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Baszki én úgy tudtam hogy nem csak azt a 3at.
(#68640) dokee78 : igaza van kovács úrnak, bocsi a félretájékoztatásért. Az AK5C-t pontokkal tudod feloldani, ha elkezdesz Carbine-okkal lövöldözni, vagy eleve az az első fegyver ami fel van oldva. A fene se emlékszik már rá mi volt az elején
.
-
dokee78
félisten
válasz
Ó.
És benne van az ak5c? -
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz #68637 üzenetére
Ne beszelj mar hulyesegeket, a multihoz csak harom fegyvert lehet kioldani, az utolso palyan.
-
dokee78
félisten
válasz
kriszpontaz #68637 üzenetére
Köszi.
Már látom az ak5c ott van. -
dokee78
félisten
Single kampányban lehet kioldani multihoz fegyvereket?
-
Griff55
senior tag
Hol tusom beállítani, hogy az a fránya Origin ne a c meghajtóra töltsön le? Hiába kerestem a beállításnál egyszerűen nem találom. (illetve baj az az originnek ha nem a c-n van a játék?)
-
pohár
félisten
-
dokee78
félisten
Na megy ez lowon.
Érdekes,mert a Free az fagyott.Már 2 szerverről dobtak ki.
Egyiken tankkal foglaltam az egyik pontot,ott kilőttem egy járművet.
Másikon Boattal szedtem szét egy kis helit és egy távolabbi járművet. -
dokee78
félisten
válasz
Bjørgersson #68624 üzenetére
Munkában voltam,ott csak operából tudtam netezni.
Kellett a gyors infó,mert egy kollégám vette meg. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Bjørgersson #68624 üzenetére
-
dokee78
félisten
Na szóval,sikerült megvenni,most töltöm le.
De ahogy látom,csak tableten megy a Commander mód.Nem baj,ha nem megy full lowon sem majd fejlesztgetek.
-
killer095
őstag
-
aram01
nagyúr
válasz
FollowTheORI #68613 üzenetére
fasza múltkor egy negyed órán át c4-eztem, hiába
-
marilllyo
veterán
válasz
kisza25 #68605 üzenetére
Én nyomtam, de nagy sikerélményem nekem sem volt. 2-3 ribbonra futotta csak. Battlelog Ez a két homi ott legyeskedett folyton a kezdőnk előtt és ahogy kidugtad a fejed már kaptad is. Mondjuk logikus mert én is úgy gondolom, hogy ha van fenn ellenséges heli akkor először mindig azt kell szétkapni. Utána jöhetnek a földi célpontok. Az a 4 haláluk ha jól emlékszem mind én voltam. 3x helivel egyszer meg UCAV-val.
De hát na...15-29 keményen próbálkoztam.
(#68609) prokxy: Az a baj, ha ledöntik azt a qva tornyot akkor pilótaként szinte semmit sem látsz a portól.
-
MaTpr0F
senior tag
Bocsánat, hogy közbevágok, originben nem lehet valahol letiltani, hogy ne dobja fel állandóan az ablakát minden egyes játék indításkor?
-
prokxy
veterán
válasz
marilllyo #68600 üzenetére
Pedig pont akkor lőttél le, mikor a sok makkmarci háta mögé akartam sunnyogni!
Láttam, h a másik csapatból volt 2 heli pro, kb csak abban ültek, mióta játszanak!
#68601) bucketb0b: ezért kell ledönteni a tornyot!
#68604) VAN der BOSS: így van, legrosszabb Lancang Dam és Rogue.
-
eugabesz
őstag
válasz
bucketb0b #68607 üzenetére
Hát,nagy átlagban nem hiszem hogy többen próbálkoznak,mint más szervereken,bár tényleg megszaporodtak az utóbbi időben a "gyanús"esetek,de csak azért mert valaki jó,vagy esetleg gyanús,nem igazán intézkedünk,általában az egyértelmű csalókat dobjuk csak szinte azonnal a kukába.Volt már ebből elég sok vitánk,igyekszünk elkerülni az ilyen kétesélyes eseteket...
-
Griff55
senior tag
válasz
FollowTheORI #68596 üzenetére
Köszi a segítségeket
Hmm na akkor megpróbálom majd silencerrel is az AEK-etEddig valami heavy barrelt vagy mit használtam, mert a range-et egészel feljavította.
-
eugabesz
őstag
válasz
Gyula84 #68588 üzenetére
Hát jah...elég nehéz ügy egy olyan csapat esetében,ahol még csak a csalás gyanúja sem merült fel soha,mert amint kiderül valakiről,hogy kapcsolatba került akár a bf2 idején a csalással,már meg is szbadultunk tőle.Szerencsére elég jól ismernek a saját házunk tájékán ahhoz,hogy fel sem tételeznék esetleg rólam,hogy csalással élnék,nincs is rá alapjuk.A klán hírét meg nem ez fogja befojásolni,hanem a tagok viselkedése esetleg más szervereken és ne adj Isten a sajáton.Ezért kérjük mindig,hogy vigyázzon mindenki arra a bizonyos "gyógyszerre",ne nagyon guruljon el,ha egy mód van rá.Mivel az én nevem már egybefort a klánnévvel,fokozottan rosszul esett a ban,de mivel nincs megerősítve,mert nem bizonyítható,így akár más,a pbbans által streamelt szerveren is tudok játszani,tehát elvileg semmiféle pb bant nem kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest