Hirdetés
Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz
mcwolf79 #25314 üzenetére
Hát, ha azt nézzük, hogy nekem egy 7770 OC ketyeg a q9400 mellett, és igaz, low beállítás mellett fut FullHD-ban, akkor elvileg életképes lehet. Abszolút játszható, bár tudom, van akinek csak a 100+ fps felel meg.
Az előbb Bandaron láttam az eddigi legkisebb fps-t, mióta erre a kártyára sikerült szert tennem, ez volt a 30 fps, na de épp erős harc volt körülöttem. Amúgy 40-50 körül van lazán.
Jó, Ultrán biztos nem lenne ennyi, na de nagyon untam már azt, hogy nem a natív felbontáson játszom.Szóval i3+ 650= Talán.
-
t256
őstag
válasz
mcwolf79 #24901 üzenetére
6 méter? Nem 350?
Ajánlom Kharg Island-en az Army Outpost pont mögött lévő hegységet. Ott le tudsz hasalni és ha szerencséd van valaki pont ugyanezt csinálja az Office pontnál az épület tetején.
Kérlek szépen az kb 450-460 méter. Nekem ott sikerült összehozni. 461 méter lett.Esetleg Gulf Of Oman Veteran Retreat, vagy Beach Landing pontról a darun vagy a magas épületben kempelő snipereket ki tudod lőni. Vigyázz nehogy Ők vegyenek észre előbb.
AkosAkos!
Annyiért nem tudok. 25000 Ft körül kapsz Phenom II X4 965-öt. Az egy jó proci, jó áron.
Ha hosszútávra tervezel, akkor inkább gyűjtögess és ruházz be egy FX6100-ra vagy FX-8120-ra.
Érdemes megvárni a Piledriver megjelenését. Valószínű kicsit lejjebb nyomja az árakat. Főleg itt a hardveraprón.
Sokat nem kell várnod, hivatalosan 23-án jelennek meg. -
Zanik
addikt
válasz
mcwolf79 #24650 üzenetére
Én már a leírásánál fejvakarásra kényszerültem. Mert simán beírja, hogy for close-combat, közben nincs autofire csak singe és burst, range-nél meg oda van írva, hogy "long"!
Egyesek amúgy a FAMAS-hoz hasonlítják, de szerintem lényegesen eltér tőle. A FAMAS-t amúgy szerettem, mert közelharcra jó volt (egy ideig, amíg nem butítottak rajta), lézerrel jól lehetett vele csípőből lőni.
Amúgy azért kérdezem, mert elhatároztam, hogy összeszedek legalább 100 kill-t minden fegyóval. Elsőnek végigpróbálom az assault weaponokat.u.i.: Most olvasom egy fórumon, hogy heavy barrel-lal egész jó közép-távol fegyver. Adok neki egy esélyt!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
mcwolf79 #18498 üzenetére
Nem a hangzást kritizálom, hanem a léptek hangját. Azért ne mond nekem, hogy az életben ha körülötted csoszog valaki, akkor nem tudtad beazonosítani, hogy honnan jön a hang...
Ebben a játékban nem csak akkor nem lehet azonosítani, ha "zörög" körülötted valami!Egy kicsit félreérthető volt az előző hsz.-em. Remélem ezzel már tisztább a gondolatmenet.
-
Kassadin
addikt
válasz
mcwolf79 #9587 üzenetére
Nagyon helyes, normális szervereken ez így megy. Mármint hogy kap az ellenfél egy instant gyilokot, amikor baserape van pl. metrónál ez igen zavaró tud lenni, kb. semmi skill nem kell ahhoz, hogy csinálj jó statot. Mondjuk a térfélcserét nem értem, az miért volt jó. Viszont a baserape undorító dolognak tartom továbbra is.
-
hmb
aktív tag
válasz
mcwolf79 #9587 üzenetére
ja ilyesmi volt már nekem is,elfoglaltak így minden zászlót,aztán amikor alig-alig szigorúan mondtam adminnak hogy b...sza meg akkor kibannolt.....hogy a rákba lehet admin valaki aki 14 éves max. és nem tud veszíteni?Vagy akkor írják a szerverük leírásáahoz hogy csak az admin csapata nyerhet és nincs gond
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
mcwolf79 #8482 üzenetére
az archivált Bf3 topiokban ott a megoldásom. ha tudod, keresd vissza.
keresőszó: no packet flow(#8477) TcK_Marco
ezen az elsőn besz.rtam
bár az szokott még a kedvencem lenni, mikor egy csomóban halunk meg, jön a medik, feléleszt, és más fegyvert kapok kézhez...
más
elég klafa ez az AUG.... nem vagyok Prémium Player, de pl akiket lemészárolok, előttem hagyják. hát csak felveszem, no -
Illusion1010
senior tag
válasz
mcwolf79 #7929 üzenetére
Köszi
Nem, nem kellett tudás. Ha megunom a csapat töketlenkedését a normális pályákon, levezetem egy kis metrós gránátozással
Itt soha nem ér nagy meglepetés, vagy gránát eső van középen, vagy beszorul valamelyik oldal. Nem küzdöttem a szintekért, az csak úgy jön.... valójában a dupla-tripla killeket élvezem az M320 segítségével -
-
Laraxior
titán
válasz
mcwolf79 #7584 üzenetére
Főleg, hogy még rátettem a lámpát is.. nagyon mocskos fegyver lett. Az új fegyók mindig faszák, mert nincsenek optimalizálva még, addig kell kihasználni
Érdekes, mert CoDMW2-ben nem bírtam a Spas-t. Ott AA-12-vel nyomultam, Black opsban meg meg voltam őrülve a hangtompítós Spasért
Szerencsére ide is "ponnjó"
-
Keksz03
senior tag
válasz
mcwolf79 #4037 üzenetére
nekem volt egy hosszú köröm sok killel, épp fegyvert maxolok ki és véletlen reflexből eldobtam egy gránátot ami ugye tiltott volt úgyh auto kick!
megnéztem gyorsan és nem adta hozzá viszont rá 1-2 órára meg már ott volt az összes kill amit lőttem, az optikák stb! biztos h egyáltalán nem jegyzi? nem mentél véletlen unranked szerverre?
Aktív témák
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest