- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Aktív témák
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a napokban kiadott kb 4gigás javitást de megőrülök egyszerűen kb 10-20perc játék után a grafika meghülyül össze vissza csikok jelennek meg stb.... valami megoldás van erre? Asus GTX560TI Directcu2 kari.... -
Föcsök
aktív tag
Segítsetek már légyszi.
Nov. 22.-ei patch óta ez van. Nagy nehezen betölt, fekete képernyő csak a saving látszódik, aztán fehér és visszadob a battlelog-ba ezzel a hibaüzenettel.
Reinstall, registry törlés, tűzfal, vírusírtó kikapcsolás, origin adminisztrátorként futtatás, origin játék javítás, pb manuális frissítés mind megvolt, de semmi. Néha beenged 2-3 körre aztán megint kifagy ugyanúgy. Bios-ba nem fogok ezért piszkálni ha kell, nov. 22.-ig minden jó volt, gyorsan is töltött, pedig szutyok a gépem most meg 3 percig loading level, és utána meg kifagy.
-
GeneraL_XTX
veterán
Nálam elég sűrűn előfordul a legutolsó frissítés óta olyan, hogy ha új pályára váltunk megakad a loading feliratnál ez a szar és nem megy tovább. SSD-n van szóval pillanatok alatt be szokott tölteni.
Másnál is előfordult hasonló? Esetleg van rá megoldás? Egészen idáig tökéletesen futott.
-
-
Zol01
tag
válasz
GeneraL_XTX #30184 üzenetére
Lehet hallgatnom kellett volna haveromra hogy MSI kártyát ne vegyek?
3 hónapos a kártya amúgy,na de ez már nem ide tartozik!
De ha valakinek van ilyen kártyája az legyen szíves írja le a tapasztalatait! -
Zol01
tag
válasz
GeneraL_XTX #30182 üzenetére
Pont ez a baj!
Ezért vettem vissza 820-ra mert kifagytam!Olvastam hogy bizonyos OC-s Nvidia kártyák kifagytak és ez volt rá a megoldás!Gondoltam kipróbálom én is és csak így fagyásmentes a játék!
11.11b Catalyst is fent van már,de az sem segített!Nem tudom miért csinálja ezt! -
Avela40
csendes tag
Hali!
találtam egy ilyen modot [link] a bf3-hoz azt szeretném kérdezni hogy ha ezt használom a pb bannolhat miatta?
-
Zol01
tag
Azt szeretném kérdezni játszik valaki a játékkal R6870 Hawk videókártyával?
Ha a GPU órajelet 820MHz -nél feljebb húzom,vagy ha a játékot medium beállításnál magasabbra állítom akkor kifagy!Pedig akadás nélkül megy high-on is,de valamiért fagyás jelentkezik!Ha valakinek van ezzel tapasztalata és tud ebben segíteni azt előre is köszönöm!
-
RichieTri
senior tag
válasz
whiteman0524 #30142 üzenetére
datanetes-speedtest mutat saját pinget is...
-
Cybertrone
veterán
válasz
barack1997 #30169 üzenetére
A dal félautomata az úszás meg szet lett mert élve, ha igy se bírsz veluk, és meg jobban lebutitjak őket akkor a shotit ki is vehetik a gamebol!
-
L4D1K
őstag
Basszus ti sosem alszotok?
-
raskolnikoff
őstag
kemény volt a csávó
[link]
Az ilyenekre ne is várjak megoldást? :/ Ez az első BF gémem nem tudok szokott-e az ilyenekre valami szankció lenni.
-
cellpeti
nagyúr
sokan kérdezték már, de ha kidob a játék a pontjaimat elmenti?
-
zack
nagyúr
válasz
barack1997 #30169 üzenetére
"esélyem nem sok van a dao + usas noobok ellen ugye"
Én is használom az USAS-t...Ha te ezt noob fegyvernek hiszed, akkor nem tudod milyen a noob fegyver.
Végülis minden fegyver noob fegyver, aki jól használja. -
barack1997
senior tag
A futószalagon is megy, nem hogy ATM-en, rárakod (a telepités 1 ms-t vesz igénybe), és úgy fog elmenni,hogy vissza se jön.. nekem nem ment el.. ( nem a gépen, az idegrendszeremen.., szar mapok,kivéve 1-et azt is ritkán dobja, csomó bug,)
Az MW3-ban Wii-n megnézném,hogy dobja a gránátot.. nekidobja a tv-nek a WiiMote-ot vagy mi ? Trolololo vége
UI: Az M1014 az jó ? esélyem nem sok van a dao + usas noobok ellen ugye ?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
cellpeti #30163 üzenetére
Nem tudom, hogy ugyanez-e a hiba, de google barátom ezt a linket köpte ki nekem. Ott a kérdező a Call of Duty kapcsán meg tudta oldani ezt a PB hibát. Hátha nálad is segít
-
cellpeti
nagyúr
mindig összemosódik a kép és kilép a játék...segítsen valaki pls
ezt kapom:
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'cellpeti_HUN' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006"
vágom mit ír, csak ezt nem => Violation (IGNORING QUERIES) #9006"
Az előbb frissítettem a PB-t
-
ETOM
addikt
Buy BF3 to get access to Battlelog. Check the FAQ
Nem nagyon tudok belépni ti?
Originen meg eltűntek a barátok.
-
pohár
félisten
válasz
barack1997 #30159 üzenetére
ez nem kifestő
-
( V )
veterán
válasz
pendre54 #30131 üzenetére
abszolút, csak gyakorlás kérdése! bár a heli még nem megy annyira, a repülő viszont már elég jól - én G400-al tolom, ha repülök akkor felrakom max dpi-re. próbáltam kontrollerrel is de az egérhez képest lomhának éreztem. amit linkeltem video ott is írja a srác hogy bill+egérrel vezet, úgyhogy csak hajrá!
-
ForRedGlory
félisten
Konzervezni valaki?
-
feka007
veterán
Egyébként a Back to Karkand kint van már?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Cybertrone #30141 üzenetére
én a tesztek és a tapasztalatok alapján mondom ezt
-
feka007
veterán
Sokat javított nálam ez az új patch, mostmár belép elsőre mindig, kevesebb a bug, még grafikán is finomítottak. Flash lett
-
lala42
őstag
válasz
A ping az elküldött jeleket méri, a többihez viszonyítva. Te nem küldesz magadnak jelet.
Ergo nincs pinded magadnak, ill azt nem mérik. Azt úgy számold,hogy Te vagy a középpontban és ahova küldöd a jelet, annak mennyi a pingje. -
Baloghjanos
tag
egyre jobban kezdem megutálni a játékot
kurva sok a bug egy 2011 játéktol azé tőbbet várna az ember
-
csibe1
addikt
válasz
Mindenkinél ez van.
Amúgy minek neked a pinged?Egyébként meg látod,a Battlelogban mielőtt belépsz,utána meg ne legyé rá má kifáncsi a fejlectők szerint
-
whiteman0524
aktív tag
Csak nálam van olyan jelenség hogy mindenkinek látom a ping-jét csak pont a sajátomat nem?
Ezmiez?
-
kertsa
senior tag
Aki unja a peccsről-peccsre rosszabb BF3-at, annak itt egy másik szórakozás lehetőség
-
csibe1
addikt
-
janihunk
senior tag
Kicsit OFF: Melyik vezeték nélküli egér és bill kombót ajánlanátok? Ágyról játszom.
-
Üdv !
Egy dolog érdekelne még a játékkal kapcsolatosan. Számos videó van feltöltve ide a fórumra is, ahol egyesek úgy röpködnek a helivel, mintha azt egy amerikai akciófilmből vágták volna be. A videókból számomra nem derül ki, hogy mivel irányítanak. Nálam csak egét+billentyűzet van, próbálkozok is böcsülettel, de olyan finom mozdulatokat én nem tudok kicsiholni, mint pl. a fák közötti röpködés. Viszonylag elfogadható egerem van( Logitech G500), próbáltam már mindenféle DPI beállítás mellett, de max. csak annyit tudok elérni, hogy a levegőben maradok, röpködök ugyan jobbra-balra, de célzott lövést leadni az halott ügy. Akkor a kérdésem, hogy egér+billentyűzett irányítással is elérhetők az ilyen mutatványok ?
-
Lethal Gene
aktív tag
Nah kiprobaltuk a CITV-t... kircsi... pláne, hogy nem csaka saját tankban működik!!
Azaz pl szitu: két haver tank, egyikben ül a jelölő, megvan a cél, akkor mindkét tank rá tudja nyomin a guided misslet, sőt a repcsi és a heli gunner is!! szóvel ehhez igazi csapatjáték kell, de marha hatásos tud lenni!
-
pschio
őstag
tegnap csináltam egy ilyet. 32-nél még 32-0 om volt
ha nem tudom hogy nem csitelek magam se hiszem el.
-
Norb3rto
őstag
-
Viper26
nagyúr
Azért előnye is van annak, hogy a játékosok kb 80%-ban agyhalott gyökerek..elég egy helyen C4-ezni az utat, tuti hogy 4-5 alkalommal ugyanúgy ott fog menni..nem hittem volna, de megtörtént.
-
Zomb€€
őstag
Ezaz, megint kezdődik a szokásos petting első indításkor...crash/disconnect/EA fail
Komolyan, mintha egy csaj lenne... -
Üdv !
Esetleg tudna valaki egy olyan linket adni, ahol magyarul le van írva az egyes specializációk mibenléte. Az angol tanulás sajna kimaradt az életemből, így elég nehézkes a dolog. Van ami már a logóból is egyértelmű, hogy mit takar, de azért van egy rakat olyan is, amelyekről kellene egy pontos leírás( pl. járművek esetében). A Google fordító eszement baromságokat dob ki, ha beírom az oda tartozó szövegeket.
Előre is köszönöm a segítséget! -
flash-
veterán
szóval BF3 multiban többet kell gondolkodni?szóval kicsit agylósabb mint a MW3?
és BF3 multihoz vpn kell valóban?
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Egy kis érdekeség a peccs óta.
AN-94-nél észrevettem ha nem teszünk rá scope-ot hanem az alap irányzék van rajta, és úgy váltjuk át a gránátvetőre hogy görgővel választjuk ki akkor az első irányzék eltűnik ami kicsit zavaró. Viszont ha a billentyűzeten az 1 es gomb és a 3 as gomb között váltogatjuk akkor rajta marad.
Az MP REX-nél meg néha eltűnik a tár
Itt a kép róla -
Jhonny06
veterán
válasz
Viper26 #30105 üzenetére
Teljesen fölösleges, ahol nem szeretik, ott kiírják, a többin meg reménytelen.. Metro mapon rush-ba megvan az a rész, amikor az amcsikkal fel akarsz jutni a mozgólépcsőn és bekempelik az egészet M320-al meg RPG-vel? Lehetetlen feljutni. Ilyenkor kilépek a picsába, nincs mit tenni.
-
Viper26
nagyúr
Persze megint én vagyok kibaszva, ha szólok, hogy a kezdőnket nem kéne rpg-vel lőni...12 éves kis taknyosok is adminkodnak, vagy mi a f@sz van itt???
Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest