Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sensejke
aktív tag
válasz
Bjørgersson #68290 üzenetére
[link] Látszol persze ha spottolnak, de tudtommal csökkenti az időt a felvillanásnál, ha lősz, mint a hangtompítónál csak ezzel nem csökken a sebzés. De lehet én értem félre.
-
marilllyo
veterán
Este kollektív huncutkodás?
-
Enton
addikt
válasz
csa33ee #68287 üzenetére
Ehelyett a kapott a tank kivilágítást.
Remélem az legaláb kapcsolható, ki az aki bemegy éjszakai pályára kivilágított tankkal??? Szerintem pont az lenne a lényege hogy ne lássanak. Ennyi erővel még a FF zenét is játszhatna menet közben.(#68288) sensejke:
Éppenséggel deploy előtt ott térkép elég nagyban azon pedig mutat rendesen mindent, így lehet értelme simán.
-
sensejke
aktív tag
válasz
Bjørgersson #68281 üzenetére
Mert a falsh hider ugye arra van, hogy rövid ideig villanj fel a térképen ha lőttél, de ugye HC-n nincs térkép így nem nagyon értettem.
-
csa33ee
aktív tag
Fasza. A légi járművekre még rárakhatták volna a kötelék meg helyzetjelző fényeket is,igazán pazarul festenének.
-
SkyS1gn
félisten
CTE-ben Golmud És Zavod is tolható éjszakai kiadásban.
[link] Igen faxák a fényjátékok...
-
gali777
őstag
-
bucketb0b
őstag
válasz
TheProb #68277 üzenetére
Fast vehicle sem igazán kedvez szerintem ha jetet akarsz tanulni ott ahol "tudnak játszani". AA, másik 2 jet akár helik is hamarabb spawnolnak és megint tudnak rámenni arra, hogy megöljenek
Vagy a hajók ha passive radart használnak.Az ön jogosultsága lejárt. A folytatáshoz kérem válasszon a banki utalás vagy postai pénzküldés között. A pénzösszeg beérkezése után a rendszer feldolgozza az adatokat ami néhány percet igénybe vehet, de ön ezután folytatni tudja a teendőit. Megértését köszönjük.
-
bucketb0b
őstag
válasz
TheProb #68274 üzenetére
Magasról kezdj el lockolni majd kicsit várj lehet, hogy füstje van és akkor feleslegesen elnyomja. Ha nincs akkor a 2 guidedet késleltetve kb. 1-2 mp különbséggel lődd ki, mert ha pedig ap-ja (nem apja
active protection )van akkor csak az egyiket fogja meg a másik betalál a késleltetés miatt. Utána csak lefelé húzod megsorozod és kész. Nem olyan bonyolult egyébként
-
TheProb
veterán
válasz
spanglee001 #68270 üzenetére
Attack jettet ajánlották, viszont ott az alap rakétával (laser guided) igen csak szokni kell az irányítást, mert 10ből 8x eddig földbe repülés lett az eredmény...
Igazából ami a legszarabb, hogy fél órát kell várni mire respawnol az az 1db tetű jet, akkor is idegbetegnek kell lenni, hogy el tudd hozni.
u.i.: megnézem ezt a space-es dolgot.
-
bucketb0b
őstag
válasz
TheProb #68266 üzenetére
Air superiorityn nem fogsz megtanulni repülni
Túl sok a jet és túl sok a hs/active radar kombó is. 24-32 fős szervereken tanulj meg. A jobbak a fordulást billre teszik, mert könnyebb, mint egérrel szórakozni. 310 körül fordul a jet a legjobban (azt hiszem), próbálj erre törekedni. A többi meg igazából rajtad áll. A "hogyan repüljünk" videókban sincs semmi különleges, te irányítod játék közben úgy is a jetet. Alapokkal kell tisztában lenni utána a többi jön magától.
-
TheProb
veterán
Jet vezetéssel kapcs tudtok jó videót/oldalt linkelni esetleg? Mik a legjobb kiosztások, stb.
Mert most air supperiority-n próbálkozok, de hát..
Úgy fordulok a géppel, mint ha nyerges vontatót vezetnék, menőverezni képtelen vagyok, úgy meg elég érdekes leszedni valakit. -
Anfänger
őstag
Sziasztok!
Kis sniper nooboskodás hátha valakinek megjön a kedve a csipára.
A minöség nem a legjobb,sajna a shadow play-el volt a twichre közvetítve,azt teszteltem hogyan és milyen bitrátával lenne a legjobb,egy haverom nézte és a twitch menti is.
Nincs vágva,egyszerü meccs.Ma csapattam.
(#68264) guftabi96 ! Lowon van a grafika. -
Gabi 8906
senior tag
Én is bedobom magam akkor.....
-
marilllyo
veterán
Gyertek n00bok sqdm.
-
spanglee001
addikt
na asszonyról mindeki másszon le és lehet bfezni
-
Griff55
senior tag
Na delekek újra működik!
-
pohár
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #68256 üzenetére
nekem a sushis kell, de nem tudom másolni
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Akinek kell Paul Walkeres embléma akkor tessék,nem nagy cucc,de a lényeg rajta: [link]
-
Griff55
senior tag
"Found no servers"
Gyerekek ez ilyen passzív nyomás ránk, hogy vegyük meg a Hardline-t -
Griff55
senior tag
az utolsó meccset még én is be tudtam fejezni szerencsére
-
Dexter-2000
őstag
nem jó a bf
-
lanw
aktív tag
WE ARE AWARE OF CONNECTION ISSUES AND SERVER OUTAGES, AND ARE PUTTING OUR BEST ON IT TO RESOLVE. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.
-
lanw
aktív tag
Mikor máskor mint amikor az embernek lenne ideje játszani....
-
aboutit
újonc
En inkabb megyek tevezni. Kitudja mikor lesz megint jo.
-
csa33ee
aktív tag
Szerencsére még egy TDM-et be tudtam fejezni normális eredménnyel a bl crash előtt.
Kedvesek hogy mindig hétvégére teszik ezeket a kis meglepiket. -
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Beittam, és kaptam engedélyt asszonytól egy kis játékra......Erre hát tessék.
"No Contact with EA Online"
Nem lesz még egy ilyen alkalmam. -
XZoli
aktív tag
148 hozzászólás ez minden elárult
-
senzaj
senior tag
The Game Statistics Engine is currently down..........
currently 3 órája
-
eugabesz
őstag
Lefagyott az egész fos battlelog,de kellett ez nekünk...meg oridzsin,meg a hónaljmankós f@szom nekik...
-
aram01
nagyúr
válasz
spanglee001 #68214 üzenetére
az sem hátrány egy multiban
-
válasz
spanglee001 #68202 üzenetére
Nálam is fasza minden, biztos nem i5 feature, mert én is 4690k-val tolom+mantle.
-
válasz
Bjørgersson #68217 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Battlefos össze szarta magát megint,de a game megy attól.......xD
-
Üdv!
Érdeklődnék, hogy másnál is van olyan gond, hogy a statja nullázva van, és nem tud csatlakozni egyetlen szerverre se, vagy csak én vagyok ilyen kivételezett helyzetben? -
aram01
nagyúr
válasz
spanglee001 #68206 üzenetére
ne b@zd én is levettem mediumra de nekem jóval 100 felett van
(#68207) iMaverick: nem mantlezok nem láttam olyan nagy különbséget köztük
-
spanglee001
addikt
válasz
fornettisuti #68208 üzenetére
fent nem tudod állítani customra, ha jól tudom addig szürke minden amig nem váltol customra
-
fornettisuti
veterán
Van egy kis anomália nálam. 14.9röl frissitettem a latest omegára, azota 14.4gyel es 14.9cel is az asztal 1366*x lett a játék default felbontása önmagától , nincs mantle és nem tudom a grafikát állitani beragadt ultrára (szurke az összes opcio). Tegnap ota van igy. Tipp a javitásra?
-
aram01
nagyúr
válasz
spanglee001 #68204 üzenetére
ultrán mindennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest