Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Csaber
senior tag
válasz
gali777 #49219 üzenetére
manapság a világ legjobb repcsise nem tud akkora kárt okozni jelenleg mint 2 jobb helis az ellenségnél , mivel sikerült túl erősre megcsinálni , szívem szerint akinél volna tv rakéta akkor kivenném a rakéták felét a pilótától a gunner gépágyú meg nem hatna járművekre , ha szétnézel pl khark island ru oldalon szinte alig lehet nyerni mert a hegy megvédi us oldali pilótát , aki gyakorlatilag repül 200 métert elküldi a tv-rakétát a pilóta meg a rakétáit és a ru bázisról nem fog többet semmi kijönni , ha meg a lav-ad is a közelben van azt nem lesz olyan isten hogy onnan kiszedje valami ....és annyit csinál csak hogy felemelkedik lő le a hegy mögé az egész körben...
-
dilipok
veterán
válasz
gali777 #49219 üzenetére
ahol mi szoktunk jatszani, ott is van 1-2 pro helis. 3an szoktuk nyomni, es ha bejonnek a helisek 2en megyunk iglaval egy meg rpb/javelinnel. Elmegy a kedve a heliseknek pillanatok alatt, es meg a tankokkal is tudunk mit kezdeni es mi is orulunk magunknak. Vagy ez baj?
nem kozellensegek a jo helisek, csak senki sem szereti, ha a semmibol elobukkanva lelovik oket es persze hogy rajuk fognak koncentralni.
-
-
Csaber
senior tag
válasz
gali777 #48680 üzenetére
Úgy már a játék elején is megvolt ez a hiba , én jártam úgy , hogy repülgettem lőttem az ellenség AA-ját , de már nem bírtam felhúzni , nekimentem és a Tunguska úgy Caspien közepéről elrepült jobbra és a pályán kívül ért földet , szóval úgy laza ~300 méternyit röptetés történt
-
-
leviske
veterán
válasz
gali777 #47809 üzenetére
Nem tudom miért ragadt meg, hogy erősebb is a robbanás, ha bent van. Mind1. Am, akkor szerinted minek számít a löveg, ha nem "robbanószernek"? Ennyi erővel, akkor csak C4/Claymore ellen érne valamit.
(#47810) Laraxior: Nem tudom. Valahogy adná magát, hogy kevésbé haljak meg járműben is, ha már fent van.
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
gali777 #47316 üzenetére
Engem nem szoktak kidobni érdekes mód Gabeszék, pedig míg sok aftermath map volt náluk eleget jártam oda.Nem egyszer lőttem le őt is, csapattársait is, soha nem volt velük gondom.Szvsz ezt gondoljátok át még egyszer.
Azt azért hozzáteszem, hogy 2 magyar szerverről banoltak, egyre fel sem engednek, övék volt eddig a legnormálisabb magyar szerver. Ne értsd félre nem védem őket, semmi közöm hozzájuk, csak az észrevételeimet osztom meg velük kapcsolatban. -
aizen92
addikt
válasz
gali777 #47265 üzenetére
Kedvencem az amikor a draga admin veletlen az 5perces vehicle spawnos helijebe be tud szállni elkezdem lőni jettel ő is lő majd jobbra szedem a jetet és belemegyek véletlen a helibe, mert ő is arra fordul. megdöglünk és kibannol szándékos rammelésért
( magyar szerveren, inkabb nem nevezem meg ).....
-
nanorambo
őstag
válasz
gali777 #46781 üzenetére
De tudod az a legnagyobb vicc, hogy kb 20.000 Ft-om van a játékban, hazaesek játszanék egy kis BF-at pihenésképpen, erre tesóm mondja hogy valamit elbszott a rendszeren (mind 1
). Tök jó win reinstall, BF3 2 órán keresztül patchelt és dlct-töltött. Végre kész play game, actvation error. Hát BAZD MEG!
Ha majd jött válasz a supporttól akkor írd már meg légyszíves, hogy mit böfögött!
-
sixpak
nagyúr
válasz
gali777 #46759 üzenetére
A Steam a legfaszább, legfelhasználóbarátabb kliens a világon. 2007 óta használom, de még soha nem volt semmilyen problémám vele.
Emlékszem régebben pár Steam vs Origin vitába én is beszálltam, azzal a véleménnyel, hogy "nyugi, az Origin még egy éves sincs, lesz ez még jobb is."
Nos, felül kellett vizsgálnom eme régi véleményemet a dologról és rájöttem, hogy az Origin sohasem lesz jó.
Mindig van valami nyűgje és lesz is, pedig nem hinném, hogy a készítőik balfaszok lennének.
Még azt is megkockáztatom, hogy míg a Steam az idő múlásával egyre jobb lesz, addig az Origin egyre fosadékabb. -
namenyicsavo
tag
válasz
gali777 #46748 üzenetére
Helló nekem is ez a gondom van..... "megoldás"
Próbáltam de nekem nem segített... Origin 4ever... -
-
stoon
addikt
válasz
gali777 #45713 üzenetére
na de nem kempelve!
menny a sürüjébe!én sokszor tapasztalom hogy ha egy "luzer" beül ilyen gépbe tuti kempel! én nem szoktam!
(#45717) Csaber +1 ez valami bug lehet! mint annak a srácnak aki tv-vel nem nyirt ki "senkit" (volt itt linkelve egy video rola.
(#45722) Winne :sajna engem piszálnak! és miközben hegesztek jön a 2. tv! egyszerre amugy sem tudom felhegeszteni. ha csak a rakétákal nem tudlak mérni akkor a gépágyújával is csak minimálisan sebzek heliket de a tv nem veszit az erejéből a távolság fügvényében?!
-
stoon
addikt
válasz
gali777 #45706 üzenetére
azért vannak, akinek megy! ha neked nem ,az nem az én hibám.a helinek sokkal több előnye van pl a laval szenben! 2 ember több fegyver! a lav csak egyszemélyes! plussz ha a helis"squadban" játszik akkor szol a tankosnak hogy zavarják itt és itt és mennek kilövik! ülj be egy lavba csinálj legalább 4/0 statot azt meglátjuk kinek van jobb dolga! lav ellen ott a heli, jet, rpg, javelin,tank ,c4, és még a tungus ha segitenek neki!a helinélaz ellenfek száma kevesebb!: heli, jet,lav/tungus , igla javelin (feltéve ha van mérő ami méri is) se c4 se tank! ha ezek közül valamelyikkel leszedek akkor ne ülj helibe!(c4 ,tank)
(#45707) Winne : igen arra gondolok! nem tudok mérni hidd el probáltam, a tv -vel ha "jol" eltalál rögtön disable! bar sokszor szedtek le vele elsőre????? a rakéta podsal olyan messziről megsoroznak hogy nincs időm kiszálni javitani mert jön a tv! de azért ez kirivo eset mert ehez egy összeszokott páros kell akik beszélnek is egymással! végül is a lényeg a lav sebzése jobban elvész nagy távbol mint pl a heli/jet párosnak! azért beülnék melléd gyakorolni a tv-t!
-
Redneck
nagyúr
válasz
gali777 #45161 üzenetére
Igen ez pl TDM-ben vagy Squad partikon is idegesítő. Pláne a kezdőknek veheti el a kedvét. Nem elég hogy sokkal jobb puskával, több gáránáttal és speciális kiegészítővel jönnek a régiek, még ugrabugrálnak is. Ha még az fps-e se veri az eget akkor visszamegy CoD-ozni és átkozza a BF-et minden létező fórumon. Ha Hardcore módra van állítva akkor is ilyen vagy az csak a találati rendszert állítja realisztikusabbra?
-
stoon
addikt
válasz
gali777 #37502 üzenetére
én is igy jártam melyik fegyoval csinálja ezt? mert engem is mindig kiszedett m224 el és nem láttam a térképen!
ha kanálison nyomjátok a mortalt akkor a toronydaru alatt érdemes egyedül a konténer mögül mert nem tud kilőni mortallal(mással igen ha nem fedez senki!!!) mert te még pont kilősz vele ő pedig csak a daru tetejét lővi! nalam sokszor bejött sokan megeszik! probál kilőni de csak én osztm nekik! amúgy még kell belőle vagy kb300 kill a dog tag -ig! ugyhogy sürün megyek kanálisra! aki esetleg ellenfél lessz ott kérem a fentiekben leirtat figyelmen kivül hagyni köszönöm!!!!
amugy csak nekem tünik ugy hogy nem olyan erős már a m224? egyre nem nagyon halnak talán csak ha fel néz az ellen és igyekszik mértanilag pontosan alá állni!
Aktív témák
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest