Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Csaber
senior tag
válasz
Sz. Géza #36041 üzenetére
Akkor is kár volt engedni hogy így lehessen használni , ugyanolyan hibának tekintem mint a jelenlegi dokikaszt túlzott támogatását , mert ők majd élesztenek , kell a nagy tűzerő meg pontosság meg minden a ló izét , az emberek 70% azért tolja a dokit mert ott vannak a legerősebb fegyverek gyógyszeres láda nincs , mert ott is fegyver van , ma 5 kört toltam 64-es close-én 1500 ticketeset , nos doki gyógyító csomagot , ~5 alkalommal láttam , +körönként talán 3-szor ha újraélesztettek miközben a játékosok 50-60% -ka doki....
-
danih
veterán
válasz
Sz. Géza #35073 üzenetére
Nem tudom, valamihez kellett, néztem, tervbe vettem - de a tény, hogy nem emlékszem, mihez is kellene, arról tanúskodik, hogy ennyire is érdekel kb
Igazából a témához akartam hozzászólni ilyen módon, azt jelezni hogyan tekintek én erre.(#35065) Lorenzo9: ja, én is gondoltam erre, potyalesőket trollkodni rulz. Imádom a kettős mércéjüket, ha leölöd, rögtön cheaterezik, de ha lekemperezik, vérig van sértődve
-
sixpak
nagyúr
válasz
Sz. Géza #35073 üzenetére
Végre valaki kimondta a lényeget. Nekem egy csomó ilyen szar nincs meg és nem is lesz soha, mert kurvára leszarom, hogy mi van meg és mi nincs. A játék attól még ugyanolyan marad. Szerintem mindenki álljon neki inni ezerrel, az sokkal jobb móka mint az egymás inzultálása. Én már nekiálltam, de még hosszú a nap. Boldog új évet mindenkinek.
-
Gippo
senior tag
válasz
Sz. Géza #30169 üzenetére
Hát eddig ultra mínusz 2-3 medium, high volt. Persze msaa off. A mesh quality medium amit megéreztem jetezes közben, viszont a teljesítményen dobott. Nem tudom most mit fog bírni. Ja igen full hd. A nagy probléma a min. Fps volt főleg jó nagy szervereken plusz a b2K mapokon.
-
csibe1
addikt
válasz
Sz. Géza #29421 üzenetére
Rákeresve a guggli is egy rakat találatot dob ki pl. USS_Ronald_Reagan anyahajó .
Milyen belülről egy repülőgép-anyahajó?
A cikk elején repülőgép-hordozónak,utána meg anyahajónak nevezik a Cavour-t.
Anyahajó alatt ma már nem a szó világháborús jelentésére gondolunk,függetlenül attól mennyire szakszerű a megnevezés. -
Xaels
félisten
válasz
Sz. Géza #29141 üzenetére
Mint ahogy p0rch_m0nk3y is mondta a sima CQ az a Conquest. Ezen felül van a több pontos/nagyobb térképes elrendezés a Conquest Large, a klasszikus Conquest Assault és Assault Large valamint a Conquest Domination. Én az alap Conquest módról beszélek ahol Noshahr-on összesen van 3 pont.
-
Xaels
félisten
válasz
Sz. Géza #29116 üzenetére
Sima CQ-n nincs Attack heli. Az US oldalnak van 2 LB-je, egy LAV-ja meg egy AMTRAC pár csónakkal kiegészítve. A RU oldal 2 T90-el, egy Z11-el meg pár Vodnikkal kezd. A konténerek jó fedezéket biztosítanak a C-RAM ellen illetve a hosszúkás épületek mögött is szépen el lehet sunnyogni A-B pont között. Ha meg nincs pontja US oldalnak akkor a hajóra szorulnak ahonnan szop@s kivergődni a partra a felálló T90-ekkel szemben.
(#29120) WARZ: a B2K-t nem kell külön letölteni mert az első nagy patch-el az is lejön.
-
Gippo
senior tag
válasz
Sz. Géza #28764 üzenetére
hát kicsit visszavéve grafikával 60 felett van, azonban nagyobb szervereken, több játékossal előfordul a drop, tehát sajnos van egy kis limitem... ha minden igaz és jól megy váltok egy intelre, amivel már remélem nem lesz ilyen probléma. Egyébként meg teljesen játszható így is
-
Gippo
senior tag
válasz
Sz. Géza #27608 üzenetére
Nem moddolt, az. Nemrég adták hozzá ezt a funkciót a játékhoz - illetve a szerverekhez - hogy le lehessen tiltani. Rá lehet keresni a minimapra is. A gáz az vele, hogy ha le van tiltva, akkor a jet/heli radar sem működik... ami elég gázos. Főleg, hogy hardcore-ban nézetet sem tudsz váltani.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Sz. Géza #27518 üzenetére
Kedves Géza, itt nem arról van szó, hogy mire lehet majd használni. Egyszerűen szánalmasnak tartom, hogy 50 tonnás páncélosok és harci helikopterek között valaki(k) ilyennel fognak futkározni. Láttál már olyan videót bárhol, amiben katonák ilyet használnak éles helyzetben? Vagy talán azért mindig karabélyokkal és géppuskákkal látni őket, nehogy a gonosz Észak Koreai hadsereg lemásolja a terveket és ennek birtokában világuralomra törjön? Csak akkor veszik elő amikor senki sem látja..ugyan már.
-
Xaels
félisten
válasz
Sz. Géza #27476 üzenetére
Kevesebb mint BF3-ban? Ellenkezőleg nézd már meg. Mondj nekem egy olyan BF3-as mapot ami tele van épülettel és azok hellyel közzel össze is dönthetőek nem csak statikus térképelemek hiába 8-10 szintesek? Nem fogsz tudni. A többségen jó ha van 2 darab összedönthető épület. Azokhoz képest Oasis vagy Arica maga volt a mennyország.
Nem azt mondom, hogy Seine-t porig rombolni, de még csak átjárót sem lehet csinálni némelyik kisebb épületben. Egy ajtót nem lehet kirobbantani, az ott van és kész. Bazaar-on meg bőven lenne lehetőség, hogy B-re ne csak a qrva folyosó két végéről lehessen bemenni és ahhoz nem kellene szuperszámítógép.
-
Xaels
félisten
válasz
Sz. Géza #27455 üzenetére
BF3-ban ami magasabb mint 1 emelet ugyanúgy statikus eleme a pályának, max 1-2 fala robban ki.
Atacama 2 szélső pontja elég sok épületet tartalmazott de Arica durva volt épületek tekintetében, Oasis, White Pass és Nelson kifejezetten épületes pályák voltak ahol a többséget le lehetett rombolni, de még Cold War is elég durva tudott lenni néha. Ez utóbbi 5-höz képest sehol sincs 1 BF3-as map sem. Nézd meg Bazaar-t, Seine-t egyiken sem dönthető le 1 épület sem. Max kirobbanthatod az oldalukat. Közel sem lett olyan részletes a rombolhatóság BF3-ban mint azt ígérték.
-
X Factor
addikt
válasz
Sz. Géza #27078 üzenetére
Igen, terheléstől függőn, az átlag legyen mondjuk 48 fps, és itt van szórás, ha épp nincs semmi és közelről egy tankot nézek pl 60, ha meg mindenki durrogtat leesik 40-re, de kis szórással kb 45-55 között van.
SVLaller Nálam is csak 4gb ram van, és nem produkálja, de alt+tab-ot nem is szereti, az biztos h. +4 megdobná, bár ezek szerint nálam pont van annyi szabad, h. a játékmenetet ne befolyásolja.
-
Stunts666
őstag
válasz
Sz. Géza #26140 üzenetére
Tegyük fel, hogy 3-4 golyót lövök HC-n a felső testre és meghal. Ez normál szerveren max fejbe elég. Tehát 3-4 négyzetcentiméter helyett 0,5 négyzetcentire kell lőnöm. Sokkal nagyobb pontosság kell.
megint én: igen, ha tudod a megszokott camper helyeket, akkor ha reflexből oda lősz mikor nincs ott senki/nem látsz senkit, akkor cheaternek fognak kikiáltani... Közben csak nincs tapasztalata az ellenfélnek vagy nem ismeri több ezer játékos szokását.
Minden pályán megvan, hogy ha "valahol" befordulok, akkor eleresztek egy fél tárat. Azért, mert ott 90%-ban van valaki. De nem mondom meg a helyeket. Mindenki tapasztalja ki.
-
megint én
őstag
válasz
Sz. Géza #26123 üzenetére
Mind a két mod nagyon jó. Szerintem a HC amúgy sokkal jobban áthozza a játékélményt, mert ott ha valaki tényleg ész nélkül tolja, akkor tuti megha. Viszont csomószor elkúrja a játékélményt, hogy senki sem egy feladatot teljesíteni. Van, hogy ha PL CQ akkor csak és kizárólag én megyek húzni a zászlót, Ugyan ez az M-commal, és a TDMen is csak gubbasztanak egy eleső helyen, nehogy kitegyék magukat a veszélynek.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Politika
- HTML szerkesztés
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest