Aktív témák
-
Pacmann
csendes tag
Miert van az hogy az elmult 5 serverrol kidobtak? Annyit irt ki hogy "You blabla kicked from server". ennyi. de meg a jatek elejen, max 1 ember megolesere van idom, aztan kep kifagy, kilep, kicked. Reggel meg tudtam jatszani, most nem. Azota a valtozas hogy beleptem egy klanba ... de mar ki is leptem .... kitudja. ( HCPC )
-
eugabesz
őstag
A szerverekről....
nézzetek meg egy multi,vagy i3D szerver listát,18-25 szerver fut ugyanarról az IP-ről,azért választottam én is a kisebb szolgáltatót,(Hosters.at) itt 8-14 szeró van ugyanolyan IP-ről,arról nem beszélve,hogy a szomszédban van,(Ausztria) persze kicsit távol a főgerinctől,de akkor is kisebb a lagg veszélye.
Ha ilyen és ehhez hasonló dolgokat is észreveszel,figyelembe veszel egy szerver választásnál,nincs akkora kockázata az eredménytelen találatoknak,mint egy zsúfolt helyen.Persze ebben nincs benne a főszerver (EA Master) mert az a szerencse kérdése a szolgáltató milyet kapott,melyikhez csatlakozik. -
edgR
őstag
válasz
Dantenero72 #31857 üzenetére
vmi csopog a monitorombol..
-
cellpeti
nagyúr
-
madgie
titán
válasz
Lethal Gene #31979 üzenetére
Megvan, tényleg bekönnyeztem elsőre tőle
-
redingitell
senior tag
válasz
gordonfreemN #31981 üzenetére
Szia! Én a MERC Zboard-ját használom, játékra tökéletes, és az ára is elfogadható. 6-ik éve tökéletesen működik.
http://xsreviews.co.uk/reviews/peripherals/zboard-merc-keyboard/ -
Xaels
félisten
válasz
planbmokus #31987 üzenetére
Én úgy helizek, hogy a balra-jobbra dőlést átállítom A-D-re és az egér x tengelyére a fordulást, így könnyebben lehet manőverezni és célozni is szerintem.
-
törölt tag
Jajj
Ez jó
-
scope2007
addikt
hatalmas... sorry, ha már volt
Battlefield 3 - FreddieW TV Commercial - B2K -
planbmokus
senior tag
válasz
BandiHUN #31966 üzenetére
Én kipróbáltam a heli- és repcsivezetést Logitech Chillstreammel, hát... Rosszabb mint billentyűvel. Az egérnek meg csak akkor veszed hasznát, ha legalább 3200-on használod. Én 5600-on szoktam, úgy nagyon szépen lehet manőverezni.
Viszont most billentyűvel megszoktam, Damavand Peak-en, egy lengyel szerveren szerintem nagyon utáltak, miután az alagút bejáratnál sorban álló campereket pár rokettel leszoktattam a nyaralási tevékenységről.
Amit viszont most szerettem meg nagyon, az a tankra a Guided Shell. Proval és Mr. V-vel jól elszórakoztunk a Kharg Island-en, még a repcsiket is leszedtük (nem egyszerű, de le lehet)! -
Drang.hu
csendes tag
-
Szajo
őstag
Snipernél ez a MAV mire jó? Azon kívül, hogy repkedni? Vagy semmire?
-
-
törölt tag
Apropó! Engem ez a NAP vs LÁMPA dolog kissé még mindig idegesít... nem mintha bánnám hogy az ellenfél használja, mert sokkal könnyebb észrevenni azt aki használja, illetve belelövök a közepétől kicsit jobbra és megmurdel az illető... na de azért ekkora különbség a lámpa javára nem kéne hogy legyen.... vagy rosszul emlékszem és nem arról volt szó, hogy a B2K peccsben ez is javítva lesz?
Képszerkesztőben a napos és a lámpás képnek is visszavettem 99%-al a fénytelítettségét... bizony a lámpa nyer még mindig....
Nap vs Lámpa(#31977) Lethal Gene Bocsi, már kissé... későn (korán?) van
-
-
Laraxior
titán
az ilyenre kell büszkének lenni
Itt meg csak gránátokat hajigáltam, betettem squadperknek az expl-t, másik arcnak a plusz gránát volt bent
Utána levő körből kidobott a game, sajna pedig 9-0nál voltam és csak Reconnal, pont akkor kezdtem el repkedni a MAV-val, előtte a TUGS szórta a pontokat. Persze mondanom se kell hogy bőven középmezőnybe voltam, ezzel a classzal
Megszereztem azt a medált is amit jelölgetésért, meg motion assist-ért ad,remélem azt elmenti, vagy tudom is én..
Métrón mondjuk nem téma, másik mapon is csinálok ilyen statot, csak fordítva vannak a számok -
Szajo
őstag
válasz
planbmokus #31968 üzenetére
Dettó, hasonló helyzetben voltam én is és eléggé idegesítő, amikor meg Cheaterrel találkozom akkor meg azt nem basszák ki...
-
pohár
félisten
válasz
planbmokus #31968 üzenetére
most legyünk büszkék rád az m320 miatt?
-
planbmokus
senior tag
Na, ez az este is tanulságos volt...
Nem szabad szerencsésnek lenni...
Mentem egyet farmolni metróra, volt egy jófej support, aki folyamatosan csapdosta alám a lőszert, én meg csak küldtem fel az M320-akat, egyszer csak az egyik srác 64/3-as aránynál beírja, hogy hacker vagyok, 3 másodperc múlva kivágott az admin...
Pedig csak mákom volt, mert lent 3 medic rohangált és mindig felhúztak... -
BandiHUN
veterán
válasz
gordonfreemN #31962 üzenetére
Az egérdriverben talán,a Logitecheket nem ismerem...
Egyébként a G15 nekem is a szekrényben porosodik már rég...jó bill volt,de 4 év alatt a gombjai megkoptak,és gépeléskor,játékkor kicsit oldalról nyomva már megszorultak...amúgy nem volt rossz bill,de nagy batár dög és túlárazott,túlhaladot mára,én 5 éve vettem,de már akkor se számított újdonságnak...
Egyébként tény,hogy ahogy lentebb is írták,elég nagy lehet a szeróterhelés,nekem is volt 1 olyan köröm,hogy 1mp-el hamarabb lövésnél simán megfordult az ellen és bamm pár m-ről,kis pingű szerón...estem-keltem,szedtem vagy 10 killt nagynehezen.Másik szerón meg ellőttem az ipsét g35c-vel vagy 150m-ről egy negyed tárral...irtó szerófüggő,ráadásul nekem úgy tűnik,hogy pont a németek szeretnek ilyen anomáliásak lenni,hogy mintha 300as pinggel tolnám.Helizni billentyűzettel érdemes,én az egeret ki is vettem az irányításból,annyira nem tudtam beleszokni...billel ugyan "nyomogatós",mert ugye digitális irányítás,de hát ugye sokan autót is vezetnek billről jó eredménnyel
Én meg konzolon is inkább d-padoztam autónál az analóg helyett,így könnyű volt ráállni.
-
madgie
titán
válasz
Gyurma23 #31963 üzenetére
Nem olyan nehéz az. Inkább az a "baj" (mármint nekünk, nem nekik
), hogy tele van már a játék überpisti pilótákkal, baromi nehéz érvényesülni úgy, hogy felszállás után azonnal bárhonnan lecsapnak.
szerk: menj a coop pályára, mondjuk easy-n. Nehezen lő le az ellen, neked csak annyi a dolgod, hogy a levegőben tartsd a helit, meg gyakorold, hogy kell oldalazni, mennyire szabad megdönteni anélkül hogy földbe állnál vele.
-
Gulyopapa
addikt
Kérdés : 4 gb ram-om van, a-data 800
ha veszek hozzá bármilyen 800-as ramot jó lesz vagy nem ?
csak ugyanolyan jó ??? -
Gyurma23
aktív tag
Valaki megtanithatna helikoptert vezetni az istenért nem megy
-
gordonfreemN
addikt
válasz
BandiHUN #31960 üzenetére
Azt el tudnán képzelni mellesleg, mert a G11 már lehet nem sokáig lesz meg ha igy folytatom. Párszor rávertem, de gondolom nem kell magyarázni, hogy egy pár nap után mennyire idegesitő dolog ez, pedig a dlc megjelenés előtt nem voltak ilyen gondjaim.
És mi a megoldás ilyen összeférhetetlenségnél? Az egerem mx518, lehet ennek is valahol a frekvenciát belőni?
-
BandiHUN
veterán
válasz
gordonfreemN #31959 üzenetére
Pedig a hiba az ön készülékében van....nézd meg,nekem milyen gépem van,és semmi gond a Karkandokon sem...és szoktam fedezékbe vetődni,stb,marha ritkán trafálnak el "neccesen"...
Egyébként lehet billentyűzet gond is vagy ilyesmi,nekem a Logi G15 nem akart menni,ha az egér 1000hz-en ment,vagyis az lcd-je már nem adott képet...Látom G11-ed van,lehet hasonló gond esetleg,csak te ugye nem látod az lcd-n. -
gordonfreemN
addikt
A lagg egy részét megoldottam a grafika visszább vételével, de nem szűnt meg teljesen. Letöltés nem megy egyáltalán. Amikor durva laggot tapasztalok, mindig kilépek, mert idegesit. Ilyenkor ha egyből ránézek datanetes speedtesttel a sebességre. ping 20 és 30 között számtalanszor, és a 30 mega le és 3 mega feltöltés mindig csutkán megvan. Szóval semmi nem fogja a netet. A szerver rész meg tökmindegy, fordult már elő román és svéd szerveren is. Viszont kevés játékossal szinte egyáltalán nem tapasztaltam eddig laggot. Marad a virágbolti kod4 karácsonyra, nagyon ugy fest. Rendszeresen nem tudok akció közben gugolni, vagy ugrani, a betárazás akció közben lassú, a gránátdobás szintén lassú.
-
forol
tag
válasz
gordonfreemN #31952 üzenetére
Ha talán a letöltést leállítanád vagy pedig nem amcsi szerverre csatlakoznál akkor nem laggolnál annyira.
(mondjuk nekem amcsi szerón sincs gondom soha laggal) -
BandiHUN
veterán
válasz
Semennyire...nekem van az is...20 percet játszottam eddig,pedig mind itt figyel a polcon,olyan "jól" sikerült az mw3...
-
Malachi
addikt
válasz
próbáld ki.
-
gordonfreemN
addikt
Hogy azt a büdös tetves jó k***a anny*t annak aki ilyen fosul pakolta össze ezt a játékot. A hitbox szar, van hogy fedezék mögött vagyok és onnan szednek ki, megyek előre, aztán lépek hátra vagy négyet, pedig akadály nincs előttem, elegem van kicsit a játékból, már csak azon filózok, a cod-dal mennyivel járnék jobban???
-
kmisi99
addikt
Mi a fene ez a professional russian assigment? Ezt hogy tudom teljesíteni? Már kb 10% megvan de nem tudom mit kell csinálni hogy nőjön.
-
pohár
félisten
-
Laraxior
titán
válasz
LifeSpirit #31946 üzenetére
6GB már elég mindenhova. 1 éve mondjuk a 4GB is elég volt, de fejlődünk ...
-
Memphis79
aktív tag
kösz akkor az MG36-ot várom
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
LifeSpirit #31940 üzenetére
A sebessége miért számítana szignifikánsan?
-
Laraxior
titán
válasz
LifeSpirit #31940 üzenetére
próbáld ki
vegyél ki egy modult és told fel 900MHz-re a ramot, majd tedd vissza és osszad vissza amennyire csak tudod, de semmi más órajel ne változzon.
Jelenlegi konfigurációknál már teljesen mindegy...pohár: pedomaci?
óriási
én is azzal használom, csak én az m249-et, és az MG36ot -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Az M249-nél jobb PKP már supportnál? -
LifeSpirit
tag
válasz
LifeSpirit #31933 üzenetére
meróiával***
-
Laraxior
titán
válasz
LifeSpirit #31933 üzenetére
Nem a sebesség számít ahogy látod
hanem a mennyiség
és nem memóriakártya, hanem csak simán memória
Tehát + 4GB 800MHz-es.az én ramjaim is 1866MHz CL9-es ramok, mégis 1360MHz körül járnak, valami CL10ben
-
LifeSpirit
tag
Mit gondoltok?
4GB(800Mhz-s) RAMom van,, win7 64 biten ami ugye a felét eszi.-->nem elég high grafikán a BF3banAkarok venni új memóriát csak nem tudom hogy érdemes e alaplapot cserélni vagy nem(mivel a jelenlegi alaplapba csak 800Mhz-s ramok férnek)
Vagy ebből még vennék 4GB 800MHz-st és lenne akkor összesen 8GB 800MHz-s
Ezzel azt akarok kérdezni hogy mennyire befolyásolja a játék teljesítményét hogy 800MHz-s vagy 1300MHz-s memóriakártyákat használok??Egyébként a configom: HD6850 1024MB DDR5 ,QuadCore AMD Phenom X4 9650, 2300 MHz (11.5 x 200)
-
Cybertrone
veterán
válasz
gordonfreemN #31930 üzenetére
Igen ő valami 2.5k-ért adja darabját, mert olyan státuszba van hogy ingyen kapja! Valami ilyesmi!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
tejeskifly #31928 üzenetére
Asszem hirdette itt valaki tegnap a társvásárlást kedvezménnyel, talán shkizo
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tejeskifly #31928 üzenetére
Az a legolcsóbb.
-
tejeskifly
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy valaki tud-e jóáron b2k dlc-t, vagy a 3500-as cdgalaxys a legolcsóbb?
-
Gyula84
veterán
vazze felmegyek egy szeróra kör elején (caspioan border) lekésel egy enemy
meg még 5 társamat killcam ban közelben sincs(amúgy is hogy lehetne kör elején) 5 perc ha eltelt már 100felett járt na akkor léptem ki killcam ban ha fegyver volt nála össze vissza forgott
biztos nem aim volt
de a legjobb a késes spawnolok lekésel ő meg pálya közepén
itt a profilja [link]
-
Gulyopapa
addikt
nekem sose volt
-
Def26
félisten
leállás óta nálam már nincs .exe leállás. Másnál is megszűnt ez a probléma?
-
kmisi99
addikt
Valami nagyon nem okés ezzel a játékkal. Ma egy jó menetet nem tudtam játszani szar volt. Állandóan az ellenfél uralkodott. A bétát sokkal jobban élveztem vagy akár akkor is amikor megjelent a játék most csak felidegelni tud. Tök jó hogy a szarból a DICE képes mégnagyobb szart kihozni.
Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest