Hirdetés
Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
-
devilinsid3
addikt
azt rebesgetik
senki sem sírt? a legótvarabb és értelmetlenebb dolog amit játékokban láttam.. oda célzol és mégsem találod el, ez egy nagy hülyeség, ha már ennyire be akarták tenni azt a játékba, ha eltalálnak ne célozz pontosan akkor úgy tették volna bele, hogy a fegyvered /ezáltal a célkereszted/ mozogjon, mint egy még nagyobb recoil amit tudnál irányítani, de így, hogy a hülyegyerek nyomja a gombot a pálya túlsó oldaláról el sem talál, de beszupresszál és ezért te sem tudod eltalálni még sniper fegyverrel sem elég nagy hülyeség.. -
sixpak
nagyúr
Van hát, a megjelenése napja óta. Nekem még mindig az a véleményem, hogy kiváló játék, sok szempontból jobb, mint jelen topic tárgya. Főleg ahogy olvasom, hogy már egy hete nem lehet játszani, ilyenkor egy kicsit örülök, hogy már csak heti egy-két órát játszok, nem kevés bosszúságtól kímélve meg magam ezzel.
devilinsid3: a 30 vagy 60 fps kb. annyira mindegy, minthogy a f@sznak melyik végén áll az ember.
Vagyis egyáltalán nem.
Harminccal nem lehet játszani normálisan szerintem. És ezzel nem akarok senkit megbántani, főleg azokat nem akik a gyenge gépük miatt kénytelenek így játszani (ha van ilyen itt), de azt állítani, hogy nem számít, hogy 30 vagy 60, az barokkos túlzás szerintem és nem fedi a valóságot. -
sixpak
nagyúr
Hát, nem tudom. Én mindig félek és akkor nem ér meglepetés, de ha nincsenek fontos dolgok a hdd-n akkor szard le. Én sem a játékokat féltem, azt újra lehet rakni, de a családi videókat képeket már kicsit nehézkesebb. És nálam a 320gb-ból 100 pont az.
Mondjuk van egy külső 1tb-os hdd-m a tv-re kötve és azon van biztonsági mentés, de én már megtanultam, hogy ha jön a baj, akkor az odabasz rendesen, ezért még így sem vagyok nyugodt.
És amíg ezt leírtam, közben eldöntöttem, hogy veszek én is egy ssd-t és egy másik kisebb vinyót. Mivel itt majdnem mindenki ssd-t használ, ezért megkérdem, hogy milyet érdemes venni? 120gb-ra gondoltam. Ja, és olcsó legyen, de legyen jobb mint a drágább. -
DeadMeat
nagyúr
Jaja azé me te nem tudod használni azt a csodálatosan jó fegyvert te kis núb
Féltékenykedsz itt a naccerű harcosokra ok nélkül, mert neked nem megy úgy mi?
BTW tök észre lehet venni, ha valaki makrózik, főleg mert mindig ugyan úgy lő bármilyen helyzetben, meg gyorsabban öl meg, mint a fegyver egyébként képes lenne rá még messziről is.
-
Csaber
senior tag
300 Ft??Őszintén 10 -15 évvel ezelőtt se mindig vállaltam el a helyi idénymunkát diákként ennyiért , csak ha nem volt más , bár nekem volt fix helyem nyáron helyi cégnél , délután egy helyi bádogosnál toltam feketén , de egy hét délutánján megkerestem az akkori minimálbért , mondjuk reggel 4-kor volt kelés és este 9-re értem haza ,
-
t256
őstag
300Ft/h?
Körülbelül 10-11 éve én is diákmunkáztam, akkor adtak 330 forintot óránként. Mikor végeztem a sulival, akkor már 400-450 Ft volt az átlag. Úgy tudom mostanában 500-600 forintot meg lehet keresni óránként, Persze ez itt van a fővárosban.
Nálam érdekes módon az utóbbi három körben bezuhant az fps 25-30 körülire. Lehet melegszik valami vagy a HDD kezdi megadni magát?
Ugyanazokon a 32-es szervereken játszom, mint eddig.
-
DNS_65
senior tag
Jó-jó, nem rosszból mondtam, csak ez igy nagyon nincs kibalanszolva, mármint a cpu vs. vga. Tudom, hogy nem egyszerű egyből mindent lecserélni, főleg magyar fizetésekből (de ez nem ide tartozik).
Én E8400-ról váltottam az i5 2500-ra, szóval tudom, hogy ég és föld a különbség cpu erőben - nekem még anno a Bad company 2 akadozott állandoan a gyenge proci miatt, plusz nem birta kihajtani a vga-mat sem rendesen, 50% körül volt a gpu kihasználtság, akármilyen beállitás mellett... egy szó mint száz, jól tetted, hogy előbb a cpu-t cserélted sztem.
Egyébként a link a techpowerup-tól van, nem hinném h bármi gáz lenne vele(azt leszámitva h nyilván single-t teszteltek), elég igényes oldal. -
kovsol
titán
Nem a felbontást és a grafikát akarom lejjebb venni, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy melyik az a beállítás ami a procin múlik és nem a vga kártyán. Amúgy nem mintha nagyon zavarna, mert a legtöbb pályán lazán 110-120fps átlagom megvan.
(#47716) DeadMeat gulf of oman kivátelével pedig nekem mindenhol 70-99% között megy mind a két gpu. Voltam olyan kis méretű pályán ahol 200fps is megvolt és kiakadt a számláló néhány helyzetben.
mod2: beta driverben lévő
-
devilinsid3
addikt
mit lőjön, ha nincs más? ha tankot szedi azért noob.. ha nem jönnek tankkal e miatt és inf. szed le azért.. muszáj az inf. is ölni, mert sok az igla csira, most nem mondok konkrét neveket, de van itt is a fórumozók között olyan aki a "saját szerverén lévő szabályokat" nem tartja be
-
-
sixpak
nagyúr
Kicsit furcsa nekem most ez a dolog, mivel én azt hittem, hogy nincs civilizált ember a földön, aki még nem töltött el jó pár órát ebben a játékban, de most szembesültem vele, hogy vannak szerencsétlenek, akik még csak nem is hallottak róla.
Éppen ezért nem igazán tudom mire vélni a hozzászólásod lesajnáló hangvételét.
Egy dolgot viszont biztosan állíthatok, mégpedig: ha megkérdeznél pár ezer embert, hogy mi a véleményük eme kiváló játékról, akkor biztos, hogy a 99 százalékuk csak szuperlatívuszokban beszélne róla.
Éppen ezért a hozzászólásodban található fószer linkelése válaszként az enyémre nem helytálló.
Viszont ha én linkeltem volna neked......
Sry az offért. -
Winne
nagyúr
Az enyém egy belépő, de én imádom, hallgattam már 100k feletti fejhallgatót is, de az már nem lehet alternatíva. Elsősorban nem játékra vettem, bár arra használom a legtöbbet, de mikor egy jó zenét bepattintok, amiben hangszerek is vannak nem csak a gép generál hertzek alapján hangokat, ott a mai napig mindig csak ámulok még ennél a belépő modellnél is. Az ára nem tudom mennyi, én nem annyiért vettem.
-
stoon
addikt
nekem egy modecom fülesem van kb 7000ft volt de csak akkor használom ha tsezek vagy este ha zavarom a "fönökNŐt! occso oszt jo erre ennyit szántam és a célnak megfelel! biztos van jobb szebb de sajna ebből a keretből ez jött ki! ki mennyit szán rá ,olyan jo a fülese! de jobban szeretem a hangfalat mert ott érezni a dübörgést! még az aztal is remeg ha jobban megküldöm a motyót!
valaki nyomatja "tv" a gamét mert én egyszer probáltam rátenni a laposra de mindig kinyirtak pedig akkorák voltak a mukik mégsem láttam! lehet hogy csak szokni kellene?
-
aizen92
addikt
akg nem megfizethető? ajánlom nézz be a fejhallgató topicba. náluk 120nál kezdődik egy "jó" fejhallgató. egyszer kerestem valami kicsivel drágábbat szétnéztem ott és csak néztem miket linkelgetnek meg a típusok amikről beszélnek.
de biztos fasza meg jól szól stb. stb. csak egy laptop árát ÉN tuti nem költeném fejesre
-
Redneck
nagyúr
Biztos
Nekem van itt egy Sennheiser HD fejhallgatóm valahol, kb 20 rugó volt szóval nem egy prémium Sennheiser cucc, de egész jól szólt, csak szétrágta a kábelét a kutya kb 1 hónap után. Meg kéne csináltatnom, meg is keresem a formát itt ph!-n. Azzal biztos jobban lehetne BF-ezni mint az 5 rugós Philipsszel.
-
csibe1
addikt
haly és (#45979) gali777
Igen,vettem egy angol BF3 LE kódot az aprórol (a premium megvolt már,de csak LE kód volt),
az oroszt letiltották,és helyette beaktiváltam az angolt.
Nem volt semmi gond,felhívtam a magyar supportot,elmondtam mi a problémám, nagyon segítőkészek voltak,hamar elrendezték.A BF4-en még gondolkozok,de ha megveszem akkor csak angolt.
Nincs kedvem megint az orosszal szenvedni. -
Csaber
senior tag
Elméletileg ,de az elején hiába lőtted a tankkal nyugodtan várhatta a helis hogy most meglövöd 5 méterről nem sérült és még mindig ott tartunk hogy , ha el is találod tankkal a helit ~50% esélyed van rá hogy a heli oldalán lesz egy füst és vidáman sérülés nélkül repked tovább...
-
stoon
addikt
meg nem tudnám számolni már hányat löttem ki én is tankal, "de" azok tuti nem prok voltak vagy mázli!!!!egy jo jetes lpl függölegesen támad vagy messziről ! a helis is messziről vagy a tank fölött helyezkedik el és a többit a gunner megoldja! de eggyet szögezzünk le: több tankot löttek ki heli mint forditav
aki mást mond hazudik vagy nem ezzel a játékkal játszik!
(#45711) devilinsid3 : ülj be egy tunguskába /lavba! és megtudod miről beszélek! csapee tudja te nem nem vagyunk egyformák! te menny helivel/jettel , én legyek lav/tunguskával! tisztában vagyok vele hogy nem 2 men fordul meg a jet! de szedjék ki pici pályákrol! ott van nekik a air mapp!(hozzáteszem repkedtem ott és még kissebb a légtér bandarnál is, szerintem ezt el ba..ták)egy tárral csak akkor szeded le (ha játszanál vele tudnád) ha közel jön!de miért repkedne a légvédelem közelébe????? ezért nehéz leszedni!van pár orán velük eléggé "jol" megy ,de ha jo a páros, csak veszteni lehet velük szenben!
-
Redneck
nagyúr
Nem segített nálam. Sem a reinstall. A kolléga angol felirata is elég lenne majd őt megkérdezem Hang maradhat orosz! Régebben nem volt gond ezzel. Lehet az EA tiltotta le? Bár akkor másnak se menne. Lehet az összes eddigi angol patchet kéne sorban felrakni? Nekem egy sincs, mindig csak leszedtem.
-
Redneck
nagyúr
Kitöröltem minden angol cuccot. Azt hittem csak az alap 1 gigás angol pack kell és a legújabb. Registry beállít és go nem? Punkbustert nekem nem akarta frissíteni, sőt nem írták sehol. Azt hittem az be van építve origin szinten mint Steamnél a VAC. Külön én még nem indítottam, battlelogon be van pipálva és kész.
Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest