- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Zoli1222
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15268 üzenetére
Claymore helyett C4-et akartam írni, csak elkalandoztam...
-
Zoli1222
őstag
válasz
Dexter-2000 #15264 üzenetére
Akkor ez csak az aknára vonatkozik?
Te most miről beszélsz?
M15, M18, Claymore. Ezekre vonatkozik.
-
Zoli1222
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14827 üzenetére
Nagyon ügyes vagy.
Szerk.: nem gondoltam komolyan.
-
Zoli1222
őstag
válasz
TTomax #14682 üzenetére
Tovább kell hegeszteni és felkerül.
Lehet látni, h felugranak rá azok a kis tömbök -IFV esetén a rács- az oldalára, hátuljára. Persze nem elég csak 1 oldalát hegeszteni. Mind a két, illetve hátsó oldalát kell. Bár 1 kicsit bugos, de ez is cak úgy mutatkozik meg, h aki bent ül és reactivja van, nem mindig látja, h vissza lett már hegesztve. Ezt 1 ki/beszállással lehet orvosolni. Hű társam és fegyverhordozóm, kutkut a megmondhatója.
Mondjuk ez igaz fordítva is. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!
-
Zoli1222
őstag
válasz
mackosajt #14591 üzenetére
Miért teszed fel a kérdést, ha 2 sorral lejjebb lelövöd a poént?
De anélkül is aim-re tippeltem. Na hol van az a virtuális hangszóró?(#14590) Laraxior? bocs, de 1 kicsit fáradt vagyok. Melyik hiányzik pontosan? És mit használsz?
Szerk.: jaaa! aurora. ez mivel több 1 szimpla FF-nél?
-
Zoli1222
őstag
Hogy nálam mindig elő kell jönni vmi gebasznak! A mai nap nem tudtam 1 kört se végig játszani, mert ez a drága win8 folyamatosan kidobálja a játékot vmilyen hibával.
-
Zoli1222
őstag
válasz
Algotis #13727 üzenetére
Engedd meg, h 1 kicsit Puzsér legyek. Nem bántásból, inkább a fejlődés végett, ha akarsz ilyen videókat még készíteni... ebből 12 egy tucat. HC szerón lövöldözöd az ellen-t. Semmi extra. Ügyes vagy, jól lősz ezt aláírom! De maga a videó semmi újat, vagy jobbat nem mutat. HS-t vagy bravúros lövést alig látni. Össz-vissz 1 pálya...
Lényeg a lényeg, h ügyes vagy, de ez a videó nem nagy szám. Bocs. És még 1x nem bántásból írom. Inkább, h mire figyelj! -
Zoli1222
őstag
Na most lett tele végleg a f...om az egész punkbusteres bu..sággal. Frissen telepített op rendszer/origin/pb erre azt írja ki, h:
Nem elég, h lósz.rt se szűr ki, még szopatja is a felhasználót.
A másik jó dolog, h az angol nyelvi fájlokat már nem lehet letölteni az 1 hsz-ben levő linkről, mert titkosítva van.
Áááá! Hagyom is az egészet a francba.... -
Zoli1222
őstag
Még ma este, vagy holnap reggel op.rendszert cserélek. Vki tudja, h melyik fájlt kell elmenteni ahhoz, h a TS beállításaim ne vesszenek el?
(#13605) Laraxior: A golóbis az frag volna?
-
Zoli1222
őstag
válasz
sixpak #13114 üzenetére
Ehhez hasonlóan idegesítő eset. Fast respawn caspian szeró. Buz. gyerek tankkal oda áll a heli helyére és nem csinál semmit. Persze admin vagy votekick az sehol, mert minek is. Se heli, se tank. A büdös ........ ............. ...... ....-át az ilyen majomnak!
(#13120) Kassadin: beteg vagy?
OP fegyver. olyan fejeseket szoktam kapni, h csak na. 12x-es scope-pal nem látom a gyereket, de ő simán ledarál.
-
Zoli1222
őstag
Jaa! Az más! Azt is nagyon szeretem, amikor ellógok zászlót foglalni, és senki nem születik rám, vagy jön velem... Az a baj, h (sztem) nagyon sok kiscsikó játszik és lövésük sincs, h mi az a csapatjáték/munka.
(#13101) G4ula84: hehe
elég jónak mondható ez headshot-ok tekintetében nem?: m40a5
-
Zoli1222
őstag
Gondolom te nem a conquest-es mapokat tolod? Mert én pl qrvára rühellem, amikor a köcsög medikek ott futkorásznak körülöttem, de b@sznak feléleszteni... Vagy már fél órája megyek az agyhalott gyerek után ammo-ért könyörögve...
(#13095) Xaels: bázzz, ez jó!
Csak én sajna nem igazán szívlelem a HC szerókat.
-
Zoli1222
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #13090 üzenetére
B2K-s fegyókat én is megcsináltam, de ha megnézed, csak az mg36-ot használtam...
Azaz, nem a fegyverek miatt görcsöltem a feladatokkal, hanem, h meglegyen. -
Zoli1222
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #13076 üzenetére
Neked meg mi bajod van? Hol látsz te itt sírást? Utoljára 4 napja tett erre célzást Mappa. 2 hete meg FaTHI. A másik meg, h ez aztán qrva nagy paddolás... és mi van akkor, ha vki nem akar vele szarozni? Szeretem az ilyen embereket...
(#13081) Löncsi: Ez nem ad egeres irányítást, csak emulálja. Ezt kifejtenéd? Érdekelne.
-
Zoli1222
őstag
Van itt olyan aki laposon játszik ilyen vga-val ATI-Mobility-Radeon-HD-5650?
Azért kérdem, h mennyire hiteles az ezen az oldalon található táblázat.
-
Zoli1222
őstag
válasz
fogirobi #12936 üzenetére
Az épp nem a hitbox hibája. Mire fedezékbe értél, már rég bekaptad azokat a golyókat. Nem nevet!
Pl tegnap én is 1 gyereket fejbe lőttem. Ment még olyan 2-3 lépést, majd utána rogyott össze.(#12939) fogirobi: 1 szóval sem mondtam, h hülye vagy.
Hát akkor nem marad más, mint a gépről letörölni és sóval behinteni a helyét!
Esetleg ha ez megnyugtat, visszafelé is él a dolog. Mindenkinél jelentkezik és legalább sz@r. Ennyi!
-
Zoli1222
őstag
Azért unta meg, mert nem volt kihívás, vagy alapból a játékot?
Tegnap egyik szerón 1 magyar sráccal beszéltem pár mondatot, erre kivágtak minket, mert nem tiszteljük a többi játékost... UE a szerón korábban meg csúnya beszédért dobtak ki, de nem azonnal, hanem rá vagy 10 percre. Idddióóóóták...
-
Zoli1222
őstag
Na! Oszt mi péz 1 ilyen?
(#12812)Xaels: de biztos nem annyival, mint pc-n. Most, h látom ezt a kütyüt, kacérkodom én is a pc lecserélésének a gondolatával... Nagyon kiváncsi vagyok, h mennyit mondanak a gépemre a beárazós topikban!
(#12814) Def26: hmm...
még talán ennyiért is megéri inkább az xbox
-
Zoli1222
őstag
válasz
Joci93 #12773 üzenetére
Próbáltad már kikapcsolni bekapcsolni?
Nah megnéztem az act of valor-t... ...nem rossz
-
Zoli1222
őstag
Ebből a hsz-ből rögtön vágtam, h kain1-ról van szó. Múltkor vhogy sikerült csatlakoznom a szerverükre. Háááát mit ne mondjak, elég szánalmas volt amit ott műveltek... Ez a szerencsétlen csak állt 1 helyben és az m320-át töltögette. Egyébként tessék -->
KAlN1-High-Voltage-MetrONLY-2000TICKETS-by-ngz-server-de
Istenem! Még jó, h nem vagyunk egyformák... -
-
Zoli1222
őstag
Nah! Az előbb sikerült ismét belefutni 1 csalóba, aki próbált fifikás lenni, csak nem jött össze, viszont sikerült 32 embert felb@sznia agyilag. A kis köcsög mindenkit az oldalunkon először csak 46 később 21%-ra sebzett le. Mikor elérted a 65-70%-ot automatikusan bárhol is álltál ismét lesebzett. Így ugye nem is tudtad beazonosítani a kis sz@rrágót, mert csak sebzett próbálva előnyt szerezni ezzel a csapatának.
Jobban mondva fifikás volt, mert nem bukott le, csak a célját nem sikerült elérnie. -
Zoli1222
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #11600 üzenetére
Sztem jobb. Bár nem vagyok 1 nagy csipás.
(#11599) Winne:
-
Zoli1222
őstag
válasz
Synyster6661 #9282 üzenetére
Dettó!
Annyiban eltérve, h nincs avast riasztás.
-
Zoli1222
őstag
válasz
Pickle Rick #8648 üzenetére
Jaaaa! Értem. Csak 1 IQ betyárral akadtál össze! Vmelyik nap engem is lehekkereztek! Dagadt is a mellem rendesen!
-
Zoli1222
őstag
válasz
Pickle Rick #8637 üzenetére
Ki és miért?
-
Zoli1222
őstag
válasz
norbi2010 #8586 üzenetére
S3v3nthr333 ez is ő! Volt! De törölve lesz az az acc-ja is, amit te linkeltél.
(#8592) norbi2010: azt kéne, mint a diablo-nál. BAN 1 életre az összes origines játékát.
-
Zoli1222
őstag
válasz
Kassadin #8221 üzenetére
De mondom!
És gondolhattam is teljesen jogosan, hisz amiről a videó szólt köszönő viszonyba se volt a te megállapításoddal.
(#8237) VAN der BOSS: vmi hasonlót én is láttam caspianon. CQ largon, a jet kicsit alacsonyan szállt E-nél, így sikeresen "az 1 tankot kilő, 2 fát kap cserébe" akció keretében egészen az A pont környékéig cipelte magával.
-
Zoli1222
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8097 üzenetére
Kb 12h-val korábban rájött, h egy kis senkiházi balfasz, aki ha beledöglik se tud eredményes lenni. Így vett csítet. csít előtti utolsó kettő körének k/d-je:18/35 és 6/19 érdekes mód hirtelen feljavul, megtáltosodik és voálá! 64/0 Az ilyen sz@rjon sünt!
-
Zoli1222
őstag
válasz
- = Zk = - #7897 üzenetére
Az AK47-et talán nem kellene belekeverni...
(#7900) - = Zk = -: nem tehetnek róla, ha vki ilyen gerinctelen..., de legalább végre lebukott.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged