Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
Aktív témák
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #48094 üzenetére
Dettó ugyanez. Egyébként hozzá kell tenni hogy a hitboxok tudnak érdekesek lenni.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #48030 üzenetére
Ez az Rlan ez milyen távközlési Rt.? RAJLan?
(#48100) raggg: Fedezék mögött pusztulásra gondolsz? Volt már hogy konténer mögül lőttek ki nem egyszer. Vagy miután fedezékbe kúszol, lőnek, és lőnek.
-
Sabre
őstag
válasz
DeadMeat #48090 üzenetére
Lmg helyett a tank sotit használtam sokáig, de egy ideje a guided shell volt bent mert egy 3. fővel egész jókat méregettünk meglődöztünk sokszor.
Én füst párti vagyok, csak amikor 2-3 javelines gyalog közé kerülsz akkor mindegy mindegy...48 de inkább 64 fős CQ volt ami miatt átszoktam a cs-ről a bf3-ra a megjelenéskor, legjobb. Persze nagy map kell hozzá, alkalmatlan egy kis map 64re, az esel kelsz megy ott.
De egy 64 fős az alap CQ mapokon az, ami meghozta a kedvem ehhez. ( caspian, kharg, firestorm ).
-
batai15
félisten
pl egy kharg island egészen jó hely tankkal gyakorolni. Legalábbis én ott gyúrtam anno ^^
-
Winne
nagyúr
64-eset ajánlotok neki a tank húzására? Jópofák vagytok tényleg.
Nem szeret tankozni --> nincs tapasztalata benne!
24-fős cq large, kevesebb ellenfél, több esély zászlófoglalásra és az életben maradásra.
-
batai15
félisten
válasz
drzozo #48089 üzenetére
Nyugi nem benned van a hiba. Ezért nem járok énis 64-s szeróra .
Tannkal mostanában : reactive , smoke, és canister megy, vagy guided shell.
Tank destroyerrel meg , mivel nincs még fullra unclockolva távolról sniperkedek.
Deadmeat : igazad van .. de ha viszont elkapjalőttem mostanában már ki heli pilótát is vele.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kriszpontaz #48082 üzenetére
A reaktív és a füst megfér egymás mellett.Én még a hmg-t használom leginkább, az sebzi a heliket is, gyalogok ellen meg olyan mint a vonat.
Lövés közben néha engedd el a ravaszt, lehetőleg 5-10-es lövésekre koncentrálj.Azt a legtöbb assault és engi fegyver még szereti.Minél messzebbre lősz annál kisebb brustokat próbálj lőni.Menni fog az idővel.
-
drzozo
senior tag
válasz
Ja, kifejezetten tudom én is élvezni, amikor holoval/kobra-val felszerelt fegyverekkel több ezer km-ről szednek ki. Az embert nem látom. Ha látom is, nem tisztán, csak randomra tudok pötyögni. Ő meg 5 golyóból azonnal fej. Ilyenkor nem tudok dűlőre jutni, hogy tényleg ennyire sz*rul látok vagy ez normális.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
emiki6 #48083 üzenetére
Esténként 3 feles +2 sör után már 128 fős szervereken tolom
. Azt sem tudom kire lövök, de a 2 közül (néha 3) csak eltalálok valakit.
(#48085) batai15: ja de!
Én ezzel tolom: Reactive Armor, Zoom Optics, Canister/Guided shell.
Itt meg a többi.A thermal camo ér valamit?
-
batai15
félisten
válasz
hmm , reactive armor és füst külön kategóriákba van. nem zoomot akartál mondani?
-
válasz
Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én megjelenés óta a két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam 64fős mapon. Őrület mi van ott. Feléledek, és lelőnek 3mp múlva. Lehet baromi béna vagyok, bár...
-
emiki6
veterán
válasz
Legalább???
-
kriszpontaz
veterán
válasz
emiki6 #48077 üzenetére
Operation Firestorm, Caspian Border, Kharg Island, Wake Island - Conquest Large a legjobb ha 64 fős.
Én a füst helyett Reactive Armorozok.
emiki6: javítva
(#48084) haly: én sem szoktam túl sokáig élni, valahogy annyira vak vagyok, hogy sokszor azt sem látom meg ha mellettem guggol egy csóka, mert nem veszem észre, de valamikor még akkor sem ha mozog
, pegig fullHD-ban tolom, nem a pixelek miatt van. Sokszor nem is értem hogy van valakinek olyan reflexe hogy mindenkit azonnal legyilkol. Azt sem mondanám hogy lőni nem tudok, de az is furcsa amikor szemből lövöm a másikat, az 3 találatra kinyír, én meg belekaszálom a fél tárat és max akkor csuklik meg. Valami nem stimmel a célzóvizemmel, mert sokszor olyan távolságokról szernek ki közelharci fegyverekkel, hogy el sem látok addig.
-
cs1rk3
tag
válasz
kriszpontaz #48072 üzenetére
vagy bemérem és benyomja a füstöt
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #48076 üzenetére
Detto, én is kb 2 hetet hagytam ki, azért mentem fel mert láttam, hogy játszol, mondom legalább lesz társaság.
-
emiki6
veterán
Nem szeretek tankozni, de kéne a service star. Milyen módszert ajánlotok, hogy hamar meglegyen.
Melyik mapot, melyik módot, hány főset?#Algotis; raggg: a pingvinek tartsanak össze
-
kriszpontaz
veterán
Nem ártana már, a múltkor is csak lestem amikor megláttam a neved, de az volt életem legszarabb köre, mint egy noob, azt sem tudtam hova kapjam a fejem. Elszoktam a játéktól, vagy 2 hétig nem nyúltam hozzá.
(#48075) Algotis: ezen már gondolkodtam én is, mert kivág szerver hibával, és ahogy visszamennék, már fullon van a slot, vagy mindenki ott hegyel rajta mintha mi sem történt volna. Ez azért érdekes. Általában elsőként spawnol be a pályákra a notiról, olyan hamar betölt, ezért elképzelhetetlennek tartom hogy a szerver senkit se dobjon le csak engem, de ugye vannak furcsaságok
.
-
Algotis
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #48074 üzenetére
Mi van, ha a bant server crashsel álcázzák hogy ne legyen feltűnő?
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
ma már a 2. szerver crashel be a vége előtt, úgy hogy tök jól ment
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #48072 üzenetére
Majd valamelyik este rendet teszünk.
-
kriszpontaz
veterán
Csak ehhez csapat kell, nem pedig idióták akik össze-vissza mérnek, vagy fű-fára lövöldöznek, miközben szétC4-ezik a segged, pedig pont arra lennének a gépágyú helyén hogy ezeket kiszedjék, vagy olyan mellé szállsz be a 3. helyre akinél nincs is guided shell, vagy nem is hallott róla, mert bemérsz neki egy helit, ő meg lövi tovább sima löveggel.....
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #48070 üzenetére
Én egy kicsit lemaradtam azt hiszem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
gyuribácsi88 #48069 üzenetére
Vannak a játékban járművek? Én azt hittem dekoráció
.
(#48068) raggg: ha eleget tankozol, szépen unlockolsz egy 3. helyet a tankban, ami a CIVStation névre hallgat, és beülhet a tankba egy 3. személy aki gyakorlatilag Soflam-ozik, mert tök ugyanaz mint a Soflam a Recon-nál, csak tankra szerelve. Így be tud mérni neked földi vagy légi célpontokat is, amit Guided Shell-el szépen lepattinthatsz a térképről.
-
Be lehet szállni a járművekbe? Én azt hittem azok maguktól közlekednek
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #48066 üzenetére
A tankba nem ketten férnek be?
Amúgy jó volt kicsit játszani szombaton, rég lövöldöztem
-
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz #48066 üzenetére
a keréknyomon
a 4. meg a lövegen
-
Assasin_
aktív tag
válasz
p0rch_m0nk3y #48057 üzenetére
Mondj egy szervert ahol szoktatok játszani és meglátjuk hogy tudok e gurulni
-
eugabesz
őstag
válasz
"mennyire vagy túsz,a sört eléred,ugye??"
-
Def26
félisten
válasz
-
EczkE
veterán
Hol a bázis?
-
Sabre
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #48043 üzenetére
Nem azt figyeltem...
-
GERIlla83
tag
válasz
Mennyit mer elkérni a szolgáltató ezért a csoda netért?
-
kissz84
tag
válasz
Coccolino_O #48027 üzenetére
Hát ez még still shit...
-
Sabre
őstag
Izgalmamban a szerver linket adtam be
Hja, végre a -50ből +200ig felment, megjött porch_monkey aki le is lépett gyorsan, de az a 40 kill heliből ha nem esik ki neked lehet nem fordítotok, nem tudtam utána fogni a kezdőnk melletti 2 pontot egyedül, bár az aa csotrogányből egy disabledet lőttem belétek de addigra már a hegy mögött voltál
Úgyhogy végre egy izgi játék volt, gondoltam leülök egy mapra aztán ez lett, izgalmas vereség volt.
-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson #48038 üzenetére
Jah baszki és ki szedi le??
-
eugabesz
őstag
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Messzebbi szerver nem volt?
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
csak úgy hasít a tanyanet
-
Sabre
őstag
Izzadtsággal megfordítjuk ketten, mert a többi csontláma, erre bejöttök helizni Winnie az ellenbe, most mérges vagyok rátok. battlelog
-
Coccolino_O
őstag
válasz
kissz84 #48026 üzenetére
A játékban nem tudom, hogy hogyan tudod megnézni, de én felmennék ide és letölteném újra a pb-t, listából kikeresed a játékot, és lefrissíted. Előtte töröld le teljesen a jelenlegi pb-t. Nekem is volt pb-s problémám más játékban is, ez általában megoldja. Ha nem jó ez sem, akkor meg írj, majd utánaolvasok neten, hátha van valami más okosság is.
-
kissz84
tag
válasz
Coccolino_O #48025 üzenetére
Hogyan győződhetek meg róla?
-
kissz84
tag
Szervusztok!
Van egy kis problémám és ezzel szeretnék felétek fordulni.
Vettem egy új gamer lapost és újra letöltöttem az originről a gamet felraktam,de Punkbaster folyamat kidob valami exe hibával...
Tudna valaki ebben segíteni , hogy hogyan tudom megszüntetni a hibajelenséget ?
Az elején nem dobálgatott ki egyből csak 4-5 perc múlva, most meg mikor csatlakozna kidob:-/
Ha valaki futott volna ilyennel össze és sikerült megoldania az kérem jelezze nekem , de minden nemű segitséget nagyon köszönök! -
törölt tag
ok akkor belevágok köszi!
-
törölt tag
Szerintetek érdemes coop-ozni az mp7-ért? Cod ban jó fegyvernek számított.
-
batai15
félisten
válasz
devilinsid3 #48012 üzenetére
Akkor canals
-
batai15
félisten
[link]
Most így zártam, ezen a szerón, de az is igaz hogy benne voltam az első 3.ba majd kiléptem kb 300 ticketnél. és1000 ticketes a szeró -
batai15
félisten
válasz
devilinsid3 #48006 üzenetére
Ebbe igazadvan!
Mik még a kharg islandon és a canalson kívüli jó tdm mapok? ezenken kívül nem találtam még más értelmeset. -
Stunts666
őstag
válasz
devilinsid3 #48006 üzenetére
+1
-
batai15
félisten
válasz
Stunts666 #48001 üzenetére
hmm én szerintem járművekkel mostanába énse állok túl jól .Mikor elkezdtem játszani reflexből olyanokat lőttem tankal hogy csak néztem, most meg nem megy :S
Akkor ezekszerint 150 óra alatt elértem volna a határaimat? Tdm-en ilyen 60-30 statokat tudok össze hozni, vagyis átlagba 2x annyit ölök mint halok. EZ nem túl jó igaz?
Mikor elkezdtem játszani, nagyon lerontottam az accuracit meg a k/d arányt. mostanra húztam fel 14% ra és 1re a k/d-t
Innen már csak javulni fog legalább a k/d -
Stunts666
őstag
válasz
batai15 #47998 üzenetére
Szerintem nincs. Nyersen fogalmazva "ennyit tudsz". Ez nem leszólás. Hiába vagyok 1339 óránál, nem játszok jobban gyalogosként, mint mikor 500-600 óránál voltam. Ott elértem a tudásom végét és ennyi.
Szerk.: Járművekben javulok, mert azt régen nem nyomtam.
Szerk2.: Akkor javultam még, mikor lecseréltem az i3/GTS450-et i5/hd7950-re.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Apple Watch 10, Silver, 46mm, 1 év apple gari, új, karcmentes, gyári Denim ( indigókék )szíjjal
- Z8 Pro Android 4k/8k TV Box TV okosító(dobozos csak kipróbált)
- Keresek Synology Surveillance Station licenszt
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- M2 riser adapter ngff to sata 3.0
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest