Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
Nagy nehezen elkezdte letölteni erre "sikertelen letöltés"...
-
prokxy
veterán
Most akkor mit javított a patch ha ugyanúgy kifagy a játék? Hangprobléma még fennáll mindig?
-
Snip3r_HUN
addikt
Királyság ! Nincs battlereport a kör vége után, tehát meg sem adta a pontotszerk.: kicsit lassan reagált a log de megadta...
-
Kami11
őstag
Jó lett ez a patch, most már akár 5 percet is tudok játszani Sanghai-on, csak azután fagy ki az eddigi 1-2 perc helyett!
-
scope2007
addikt
válasz
ujlakany1993 #20581 üzenetére
Na az nagy probléma!!! :-(
Engem ez irritál a legjobban az egész játékban...Legdurvabb, ha felveszed a kört és utána belassitva visszajataszod... Végig rajta az ürgėn a celkereszt, az összes golyó ramegy... De megfordul azt cshoő, lelő :-D
-
Csaber
senior tag
válasz
Viper26 #20580 üzenetére
Nekem se jött még le többször megállt letöltés közben " letöltés szünetelve " gratulálnék is az EA-nak remekül sikerült megoldani a javítás letöltését , gyakorlatilag ha szerencséd van most elkezded letölteni 10 perc alatt lent van , az meg nem számít a másik már meg 1 órája tölti lefele .........
-
fuvi
senior tag
válasz
Xirtam #20542 üzenetére
hangproblémára ezt találtam, de még nem próbáltam
goto the folder documents/battlefield 4/settings
and find the file PROFSAVE_profilechange the line GstAudio.AudioQuality 0(may be different)
to:GstAudio.AudioQuality 4this changes it to wartapes quality audio
then find the line with GstAudio.SoundSystemSize 20(may be diff)
and change it to GstAudio.SoundSystemSize 64
or GstAudio.SoundSystemSize 32(if your sound card is cheapo)this changes the amount of audio channels BF4 can use, 20 is really really low, which means in big audio situations with alot going on, the sounds get cut off.
and this one is optional, GstAudio.StereoMode 0
to GstAudio.StereoMode 1so to recap the lines should be:
GstAudio.AudioQuality 4
GstAudio.SoundSystemSize 64
GstAudio.StereoMode 1 -
ujlakany1993
aktív tag
Nem talál be a golyó probléma maradt...
-
Viper26
nagyúr
Összesen 1db TDM szervert talál a kereső...még jó, hogy működik, ahogy kell...lol.
(#20579) nanorambo:
Pedig épp az előbb jött le, talán 1 perc sem volt, lehet nálad lesz valami gond.
-
nanorambo
őstag
Nekem nem tudja leszedni a patchet...
-
Ybron
senior tag
válasz
Töki bácsi #20577 üzenetére
Multiplayer fül és ott lesz hogy test range, én tegnap ott gyakoroltam.
nanorambo eddig nekem se sikerült neki, először elkezdte, aztán 12%-nál megállt. Utána újraindítottam, akkor még valami hibaüzenetet is kaptam.
-
Töki bácsi
aktív tag
A játékban a gyakorló mód hol található? Helikopterrel szeretnék kicsit fejlődni.
-
Frozzy
őstag
válasz
Snip3r_HUN #20575 üzenetére
pont fent voltam veled.. király mert működik a játék. ha nem lesz fpsdrop még király is lesz
-
Snip3r_HUN
addikt
5 perc után kivágott mindenkit a szeró...
szerk.: egy dolog viszont biztos, az attack boat tv rakétájának újratöltési ideje jelentősen megnőtt... nem csak hogy nem szedsz ki vele egy helit,- jetet, de még lassú is.
-
ujlakany1993
aktív tag
A kifagyásokat nem javították. Meg is volt az 1.
(#20573) kisza25: Nyomj egy randomot. Azzal tuti jó szeróra dob be. Legalábbis nekem bejött.
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #20570 üzenetére
újraindítottam a gépet és továbbra sem megy nekem, melyik szerón vagy, dobj ide egy linket
kétszer ki meg bejelentkeztem, most már jó -
daveoff
veterán
válasz
Snip3r_HUN #20556 üzenetére
magyar idő szerint délután 3-ig lesz a leállás, én ezt olvastam battlelogon.mégse
-
Snip3r_HUN
addikt
megy a battlelog is
-
Frozzy
őstag
válasz
ujlakany1993 #20564 üzenetére
hát nem
-
DieHard
senior tag
Jobb lenne szólnának a Blizzardos fiuknak, lányoknak. Ott elég kevés a játék, de legalább minőségi.
Elindult
-
Csaber
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20561 üzenetére
11 órától kezdve töltöm , nem a netemmel van a gond , kb ha max letöltési sebességemmel jött volna 8-9 perc alatt lent lenne , amúgy most elindult újra (jelenleg 65 %)...na most jön rendesen 1 ms 1%....de most 92%-nál megint pihen ........
-
Frozzy
őstag
válasz
ujlakany1993 #20559 üzenetére
nekem is kevesebb mint 1perc volt letölteni és alkalmazni a frissítést
-
Csaber
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20551 üzenetére
Ne örülj mert nálam pl leállt 37%-nál " frissítés szünetelve " 20 alatt jutott el idáig .........na nem a netem ilyen lassú ennyivel jön.....
-
DieHard
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20545 üzenetére
Annyira izgulok , hogy belehalook
-
aizen92
addikt
válasz
kriszpontaz #20524 üzenetére
ezzel a HUD-ot is lehet kalibrálni/állítgatni? valaki próbálta már? valaki pár hete írta hogy ezzel elvileg lehet a HUD-ot is a 4-ben átállítgatni.
-
front3r
őstag
Battlelogon a BF3-as katona befigyel!
-
S1M0N
senior tag
Persze, majd meglátjuk, hogy mi lesz, de ha már ennyire "egymásra talált" az AMD és az EA/DICE. akkor AMD-s VGA tulajdonosaként remélem, hogy tényleg megvalósítják a beharangozott dolgokat, és nem csak a marketinges parasztvakítás volt a céljuk.
"Fejlesztőket kérdeznek, hogy tetszik a dolog, a válaszok, hogy igen nagyon tetszik, ez a jövő blabla, Ki fogják használni? Fejlesztenek rá?"
Hát igen, ezt sok más dolognál is eljátszották már a nagyvilágban... Mindenki áradozik valami tényleg jó megoldásról, de amikor tényleg az adott projekt mellé kéne állni, akkor egy (vagy több) konkurens egy jó nagy adag friss, ropogós zöldhasúval hirtelen "jobb belátásra" bírja a támogatókat, és a jó ötlet az önző érdekek miatt odavész...Ezért nem erőltetik például kellő mértékben a megújuló energiaforrásokat, csak hogy egy "külsős" példával éljek.
xTREem
Köszi, már töltöm is! -
xTREem
tag
1GB a frissítés, lehet tölteni!
-
Def26
félisten
AMD -nél mindig ez van. Majd egyszer lesz, majd jön egy driver, majd javul 20% -ot. Ezeknek kb. a fele sem szokott összejönni, és tudod miért, mert túl nagy piacot ural az nv. Kőkemény pénzek vándorolnak A -ból B -be és AMD -n kívül senkinek nem érdeke, hogy egyeduralkodó rendszer jöjjön létre a Mantle -val.
Nézd meg a beszámolókat. Fejlesztőket kérdeznek, hogy tetszik a dolog, a válaszok, hogy igen nagyon tetszik, ez a jövő blabla, Ki fogják használni? Fejlesztenek rá? hááát ő izé, The Way It's Meant To Be Played...
Engem nem nagyon érint ez a mantle dolog, mert konzolos vagyok, csak amolyan külső szemlélőként figyelem a dolgokat, de már évek óta ezt látom amd cuccoknál és valahogy mindig ott vannak fej fej mellett az nv -vel. Pedig ps4 -ben is amd cucc van, nem lenne rossz az a teljesítménytöbblet.
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #20531 üzenetére
hogyan lehet lvl 100
mikortól lesz valaki sas egyáltalán ?
-
scope2007
addikt
válasz
Liquidator #20528 üzenetére
Ombre :-D
Sietek haza, remélem arra már lesz ápdét
-
S1M0N
senior tag
válasz
kriszpontaz #20529 üzenetére
Én csak azért linkeltem a cikket, mert ezt válaszoltad a kollégának:
"csak a HD7XXX szériától felfelé lesz elérhető. GCN-es Radeonokkal. Ez lehet később változik, egyelőre ez van."
Erre írtam a választ, hogy nem csak ezeknél lesz elérhető az AMD szerint.
És ennyit, nem többet. Az, hogy konkrétan ez mit takar, majd kiderül, de én csak azért linkeltem a hírt, hogy nem csak a GCN only lesz a Mantle. -
prokxy
veterán
válasz
Ó bakker, ha ezt tudom, nem szopok vele egy fél órát...
-
kriszpontaz
veterán
Olvastam mielőtt linkelted.
Akkor linkeld be azt a részt légyszi ahol nem CGN típusú kártyákról van szó (konkrétumokkal). Valószínű ilyet nem találsz, sem NV kártyáról szóló részt. Nagy általánosságban írnak róla hogy támogatható, nem arról írtak hogy a HD 6XXX szérián is ugyanúgy megy. (Felépítésben közük nincs egymáshoz). -
kissadam22
tag
Sziasztok.. köszönöm a választ...
Nekem 7870 a vga-m mi az a mantle...mit fog változtatni... Köszi most láttam a vmilyen hírt.. -
S1M0N
senior tag
válasz
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kissadam22 #20522 üzenetére
BF4 Settings Editor. Ez átmásolja ha kell.
(#20514) HRC95: csak a HD7XXX szériától felfelé lesz elérhető. GCN-es Radeonokkal. Ez lehet később változik, egyelőre ez van.
-
gali777
őstag
válasz
kissadam22 #20522 üzenetére
BF3 settings editor vagy BF4 settings editor. Valamelyikkel át lehet másolni, valaki azt írta.
-
kissadam22
tag
sziasztok. Hogyan lehet a Bf3 nak a billenyü beállítását átmásolni a Bf4be....
Köszi
Qvàra idegesit hogy minden jo volt a beállitas a billen... Aztán meg vissza állt gyári beállra...és onnantol nem lehet átállitani más gombra...
Ez vicc... A Bf4-nek...
Köszi.. -
gali777
őstag
válasz
Snip3r_HUN #20519 üzenetére
Hánehogymá pistike meghaljon egy találattol... nem úgy megy az...
Amúgy a 3-ban meg hiába meghalna egy tv rakétától elvben, gyakorlatban minimum 3-at kell rálőni mert az első 2 meg kiporzik
-
Plezs21
tag
Tényleg, mikortól elérhető?
-
Snip3r_HUN
addikt
80-90-es találati pont az attack boat-ból tv rakétával stealh,-és attack jetre... ma 2 ből 2nek volt még esélye kiugrani, vicc
-
prokxy
veterán
Ha majd elérhető a frissítés, írjátok meg kérlek, h hány MB, mert mire a tanyanettel letöltöm...
-
ЯΞD
senior tag
-
HRC95
tag
Nemtudom mi ez a mantle(valaki összefoglalhatná) de az fps növekedés az tetszik
Hogy fog ez működni? HD 6850hez is lesz ez a mantle?
-
Colos1
őstag
válasz
kriszpontaz #20509 üzenetére
És ahogy olvastam, ez a +20% csak a komplexebb jelenetekben fordulhat elő, tehát inkább csak a minimum FPS -t fogja növelni. A max FPS -nél csak 0-5%.
-
Xirtam
veterán
válasz
kriszpontaz #20509 üzenetére
Bőven csöndbe maradhat mindenki ha a kártyáján ugyan azon beállítások mellett 5-10 FPS növekedés lesz. Szerintem már annak is örülhet mindenki.
-
Snip3r_HUN
addikt
a blog megint egy kalap sz*r lett akár mire kattolok csak loading...
-
v!ct0y
veterán
Najó de te egy csaló noob vagy
-
fogirobi
senior tag
Oké! Álljon ott sorba órákig az akinek 7 anyja van.
És még ha be is jut valamikor, akkor összeteheti a 2 kezét ha még talál eladó BF-et !
Arról nem is beszélve, hogy a beugró is 2 ropi, tehát akkor az már nem 6990, hanem 8990... 1 ezressel lenne olcsóbb a CD Galaxishoz képest.
Nekem annyit nem ér meg, hogy ott kínlódjak!
Maga a PlayIT meg egyáltalán nem érdekel, kockulok én eleget itthon.
Azért ezt érdemes megnézni: [link]
Komolyan mondom nem normálisak az emberek, hogy képesek ott sorban állni, és a videón még az semmi, amit mutatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest