Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
HwAdokVeszek #18793 üzenetére
Valak mintha írta volna hogy a Flagrun miatt stat reset lesz a bünti....Szóval azt a Flagrun-t azt hogy is kell ...?Mert hát elég szar a stat-om és inkább kezdeném elöröl ....
-
law007
aktív tag
válasz
devilinsid3 #18790 üzenetére
most vettem észre, hogy rossz lapon írtam, és sok ilyen bejegyzés van felettem. Tehát szopódnak sokan.
a másikra meg én én vagyok, csak simán law007, már elég régen. -
spanglee001
addikt
egyébként, nálam napok óta jól megy, nem fagy, nem dobál csak hang bug van.
lehet kibannolják a fél társaságot, hogy teszteljék mikortól nem fagy a szerver
ma is nyomtam vagy 5 órát, de már inkább én sem játszok.
akit kibannoltak, kérjen kártérítést, én biztos nem hagynám magam, ha leveszik a bannt és elnézést kérnek nekem az kevés lenne, biztos kiátkoznám aki ezért felel -
r-chee
őstag
válasz
HwAdokVeszek #18788 üzenetére
És veled mi történt? A hálózat csapdájában?
Most kell csak bátorság a játékhoz. Dupla élvezet
-
law007
aktív tag
Sziasztok!
A Violation (GAMEHACK) #89265 másnál is tombol? már fellebbeztem az evenbalance-nál, a GGC-nél, baromira zavaró, de jó volna tudni, hogy más is szopódik-e miatta, illetve van-e rá valamely módszer... -
HwAdokVeszek
aktív tag
Új magyar [link]
-
bombibmw
veterán
Miért van az,hogy az ismerőseim közül senki sem játszik?
Na én most nekikezdek,hátha kapok egy prémiumot vigaszként a jogtalan bannért. -
STC Speed
őstag
Hali!
3 napja nem nyomtam,fagyogat még a játék?
-
almos94
aktív tag
válasz
Lavidaloka #18778 üzenetére
Más helyen most kaptam egy lehetséges megoldást:
Mivel az AMD driverek a régebbieket nem törlik teljesen, ezért lehet ez a gond. Van egy program, amivel a drivert teljesen letörlöm, nyoma sem marad, aztán pedig felrakom a legújabbat. Hátha ez már működik... -
tigerk
tag
Hali
Logitech g300 rágcsálóm van és ha jól értem a logitech gaming softwer miatt bannolgat a punkbuster?Ez akkor is megtörténhet:
-Ha a program uninstallálva van?
-Ha a programban nincs semmilyen gomb beprogramozva (csak pl más játékokhoz)
Mert most én is eléggé nem merek játszani a vélemények alapján.
Üdv
Tigerk -
almos94
aktív tag
válasz
Lavidaloka #18770 üzenetére
Elolvastam és nekem pont ez a driver van fent, amire a link is mutat...
-
lofagi
addikt
válasz
Viper26 #18755 üzenetére
Ja bocs, mert TE tudtad,hogy xar a PB... aha oké, szerinted ki játszott volna, ha tudja, hogy ez van? Haverom azóta nem mer belépni a játékba nehogy menjen a ban.
Barcageri (#18730): JA HOGY EZ KAMU HÍR VOLT, hát köszi szépen, gratulálok neked is, végülis csak 2 fórumot kürtöltem vele körbe...
-
Viper26
nagyúr
válasz
HwAdokVeszek #18727 üzenetére
Annak tudatában, hogy mi van a PB-vel, mondjuk játszani sem kellett volna nekiállni ma, dehát akkor min menne a sírás megint..
-
kisza25
félisten
történt valami ma, hogy ennyi hsz lett megint?
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lavidaloka #18745 üzenetére
Ezzel a "GAME HACK #89265"el van tele. Szerintem is javítva lesz és leveszik ezeket az embereket a listáról.
-
lofagi
addikt
ahogy így nézegetem a játékosokat azért vannak itt köztük még lvl10 alattiak is, alig tolta még a gémet és már bannolják
igazi nagy élmény lehet.
1-2 10 éves Pistike mit csinál? megveteti újra? azt se tudja majd, hogy mi történt
-
apollo12
veterán
válasz
németet még nem találtam
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
De legalább működik, már tudjuk
Pedig már vártam hogy melóból haza érjek és játszak.
Hoztam 2 üveg Leffét is -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
HwAdokVeszek #18740 üzenetére
Igen...kb 2-3 percenként...1 játékos:Pinkbuster BF4
-
Hooper
őstag
mennyire imádom...
ha nem bug miatt szakad meg a game akkor ma már a második ilyen:Error
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Reserved space!Csak nehogy megszokjam hogy majdnem 1 órát fent töltök 1huzamban
-
devilinsid3
addikt
válasz
HwAdokVeszek #18740 üzenetére
és majd sorba le.. nem kell tovább ragozni szerintem
-
lofagi
addikt
válasz
devilinsid3 #18738 üzenetére
jaja remélem is
-
Gippo
senior tag
Te írod ezeket a twitter üzeneteket amúgy?...
-
LamaCube
addikt
Basszus inkább ma nem játszom.
Nézek inkább egy filmet
-
mackosajt
addikt
Tegyük már tisztába a dolgokat gyerekek, mert akkora tévedések vannak, mint az állat.
Van a Punkbuster, amit az Evenbalance csinál.
Ez van beépítve magába a játékba. Aki itt bannolódik, az azt a kulcsot dobhatja a levesbe, azzal sosem fog már játszani.Van a pbbans és a ggc.
Ezek ilyen kiegészítő, azon szerverekkel kapcsolatban álló szolgáltatások, amik azért jöttek létre, mert az evenbalance féle punkbuster nem volt képes a jó csíterszűrésre.
Ezek csak ott élnek, ahol be vannak állítva.
Magyarul ha te bérelsz egy szervert egy olyan szolgáltatónál, ahol ezek nincsenek, akkor csak a mezei punkbusterre számíthatsz.Szerencsére egyre kevesebb szolgáltató akad, aki ne lenne pbbans/ggc stream partner.
Remélem érthető, hogy ezen utóbbiakon egy olyan ban, amit a stream rendszer ad, az nem egyenlő az összes szerverről való bannal.
Valamint ha megfigyelitek, a pbbans oldalán ez van írva:
There have been 164 ban(s) in the past 24 hours.
There have been 212 ban(s) in the past 30 days.Eléggé gyanús, hogy valami olyan jellegű probléma van, amit majd javítani fognak, és egy korábbi állapotra fogják visszaállítani a ban adatbázist. Volt már erre példa korábban is.
-
Laraxior
titán
válasz
Eddig 4 magyart... Az első reggel 5kor, 9-kor, 11kor és most...
-
Barcageri
tag
Jó hír azoknak akiket tényleg ok nélkül bannolt PB!
legfrissebb Twitter:
" We have noticed the problem of Punkbuster and we are going to solve this issue. Please be patient, we will refund all of your accounts. " -
LLKobe
veterán
válasz
Komolyan, mostantól ha ezt a topikot olvasom, mindig be fogom tenni a Benny Hill zenét aláfestésnek, mert amit ez a game produkál, az már tényleg kabaré
-
lofagi
addikt
válasz
te vagy Frrost, most akartam írni,hogy újabb magyar van a listán.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
lofagi #18718 üzenetére
Én is kickelve lettem pb álltal
http://www.pbbans.com/master-ban-index.htmlGame disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Frrost' (for 0 minutes) ... Violation (GAMEHACK) #89265
Pedig semmit nem csináltam
Kb 2 másodpercet tudtam játszani -
xTREem
tag
válasz
DjDanee87 #18716 üzenetére
Ugyanez pepitában! Az a meglátásom van a játékkal kapcsolatban, mintha a képernyőn megjelenő akciótól tizedmásodpercekre lenne lemaradva a program, ami a találatokat, mozgásokat számítja. Ha képletesen szeretném kifejezni, mintha egy gumimassza lenne a játékos és játék között, ami ugyan követi a jelenetet, de lekerekítve, lesimítva, az "éleket" eltompítva, ha értitek, mire gondolok. Talán nem véletlen van a sok összelövés, mikor közvetlen közelről mindkét fél megfekszik. Ehhez képest a BF3 teljesen közvetlen, ott tudhatod, HC módban mész, lősz az ellenre hármat és már fordulsz is tovább, mert tudod, hogy feküdni fog, max. 0.1 másodperc, mire odaér az áldás. Talán nem véletlen, hogy a battlelog fórumokon a netkódot savazzák úton, útfélen. Remélem érthető voltam!
-
Peetyaa
tag
Ti mivel írjátok ki a videókártya adatait? Eddig msi ab-t használtam, de az nem működik bf4-be.
-
Shodan
őstag
Commander módot ipaden hogy lehet használni???
Feltelepítettem a battlelogot ott kiválasztok egy servert és ráállok hogy commander akkor annyit ír ki hogy:
Error commander app is not installedDe nincs is ilyen app vagy legalábbis én nem találok
ja hogy nov 19.től akkor ezért nem találom
-
Chris78
aktív tag
A szakadozó hangra talált már valaki megoldás? Nekem csak a járműves pályákon szarakodik.
-
lofagi
addikt
válasz
Svájcinéger #18714 üzenetére
semmit semmit, ez a felháborodás nem neked szólt, vagy a hozzászólásodra, hanem az ő hozzáállásukra, hogy kaptak az érintettek cserébe valamit, véletlenül sem volt semmi problémám a hozzászólásoddal
-
DjDanee87
addikt
válasz
Stunts666 #18702 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok. BF3ban 20% fölött van a pontosságom és igaz, hogy 95%ban suppression perket használtam ott (ha más a squadban nem használta) de nem azzal van a gondom itt sem, hogy visszalőnek. Egyszerűen nem megy úgy a célzás, mint ott ment és sajnos nem jövök rá mi lehet a gond. Kilőttem BF4 megjelenés előtt windowsban az egér beállításainál a "rámutatás pontosságának javítása" dolgot, lehet ettől felejtettem el célozni, nemtudom
Ja igen, most 11% az accuracym BF4ben, és tényleg iszonyat szarul megy BF3hoz képest. 1es KDnak is örülök dominationben.
-
wolf13
őstag
válasz
devilinsid3 #18708 üzenetére
Én sem értettem , annyit írt azt hiszem az eve , hogy forduljak a 3. félhez (ez lenne az admin) de a fene sem tudta már , hogy melyik seron kaptam ezt.
Így kénytelen voltam belenyugodni. Még levelet is elkezdtem írni , olyan hangvételűt , hogy a végén inkább kitöröltem.
-
Csaber
senior tag
Azért most is beleszaladtam egy mukiban , sniperként a pálya végén 1800 pont /perc mellett tolta a kört Rogue Transmission pályán Conquest Large módban , az azért durva volt hogy a közelébe mentél azonnal fejlövést kaptál tőle (a pálya túlvégéről kifejezetten jó 45% találati aránnyal játszik...)... mondjuk párszor meghalt , mert annyi esze volt , hogy azért a tankból nem lő ki....
-
Viper26
nagyúr
Lenne egy kis időm játszani de komolyan mondom nem merek felmenni, hátha nálam is előjön ez a ban-f@szság..
-
wolf13
őstag
válasz
devilinsid3 #18706 üzenetére
Az accuontról , mivel a GGC streamen látszik az is , hogy nevet váltottam még előtte.
Nem tudtam, hogy origin név fog megjelenni , így pár napra rá váltottam...
-
wolf13
őstag
válasz
lofagi #18697 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni , engem 2012.januárjában egy szerver admin dobott ki.
Nekem annyi a szerencsém , hogy a pb banra nem kerültem fel , és így csak a német szerverekre nem tudok csatlakozni , ezzel dob ki mindig a játék :
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player
'name' (for 1 minute) ... Cheater banned by GGC-Stream.NET. Ban on GUID a6dd69f70a7e559bb5ff3ef42b3c4a55.
Contact GGC-Stream.NET for details. [Admin Decision]Én egy kollégám segítségével több ticketet írtam az evenbalance , és a GGC-Stream -nek , egyik a másikhoz küldött. Azóta sem tudtam levetetni a nevemről és szánalmasnak tartom , hogy sosem használtam semmit. Más meg össze vissza hackel , és vígan elvan.
Én szurkolok neked , hogy sikerüljön még így frissiben. Nekem elég hamar reagált mindegyik fél.
-
Stunts666
őstag
válasz
devilinsid3 #18698 üzenetére
Akkor lehet, hogy többet iszom a kelleténél és romlik a célzásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest