Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
hmb
aktív tag
válasz
SkyS1gn #9594 üzenetére
ja igy poén,de amikor veled történik akkor nem vicces.....á mindegy akkor beszerzek valami csítet hogy legalább jogosan rakjanak ki
gondolom jó pénzért és ha okosan csinálod sose buksz le megoldások vannak.ha meg hülye az admin mint esetemben akkor meg tökmindegy csalsz vagy sem ugyis kirak ha szembemész vele
Bár ahogy az EA kezd elquevulni lehet a köv, bf-hez már ők kinálják a cheatpremium de luxe csomagot.....
-
Kassadin
addikt
válasz
mcwolf79 #9587 üzenetére
Nagyon helyes, normális szervereken ez így megy. Mármint hogy kap az ellenfél egy instant gyilokot, amikor baserape van pl. metrónál ez igen zavaró tud lenni, kb. semmi skill nem kell ahhoz, hogy csinálj jó statot. Mondjuk a térfélcserét nem értem, az miért volt jó. Viszont a baserape undorító dolognak tartom továbbra is.
-
hmb
aktív tag
válasz
mcwolf79 #9587 üzenetére
ja ilyesmi volt már nekem is,elfoglaltak így minden zászlót,aztán amikor alig-alig szigorúan mondtam adminnak hogy b...sza meg akkor kibannolt.....hogy a rákba lehet admin valaki aki 14 éves max. és nem tud veszíteni?Vagy akkor írják a szerverük leírásáahoz hogy csak az admin csapata nyerhet és nincs gond
-
-
Ha egy icipici angoltudással rendelkezel, akkor live chat-be segítenek. Én is pont ma csináltam meg a burnout paradise-t. Nekem is basztak visszaírni a második levelemre. Belépsz ea fiókodba. Ott van, hogy my topics, vagy valami ilyen a help menünél. Megnézed, hogy te milyen témát hoztál fel, és a bal felső sarokban ott lesz, hogy contact, vagy kapcsolat. Na arra katt, és már mehetsz is live chat-be. Picit várni kell rájuk, de ez érthető is. Én kb 20 percet eldumáltam vele, és kb ugyan ennyit kellett rá várnom, de nagyon segítőkészek
-
mcwolf79
veterán
De finom... Beszorítottuk Metro-n az alagútba az ellent, erre az admin mindenkit leölt,és térfélcsere,nulla bázissal
Szakadna anyjába az ilyen
hmb:
nem mész oda többet. -
hmb
aktív tag
na életemben először bannoltak wallhack miatt,most olvastam utána mia rák az egyáltalán,a poén az hogy valahol a lista alsó harmadában voltam 12/4kd-al a többiek meg ilyen 51/1....igaz ők nem lőtték le az admint 4-er egymás után....De azért nekem megszavazták a bant.Pofázásért már raktak ki,az is német szeró volt,azt hittem ott mégiscsak normálisabb adminok vannak de nem.Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #9583 üzenetére
és suhintással 50%-os sebez
-
- = Zk = -
félisten
nah, mit tudtok arról, hogy kés használatot hosszabb gombnyomásra alkalmazza a jólmegírt script videót. ha csak egy picit kattintasz, akkor cask suhint.. .
-
Livius
őstag
-
Kassadin
addikt
Mennyire izgultam, hogy végre meglegyen a javelin aztán majd arat a halál. Aha.
Exp perk nélkül van 2 rakétád, perkkel meg 4 azt hiszem. Légit meg csak soflam segítségével lehet befogni. Szóval megkövezem önmagam, mivel pubon caspian border méretű pályákon sem használnak a gyökér csipák soflamot, talán stingerrel jobban jársz ha olyan pályán játszol, ahol csak légi jármű van az első részen, pl. damawand peak. Meg kell melléd egy support is, mert 4 rakéta az lóf@sz.
Vagy megcsináljuk azt, amit a srácok a videó végén.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
p0rch_m0nk3y #9577 üzenetére
de azt is írták, hogy kapcsold ki a vírusírtót és úgy próbáld meg telepíteni az origint meg a gamet, de ha tudsz angolul, akkor ird be googleba, hogy "battlefield 3 must be logged in as administrator" és kidob egy csomó fórumot
-
Socket A
aktív tag
M417 jó kis fegyver
Viszont Zuba Tower mapon a helikopter ami elvileg csak "dísz" olyan erősen reflektorozik hogy azthittem valami ellenfél világít tactical lighttal és elterelte a figyelmemet! -
HollyBoni
veterán
A heavy barrel pontosan mit is csinál? Mindenhol mást olvasok, de általában azt mondják nagyobb tőle a vertical recoil. Én pont azt vettem észre, hogy sokkal pontosabb és pl az AK74 nem rángat vele annyira.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
1) Uninstall Origin.
2) Either re-download or locate your previous OriginSetup.exe file
3) Right click and go to Properties
3) Select the Compatibility tab
4) Hit the "Change setting for all users"
5) Check the "Run this program in compatibility mode for:" box then select the appropriate option, commensurate with your OS.
6) Press OK
7) Press OKezt találtam
-
mcwolf79
veterán
-
nagybá
senior tag
Bocsi, hogy megint ideírom, de már kezd felhúzni a dolog, és jólenne ha valaki megmondaná a megoldást. Tehát íme: "Helló mindenkinek,
pár napja újraraktam a windows-t, és mivel az EGÉSZET, ezért a Battlefield 3-at is újra kellett raknom. Csak.......a drága Origin nem engedi feltenni, egy bizonyos "A folytatáshoz rendszergazdaként kell bejelentkezned" felugró ablak/hiba miatt. A magyar EA-nak már írtam, basztak visszaírni, így gondoltam itt megtalálom a megoldást.
Ha tudjátok azt, hogy ezt, hogy tudom megoldani, kérlek jelezzétek
Előre is köszi a választ!Ui.: kb 10x újraraktam az Origint, számtalanszor próbáltam telepíteni, mindig kiírta a hibát és még egytucatszor próbáltam a programot rendszergazdaként futtatni, de semmi eredmény (egy felhasználó van a gépen, az a rendszergazda, tehát erre se lenne szükség elméletileg)."
-
SkyS1gn
félisten
válasz
p0rch_m0nk3y #9571 üzenetére
aki először lépett be az adott squadba
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
az mi alapján dőlik el, hogy ki a squad leader a squadban?
-
SkyS1gn
félisten
hát ezt nem hiszem el.... bannoltak a ziba tower 1500ticketes szeróról.. cheating/hacking....
haveromnak és nekemis ilyen 110/30 K/D-nk volt az igaz de hát most ezért? ennyi ticket alatt ennyi simán összejött, főleg aki érti a dörgést... mind2őnket bannoltak! -
HollyBoni
veterán
Hogy lehetne egy kis színt adni a játéknak? Az FXAA injectoron kívül van más megoldás?
-
Gyula84
veterán
-
Joci93
senior tag
Mi az a Tripple Buffering? Semmi értelmes választ nem találtam a neten, csak annyit, hogy talán a V-sync-et helyettesítheti.
-
- = Zk = -
félisten
akkor jól gondoltam. nah, megvárom a kör végét... okosabb leszek
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = - #9561 üzenetére
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9561 üzenetére
Passz. De szerintem igen.MErt az új pontokat fogja elszámolni szerintem.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9558 üzenetére
Ha vége a meccsnek akkor igen elvileg.
-
Gyerekek valaki meg tudja nekem mondani, hogyan csinálom meg azt, hogy mikor elindítom a BF3-mat, akkor kikapcsolja az aero-t? Tehát ne átlátszó ablak meg minden csicsafüle legyen, hanem sima alap szürke téma. Most az van betéve, de olyan rusnya, hogy mikor csak asztalon vagyok elhányom magam, viszont sokat gyorsít a Bf3-mon. Tehát valami megoldás?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9553 üzenetére
Már a bétában is érdemes volt kilőni, mert dobott +10-20fps-t is.
-
nagybá
senior tag
válasz
devilinsid3 #9499 üzenetére
köszönöm a segítséget, megpróbáltam, nem működik így se
más valaki?
-
Brian PH
tag
válasz
- = Zk = - #9549 üzenetére
vram fogy el aero disabled játék alatt megoldja.
-
HollyBoni
veterán
Életem legdurvább köre.
Semmit nem látni, mindenhonnan csak random jön az ellenség. Ekkora tűzharcban még nem volt részem.
-
t256
őstag
Eddig tetszenek a B2K pályái.
Tegnapelőtt megkaptam a Javelint. Földi vagy légi járműveket lehet vele irtani? Mintha Single Player módban egy repcsit kellett volna kilőne, de nem biztos, hogy jól emlékszem rá.
Most próbálgattam befogni vele helikoptert, nem ment.
-
Socket A
aktív tag
szépek az új mapok de még meg kell barátkoznom velük
mostanában nem játszottam sokat és nagyon bedarálnak -
Laraxior
titán
Nem tudjátok BFBC2-nél hol lehet jelszóemlékeztetőt kérni?
Feltettem, de nem tudok bejelentkezni -
XP NINJA
őstag
ti hol tudtok a elgtöbbet fejlődni 2xp alatt?
-
Joci93
senior tag
Ez micsoda?
5 perce szenvedek vele. Rengeteg kitalált nevet beírtam már, de azt írja mindenre, hogy foglalt.
-
Viper26
nagyúr
"The BF3 Statistics Engine is currently down."
Ejj de milyen jó hogy van nekünk bl...
-
válasz
- = Zk = - #9515 üzenetére
Ilyenből van vagy 10 dögcédula. Ez az egy van, amit magyar honból is meg tudsz szerezni.
-
válasz
- = Zk = - #9513 üzenetére
Most nemár, hogy egy reg ekkora gondot jelentsen
Csinálsz egy egyszerhasználatos e-mail-t aztán a kódot meg originbe kell beírni.
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = - #9511 üzenetére
Kell!
Na meg is van, megkaptam!
-
Laraxior
titán
Ma két szintet léptem, és még épphogy a nap felénél vagyunk
-
csaba951
veterán
Hátha érdekel valakit! A kapott kódot Origin-en lehet beváltani.
Alienware Arena Dog Tag (PC Only)
Available for PC only. Alienware is giving away a unique Alienware dog tag. To recieve this teeth grinding dog tag for Battlefield 3 simply click the link below. Hurry there is a limited supply!
-
-
mcwolf79
veterán
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy folyamatos tüzelés közben "kihagy a ravasz"? Tehát kihagy pár lövést, és ez általában elég arra,hogy megmurdáljak. Olyan ,mintha az egér kihagyna,de sehol máshol ne tapasztaltam ezt.
Ha lesz alkalmam kipróbálom a CoD-dal is.
G500 egerem van.
Thx -
Laraxior
titán
válasz
Dexter-2000 #9502 üzenetére
ugyan.. mi is voltunk lvl26on
és semmi szégyellnivaló nincs az adatlapodon. 20%-os accuracy, 7xx SPM..teljesen jó. -
Sabre
őstag
na délelőtt elszaladtam az Überkonzolba egy premiumért, 8790 forint volt
toltam is egy gungame-t zib toweren, melós volt de sikerült megnyerni - főleg a végén mikor ketten lőttek én meg követtem az ellent a késsel és sikerült lebökni
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Rap, Hip-hop 90'
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest