Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
-
PeetR
aktív tag
válasz
Cybertrone #7592 üzenetére
Van a SCAR-H-hoz is, ha már engi fegyóknál járunk megvan az új kedvenc: ACW-R nagyon pontos, erős, foregrip+reflex más nem kell rá.
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #7592 üzenetére
Egyenlore csak az f2k van ilyen digital blue camoba!
Meg a többi amit nem vettél észre.
Az összes kapott, amelyikkel kell csinálni valami assignmentet... de a Logon is ott van már mellette
-
Winne
nagyúr
Prémiummal lehet skinelni a fegyvert?
-
Laraxior
titán
Lehet már szerkeszteni a dogtagokat? Mert Van akinél másféle betűtípussal látom a "Jack of All Trades" dogtagot
Nekem simával van, másoknál meg ilyen kacskaringósan volt írva
-
Baldrick
csendes tag
pihentek
[link] -
Laraxior
titán
válasz
mcwolf79 #7584 üzenetére
Főleg, hogy még rátettem a lámpát is.. nagyon mocskos fegyver lett. Az új fegyók mindig faszák, mert nincsenek optimalizálva még, addig kell kihasználni
Érdekes, mert CoDMW2-ben nem bírtam a Spas-t. Ott AA-12-vel nyomultam, Black opsban meg meg voltam őrülve a hangtompítós Spasért
Szerencsére ide is "ponnjó"
-
Laraxior
titán
válasz
Socket A #7580 üzenetére
Azért nem árt fenntartani a kapcsolatot pár emberrel akik megbíznak benned
Ilyenkor jól jön a segítség.
scope2007: Majd kipróbálom a 870MCS-t is, ha annak is ekkora accuracyje van akkor azt is használatba veszem, de jobban bírom a félautomatát, bár ezek a pumpásak jóval erősebbek
-
Xaels
félisten
Szerintem csak behaluzod. Amolyan Placebo hatás, gondolom mert előtte más játékokban szeretted azt a típust. Én ma Scar-H-val lőttem be mindenkit, de tegnap G36C-vel voltam Killing Machine és MVP. Nem igazán éreztem, hogy ACW-R-től többször haltam volna...
Engem a CQ-s fegyverekből az AUG A3 és a Scar-L ami igazán érdekel.
(#7579) Laraxior: nekem még egyik sincs meg. A kulcslyuk nem igazán zavar, sőt némelyik fegyveren kifejezetten annál maradtam. Ilyen az MG36 is. Scar-L érdekes, kisebb kaliber viszont 21 lőszer helyett 30 megy a tárba. Ha kisebb a recoilja mint a H-nak akkor lehet az lesz az én fegyverem.
-
Socket A
aktív tag
olyat nem lehet hogy valaki megveszi nekem a premiumot én meg küldök neki postán pénzt? ^^
-
Laraxior
titán
nah kész az assignment
Már csak a Conquest domination-t várom és a Gunmastert
-
Xaels
félisten
Nem hiszem, hogy hátrányba kerülnél. A fegyverek amiket meg lehet szerezni nem lesznek erősebbek mint az alap fegyverek. Azon kívül ha találsz olyanokat akikkel összedolgozva tudtok játszani könnyebben fogsz tudni érvényesülni. Igazából 1-etlen dolog van ami némi hátrányt jelenthet az pedig a várólistán való elsőbbség.
-
Brian PH
tag
-
TGaben
tag
válasz
LiPi006 #7567 üzenetére
Én is erősen gondolkozom rajta, mert ennyiért abszolút megérné. Nagy dilemma, h ez, vagy a Diablo, mert mind2 most biztos nem megy.
Nagyon "gyér" játékos vagyok BF-ben, de ettől függetlenül szeretek vele játszani, B2K is megvan. És úgy gondolom,h ha nem veszem meg a Preimumot, még inkább hátrányba kerülök. -
TGaben
tag
Itt is elég jó áron van a Premium:
[link]
Más játékok is olcsóbbak picit. PL: a Diablo 3 is csak 13.500 -
scope2007
addikt
válasz
- = Zk = - #7559 üzenetére
egyébként nem értem... ha originen venném meg drágább... így hogy még doboz is lesz kóddal olcsóbb
-
brumi1024
veterán
válasz
Chris78 #7554 üzenetére
5. Az Überkonzolnál 7990-ért lehet előrendelni.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Chris78 #7551 üzenetére
Ha dobozos verziót szeretnél - amiben lényegében csak egy kód van -, akkor még csak előrendelni lehet.
Ezek a lehetőségek vannak:
1. Battlelogon 50 dollálért meg lehet venni PayPal segítségével.
2. Originen 50 euróért meg lehet venni.
3. CD Galaxisnál elő lehet rendelni 9.890 Ft-ért.
4. 576 KByte-nál elő lehet rendelni 10.999 Ft-ért.Még csak PS3-on jelent meg az első kiegészítő, PC-n úgy tudom, hogy 26-án fog elérhető lenni. A Premiumosok meg ehhez képest két héttel hamarabb férhetnek hozzá.
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #7546 üzenetére
BattleLog-on ment a vásárlás és ott $-ban kell kifizetni az 50-et.
-
Chris78
aktív tag
-
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #7546 üzenetére
rúpiába
nekem valamiért nem akar továbbmenni az adatok megadása után
de ha proxy nélkül csinálom, akkor bezzeg egyből továbblép -
Xaels
félisten
Na én is beléptem a Premiumosok táborába. PayPal-al fizettem végül
Majdnem 1 hónap kihagyás után konstatáltam, hogy ez olyan mint a biciklizés.
-
DjDanee87
addikt
válasz
scope2007 #7541 üzenetére
Mindenki kispisztollyal kezd majd minden egyes kill (bár láttam videókat, ahol 2 kill) után új fegyvert kapsz a kezedbe. A lényeg hogy végigérj a fegyvereken a leggyorsabban, mások előtt. A végén késelned kell a győzelemhez.
Találsz róla YouTubeon videókat, ugyanis PS3on már kint van lassan 1 hete a DLC.
-
scope2007
addikt
üdv!
a gunmaster milyen mod?
-
pgergo.hu
tag
Sziasztok!
A DLC-ket, ami nem sokára ki fog jönni, azt a Battlefiled 3 Limited Edition vásárlók megkapják, vagy csak a premiumosok?
Köszi! -
-
Kassadin
addikt
Én senkit sem tartok noob-nak, mert bizony ezek az alkalmi játékosok is bizony sokszor belőnek, mert bot vagyok, és nem veszem észre vagy nem találom el őket.
Baromi nagy közhely ez is, hogy aki jól játszik, az biztos napi 8 órában tolja. Ugyan miért kellene? Arra még véletlenül se gondolsz, hogy van fps múltja és megfelelő háttér (erős gép, perifériák) állnak mögötte és ezért olyan jó.
Amúgy meglehet nézni itt is, hogy ki az, aki itt éli az életét meg a játékban, aztán lóf@sz k/d aránya van. Úgy mondanám, hogy nem feltétlen mérvadó az, hogy ki mennyit játszik.
-
Winne
nagyúr
válasz
Zoli1222 #7514 üzenetére
Hát hallod ez a vesszőfutásom végén volt az indiai mókázás után, amikor már se prémium, se pénz nem volt, nem tudtam jelszót változtatni az originen, és nem tudtam már belépni sem originbe. Ezután kaptam ezt.. Kicsit se voltam ideges..
Ennyi szenvedést nem ért meg a dolog, ilyen szarul nem aludtam mostanában...
-
fornettisuti
veterán
ugyan az másképpen, avagy variációk egy témára (gyengébb idegzetűek most görgessenek le pár hszt-t):
tehát...normál embert aki ugye 8-12 óra meloban eltöltött idő után beesik gép elé 1-2órát játszani, hivandó noobnak, mert van családjuk, munkájuk, jobb dolguk is, mintsem a nap nagy részét gép előtt tölteni és postolgatni forumokon, milyen jó vagy szar körei volt a játékban.
mer' ugye van a ~14 - ~18 éves korosztály "célközönség", 'kiknek nincs jobb dolguk suli után éspervagy helyett, csupán gép előtt kockulni. ezen halmaznak, mondhatni "se kutyájuk, se macskájuk".
ezzel persze nincs is bajom, elvan a gyerek, ha játszik.node, az nem a játék hibája, ha a két halmaz metszete egyazon pub. szerverre keveredik. aki fél a nooboktol, mert ő proként spawnolt a világra, az az ő hibája, mert nem klán éspervagy saját szerveren üti el a napjait.
helye sírásnak nincs, akinek nem inge, ne vegye magára!
-
v!ct0y
veterán
Mondjuk lehet benne valami mert ez a csávó crt-n tolja 800*600 ba
-
Muerte
addikt
Én laptopon nyomom,haverom gtx 690, 22-es IPS-en (asszem asus) 60Hz mindkettőnknél.A jelenség ami egyformán megvan nálunk hogy ha fordulok és ráhúzom a keresztet vmire vagy valakire
Akkor ha megállok kb.1 sec múlva a célkereszt arréb ugrik még vagy fél centit.Az egér darabos mint állat,nálam a tapipad, mert egerezni sose tanultam meg sajnos még
(szopok is miatta bőven
)Én laikus fejemmel arra gondolok hogy ez lag miatt van,pedig a pingünk jó.FPS 60 folyamatos vsync-el.Ez a jelenség nálatok,illetve 120 Hz-en nincs?
-
Cybertrone
veterán
Ha van a dellen gamer mod be kell kapcsolni, jobb lesz! Szerintem a 120hz nem fog profibba tenni... A panelon meg nem mulik tudsz e loni vagy sem! Ezek csak ilyen onnyugtatasok, vszinu mire lecserelted a monitort Ttomax sikerult nemileg tapasztalatot szerezni
-
TTomax
félisten
Azért azt ne felejtsétek el,hogy azok a játékosok vannak többen akik "nem tudnak célozni"... akiket csak úgy hívtok noob.. nem vérprofik,hanem alkalmi játékosok,mert nem ez az életük.Meló után fáradtan beesnek a gép elé... a játék legnagyobb hibája amikor ezek össze vannak engedve olyan emberekkel akik napi 6-8 órában tolják,mert ez az életük...
Akinek nem inge.... -
Winne
nagyúr
Premium vásárlás után mennyi idő, amíg beadja a cuccokat?
-
TTomax
félisten
-
Winne
nagyúr
Pontosan ezt éreztem amit írtál, egy 2ms-os régebbi 206BW-t cseréltem, azt el is vitték, most egy kölcsönmonitorom van és döntenem kell, de ez így kuka.
A beállítás kb így van, csak nem cfg-ztem, mesh van high-on, a többi lowon most, az élsimítást 2x-en hagytam, azt nem lehet kikapcsolni.
Gondolkodom nagyon, hogy mi legyen.
-
TTomax
félisten
Nohh akkor elmondom én is a véleményem,meg leszek érte kövezve de nem érdekel.Már látom előre a sok okost akik itt fognak lelkendezni "hogy hát nálam minden okay"...
Kb 3 hónapig használtam egy Dell U2412M-et... minden játékban nagyon szuper volt,egészen február végéig amíg meg nem vettem a BF3-at...Szomorúan konstatáltam,hogy minden sarkon le vagyok lőve .. nem tudtam hova tenni a dolgot,kerestem-kutattam,több egeret,bill-t is vettem de alig alig változott valami...még a GTX580-at is lecseréltem egy 7970-re hátha kevés a vram...
Aztán egy napon úgy döntöttem kicserélem a monitort... kb ég és föld lett... igaz nem apróztam el,mert egy 120Hz-es monitort vettem,és igen ritkán van 100fps alatt a játék... az eddigi 0.8-as K/D statom most kezd átfordulni 1-re.. már 1700 feletti volt a difi ami pár hét után mostanra 850 köré apadt...
Ezek tények...meg az is hogy IPS monitor nem jó BF3-ra,söt szerintem egy online fps játékra sem... itt van mellettem a mai napig a DELL kedvem nincs bekapcsolni... hiába a ragyogó színek,ha nem élveztem a játékot.. lehet nekem van csak speciális szemem,de az biztos,hogy amióta visszaváltottam TN-re jobb a statom,sokkal jobban teljesítek... A játék nagyon smooth.. tehát ahogy forgok nem hullámzik a kép,azt látni kell milyen így leírni nem lehet.Vsync off-on van és cfg-böl ki van kapcsolva a tripla buffer is,de az fps limitálva van 120-ra... igy 100-120 között mocorog,és sima mint a vaj...
Persze van akit nem zavar,söt van aki 30fps-el is jól el van,de aki nem az ne IPS monitort válasszon játszani...(#7501) Winne
Ha érdekel egy jó beállitás.... mindent levehetsz lowra,csak a mesh-t hagyd ultra/high-on mert az határozza meg mennyi poligonból álljanak a távoli tárgyak,gyakorlatilag kb hogy milyen messze láss... AF maradhat 16X de AA meg az összes grafikai ficsör off... Vsync off,cfg-ben tripple buffer off,vsync limit 59-re vagy 60-ra...
Gondolom te sem nézelödni jössz hanem gémelni,és az a cél hogy te lásd meg hamarabb az ellent ne pedig ö téged....
Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest