Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #30504 üzenetére
Mert elbassza még egy embernek a játékát?
-
-
Kassadin
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #30491 üzenetére
2-ed kd-val hagytam ott a játékot, de nem feltétlen tükrözi a tudásomat. Vannak azért járművek, amivel tömegesen lehet irtani az ellenfelet bizonyos pályákon, úgy meg nem nehéz mindig jó statot csinálni.
-
-
Kassadin
addikt
válasz
DeadMeat #30309 üzenetére
Hiányoznak ezek a pillanatok.
Csaber: Oroszra nem jártam, az már játszhatatlan volt számomra. De dán/német/francia/angol szerverre rendszeresen és sose volt gondom a pinggel. Csak azt nem tesz különbséget a magyar meg a külföldi szerver között, aki még nem játszott huzamosabb ideig az utóbbin. Biztos ott is akadnak gyökerek, de elég sok szerót tudnék linkelni, ami színvonalasabb, mint bármelyik magyar szerver. Mint mondottam, nem azon van a hangsúly, hogy a magyar szar, a külföldivel meg lehet vagizni, hanem azon, hogy milyen a játékos összetétel a szervereken. Gondolom, nem kell bemutatnom, hogy mennyi kiskirály admin van nálunk, aki az életben szerzett frusztráltságát a játékban vezeti le, hiszen bérel 1500 forintért egy bf3 szervert és akkor már ő az istencsászár és mindenkit kirak, aki veszélyezteti a szórakozását (értsd, szétlövi).
-
Kassadin
addikt
válasz
predakon #30297 üzenetére
Az átlagéletkor általában alulról súrolja a 15-t. Vagy az értelmi színvonalat. DeadMeat-et is mennyiszer anyázták, dőltem a nevetéstől. Utána én is megkaptam, ami jár.
Külföldi szervereken általában valahogy nyugodtabbak az emberek =(idősebbek ?), meg sok olyan szerver van, ahol az angol az elfogadott nyelv és nem is lehet sokat káromkodni chatben, mert x számú fuck you asshole után kivág az auto admin. Először még vicces, sokadjára már annyira. Amúgy vannak jó fejek, a gond inkább az átlag pub játékosokkal szokott lenni, akinél hamar elszakad a cérna. Külföldi szervereken az sem ritka, hogy megdicsérnek. Pl. amikor lelőttem smawwal egy jetest, írta, hogy szép lövés volt.
Szóval, ha kímélni akarod az idegrendszered, szerintem elkerülöd a legtöbb magyar szerót. De biztos akadnak kivételek, csak kísérletezni kell. Annyiból jobb szerintem külföldin tolni, hogy elég jó játékosok vannak, jobban fejlődsz, ha erősebb ellen kell mindig játszanod.
-
Kassadin
addikt
válasz
Hunork #30293 üzenetére
Pont írni akartam, hogy ez nem fallout 3 , oblivion vagy stalker, hogy több órát eltöltesz a játékban olvasással.
"Itt a probléma az, hogy korábban kért az oldal pénzt, cserébe Örökös tagságot ígért, hogy mindent leszedhetünk. erre most kitaláltak egy új szabályt, így még a BF3 honosítást sem lehet letölteni...(amiért fizettünk!) csak ha megint fizetünk...már 3-szor végigtoltam single, jó vagyok angolból, nem érdekel már, de az elvek!!"
Erre meg nem tudok mit írni. Lehet, hogy mára eléggé jól megszedte magát (lévén már évek óta foglalkozik ezzel) aztán kipukkasztotta a lufit.
-
Kassadin
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #29934 üzenetére
Rusht toltam leginkább, ott még jobban kijött a csapatjáték hiánya. CQ-n legalább lehet sunyulni meg kerülni valamilyen szinten.
-
Kassadin
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #29890 üzenetére
Pubon nem igazán van csapatjáték, legalábbis én nagyon ritkán tapasztaltam, max. squad szinten szokott ez működni. Nincsen leader sem a csapatban, mint bf2-ben, aki utasít, hogy ki hova menjen és mit csináljon. Persze annak sem lenne itt értelme, elvégre rengeteg az olyan ember, aki azt se tudja, merre van arccal előre.
Persze biztos volt már mindenkinek olyan meccse, hogy mindenki tudta, hogy mi a dolga, az tényleg nagyon élvezetes tud lenni, de valljuk be, a többsége nem ilyen. Számolni kell azzal is, hogy van aki szórakozni jár fel és nem feltétlen azért, hogy első legyen a tabellán.
-
Kassadin
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #27584 üzenetére
Akkor miért van leírva konkrétan battlelogon? És távolra sebez kevesebbet a leírás szerint.
-
Kassadin
addikt
válasz
whiteman0524 #27276 üzenetére
Külföldire kell menni (ha eddig nem azon lettél volna).
Én ezekre jártam fel leginkább, de mindig lehet újabb és "jobb" szervert találni, csak próbálgatni kell.
-
Kassadin
addikt
válasz
batai15 #27046 üzenetére
Oké, én felfogtam.
Szerény véleményem szerint jobban megérné, ha egyrészt használtan vennéd meg a géped egyes részeit, másrészt én még gyűjtenék hozzá. Memóriát meg procit innen hardverapróról olcsóbban is megtudod venni, ebben biztos vagyok, csak keresgélni kell. Videokártyát se lehetetlen kifogni, szoktak jó áron jó vételek lenni. Vinyót és alaplapot én nem vennék használtan, de ez maradjon az én hülyeségem.
-
Kassadin
addikt
válasz
SipiBcs #27034 üzenetére
Lehet, hogy nekem volt gagyi a gépem, de nekem egyáltalán nem voltak nagy változások fps terén, hiába váltottam lejjebb a grafikát (persze high vagy ultra már megfektette
). Igazából "zárt térben" nagyobb volt, de ezzel önmagában sokra nem megy az ember, mert ez minden grafikai szinten így van.
ETOM: Akarjon jobb gépet,mert szerintem csalódni fog. Nem tudom, mekkora a keret, de a kártya az biztos, hogy kevés lesz. 8 giga memória meg nem biztos, hogy szükséges. Habár ddr3 olcsó, ez igaz.
-
Kassadin
addikt
válasz
batai15 #27028 üzenetére
"Amd 3800+ x2 2 giga ram, hd5450 1gb"
Ez van az adatlapodon.
"Nekem a milyen gépet topikba azt mondták hogy kompromisszumokkal a full hd is szépen megy neki.. Nekem a felbontos 1366x mitttom mennyi lenne..most néztem ilyen konfigról bf 3 multit elég szépen megy. Ki is vágom az ablakon ha ilyen géppel ennyi elvárással nem lehet játszani.."
El tudom képzelni, hogy a témában jártas emberek mit mondanak. Amit olvasnak interneten teszt címszó alatt. Én meg azt mondom, amit tapasztaltam rövid pályafutásom alatt.
Szubjektív, hogy kinek mi a jó. Szerintem érdemes trükközni a beállításokkal, lehet hozzá cikket is találni a hivatalos magyar bf3 oldalon. Youtube videók meg semmit sem érnek, ha én csináltam volna a régi procimmal bf3 videó gémpléjt (ami önmagában is lehetetlen, mert már fraps alatt megfeküdt volna), azt is úgy látnád a renderelés miatt, mintha flottul menne. Ezért nem adok én ilyen videókra. Rakd majd fel a játékot, aztán írd meg, hogy mennyire megy jól vagy rosszul. Az biztos, hogy 2 giga ram nagyon vérszegény win7 mellett. Mármint ha futtatod még mellé a játékot is.
ETOM: Oké, nem olvastam vissza.
-
Kassadin
addikt
válasz
batai15 #27024 üzenetére
60fps lowon?
Nekem x4 965/gtx 460/4 giga ramnál volt 40-50 fps medium körül. Amúgy legtöbb esetben nem nő drasztikusan az fps, hiába butítod a grafikát. A géped kevés az élvezhető játékhoz, szerintem. Alsó hangon x2 250 proci meg valami jobb vidkari kellene. Kérdés a felbontás is persze.
-
Kassadin
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #26800 üzenetére
Keressenek minél közelebbi szervert, én sem mentem fel amerikai szerverre...
Magyar szervereken is elviselhetetlen amúgy a pinged? Milyen neted van?
-
Kassadin
addikt
válasz
Neoteric #17857 üzenetére
"Mondhatnám én is, hogy nem érdekel a véleményed, de hidd el tudom mit beszélek."
Le kell borulni előtted, mert neked van x órád a játékban? Vagy mire gondoltál konkrétan? Amúgy engem teljesen hidegen hagy, hogy érdekel-e vagy nem a véleményem, én nem hittériteni járok a fórumra egyes emberekkel ellentétben.
Önigazolást meg aztán végképp nem keresek.
-
Kassadin
addikt
válasz
Neoteric #17851 üzenetére
"Oké. Dugd csak homokba a buksid."
Azt se tudod, mit beszélsz. Ha már valaki nem úgy béget, ahogy kell, akkor egyből kizárják a gittegyletből.
Komolyra fordítva a szót. Én már nem játszom, de mindig is furcsa volt, hogy ilyen "jó" az a fegyver. És valószínűleg annak is köszönhető ez a fokú utálat vele szemben, hogy sokan ezzel játszanak, és ez felerősíti csak azt az érzést, hogy jobb, mint a többi.
-
Kassadin
addikt
válasz
DeadMeat #17832 üzenetére
Ilyet nem szabad írni, mert jönnek az m16a3 de hát ez nem is op fegyver fanboyok, és megmagyarázzák, hogy hülye vagy.
Amúgy meg lehet, hogy csak azért tűnik túl jónak, mert mindig azzal ölnek meg...
Neoteric: Nem érdekel a véleményed, mert olyasmiről akarsz meggyőzni, ami teljesen nyilvánvaló. Sok mindent elmond, hogy ennyi ember védi foggal-körömmel ezt a fegyvert.
-
Kassadin
addikt
Helikopter szvsz nem "nehéz", jettel is inkább az a baj, hogy éles helyzetben leradíroznak az égről, ha kikapsz valami profit az ellenfél csapatból. Oké, üres szerveren megtanulhatsz jetet/helit vezetni, de éles helyzetben nem sokra mész vele. Még az is egy módszer lehet (hogy ne indulj akkora hátrányból), hogy helivel valami üres, 1500 ticketes szerveren kihúzod a perkek nagy részét.
Szerk: De azt hiszem, caspianon is be lehet ezt játszani jettel valamelyik pontnál. Ez a módszer természetesen érvényes tankra/aa-ra is.
-
-
Kassadin
addikt
válasz
BandiHUN #16682 üzenetére
A hangsúly a slugon van, bármi mással nem hal meg testre, egy lövésből a delikvens, kivéve 870mcs. Meg talán spas, habár nem tudom, az mennyire erős a többihez képest. Azt tudom, hogy volt régebben olyan időszak, hogy m1014-ből is elég volt egy lövés felső testre, már elég régóta viszont kettő kell. Usas, dao, saiga ugyanez, minimum két lövés kell egy emberbe, ha testre mész és nem slug van a shotiban.
-
Kassadin
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #16670 üzenetére
Vagy szétlövik még azelőtt, mielőtt bárki is felszállna vele. Igazán etikus hozzáállás.
-
Kassadin
addikt
válasz
ch003067 #16662 üzenetére
Soflam a recon kasztnál válaszható, citv-t meg maximum tank szinten kapod meg.
Soflamot leteszed minél kevésbé kilőhető helyre, beméred vele a járműveket, aztán reménykedsz, hogy valamelyik sutyerák rájön, hogy a rombuszban a pont nem egy bázis, hanem meglett festve valami. Engi visz javelint, kilővi, te rajta tartod a célon, felrobban, mindenki boldog.
Citv station a tank legutolsó feloldható "perkje", 100k pont, ha jól rémlik. Harmadik ember betudja mérni az ellenfél járműveket, soflamot, beacont. Ha van a tankon guided missile, akkor légi járművekre is eléggé veszélyes tud lenni a tank.
-
Kassadin
addikt
válasz
DeadMeat #16639 üzenetére
A legjobb, amikor felkapaszkodunk tehran highwayen és fenékbe lőjük az ellenfeleket. Szerintem annál nincsen murisabb. Na jó, meg a gerilla hadviselés hummerrel se rossz.
Fejleszteni kell mindenféleképpen a repertoárt, gondolkozzál csak új dolgokon.
Egy kis időre távozok, remélem, mindent eltudok adni a gépből. -
Kassadin
addikt
válasz
DeadMeat #16633 üzenetére
Mert nem vagyok birka és megkerülöm őket?
Épp ezért bukunk mindig el rengeteg meccset, mert a sok bot mindig oda megy, ahol megy a darálás, az mcom-ra meg sz*rik rá mindegyik. Állandóan egyedül vagyok A-n vagy B-n, és nem lövök le egyszerre 3 embert 3 különböző irányból.
-
Kassadin
addikt
Ki jön játszani? Coccolino_O a bf3 nevem, vegyen fel.
-
Kassadin
addikt
Arra keresném a választ, hogy miért nem lehet leszedni a support c4-jét a tankról, amikor kiírja, hogy nyomjam az R betűt. Ez minek van, ha nem is működik?
Nyomom mint állat, és ugyanúgy felrobbanok a tankkal együtt.
-
Kassadin
addikt
válasz
xavix13 #15640 üzenetére
Ebben mi a lenézés? Az, hogy nem bólogatok?
Valószínűleg pont azok játszanak bf3-mal (aminek köztudottan hatalmas a gépigénye), akiknek nem telik kenyérre.
Csak kiakaszt ez a mindent minél olcsóbban magyar hozzáállás, bocsánat érte.
Mellesleg (ha eddig nem tudtad), a gépfejlesztés és a játékok luxust jelentenek. Ilyen átlagfizetések és ilyen játék árak mellett. -
Kassadin
addikt
IR Smoke miatt. Mintahogy ecm jammer vagy ir flare esetében is ez játszódik le. Nem hülyeség, ezzel lehet kivédeni a javelines embereket.
Mondjuk a füstnek is töltődési ideje, ha többen fogjátok be, és egymás után lövitek el, akkor menthetetlen a jármű.
Tipp: Javelint nem szemből kell ellőni (úgy még a hülye is észreveszi), hanem miután becéloztad, próbáld meg minél inkább felfele húzni az ég felé és úgy lődd el.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest